Redaljka na parkingu i moja frendica Vesna, I dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Promatrala sam dečke kako igraju košarku. Bez obzira što sam bila iscrpljena od nedavnih seksualnih avantura koje su se fino zaređale, ipak su mi se kroz glavu motale slike njihovih preplanulih, golih tijela, kako se, umjestno na vrelom betonu igrališta, znoje nad mojim golim tijelom.

Ostaci brkove sperme i mojih sokova još su mi se lagano cijedili iz pičkice koja me je pomalo boljela, podsjećajući me da, i bez obzira na moju maštu, moje tijelo ipak ima neke granice. Gledala sam ih nekoliko trenutaka razmišljajući da li bih izdržala jednu dobru redaljku sa ekipom na terenu, a zatim se ustala i zaputila kući. Nisam mogla ne primijetiti da su me nekolicina sa igrališta ispratili pogledom, vjerovatno odmjeravajući moju guzu koja se zavodljivo njihala svakim mojim korakom. Da, bez obzira na iscrpljenost, nisam si mogla pomoći, pomalo sam ih izazivala.

Ušla sam u stan, skinula sve sa sebe i dobro se istuširala. Legla sam u krevet i zaspala za nekoliko trenutaka. Zvuk mobitela prenuo me je iz sna. Kroz poluotvorene roletne na prozoru sobe vidjela sam da je sunce već prilično nisko i da se večer približuje. Pogledala sam na sat na noćnom ormariću, bilo je nekoliko minuta iza 8. Pogledala sam u mobitel, zvala me je moja prijateljica Vesna.

zavoljivo šeta

– Halo? – javila sam se.
– Eeej. Šta radiš? – Vesna je uvijek bila vesela, uživala je u životu i tako je i zvučala. Već je duže vrijeme bila u vezi sa predivnim dečkom, ali prije samo 24 sata i ja sam to isto mislila za sebe.
– Evo nista, baš si me probudila. Malo sam odspavala… – Čak ni svojoj najboljoj prijateljici nisam bila spremna otkriti svoje nedavne dogodovštine.
– Super! Vrijedi dogovor za večeras?
– Večeras? – trebalo mi je nekoliko sekundi da se sjetim o čemu priča. Dogovorili smo se za izlazak u novootvoreni klub u centru prije niti 2 dana, mada se meni činilo da je prošlo 2 mjeseca. – Da, da, naravno, treba mi samo pola sata da se spremim! Nađemo se na starom mjestu?
– Može! Oko 9? Šta ćeš obući? – pitala me je.
– Vidjet ćeš, možda se i iznenadiš… – Zagonetno sam odgovorila. Stara ja, ona od još jučer, bila je pomalo konzervativna i oprezna sa odjecom za večernje izlaske, sve iz obzira prema dečku. Sad mi je to zvučalo smiješno i tako daleko.
– Opa, maco. – nasmijala se Vesna. – Napokon ćeš malo dopustiti jadnim dečkićima da pasu oči?
– Da, u to se možeš kladiti! – nasmijala sam se. – Vidimo se u 9. Pusa, ciao! – poklopila sam.

Ustala sam i istuširala se još jednom, oprala kosu i sredila si frizuru. Stajala sam tako gola ispred ogledala dok sam se šminkala i birala nakit koji ću večeras staviti. Diskrenta ogrlica od bijelog zlata, pripadajuća narukvica, nježni ručni satić u istom tonu, malo veće viseće naušnice na kolutove. Nježni nakit koji će biti pomalo u kontrastu sa seksi odjećom koja će malo toga skrivati. Odjeća koju sam imala u ormaru i koja je rijetko, ako ikad, napuštala moj stan.

oblačenje za izlazak

Izabrala sam donje rublje, čipkasi crni komplet malenog grudnjaka i tanga gaćica koje su lijepo naglašavale moje grudi i guzu. Okretala sam se i gledala u ogledalu, zadovoljna prizorom. Iz ormara sam izvadila malu crnu haljinicu koja je jedva pokrivala vrhove mojih nogu i dno moje guze. Haljinica je bila bez naramenica, pa su moja preplanula ramena i dekolte bili potpuno otvoreni. Okrenula sam se, blago se nagnula na naprijed, provjerivši koliko se haljinica zadigne kad se sagnem. Gotovo je otkrivala moju guzu. Savršeno.

