Tanja i Mira su kurvice…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Tanja i Mira… Silovanje u toaletu

Treba nešto da prezalogaijimo. Kao što rekoh, devojčice su dobile malo proteinske dijete. Ukusno predjelo za zagrevanje. Doduše, predjelo im je servirano na neobičnom mestu… I u neobičnoj pozi. Dobile su nevaljalice zakusku u toaletu kafića… Klečale su lutkice na kolenima ispred nas dvojice. Nas dva mangupa smo im servirali zakusku. Svako svojoj. Direktno u usta. Tek da se zna da uvek mislimo na svoje smerne ženice. Da budu pažene i namirene.

Tražimo zgodno mesto gde bi mogli da prezalogajimo. Pustili smo ženice par koraka ispred nas. Moramo još malo da uživamo u prizoru. I da im damo šansu da se prikazuju. Prolazi leto… Neće skoro biti šanse da ih gledamo na ulici ovako kurvasto obučene. Negde u zatvorenom… Samo za nas… To da. Ali nije isto. Ovo je mnogo uzbudljivije. Muškarci ih gledaju. Kurvice se pale. Provociraju mangupe. Mnogo je prizor uzbudljiv. Gledamo naše ženice kako se njišu ispred nas. Obučene su kao za pornić. Ni manje ni više. Baš tako… Za pornić.

I njima prija da privlače poglede. Znaju koliko nas pale što se za nas prave kurvice. Niko nas ovde ne poznaje. Slobodne su da se ponašaju kako žele. A žele lutkice da budu povremeno kurvice. Sve zgodne devojčice vole da budu i kurvice za svoje muževe. Sad su kurvice otkrile šta se dešava kad šetaju tako kurvasto obučene po ulici. Zanju nevaljalice da im sledi silovanje. Ili redaljka… ili dupla. Biće kako muževi odluče. Sad će to sigurni ćešće da rade. Dopalo se kurvicama silovanje.

Gledamo ih Petar i ja od pozadi. Mislim da veče još nije završeno. Mnogo su provokativne… Previše su jebozovne. I kad smo već krenuli sa razmenom. Želimo obojica još da uživamo u tuđim ženicama. „Zamisli da ih nismo našli“, govori mi Petar. „Pogledaj ih jebote. Pa u porniću se ne oblače tako kurvasto. Ja joj kupio za unutrašnju upotrebu“, nastavlja Petar. „A kurvica pravo na ulicu.“ „Je li ti žao druže?“, smejem se ja. „Je li ti žao što su se tako obukle za ulicu? Ako hoćeš“… smejem se… „Mogu Tanji da kažem da se presvuče.“ „Nikako… nikako… Nemoj bre da se šališ da je presvlačiš. Opet mi se digao dok ti gledam ženicu. Je li razmena još važi druže?“ Šali se… Ali misli ozbiljno moj drug Petar. „Pa u Pepeljuzi čarolija traje sve do ponoći“, zajebavam ga ja. A u stvari i meni se digao na Miru. Kurvica je mnogo jebozovna. Sad kad sam je pojebao u dupence… Sad ću stalno da mu tražim ženicu. Ili na pozajmicu… Ili u trojku. Moram ponovo da joj napunim kurcem to jebozovno dupe. Hoću da pojašem tu rasnu kobilicu. Da je jašem i da je jebem u dupence.

Razmena važi sve do ponoći

„Onda imamo još vremena“, odgovara Petar. „Da znaš da ona klinka Jelena nije ništa za tvoju Tanju.“ Vraća se Petar na našu diskusiju od pre nekoliko sati. Kad smo obojica bili ljubomorni što se onaj drugi toliko napalio na klinku. U smislu da se pali više na tu klinku nego na prijateljevu ženicu. „Rekao sam ti“, odgovaram mu ponosno. „Nije klinka ni prineti mojoj kurvici. A nije ni tvojoj. Sad kad sam probao Mirinu guzu…“ Zastanem da udahnem vazduh. „Teško ćeš me se otarasiti druže. Zaljubio sam se u tvoju ženicu. Sanjam to njeno jebozovno dupence.“

„Nema potrebe da sanjaš druže“, smeje se Petar. Mnogo mu laskaju moje reči. „Evo ti ga to dupence pred tobom. Uzmi joj guzu u ruku odmah sada.“ „Dođi dušo“, zove svoju Miru. „Dođi malo do nas lepotice.“ „Šta vam treba siledžije?“, pita nas Mira. Gleda nas bezobrazno. Proteže se i afektira. „Hoćete opet da silujete? Hoćete da rasturate ove dve dame siledžije? Ili hoćete da dobijete još šamarčina prostačine?“ „I jedno i drugo dušo“, odgovara joj Petar. „Prvo silovanje pa onda šamarčine. Ali to malo kasnije. Sad samo malo da se zabavljmo moj drug i ja.“

„Dođi kod nas lepotice moja. I ti plava lutkice“, govori i Tanji. „I ti nevaljalice dođi kod mene. Dosta smo vas gledali. Dođite malo kod nas.“ Prilaze nam naše lutkice. Vidi se da su uzbuđene. Razmena na plaži… Silovanje u toalet… Redaljka… Trojka. A sad ti muški pogledi frajera na ulici. Bezobrazna dobacivanja… Lascivne muške ponude. Uzdignuti kurčevi frajera na plaži. I njih dve su mnogo uzbuđene. Hoće nevaljalice još provoda večeras.

