Uhvatio sam mamu i njezinu kolegicu u jebačini

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bilo je prije mjesec dana, od tada nisam nikome o tome ni riječi progovorio jer je neugodnjak, ali naletio sam na ovu stranicu, pa želim da podijelim neugodno iskustvo kada sam uhvatio mamu i njezinu kolegicu u jebačini.

Mama je sama, već jako dugo godina i dosta je fokusirana na karijeru, posao, kuću, i nije uopšte mnogo izlazila. Još od kad se razvela nastavila je sama i sve uspjela što je zacrtala. Dosta je striktna žena i posvećena svojim ciljevima i svom životu. Inače, iako je malo degutantno da ja baš opisujem izgled mame, ali žena ima 49, izgleda mnogo dobro i lijepo, mnogi ne vjeruju da ima toliko, pa joj svi daju 37-38, a mnogo drži do sebe, ide na fitness, itd. Ima 1.68m i 60kg, ugodno popunjena žena s jako lijepo izraženom siluetom i oblinama, pogotovo stražnjica koja je predmet zajebancije mojih vršnjaka otkako sam ušao u tinejdžersko doba. Sjećam se u osnovnoj školi već je bila najatraktivnija, pa sam trpio šale i zajebancije. Od rastave pogotovo je počela onda da dobija raznorazne ponude i mnogi tipovi su joj prilazili, ali nije padala na to, i zaista moram priznati je držala do sebe. Znam tri tipa koji su bili kao samo prijatelji i druženje, barem ja mislim (ako nije znala da sakrije) u 15 godina, to je sasvim u redu.

Inače živi sama u stanu, ali i ja sam tu jako često iako imam kuću u blizini. Ali često sam kod mame u posjeti i znam da ostanem par dana. Sad je u tim osjetljivim godinama i došlo je do problema u zadnjih par mjeseci. Prolazi kao drugi pubertet, a btw sve je uspjela da ostvari što je željela, tako da se to spojilo jedno s drugim, njene godine, i dovelo do toga da je počela da izlazi češće, druži se s dosta mladim djevojkama kao kolegicama koje su čak mojih godina i mlađe. Napravila je društvene mreže i primjetio sam dosta tipova koji joj prilaze i obraćaju joj se, svih uzrasta i godina. Ali kontao sam da je samo normalna i prolazna faza, opušteno, to je ipak stara šefica, međutim to druženje s tim mladim djevojkama mi je počelo biti sumnjivo i počelo da mi smeta jer ih znam ja; sklone su piću, partijima i ne libe se pretjerati. Znam i da su se voljele kresnuti, čak sam jednu odradio lično i mama zna, jer nas je bila i ušemila. A tu su bili i sumnjivi tipovi, itd.

Uhvatio sam mamu i njzinu kolegicu u jebačini

Jednom prilikom sam trebao da odem na vikendicu s ekipom i to sam rekao mami onako usput. Bio sam kod svoje kuće, nisam bio u stanu kod nje taj dan, samo smo se čuli telefonom. Ona je rekla da ima seminar sa kolegama s posla u susjednom gradu i to je bilo sve. Stvar je u tome da sam tu noć slučajno nešto trebao iz stana pa sam se cimnuo do zgrade. Znao sam da je stara trebala da dođe već cirka oko 22h jer je bila noć i ja sam vidio svijetlo iz vana. Popeo sam se i krenuo da pokucam ali sam čuo više glasova unutra. To i je bilo jako čudno jer nikad tako kasno nije imala gosta niti goste. Čuo sam jedan ženski glas pored njenog i dva muška nepoznata. Bio sam već šokiran, ali to nije ni početak onoga što je uslijedilo. Vrata su bila otključana, polako sam ušao i produžio odmah na drugu stranu stana da se saberem i iskuliram, pa da vidim šta dalje.

