Greh moje majke sa radnikom, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak: Greh moje majke sa radnikom, I deo

Vrata i prozori su bili otvoreni. Pretpostavljao sam da je mama izašla napolje od vrućine i da zapali cigaru. Od nje sam ponekad i krao cigarete. Ustao sam, i tiho da ne razbudim i ostale, krenuo ka ulaznim vratima.

Polako sma promolio glavu i na mesečinom obasjanom dvorištu polako razaznavao obrise. Dvadesetak metara dalje, u dvorištu kraj zida ugledao sam dva svica kako trepću. Kada sam bolje pogledao, video sam da su to užareni vrhovi cigareta. Dve osobe su sedele za stolom naslonjenim na zid i pričale. Bila je to nesumnjivo moja majka. A pored nje, sedeo je Safet!

Bilo mi je čudno što sede u mraku i što je u opšte Safet u našem a ne ujakovom dvorištu. Majka je sedela, nogu raširenih od toplote, na klupici naslonjenoj uza zid, u tankoj letnjoj spavaćici. Safet je sedeo naspram njem na stolici, jasno licem u lice, u svojim boksericama. Majka se naslonila laktovima na sto, sa cigaretom u jednoj ruci. Gotovo sam siguran da su njene grudi bile Safetu na tacni i da je to namerno uradila. Safet je nešto prozborio, nisam čuo šta, i okrenuo se da pogleda majčine noge, našta ih je onablago raširila.

Da li sam ja to sve umislio? Uostalom bio je mrak i samo mesečina, sigurno nisu mogli da zaspu pa su izašli napolje na vazduh i slučajno se našli. Da, naravno, to je bilo. Samo sam ja bio umoran i moja mašta je radila gluposti u mojoj glavi. Odlučio sam da se vratim u krevet, i onako će majka da se odmah vrati čim popuši cigaru ili dve. Ponovo sam legao i trudio se da odagnam glupe misli iz svoje glave. Prolazili su minuti. Pa deset, pa dvadeset…

Greh moje majke sa radnikom, II deo

Nakon skoro sat vremena vrpoljenja bilo mi je jasno da od sna nema ništa. Bio sam zabrinut što nema moje majke. Ponovo sam ustao i izašao do vrata.

Sto u dvorštu je bio prazan. Nije bilo ni moje majke ni Safeta. Dvorište je bilo pusto i sada mračno, mesec se sakrio iza oblaka. Pažnju mi je privuklo utuljeno svetlo u samom dnu dvorišta. Jedva vidljivo, dolazilo je od melog prozora na zidu odaje koja se nalazila ispod ambara. Ta odaja se skoro nije koristila i u njoj bi samo ponekad deka prispavao na starom kauču kada bi malo više popio.

Da li je neko tamo?

Svetlo je naglo nestalo. Trgao sam se i video dve orilike na vratima odaje, jedva vidljive. Uplašio sam sed i brzo vratio u krevet. Uskoro sam čuo kratke ženske korake u dvorištu. Šuškanje na vratima, i vrata od kupatila. Pomislio sam da je to majka. Pravio sam se da spavam. Čulo se šuštanje vode iz kupatila. Minuti su prolazili. Pomislio sam da je skoro potrošila ceo bojler vode. Zašto je toliko dugo u kupatilu?

Opet su se čula vrata. Okrenuo sam se ka zidu. Majka mi je prišla, osetio sam kada se nagnula nada mnom, posmatrala me par trenutaka, i nežno, da me ne probudi spustila poljubac na moj obraz. Osećao sam se voljen. Čuo sam orman i da se presvukla, a potom kako leže u krevet. Utonuo sam u san.

devojka u providnoj beloj haljini

Iduće jutro, probudilo me je majčino pevušenje po kući. U bade mantilu šetala se po kući, i spremala nam doručak. Dočekala me je sa osmehom.
– Jutrić, lepi moj! Kako si spavao sinoć?
– Uuh… jako teško, bilo je sparno – bar sam bio iskren.
– Jao ja sam jedva oka sklopila ali sam čvrsto spavala. Sedi da doručkujemo. – Pustila je neku brzu muziku sa radija i gotovo se vrpoljila u ritmu muzike dok smo doručkovali. Bila mi je smešna, kao neka klinka, i smejao sam se na šta je ona samo još više počela da se vrpolji kao da igra. Bilo je to lepo jutro.