dve zgodne guze

„Ti mala kod mene“, govori Tanji. Preuzeo dasa komandu. „A ti lutko“, govori Miri… „Ti tamo kod Milana. Mnogo mu se sviđa tvoje dupence dušo. Pogledaj kako mu se digao… Samo na gledanje.“ „Ništa ne vidim“, smeje se Mira. Otvorila kurvica širom okice. Gleda mi budžu u pantalonama. Guzi mi se ispred kurca. Petar joj stavlja ruku na moj kurac. „Šta kažeš nevaljalice?“, pita je muž. „Vidiš li šta si uradila mom drugu Milanu.“ „Aaaaauuuu“, smeje se Mira. „Kako mu se digao… Baš mu se digao. Mmmmmm ljubavi“, govori mužu… „Navadio se siledžija na dupence tvoje supruge. Nisi trebao da daješ kuronji da proba moju guzu. Nećeš ga se sad više otarasiti. Taj će ponovo da traži da ti jebe devojčicu… Taj siledžija će ponovo da ti jebe devojčice u guzu. Joj… joj koliki mu je.“

Do ponoći je Petrova ženica moja

„Uhvati je za dupence druže“, govori mi Petar… „Do ponoći je kurvica tvoja. A ova plavušica…“ Spušta Petar ruku na Tanjino dupence… „Ova guza je moja. Tvoja guza je moja“, govori Tanji. „Mmmmmm kakvo dupence“, dahće Petar. „Ijuuuuuu“, smeje se Tanja. „Zar na ulici… Šta to radiš Petre? Kakav je to bezobrazluk? Hvataš prijateljevu suprugu za guzu na ulici.“ „Daaaa… daaaaa dušo“, potvrđuje Petar. „Hvatam te za to rasno dupence lutko. To tvoje dupence što smo ti tvoj muž i ja punili maločas dušo… Na redaljku.“ „Kakav prostak“, komentariše uzbuđeno moja Tanja. „Kakva prostačina. Diže mu se na prijateljevu suprugu.“

lupanje po dupetu

„Mmmmm kakvo dupence ima tvoja ženica druže“, ponavlja Petar uzbuđeno. „Nisi trebao da mi daš da je probam. Nećeš se ni ti mene otarasiti. Moraćeš da mi daš ženicu na pozajmicu druže… Makar par dana.“ „Ako mi ti pozajmiš tvoju“, odgovaram Petru. „Možda i dobiješ plavušu.“ Hvatam Miru za dupence. Zavlačim joj ruku između nogu. „Mmmmm“, dahćem uzbuđeno. „Tvoja kurvica ne nosi gaćice“, govorim Petru. „Ti si ih iscepao siledžijo“, odgovara Mira uzbuđeno. Meša Mira guzom na mojoj ruci. Hoće kurvica još mog kurca večeras. Idem joj prstima do pičkice. „Kurvica je skroz mokra druže. Mala hoće još jedno silovanje.“ „Aaaaaa“, prede Mira na mojoj ruci. Potvrđuje nam Petrova mala da bi volela ponovo u sendvič… Ili na redaljku ako Petar i ja tako više volimo da je jebemo.

„Proveri plavušu druže“, govorim Mirku. Baš sam se popalio. „Ako je i moja kurvica vlažna… Idemo odmah da ih jebemu dole na plažu.“ „Bezobrazniče“, prede moja Tanja. „Šta to govoriš prostačino. Nemoj Petre… neeeemoooooj… Aaaaaaaa… šta mi radiš prostačino.“ „Mmmmmm“ stenje Petar… „nema kurvica gaćice druže“, govori mi… „I skroz je mokra. I tvoja kurvica je skroz mokra.“

„Sad ću da te jebem mala“, šapućem Miri na uvo. „Aaaaaaa“, cvili Mira. „Nemoj ovde… Nemoj pred celim svetom. Idemo na plažu bezobrazniče. Jebi me na plaži perverznjaku.“ Sumnjam da mogu da izdržim do plaže. „Dolazi kurvice“, ričem izbezumljeno… „Ovamo… dolazi. Ovde ću da te jebem. Neka svi vide kolika si kurvica. Da te opaki jebač rastura na ulici.“ Uvodim Petrovu ženicu u sporednu ulicu. Tek nekih desetak metara od svetla u prometnoj ulici. Petrar nas prati. I on vodi Tanju za ruku. Sav napaljen preti joj svojom kurčinom. Govori joj da ju je od muža dobio u razmenu. Da je sad njegova kurvica. Da će biti jebana. Da će joj kurcem rasturiti pičkicu. Sve one pretnje koje smernu udatu ženicu mnogo uzbuđuju.

Jebemo ih na ulici… Ja jebem Miru… Petar jebe Tanju

Dovoljno smo daleko od svetla i od sveta. Ne vidim ljude oko nas. A i da ih vidim… To me sada više ne bi sprečilo. Naslanjam Miru na zid. Dižem joj nogu. Bez gaćica je. Otvorena je i vlažna. Ulećem joj u pičkicu tvrdim kurcem. „Aaaaaa siledžijo nevaspitani. Opet me siluješ nevaljalče.“ Čekala je kurvica željno moju kurčinu. „Ne jebe se poštena žena na ulici siledžijo.“ „Šššššš kurvice“, dahćem joj na uvo. „Svršavaj na mom kurcu. Pokaži mi kolika si kurvica. Pokaži mi da uživaš kad te jebem.“ „Siledžijo… siledžiiiiiijooooo… sileeeee… Aaaaaaaaa.“ Ne može kurvica da izdrži ni dva minuta. Počinje da svršava čim sam je natakao na kurac. „Svršavam siledžijo“, cvili Petrova ženica na mom kurcu. Ljubi me sva razluđena… Grize me… Čupa mi kosu. Podivljala je mala. Izgleda da se našim smernim ženicama razmena i silovanja čak i više sviđa nego nama dvojici muškaraca. Da ih bre ne navadimo na ovaj razrvrat – proleće mi kroz glavu.

jebanje od pozadi

Kasnije ću da brinem. Sad ću da jebem ovu nevaljalicu. Zabijam joj kurac žestoko. Mira nastavlja da svršava. „Daaaaaa… daaaaaa“, cvili mala. Još uvek se steže za mene. Mnogo je dobra ova Petrova ženica. Baš ume da svršava na pravom kurcu.