Tamo sam čuo neku laganu muziku, a onda sam i prepoznao glasove, čuo sam drugu djevojku, njezinu kolegicu, a jednog tipa sam znao, bio je zaposlen u drugoj filijali, dok mi je drugi bio nepoznat, ali vjerovatno i on je bio s posla neki faktor… Sjedio sam u sobi 15-ak minuta, čuo sam priče njihove i gluposti koje su valjali i skontao sam da su svi već i pijani; neko je tražio bocu vina, a nedugo za tim primjetio sam da su se ugasila svijetla glavna, samo su gorile lampe, i čula se tišina, kao da su prestali odjednom da pričaju. Ja sam to iskoristio i polako sam se prišunjao do mjesta gdje sam mogao da vidim sve kristalno jasno. Stara sjedi u fotelji, jedan tip lijevo od nje na dvosjedu, a preko puta na trosjedu taj tip kojeg sam znao iz filijale sa kolegicom i oni su se žvalili i počeli da prelaze na ozbiljniju varijantu.

Jedan mamu a drugi kolegicu…

Ništa mi nije bilo jasno, a i gledao sam da je stara izgledala čudno, nije znala šta reći, samo se kiselo smijala i upućivala poglede ka tipu lijevo koji ju je gutao pogledom.

Uhvatio sam mamu i njzinu kolegicu u jebačini

Ovaj tip preko puta sa maminom kolegicom su se podigli i ja sam se brzo vratio u svoj štek, a oni su otišli u spavaću sobu. Presmijavali su se i a onda ga je vukla za kurac. Gledao sam i nije mi bilo jasno šta se dešava kod stare u stanu.

Ubrzo su se ovo dvoje počeli jebati, čulo se lupanje i vrištanje, bili su pijani pa nisu bili svijesni. Vratio sam se na mjesto promatranja, a stara je sjedila i pijuckala vino. Nešto su baljezgali ona i ovaj tip, međutim remetio ih je zvuk iz sobe kako jebe kolega kolegicu, vidio sam da se tip baš naložio na staru, a ona je počela da šara pogledom dok su je zvuci iz spavaće sobe napalili. Bila je jako napeta situacija, ali sam znao šta slijedi. Tip je ustao da kao nazdrave, otpili su vino a onda ju je uhvatio oko struka i počeo da je žvalji. Stara je bila u šoku kao i ja ali nije se bunila – kao da je to željela, i jedva čekala. Tip je mlađi od nje bio deset godina najmanje.

Počeli su da se prežvaljavaju i pali su na trosjed. Počeo je da joj zavlači ruke u grudnjak i vadi sise, stišće je po dupetu. Tip je izgledao kao iz zatvora da je izašao, previše željan pičke, a dobio je premiju. Možda je ispunjavao svoj san da pojebe iskusniju ženu, milficu – to mi je sve prolazilo kroz glavu samo od sebe.

Nisam mogao vjerovati šta gledam, a bio sam nepomičan.

Dvoumio sam se da uletim i prekinem ali nisam mogao, zaledio sam se. Ovi ovamo su se dobro teslačili već, a stara je odjednom, kao da se prepustila totalno, počela je da mu otkopčava šlic i da mu vadi kurac. Dugo je trebalo da dođe do tog poteza ali kad ga je uhvatila bilo je gotovo, počela je da mu drka i ljubili su se.

nabijanje glave na kurac, deepthroat

On ju je skidao sve brže, bio je nizak tip, samo malo viši od nje. Kurac mu je bio normalne veličine, možda 16-17 cm ali je bio jako debeo. Stara se spustila na koljena, i ne vjerujem očima, jer sam sve do tad mislio da će biti samo ljubljenje i malo mrljanja ali ne – spustila se na koljena i počela je da puši. Počela je da uživa! Jako mi je smetalo njeno krkljanje, a ovaj ju je uzimao za kosu i počeo da je lagano nabija u usta. Stara se nije bunila nego je uživala, a onda se popela i zajahala ga.

Bilo je mučno za gledati vlastitu mamu kako se kreše s nekim tipom. On ju je prebacio i počeo da je jebe u guzu. Oboje su uživali, vjerojatno su oboje ispunjavali svoje fantazije – ona s mladim tipom, on sa starijom milficom.