Bio sam zbunjen sinoćnim doživljajem, ali sam se trudio da odagnam sve te misli i da se pravim da je prethodno veče nije ni dogodilo. Jedino je Safet celo to pre podne pokušavao da mi nešto namiguje i da pokušava da privuče moju pažnju. Izbegavao sam ga. Mama i on su se i dalje pravili kao da ono drugo ne postoji.

Negde popodne, radnici su baš bili u poslu i Safet je prošao kraj mene noseći na svojim preplanulim gotovo crnim leđima džak cementa. I on je bio veseo. Zastao je.
– Druže, samo da ti kažem, tvoja rođaka je prava vatra. Dobićeš danas još jednu kutiju cigareta i deset evra da te časti tvoj drug Safet. – Bio sam totalno zbunjen. – Napravio je Cigan nafaku za svoju mučenu cigansku dušu. Pričamo se posle. – I nastavio je dalje, ovoga puta prošavši pored moje majke koja je spremala večeru za ljude.

Posmatrao sam moment kada su se susreli. Ona ga je pogledala sa blagim osmehom, i na tren pomilovala pogeldom po njegovim mišićavim grutima, a on se u prolazu osmehnuo pogledavši zadnjicu moje majke. Onda se okrenuo dalje, ka meni, i namignuo mi, a ja sam se brzo okrenuo u suprotnu stranu da to sve mama ne primeti.

 

Greh moje majke sa radnikom, II deo

U stomaku mi je bio neki kamen, neko osećanje uzbuđenja, neizvesnosti… I neki čudan, čudan osećaj. Odlučio sam da to veče ne spavam. Potrudio sam se da odmaram posle podne što sam više mogao da ne bih uveče zaspao. Pomisao na Safeta, Ciganina, radnika nabildovanog od fizičkog rada i čak mlađeg od moje majke, moje lepe majke, doktorice sa mleko belom kožem, davao mi je neki novi i čudan osećaj u stomaku. Svaki put bi mi to tražilo da zapalim cigaretu. Nisam tada razumeo zašto. Zapalio sam par cigareta tako.

Došlo je veče, pa mrak. Majka je insistirala da legnemo ranije jer sinoć nismo lepo spavali od vrućine. Pustila je tihu muziku. Pričali smo neobavezno i tiho, svako u svom krevetu. Kada bih se ućutao, majka bi me tiho nešto upitala, ja bih odgovorio, sve kraće i kraće, i na kraju sam ućutao. Pitala me je ponovo nešto. Nisam odgovarao. Ćutala je desetak minuta, pa ponovo nešto tiho rekla a ja opet ćutao. Ućutala je i ona. Ja bih se samo ponekad promeškolio i opet umirio.

Mislim da je prošlo sigurno sat i više. Tiho je ustala iz kreveta. Ponovo mi je prišla i nagla sed nada mnom. Posmatrala nekoliko trenutaka i tiho, na vrhovima prstiju, bosa izašla iz sobe, kroz predsoblje i napolje. Ćutao sam i dalje, plašeći se da me možda ne čeka iza vrata i još proverava da li sam zaspao.

A možda su već zajedno. Da li da krenem, i kad u opšte?