Bacam pogled na moju kurvicu. Petru se osladilo da jebe moju Tanju od pozadi. Naguzio mangup moju lutkicu. Jebe je kao pravu kurvicu. Ili se ona sama naguzila. Možda se i mojoj kurvici osladilo da kad je Petar jaše od pozadi. Prava je to jebozovna kobilica. Voli kurate jahače. Jaše je Mirko i jebe. Riče kao pastuv. Tanja ciči is svršava. Nije ni moja mala loša – mislim ja. Prava je kurvica kad se opusti. I ona ume da svršava. Naročito kad je avantura ovako perverzna.

„Nemoj molim te u pičkicu“, šapuće mi Mira. „Ne smeš ovog puta u pičkicu. Pazi me molim te. Svrši mi u usta perverzni nevaljalče. Hoću u usta. Hoću tvoju spermu u usta.“ „Mmmmmm lutkice“, ričem i ja. „Dobićeš u usta kurvice. Ali ne sada. Za večerom… Pod stolom. Dobićeš dezert pod stolom u restoranu.“ „Mmmmmm“, prede kurvica. „Dezert pod stolom… mmmmmm nevaljalče. Ko će meni da servira dezert. Hoćeš li ti da mi pokloniš dezert kuronjo?“ „Ja ću nevaljalice. Zaslužila si moj dezert. Direktno u usta… Iz mog kurca… U tvoja ustašca.“ „Mmmmmm nevaljalče…“ Sviđa joj se što avantura još nije završena. I željno očekuje da dobije dezert.

„Svršavam… svršavam“, čujem moju ženicu. „Svršavam Petre… Takooooo… Daj mi Petre… Daj mi ceo.“ Gleda lutkica u mene. „Svršavam ljubavi“, govori meni. „Jebe me Petar. Joooooj… jooooj ljubavi… Svršavam.“ Kao da mi se izvinjava što uživa na Petrovom kurcu. Vadim kurac iz Mirine pičkice. „Mmmmmm“, buni se Petrova ženica. Još bi malo da oseća u pičkici tvrdu kurčinu. „Idemo do njih“, govorim joj. „Idi ljubi muža. Kaži mu da ne sme da svrši. Mora da čuva dezert za Tanju. Zaslužula je i moja devojčica dezert. I zahvali se mužu što ti dozvoljava da budeš kurvica.“

„Daaaa… daaaaa“, zadovoljno prede Mira. „Zaslužila sam da budem kurvica. Ja sam jedna mnogo dobra kurvica.“ „Čija si kurvica?“ njištim ja. „Tvoja Milane… Tvoja siledžio. Večeras sam tvoja kurvica. A zaslužila je i tvoja mala poklon od mog muža. Pod stolom… u ustašca.“ Prilazi Petru. Ljubi ga u usta. Petar nastavlja da guzi Tanju. „Ne smeš da svršiš dušo“, šapuće mu. „Čuvaj spermu. Tanja hoće da joj serviraš dezert pod stolom. Milan će da servira meni… A ti njegovoj ženici.“ „Daaaaaaa kurvice“, njišti Petar. „Dobiće nevaljalica dezert. Iz mog kurca u njena ustašca.“

jebanje u javnosti

Vadi i on kurac iz Tanjine pičkice. Mira nastavlja da ga ljubi. „Hvala ti mužu moj“, prede Mira. Steže se uz svog muža. „Hvala ti na ovoj bezobraznoj avanturi. Hvala ti što mi dozvoljavaš da budem slobodna. Hvala ti što puštaš Milana da ti jebe ženicu. Hvala ti što smem i da budem kurvica. Što me puštaš da budem kurvasta.“ „Mmmmmmm dušo“, dahće Petar. „Volim kad si kurvica. Mnogo si dobra kurvica ljubavi moja. Volim kad uživaš.“

Ja grlim moju Tanju. „I ti si kurvica dušo“, govorim joj. Ljubim je u ustašca. „Volim i ja kad si kurvica.“ „Mmmmm dušo“, prede mi ženica u naručju. „Mnogo sam nevaljala. Mnogo si me raspustio. Postala sam prava kurvica. Dao si me da me jebe naš prijatelj Petar. Svršavam na Petrovom kurcu dušo. Mnogo sam nevaljala. Napravio si kurvu od svoje ženice.“ „Aaaaaa dušo“, odgovaram joj ponosno. „Jesi dušo… Mnogo si nevaljala.“ Jesam… ja sam napravio ovu jebozovnu kurvicu od svoje supruge. „Volim kad si kurvica. A ti voliš kad ti je muž zadovoljan. Voliš i ti kad te pustim da budeš kurvica.“ „Mmmmm daaaaa… daaaa. Volim kad sam tvoja kurvica. Večeras sam Petrova kurvica dušo. Večeras me tvoj drug jebe. Volim kad se hvališ i ponosiš sa mnom.“

Uvija se sva zadovoljna oko mene. „Idemo dušo“, vodim je za ruku. „Večera… pa dezert. Čula si Miru.“ „Mmmmmm dušo“, smeje se mala. Bila se prepala da nije preterala u uživanju sa Petrom. „Dobiću i dezert?“ „Da dušo“, odgovaram joj. I ja sam još uvek napaljen. „Od Petra… Pod stolom.“ „Mmmmm“, prede moja kurvica. Sviđa se i njoj ovaj scenario za dezert. Možda je i jesam previše raspustio?