Otvorila sam ormar sa cipelama. Srebrne štikle, izuzetno visokih peta, prilično otvorene, sa srebrnim kaišićima, bile su očiti izbor. Obula sam ih, okrenula se i još jednom i pogledala prizor u ogledalu. Visoke pete još su više istakle oblik mojih nogu i izbacile guzu u prvi plan. Izgledala sam kao bilo koja starleta sa crvenog tepiha. Namignula sam sama sebi i pogledala na sat. Bilo je svega 10 minuta do 9.

Riješila sam da se više ne krešem sa Krešom

Izašla sam iz stana i iz zgrade na ulicu. Još se nije potpuno smračilo, ali gradska svjetla već su bila upaljena, osjetila se atmosfera tople ljetne večeri, kao stvorene za izlazak i zabavu. Zaputila sam se prema glavnom trgu, starom sastajalištu na kojem je započinjao gotovo svaki Vesnin i moj izlazak. Koračala sam elegantno i sigurno, osjećajući se super. Muškarci su se okretali za mnom, pratili me pogledom sa terasa kafića, klupica i zidića. Osjećala sam poglede na sebi i uživala.

vesna i njena drugarica

Trebalo mi je svega 15 minuta do trga, ipak sam malo kasnila. Znala sam da Vesna to ne voli, ali sam jedva čekala vidjeti njenu reakciju kad vidi kako sam se sredila. Ugledala sam je ispod gradskog sata, na starom mjestu. Već iz daljine me je snimila, te je buljila u mene poluotvorenih usta.

– Niki?!?! Oh my God… – dreknula je kad sam joj se približila, nježno me je zagrlila i poljubila u obraz. – Ajme, mačko, pa izgledaš nevjerovanto… – dodala je. Malo sam se zarumenila.
– Hvala. – kratko sam odgovorila uz širok osmjeh. – Idemo?
– Može… wow, sad se ja osjećam kao da sam underdressed. – nasmijala se Vesna. Uvijek je tako govorila, dodajući engleske fraze ili riječi. Pogledala sam ju, bila je u tankoj, lepršavoj ljetnoj haljinici šarenog uzorka i niskim sandalicama. Fino našminkana i uređena, bila je slatkica, kao i uvijek, malo niža od mene, ali zbog mojih štikli, sada skoro za glavu. Lijepo je izgledala, ali u usporedbi sa mnom, izgledalo je kao da ja idem na gala večeru, a ona na večernju šetnju uz more.

– Ma koga briga, večeras je naša večer. Ionako nas nakon par koktela više neće biti briga. – rekla sam i uhvatila je pod ruku.

Do novootvorenog kluba koji je bio izuzetno popularan, blještav i glasan, trebalo nam je 10 minuta. Stigle smo tamo prije 9:30 i bilo je još prilično rano. Ušle smo neplativši ulaz, uz neskrivene lascive poglede izbacivača na ulazu, i sjele za dugačak, blistav šank. Konobar je odmah skočio, upitao nas što pijemo i dodao kako je prvo piće na njegov račun.

– Ovakve dvije ljepotice, pa da plaćaju svoje piće. Mo’š mislit. – rekao je pripremajući koktele, neskriveno nas odmjeravajući od glave do pete.

Okrenula sam se leđima šanku, nalaktila se na njega, prekrižila noge. Haljinica se jedva borila da ne sklizne sa mojih butina i potpuno ne otkrije moje čipkaste crne tange, koje su ionako jedva išta porkivale. Odmah sam primijetila nekoliko grupica muškaraca, više mladića, iz susjednih separea kojima je razgovor potpuno zamro i sada su neskriveno buljili u prizor mojih dugih golih nogu, koje su se njihale u ritmu glazbe. Vesna je sve to gledala pomalo zbunjena, nenavikla na takvo ponašanje od mene.