Tišina i neizvesnost su me ubijali, a posebno osećaj da se nešto zasigurno događa u toj tišini i mraku, nešto tajno i sasvim isplanirano. Osećao sam neki tihi osećaj izdaje u dubini… A opet je bio uzbudljiv. Čudno uzbudljiv.

misionarsko karanje

Čekao sam i ja skoro više od pola sata. Da li je kasno da sada krenem, šta ako se vrati? Poneo sam kutiju cigareta i upaljač. Možda ću da samo ispušim cigaretu iza kuće – lagao sam sebe. Izašao sam polako na vrata ka dvorištu. Ponovo je bila mesečina. Ni majke ni Safeta nigde nije bilo. Sto i klupica bili su pusti. Ali svetlo u onoj sobici u dnu dvorišta, pod ambarom, je gorelo. Izdajnički mali prozor je svetleo.

Zatekao sam sebe da sam prešao tiho, šunjajući se kroz dvorište, gotovo pola puta ka ambaru i sobici. Postajali su sve veći i veći ispred mene a svetlo sa prozora sve jasnije. Slaba sijalica od možda 60 vati, ona jeftina seljačka, tek da se vidi u prostoriji. Privačila me je kao leptira.

Čuo sam zvuke iz odaje. Ritmička škripa starog kreveta ispunjavala je prostoriju. Podsećala me je na ritam muzike na koju bi moja majka često igrala. Ritmička škripa, jasna i odlučna bila bi ponekad propraćena jecajem ženskog glasa i uzdahom grubog grlenog muškog glasa. Majka i Safet.

Prišao sam malom, prljavom prozoru. Pazio sam da me slučajno ne vide. Kroz musavo staklo ugledao sam na podu odaje majčinu spavaćicu i neku mušku majicu. Kada sam podigao pogled, ugledao sam stari dekin kauč, i na njemu dve prilike, jednu belu i jednu crnu, isprepletane u ljubavnom zanosu.

Greh moje majke sa radnikom, II deo

Krupna Safetova leđa i bele noge ukrštene na njegovom struku, njegovi odlučni i jaki udarci kukovima koji su udarali u karlicu bele žene i činili da ona jeca a da stari kauč škripi. Onda ga je grlila nogama što je jače mogla i uvlačila u sebe i na sebe, svojim belim prstima, držeći se za njegove crne preplanule mišice.

Moja majka.

Jecala je. Pod naletom mladog i razvijenog ciganina Safeta. Okrenuo sam se leđima ka zidu. Nisam verovao šta sam video. U stomaku osećaj izdaje i konačno opet onaj čudni osećaj prijatne nervoze. Šta je to? Osećam potrebu za cigaretom.

Ponovo provirujem. Majka ga sada navlači i rukama ali on više ne udara jer nema zamaha koliko ga je uvukla u sebe nogama i rukama. Praktično leži na njoj i gura samo karlicom, i vrti je u krug. Njegov kurac je u mojoj majci…

Da li je to silovanje? Da li da uletim unutra? Možda ona mora to da radi? Safet se odmakao od moje majke, videle su se njene krupne grudi. Šakom je uzeo jednu dojku, stisao je i prineo glavu bradavici uvukavši je sebi u usta i kukovima grunuo napred. Majka je zabacila glavu i jauknula, nogama i dalje držeći se za njegova leđa.

Greh moje majke sa radnikom, II deo

U ruci mi se našla kutija „Malboroa” i upaljač. Krenuo sam iza ambara i sobe i zapalio cigaretu. Seo sam na zemlju naslonivši se na zid odaje u kojoj se moja majka jebala sa crnim Ciganinom. Ona bela, brižna i poštena majka, i on mladi razuzdani Ciganin željan bele pičke. Uvukao sam dugačak dim u svoja pluća i tada mi je to prijalo najviše na svetu.

Ispušio sam do pola cigaretu kada su se vrata odaje naglo otvorila. Skamenio sam se. Čuo sam nekoliko sitnih koraka do preko puta odaje, do žbuna. Bila je to ona. Onda žubor vode koja pada po travi i zemlji. Piški. Onda se brzo vratila nazad.

Angel Of Lust

Nastavak: Greh moje majke sa radnikom, III deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x