Kurvice su mnogo jebozovne… Dižu nam se kurčine

Izlazimo na glavnu ulicu. Držim Tanju za ruku. Petar drži svoju Miru. Šetamo…Kao da se ništa nije desilo. „Ne puštaj ih iz ruku“, govorim Petru. „Ako odu napred… Opet ćemo da se napalimo. Čim tvoja mala počne da meša guzom, meni se diže. Nikad nećemo stići do restorana. Overićemo naše kurvice u svakoj sporednoj ulici.“ „Prostačino“, smeje se Mira ponosno. Vrti mala guzom ispred mog kurca. „Ovo voliš siledžijo?“, prvocira me Mira. „Koliko to još ima sporednih ulica?“, pita moja Tanja. Hoće kurvica da zna šta je čeka. Koliko puta će Petar još da je overi njegovom kurčinom. „Hoćemo li da stignemo sve ulice da obiđemo do ponoći?“ Uplašila se nevaljalica da ne prođe rok za razmenu.

„Što ne stignemo večeras… Nadoknadićemo sutra“, odgovara Petar Tanji. „Neće moći siledžijo“, smeje se Tanja. „Sutra ti ja više nisam na pozajmici. Sutra nisam više tvoja droljica. Sutra ne možeš više da me jebeš. Samo što ugrabiš večeras da siluješ prostačino. Od sutra možeš samo da sanjaš ovo dupence.“ Meša sada Tanja pred Petrovom kurčinom. U tom kratkom miniću… bez gaćica… Još tako lepo nagužena dok meša… Ja ću je pojebati… odmah ovde. Ne treba ni da skrećemo u mrak.

„Mmmmmm nevaljalice“, stenje Petar. „Da zaboravimo na večeru druže?“, govori meni. Misli Petar da imamo preča posla od večere. Vreme teče. Ističe mu rok za pozajmicu moje devojčice. „Da se odmah spustimo na plažu?“, predlaže mi Petar. „Ili da produžimo pozajmicu…? Do sutra uveče.“ „Ništa ti ne vredi“, smeje mu se Tanja. Meša i dalje golom guzom. „Sutra se svi vraćamo u Beograd.“ „Let traje dva sata kurvice“, smeje se Petar. „I na aerodromu smo čitav sat. Ima toaleta… i na aerodromu… i u avionu. Stićićemo Milan i ja da vam overimo guze još par puta.“

„Da znaš da treba da razmislimo o produžetku lizinga“, odgovaram Petru. Ne bih ni ja da izgubim Mirinu guzu tako brzo. „Do sutra u podne? Šta kažeš?“ „Pod istim uslovima?“, pita Petar. „Da…“, odgovaram. „Moja za tvoju?“ „I noćas cela noć?“, želi Petar da zna dali mora da se žuri tokom večere. „Naravno druže… do sutra u podne… Neprekidno.“ „Dogovoreno“, odgovara Petar. „Znači nema žurbe. Idemo na klopu.“

zavodnica na plaži

Produžujemo razmenu… do sutra u podne

„Kakvi prostaci“, smeje se Mira. „Produžili su lizing siledžije.“ „Valjda se i nas dve nešto pitamo?“, upada Tanja. I njoj se kao i Miri dopada što ne moraju baš odmah da prekinu sa bezobrazlucima. „Naravno da se pitate“, smejem se ja. „Reći ćete nam šta želite za večeru. Za ostalo se pitate vrlo malo. Ostalo nas dvojica odlučujemo. Htele ste da budete kurvice danas… E pa uživajte sve do sutra u podne. Posle toga… Opet ste dve smerne i otmene ženice svojim muževima. Što se desilo na Kritu… Ostaje na Kritu. Je li tako druže?“, pitam Petra. „Za sada je tako“, smeje se Petar. „Uvek ima opcija da obnovimo lizing kad nam se prohte.“ „Naravno druže… Kad god nam se prohte. Rekoh ti da me se nećeš lako otarasiti.“

„Znači nas dve smo kurvice kad god se vama prohte?“, pita nas Mira. Nije da se buni… Samo mala hoće da zna. „Tako je dušo“, odgovara Petar. „Kurvice… pratnja… sobarice… šta god se Milanu i meni bude dopadalo.“ „Prostačine“, odgovaraju istovremeno. „A šamaranje?“, pita Tanja. Dopalo se lutkici da nas šamara. „Je li i šamaranje u ugovoru?“ „Naravno dušo“, odgovaram joj ja. „Kad god ste silovane imate pravo da šamarate. Svaka devojčica mora da se brani od siledžije.“

Stižemo do restorana. Bašta je skroz na obali. More… talasi… Blag povetarac. Naše zgodne ženice pored nas. Idealno… Ne može biti lepše. Obe devojčice su raspoložene. Prešle su prag stida i uzdržavanja. Sunce… vino… more… razuzdani muževi željni parverzija. Skroz su slobodne da rade šta žele. Znaju da provod ne može večito da traje. Treba iskoristiti.

Sedamo za sto. Izabrali smo poveći sto. Da ima prostora na stolu… I ispod stola. Naručujemo laku klopicu… I puno vina. Jedemo… pijemo vino. Pričamo… nazdravljamo. Kurvice nas ljube. Kako koga stignu. Zavisno već gde je koja okrenuta kad joj dođe da se ljubi. Razvrat na nivou. Sviđa sa nama… A i okolina uživa. Povremeno nevaljalice rukama proveravaju stanje u našim pantalonama. To komšije sa susednih stolova ne vide. Ali sigurno pretpostavljaju da se svašta dešava i ispod stola. Imaće šta da gledaju. Ovo je tek početak. Opipavaju nam lutkice kurčine. Obe… I meni i Petru. Za svaki slučaj. Obećali smo im dezert… A nadaju se da će biti i malo pravog seksa posle dezerta. Ponoć više nije limit. Duga je noć… A plaže su prilično mračne. Znaju nevaljalice da od kad smo ih razmenili… I od kad smo im overili guze… Znaju da nas sad drže za jaja. I literalno… i bukvalno. U njihovoj smo vlasti.