– OK, OK. Čekaj malo. Objasni. – rekla je potpuno ozbiljnog izraza lica zbog kojeg sam gotovo prasnula u smijeh. – Što se to s tobom desilo? Mislim, super izgledaš i tvoja izvedba jako veseli ekipu preko puta, ali… Krešo? Obično ti je prvo na umu što bi Krešo rekao ili što bi mislio?

igranje na šanku

– Krešo? Koji Krešo? – upitala sam je ozbiljno, pa prasnula u smijeh. – Bolje se ti lijepo pripremi na nešto novo večeras… – zagonetno sam dodala, gledajući je potpuno zbunjenu.
– Što se desilo? Posvađali ste se?
– Veki, molim te. Ne želim večeras pričati o Kreši. Ne želim ni čuti to ime, OK? – dodala sam brzo.
– OK, OK, my God… ne moraš me odmah ugristi… – iznenađeno je odgovorila.
– Oprosti, nisam htjela biti bezobrazna… pričat ćemo, samo ne sad…
– OK – odgovorila je i otpila iz čaše.

Uzela sam svoju čašu i otpila gotovo pola koktela u jednom mahu. Pogledala sam prema separeu preko puta, gdje su trojica prilično zgodnih tipova sjedili i pili pivo iz boca, tresući glave u ritmu glazbe. Klub se polako punio, ali je između nas još uvijek bio prazan plesni podij. Gledali su povremeno prema nama, osmjehujući se, iščekujući našu reakciju. Uzvratila sam osmjeh, što je, čini se, bilo upravo ono što su čekali. Jedan od njih se ustao, došao do mene, i nakon nespretnog upoznavanja, upitao da li bi htjele sjesti s njima u separe. Prije nego je Vesna išta stigla reći, pristala sam, ustala, i zavodljivo njišući bokovima došetala do njihovog separea.

bezobrazno mešanje, Vesna i njena drugarica, lap dance

Predstavili su se, ali nisam im ni čula, ni zapamtila imena. Nisu me zanimala. Bili su lijepo sređeni, u kasnim dvadesetima. Vesna je sjela na rub separea, gotovo metar od visokog, crnokosog dečka koji joj se odmah približio i započeo razgovor. Davala mu je jasne signale da nije zainteresirana i da se ne osjeća baš ugodno uopće sjediti u separeu. Ja sam sjela između druge dvojice, prekriživši noge.

Odmah su im se pogledi spustili i usta otvorila, a ja sam lagano popravila suknjicu i pomilovala si butine, nagnuvši se lagano naprijed da odložim čašu na stol. Prizor mog potpuno otvorenog dekoltea i ruba čipkastog grudnjaka koji se stidljivo nazirao ispod haljine, bili su dovoljni da ih totalno izlude. Pokušavali su održavati privid suvislog razgovora o poslu, faksu, vremenu, tko zna čemu, ali si nisu mogli pomoći, bili su očarani onime što sam im potpuno neskriveno pokazivala, otvoreno na pladnju.

Zavodila sam sve muškarce u klubu, svi su me mogli pojebati

Vesna me je čudno gledala, ispod oka, iznenađena mojim ponašanjem. Pića su dolazila u rundama, često i prije nego su prethodna bila ispijena. Bila sam već primjetno pripita. Razgovarajući sa dečkima koketno sam vrtila kosom, oblizivala usnice, naizgled nevino ih dodirivala po rukama, kikotala se svim njihovim šalama, jednom riječju, prelazila granicu između bezazlenog flerta i zavođenja sa jasnim ciljem. Bilo joj je vidno neugodno, potovo što sam sad zaokupila potpunu pažnju sve trojice, dok je ona sjedila potpuno isključena od cijelog rituala.