U međuvremenu ovamo sam čuo vrata i maminu kolegicu koja je izašla sva izjebana ali nasmijana. Iza nje tip. I nisu uopšte bili u šoku kada su vidjeli da se mama i ovaj tip krešu. Ušli su a tip je guzio mamu i dalje i smijao se, a ovaj je dobacio:
– Jesmo rekli da će upaliti? – i vratili su se u sobu, uzeli su cigarete i čaše vina i otišli.

devojka se sama nabija na kurac, jahanje kurca

Mama je s dozom srama, svjesna možda situacije, u trenutku okrenula glavu i pravila se da nije primjetila kolegu i kolegicu dok ju je ovaj tip držao za kosu i karao.

Trajalo je to 20-ak minuta i kontao sa da je sve gotovo. Međutim, tip je počeo da dira prstima po šupku, vjerovatno opipavajući puls. Stara ništa nije rekla, bila je kao u delirijumu, možda i dugo nije imala sex uopšte, ne znam, ali je izgeldala kao da je na devetom oblaku. Tip je pljunuo njezin čmar i počeo da je prstenjači a onda je gurnuo taj predebeli kurac u nju. Stara je zavrištala i rekla mu:
– Polako, polakooo…

Vidio sam kolegu i kolegicu kako su izašli iz spavaće i sami se začudili da se mama i tip još krešu. Kad su vidjeli scenu kao iz porno filmova vratili su se i počeli ponovo jebati. Tip je kresao u šupak moju mamu a ja sam čučao i gledao u nevjerici. Zatim je iz sobe izašao samo tip, kolegicu je vjerojatno uspavao alkohol i jebačina. Tip je izašao gol, naravno, i imao je baš ogroman kurac. Bilo mi je jasno zašto je ona vrištala onoliko, bio je nabrekao i samo je sjeo na dvosjed i gledao kako tip guzi moju staru. Držao je svoj kurac i počeo je da ga gladi i da drka, govoreći ovom:
– Samo udaraj brate, ja sam onu kolegicu izjebao. Svršila je i zaspala, nisam je dovršio, drugi put.

Vjerojatno je mislio izdrkati gledajući, ali tip je ustao, uzeo staru oko pasa i doveo je na fotelju. Naguzio je, počeo da je kara ponovo u šupak, i rukom zovnuo tipa u fazonu da dode da se pridruži. Drugi tip je ustao i počeo da maše kurcem oko stare i njezine glave, kontam – neće valjda tu granicu preći – a onda ga je ovaj samo zavukao u usta. Gledam mater kao u najgorem porniću: pušila je ovom tipu dok ju je ovaj guzio.

Uhvatio sam mamu i njzinu kolegicu u jebačini

Prvo je ovaj prvi svršio po njezinoj faci i u usta, ma nema gdje nije, a ovaj drugi je u šupak pošpricao. Ja sam počeo da gubim razum, nisam više ni mogao da budem tu, očekivao sam da se i oni pokrenu. Otišao sam vani na parking u štek i promatrao, da bi ubrzo ova dvojica izašla i otišla.

Ja sam se vratio na vikendicu, da bih sutradan došao ujutro rano namjerno i zatekao staru i kolegicu kako piju kafu. Sve je bilo sređeno, čisto, uredno, niko ne bi rekao šta se dešavalo sinoć. Pozdravio sam ih i pitao kako je bilo na seminaru i gdje su bili sinoć, da bi odgovorile da su njih dvije bile same, a pitala je kolegicu da ostane i noći tu, i sve je bilo uobičajeno…

Od tad gledam mamu drukčijim očima, jer sam vidio da je sposobna za sve te egzibionisticke stvari. Gdje će je taj novi duh mladalački odvesti – ne znam, nadam se da neće u novu anvaturu sličnu toj. Nadam se da je to bio sam ispusni ventil nakon svih tih godina…

Uhvatio sam mamu i njzinu kolegicu u jebačini

Podelite

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x