Priča se o svemu i svačemu. A najviše o našoj avanturi. Lutkice su napaljene. Nas dvojica pohotni. Nismo se ni jedan od nas ni blizu namirili. Ova razmena ženica je tako stimulativna. Ne znam… jebote… kako ću bez ove jebozovne Mire… Ne…ne… ne treba mi sama. Ne želim da je jebem samu. Ne želim prevaru. Želim da je jebem zajedno sa njenim mužem. Ili još bolje ovako u četvoro… ko koju dograbi.

devojka bez gaćica

Vraća se Srđanova jebozovna klinka u priču

Ne možemo da zaboravimo ni avanturicu sa Jelonom. Srđan nam je priredio lepu perverzijicu sa njegovom malom kurvicom. Jeste klinka kurvica. Mala je prirodni talenat. A kako sam već rekao… Imala se sigurno perverznog mentora. Možda ga i još ima. Možda ima još jednog gazdu. Možda joj Srđan nije jedini gazda. Možda klinka ima nekog matorca kao Petar i ja. Ne bi me iznenadilo.

Rekoh ne možemo da zaboravimo Jelenu. Znam da je ni lutkice nisu zaboravile. Odnosno ne nju… Nego to što smo mi sa njom radili. Čekaju obe zgodan trenutak kada će to da stave na tapet. Kad je već tako… Pametnije će biti da ja kažem. Da ne ispadne da smo uhvaćeni. Malo će naše devojčice da se dure. Posle će još više da se popale. Naročito ako im obećam da će moći da se poigraju sa Srđanovom karom kad dođemo u Beograd. To čak i mogu da dobiju. Što da nemaju to zadovoljstvo? Mislim, samo jednom. Mogu klincu da popuše. Ne treba im više. A i klincu je to dosta.

Sa druge strane… Što se nas tiče… Mislim da treba koristimo njegovu malu kurvicu. Malo ćešće… I više puta. Sa njim… a možda i bez njega. Klinka se pali na matorce. To naravno naše devojčice ne moraju da znaju. Mogu da sumnjaju… ali neće da znaju.

Krećem baš direktno. Stavljam moj telefon na sto. Digao sam na ekran Jeleninu sliku koju je njen dečko poslao. Onu gde se sva umazana zadovoljno smeje. Moja kurčina joj obešena sa jedne… A Petrova sa druge strane lica. Kurčine mam duže od njenog lica. Iz glavića nam još kaplje po koja kap sperme. Mnogo lepa sličica. Gotovo romantična. Dobiće i naše ženice ideju. Hteće i njih dve da se slikaju. Samo da ih prođe prvi bes.

„Pređi pored Mire“, govorim Tanji. „Da vidite jednu sliku. Baš bih voleo da čujem vaš komentar.“ Petru šapućem na uvo. „Spremi se druže. Dobićemo po par šamarčina. Ali vredeće. Napaliće se obe kurvice. Videćeš, i njih dve će tražiti da se slikaju. U istoj pozi kao Jelena. Ima da uživamo svo četvoro. I da se palimo kad gledamo slike. Vredi izdržati par šamarćića. Namesti se lepo da dobiješ šamar. Da ne polupaju po stolu kad zamahuju.“

Gledaju Tanja i Mira u sliku. Ništa ne govore. Diže Tanja pogled prema meni. Biće šamaranja. Pomerio sam maločas čaše i vlaše sa njene strane. „Odakle ti slika?“, pita me. Ton joj je dosta ozbiljan. „Poslao mi je je Srđan“, odgovaram mirno. Čekam sledeće pitanje. Može da bude ili „što on tebi šalje sliku njegove umazane cure…?“ Ili verovatnije nešto kao „ko je umazao kurvicu spemom?“ Pogodio sam… skoro. Tanja pita još direktnije. „Jeste li vas dvojica umazali kurvicu?“ „Nas trojica dušo“, odgovaram joj. „Njen dečko, Petar i ja. Sva trojica smo je umazali.“ „Kurvaru perverzni“, sikće moja lutkica. Mogao bih da budem licemerem pa da je pitam šta je ona maločas radila sa Petrom. Ali i ja znam da to nije isto. To prvo je naše zajedničko uživanje… A ovo na slici jeste prevara. Polivali smo klinku bez njihovog prisustva… I bez pitanja. Jeste… prava bračna prevara.

mmf trojka, polivanje spermom

Šamari i uzbuđenje

Nameštam se da dobijem šamarčinu. Ne treba dugo da čekam. Šljas… šljas. Tuče mala sa obe ruke. Pa još jednom. Dobio bih i treće ponavljanje sa obe strane da je Petar ćutao. Kreće Petar da se pravda. Nema on izgleda iskustva u ovome. Nema tu šta da se pravda. Samo da se izdrži prvi bes. I da se posle okrene na uzbuđenje i avanturu. Okreće se moja Tanja prema njemu. Dobija i Petar dve dobre šljage od moje ženice. I ovo što sad dobijamo jesu prave šljage. Mada ni one posle silovanja nisu bile zanemarljive. „Da vas nisam čula“, ciči Tanja. „Nismo vam dovoljne nas dve perverznjaci. Jebete klinku.“ Dobijam još jedom po obrazu. Pusti bre Miru da i ona malo šamara – mislim u sebi. I ona je ljuta. Da se išamaramo pa da pričamo. Ispašće to i uzbudljivo na kraju.

„Šta ti čekaš?“, obraća se ljutito Miri moja Tanja. „Išamaraj kurvare.“ Izgleda da je Mira malo manje pogođena slikom i događajem nego Tanja. Kako god da je… Šamara i Mira sa istim intenzitetom kao moja Tanja. Krenula od Petra… pa na mene… pa onda opet na Petra. Hoće, vidim, i Tanja još da se tuče. „Dosta dušo“, hvatam je za ruku. „Polili smo klinku… pa šta… Bilo pa prošlo. Dojurili smo odmah do vas dve. Pa i vas dve ste se obukle kao kurvice… Pa mi nismo ljuti.“

Sikće Tanja i dalje. „Niste ljuti… nego nas silujete… I to više puta.“ „Silujemo dušo“, smejem se pomalo. „Morali smo da vas silujemo. Mnogo smo se napalili. Bolje mi da vas silujemo nego oni mangupi što vas prate. Ti bi vas rasturili i povredili.“ Znam da sledi još jedan šamar. Ovaj već mnogo blaži. Znači krećemo da se palimo.