U jednom trenutku shvatila je što se dešava, pa me je uzela za ruku i odvukla na podij. Pokušavala je razgovarati sa mnom, ali je glazba bila preglasna, a ja prepijana, pa je odustala. Plesale smo na podiju, a ja sam nastavila svoju igru, izazivajući dečke izazovnim pokretima, vrteći guzom i svime ostalime prema njihovom separeu. Gledali su gladno, bilo je potpuno jasno što radim. Vesna je u jednom trenutku stala, povukla me na sebe, a ja sam joj se okrenula leđima, privila se uz nju guzom i počela izazovno plesati, na što su dečki poludili.

Odgurnula me je lagano i okrenula, pokušavši razgovarati sa mnom, a ja sam je jednom rukom uhvatila za guzu i privila uz sebe, drugom joj rukom uhvatila sisu preko haljine i sočno ju požvalila posred usta.

Bila su širom otvorena od šoka, pa sam joj uspjela jezik ugurati žvaleći je nasred podija nekoliko sekundi. Oporavila se od šoka, odgurnula me i viknula:
– Ti nisi normalna, pijana si, idemo van!
– Ti možeš, ja ću se ionako poševiti sa onom trojicom. – odgovorila sam nastavivši izazovno plesati i izvijati cijelo tijelo na podiju.
– Što ti je, Niki, što se dešava??? – bila je vidno uzrujana. – Molim te, saberi se! Idemo van, treba ti malo zraka, previše si popila!
– Ne, ne idem nigdje, pusti me… – odgurnula sam je prilično jako, zbog čega je gotovo izgubila ravnotežu. Stajala je tako nasred podija gledajući u mene, bez ikakve ideje što da napravi, a ja sam se okrenula od nje i doplesala senzualno i izazovno do separea. Popela sam se jednom od dečkiju na krilo opkoračivši ga, na koljenima, na klupi separea, i počela lap dance trljajući se u njegove prepone.

lap dance

Položila sam mu ruke na ramena, i počela ga strastveno ljubiti. Ostala dvojica su šokirano gledali prizor iz striptiz klubova iz američkih filmova, ali su brzo došli sebi i počeli me bodriti povicima koje sam jedva razaznavala od glasne glazbe.

– Tooo mala, miješaj…
– Uh kako imaš dobro dupe, poludit ću…
– Jeeebote, kako si dobra…
– A mi ostali, kad ćemo mi dobiti malo…? – upitao je jedan, pomilovavši mi dno leđa i lagano klizeći rukom po mojoj guzi.

Pogledala sam na podij, Vesna je još uvijek stajala na istom mjestu, upitno me gledavši, pogledom koji me je molio da prestanem i izađem s njom. Nasmješila sam joj se, namignula i obizala se pohotno, pa se polako prebacila u krilo drugog. Haljinica mi se već zadigla, a crna tanka tkanina tangi ionako je jako malo skrivala od moje okrugle, glatke guze koja je miješala u ritmu glazbe, dok sam se trljala o prepone drugog dečka čiji sam tvrdi kurac u hlačama jasno osjećala.

Bila sam već prilično mokra i napaljena. Plešući u krilu drugoga počela sam se naizmjenično ljubiti sa ostalom dvojicom, dok me ovaj kojem sam sjedila u krilu uhvatio za guzu, stišćući ju i gurajući me sve više i jače na sebe. Krajičkom oka sam primjetila da nas sve više ljudi gleda, ali nije me bilo briga.

lap dance

Prizor je trajao možda desetak minuta, za to vrijeme prebacila sam se i trećem u krilo, dok su se dečki sve više i više oslobađali i ispitivali moje granice, hvatajući me i milujući po cijelom tijelu, posebno se zadržavajući na sisama i guzi. Bila sam potpuno napaljena i mokra, spremna da se poševim sa njima na sred kluba, ali mala trunčica razuma u mojoj podsvjesti spriječila me je u tome. Nagnula sam se prema dečku kojem sam sjedila u krilu, ugrizla ga lagano za uho i šapnula:

– Vodite me negdje, hoću se jebati.

Nastavak: Redaljka na parkingu, II dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x