„Da te nisam čula kurvaru. Odgovaraj samo na moja pitanja… Ili ću ponovo da te šamaram. Pričaj mi šta se desilo. I nemoj slučajno da me lažeš.“ Iznosim joj samo onaj prvi deo kad smo upali u zamračenu sobu. Kasnije… ima vremena… izneću im celu priču. Sad nije vreme. Ne zna Jelena da smo bili Petar i ja, objašnjavam kako je bilo. „Srđan joj prestavio da su to neki Grci iz hotela koji drkaju na nju. Zamolio nas klinac da im učinimo uslugu. Da realizuju to njihovo maštanje.“

Proverava me Tanja da li lažem. Ova varijanta ima šanse da prođe. Kao prvo maštanje jeste interesantno. Pale se i njih dve na takvu avanturu. A kao drugo nije baš lično. Nije prevara. Ne lažem ništa. Prošao bih poligraf. Jedino ako bi postavila pitanje da li je to sve. E onda bih upao laž. Ne želi lutkica da ide dalje. Želi i ona da se ovo završi.

oblizuje usta

„Vidi kurvicu“, upada Mira. Petrova ženica je nekako pragmatičnija od moje Tanje. Ili možda manje sujetna. „Vidi je kako uživa kurvica“.“ Kako da ne uživa“, dobacuje Tanja. Smirila se i ona. „Namiruju je tri frajera. I ti bi uživala da te zadovaljalu trojica tako obdarenih kao ovi kurvari koji polivaju klinku.“ „Da znaš da bi“, smeje se Mira. „Mislim da bi uživala. Dobra je ova Petrova cura.“ Vraća temu na pravi kolosek. „A možda i obe da uživamo. Što da ne?“ Nastavlja Mira da se smeje. „Kako to misliš?“, pita je Tanja. Javlja se i mojoj Tanji osmeh na licu.

Hoće ženice da se poigraju sa Srđanovom kurčinom

„Jeste li se nešto dogovarali sa klincem?“, pita nas Mira. „Nešto malo“, odgovara Petar oprezno. „Koliko malo?“, nastavlja Mira da propituje. Odlučujem da je bolje ja da odgovaram. „Pa eto toliko da i on dođe kod nas u posetu kad se vratimo u Beograd.“ „Da dođe on sam kod nas?“, traži Tanja preciznost. „Bez njegove kurvice?“ „Da dušo“, odgovaram… „Da dođe sam nama u posetu. Nama svima…“ pokazujem na nas četvoro. Klinac pita da li nam treba treći dasa u grupici. Kaže da je spreman da pomogne ako su devojčicama malo dva kurca.“ „I šta ste mu vas dva kurvara odgovorili?“, hoće da zna moja ženica. „Pa rekli smo mu da je dobrodošao. Da se on sviđa našim nevaljalim ženicama. Da bi se Tanja i Mira rado pograle sa njegovim pitonom u pantalona.“

„Aaaaauuuuu“, smeje se Mira. „Tako ste mu rekli? Da bi se nas dve poigrale… Sa njegovim pitonom. Ima klinac pitona u pantalonama.“ Oduševljena je Petrova kurvica novim mogućnostima. Gurka Tanju… Treba joj podrška. „Ima dušo…“, smeje se i Tanja napokon. „Ima klinac pitona.“ Okreće se ka meni i Petru. „I da znaš da ćemo se poigrati nas dve.“ „Tako smo mu i mi rekli“, povlađujem mojoj lutkici. „Da želite da se poigrate sa njegovom kurčinom.“

„A vas dvojica…?“, pokazuje na mene i Petra. Kao da mi ne znamo o kojoj se dvojici radi. „Vi ćete samo da gledate?“ „I da drkate?“, dodaje Mira. Pametna je cura. Kako da ih polivamo sva trojica ako Petar i ja ne drkamo? „I da drkate“, prihvata i Tanja. Zna i ona da nema polivanja od sve trojice ako makar ne drkamo. „I da nas obe slikate u ovakvoj pozi. Kao ovu kurvicu?“ „Tako je dušo“, odobrava i Mira. „Da nas slikaju. Sa tri kare pored lica… I sve tri kare da kaplju. Zaslužujemo nas dve devojčice savaka po tri dobre kare. A ne samo dve kao ta klinka.“ „Mmmmm dušo“, smeje se i Tanja. „Zalužujemo… Da znaš da zaslužujemo.“ Vratila se nevaljalica u igru. Ona će prva pod sto – mislim u sebi… Prva će da dobije dezert.

Sve se lepo dogovorismo. Vraća se raspoloženje. Kao što sam i mislio, ženice su nam još više napaljene nego maločas. Razmišljaju kako to izgleda da ih polivaju trojica. Još nismo ni nas dvojica polili zajedno. „Smem li da pitam šta će vam slike?“, oprezno postavljam pitanje. Da ne pokvarim atmosferu. „Pa da pokazujemo udvaračima kako smo zgodne“, odgovaraju nevaljalice. „Da i nas dve imamo čime da se hvalimo. Kao što se hvali ta vaša mala kurvica sa tom vašom slikom.“

pušenje pod stolom

„Dođi mala da te muž poljubi“, zovem Tanju. Izgleda da je problem sa klinkom rešen. „Dođi kod muža dušo.“ „Neeeećuuuu nevaljalče“, duri se moja lutkica. „Zadovoljavali ste klinku danas. Neću da te ljubim.“ „Dolazi lutkice… Sad je tvoj red da pušiš nevaljalice. Ti ćeš prva pod sto.“ „Neeeeećuuuu… neću perverznjaku.“ Napućila moja mala njena jebozovna ustašca. Jezičić joj proviruje u želji za našim glavićima. Još je malo ljuta… Ali je mnogo više napaljena. Nova perverzija je veliki izazov. Da nam puši obojici pod stolom. To još nije radila. Jeste jednom u Beogradu spustila glavicu na Petrovu karu. Ali sad je malo ozbiljnije. Mora da klenke na kolena pod stolom. Da puši Petru… pa meni. Ili obrnuto… Kako god više voli.

Petar i ja smo zaljubljeni

„Neeeeećuuuu“, oteže lutkica. „Neću pod sto barabe. Neću da vam pušim pod stolom. Zovite vašu klinku da vam puši.“ Primičem moju stolicu njenoj. Šapućem joj nešto na uvo. Mala počinje da se smeje. „Lažeš barabo“, odgovara mi raspoloženo. „Izmišljaš…“ Nastavlja da se smeje. „Pitaj Petra ako ne veruješ. „Da znaš da hoću“, odgovara Tanja.

„Šta ti dripac šapuće?“, radoznala je Mira. „Šta je tako interesantno da se toliko smeješ?“ „Samo slušaj“, odgovara joj Tanja. „Laže baraba sigurna sam. Sad ću da proverim kod tvog muža. Odgovori mi Petre…“ gleda direktno u njega. „Nemoj da lažeš. Je li istina da je moj muž bio ljubomoran?“ „Istina je“, odgovara Petar. „Šta odgovaraš kad i ne znaš šta ću da te pitam?“ „Znam zašto je bio ljubomoran pa na to i odgovaram… Pitaj… kazaću ti isto kao sada.“

„Je li istina da te je moj muž optužio da se više pališ na klinku nego na njegovu ženicu?“ „Istina je“, odgovara Petar. „To rekao… I stvarno je bio ljubomoran? A isto tako sam i ja bio ljubomoran. I meni se učinilo da se on više pali na klinku nego na moju Miru.“ „Pa šta je istina?“, pita Tanja. Smeje se lutkica zadovoljno. „Recite šta je istina“, dodaje Mira. „Šta je istina“, smeje se Petar. „Ceo dan nam ne padaju kare. Čim neka od vas dve mrdne guzom… Skaču nam kurčine da vas pozdrave. Čim obližete usta obojici nam se pune pantalone. Šta mislite na koga se više palimo?“

„Pa vas dvojica ste se zaljubili“, smeje se Tanja. „Koji se u koju zaljubio?“, pita Mira. „Svaki od nas u vas obe“, odgovaram ja. „Ja u Tanju i Miru… Petar u Miru i Tanju.“ „E tako može“, smeje se Tanja. Naginje se ka Petru. „Znači ti si se zaljubio siledžijo?“, šapuće mu na uvo. „Znači nećeš više da me siluješ.“ „Mmmmmm lepotice moja… Tek ću sad da te silujem. Dođi kod mene lutko.“ Odmačinje stolicu od stola. Smešta mangup moju Tanju u krilo. Ja preuzimam Miru.

Vreme je za pušenje

„Vreme je za dezert dušo“, govrim Miri. Mala mi se smešta u krilu. „Hoćeš li dezert lepotice?“ „Mmmmmm perverznjaku… Daaaaaa… Hooooćuuu… Ako mi ga ti serviraš siledžijo.“ „Dobićeš moj dezert lutko“, odgovaram joj. „Ali moraš da me zamoliš. Moraš lepo da me zamoliš za dezert.“ „Mmmmmm perverznjaku… mora da te molim za dezert. Mmmmm kako si perverzan… Siledžija… prostak i perverznjak. Vidiš li dušo?“, govori Petru… „Vidiš li kome si dao svoju ženicu.“

svršavanje u usta

„Mmmmm nevaljalice“, stenjem ja uzbuđeno… Stavljam joj palac u napućena ustašca. „Ja sam ti gazda nevaljalice… Sve do sutra u podne.“ „Daaaaa… daaaaa… jeeesii“, prede lutkoca u mom krilu. „Ti si moj gazda siledžijo.“ Sisa mi prst kurvica. Usta joj požudno cokću. „Reci gazdi šta ćeš da da radiš nevaljalice. Hoćeš li da budeš nevaljla?“ „Daaaaa… daaaa gazda. Ja sam nevaljala devojčica. Moj muž me je naučio da budem nevaljala.“

„Gde ćeš da budeš nevaljala?“, palim je ja. „Pod stolom gazda. Pod stolom… Između vaših nogu gazda. Tu ću da budem nevaljala.“ „Tako je dušo…“ Teško se uzdržavam. „Želiš da mi pušiš kurvice? Hoćeš da pušiš gazdi kurčinu pod stolom?“ „Daaaaa… daaaaa… Hooćuuu… hoću da vam pušim vašu kurčinu pod stolom. Moooliiim vas… Mmmmmm… moooliiim vas.“

Vidim da se i par na drugoj stolici teško uzdržava. I Tanja se za sada zadovoljava sa Petrovim palcem u ustima. Ali neće moći još dugo da se uzdržava. Moraće i moja kurvica da moli Petra za svoj dezert. Jedva čeka da počne da moli nevaljalica. Joj jebote kakva lepa perverzija. Petrova Mira moli mene za pušenje. Moja Tanja moli Petra. Za pušenje pod stolom… U bašti restorana.

„Moooliiim vas gazda“, cvili Tanja u Petrovom krilu. „Šta hočeš kurvice?“, pita je Petar. Pravi se opasan i ljut. „Reci gazdi šta hoćeš nevaljalice.“ „Mmmmmm gazda… mmmmmm. Nevaljalica hoće da vam puši… Milanova ženica hoće vaš dezert. Hoće da vam puši između vaših nogu… Pod stolom.“ „Daaaa… daaaa kurvice“, njišti Petar. „Pod sto neveljalice. Puši kurac gazdi bezobraznice.“

Ne čeka Tanja da joj se ponovi. Ne čeka ni Mira. Mada ona nije dobila direktno naređenje. Obe nestaju pod stolom. Osećem kako mi Mira otkopčava šlic. Izleće joj moja razularena kurčina. Pravo u Mirina ustašca. Čeka Mira moju kurčinu… Sa istom željom sa kolikom i ja čekam njena usta. „Aaaaa“, čujem Miru kako prede. Isti zvuk pušta i moja Tanja. Ona je između Petrovih nogu. Uživa u Petrovom kurcu. Mira uživa u mom. Puši mi Mira majstorski. Znam da je i moja Tanja umetnik. Nema bolje pušačice od moje male. Mada i Mira nije daleko.

Uživaju kurvice u pušenju… Čekaju svoju nagradu

Petar je zakovrnuo očima. Sprema se da svrši. I ja ću. Hvatam Miru za glavicu. Treba da vidi da je u mojoj vlasti. Da sam joj ja gazda. Da mora svu spermu da mi primi u usta. Lepo Mira reaguje na moju dominantnost. Njeno požudno „mmmmmm“ mi pokazuje da uživa da mi se pokorava. Da i ona zna gde je njeno mesto. Da uživa sa glavicom između mojih nogu. I mojim kurcem u ustima.

progutala spermu

Tanja pušta iste zvuke. Sigurno joj Petar navlači glavicu na kurac. Koliko je znam Tanja kreće da mu steže muda. Sigurno hoće svu spermu. Ako se mnogo napali… Možda prevuče prstom preko Petrovog čmara. To meni radi kad je željna moje sperme. Verujem da se kurvica neće ustezati. Čeka mala Petrovo svršavanje u usta od kako smo na Kritu.

Ni Mira se ne ustručava. Ide prstima ka mom čmaru. Hoće kurvica sve da joj dam. Prevlači mi prstima preko čmara. „Aaaaaa kurvice mala.“ Petar i ja izgovaramo iste reči. Kurvice su se skroz oslobodile. A dobro znaju koje mesto jebaču treba dirati kad hoćeš svu spermu.

Svršavamo obojica. Ne puštam Mirinu glavicu. Ne dam joj da se odmakne. Mora sve da mi primi usta. I ona isto želi sve u ustašca. Samo sam se ja mnogu uželeo njenih usta. Ne mogu da prestanem da svršavam. Nastavljam da joj punim usta spermom. Nema Mira više mesta u ustašcima. Čujem je kako se trudi da guta spermu. Nije lako sa mojom kurčinom u ustima. Curi joj sperma iz usta pored mog kurca. Neću da joj puštam glavicu. Znam da se kurvica pali pod gazdinom čvrstom rukom. Isto kao i moja perverzna devojčica. Predpostavljam da joj Petar puni usta na isti način kao ja Miri.

Gotovi smo… Obojica. Lutkice puštaju uzahe zadovoljstva… I uzdahe olakšanja. Nismo im puštali glavice sve do kraja. Primale su sve bez pauze… Do zadnje kapi. Znaju obe lutkice kako da zadovoljavaju gazde. I uživaju da to rade.

Poljupci posle svršavanja… Nisu baš skroz kurvice

Promalja se Tanjina glavica ispod stola. Ponovo se smešta kod Petra u krilu. Mira izlazi između mojih nogu. Pomeram stolicu u nazad. Pravim maloj mesta da izađe ispod stola. Seda mi u krilo. Grli me. Zadovoljna je Petrova mala. Isto koliko i ja. „Mmmmmm lepotice“, milujem je po licu. „Ko te je naučio da pušiš? Pravi si majstor nevaljalice.“ „Moj nevaljali muž me je naučio šta dominantne mačo gazde vole.“ Odradila je mala pušenje pod stolom. Prvoklasno… Kao i moja Tanja. Vreme je da joj pokažem da sam zadovoljan. „Dođi lepotice.“ Privlačim joj glavu mojoj. Ljubim je u usta. U ustašca koja sam joj maločas punio spermom.

„Mmmmmm gazda“, prede lutkica zadovoljno. Uživaju pičkice kad ih gazda ljubi posle svršavanja u usta. To je pravi znak da nisu samo kurvice. Pokazujem Miri da sam stvarno zaljubljen u ta njena lepa ustašca. Ni Petar se ne usteže. Ljubi moju Tanju otvorenim ustima. Prede moja ženica sa Petrovim jezikom u ustima. Sviđa joj se poljubac posle svršavanja u usta… Možda i više nego samo pušenje.

cumswap kiss

Privodimo veče kraju. Ne moramo da silujemo. Mislim, ne moramo da silujemo situaciju. Ima vremena sutra celo pre podne. Lizing je do podne. A lako možemo i da ga produžimo ako želimo.

Šta ćemo kad se vratimo u Beograd? Čekaj da vidim. Obećali smo ženicama Srđanovu igračku. To je jedno. Mira nije dobila redaljku. To je drugo. Tanja očekuje duplu. I to je na redu. I mislim da oboje… I Petar i ja čekamo da se dohvatimo ponovo Srđanove klinke. Ali to ne pričamo. To je muška tajna.

A da… Ima i to…Da nas submisivno služe. Mira mene… Tanja Petra. Ima jebote puno da se radi.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Predivan serijal prica ,feeenomenalaaannn!!!jako dobro pisano ,opsirno puno erotskog naboja ,a to potvrdjuje i moja komsinica (zajedno citamo i pratimo nastavka prica)…Pisite dalje pomno ocekujemo vase price..hvala unapred

1
0
Would love your thoughts, please comment.x