Sponzoruša na kurcometini jebodroma

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Primila sam dva kurca u guzu pred polazak na odmor

Godišnji odmor je prošao. Vratila sam se na posao odmorna i zadovoljna. Za razliku od običnih žena koje provedu odmor s mužem ili ljubavnikom, ja sam odmor provela s grupom muškaraca.

U srednjoj školi sam sam bila dobra curica i imala samo jednog dečka. Bila sam mu vjerna. Kako i ne bih, kad me jeb’o svaki dan i bila sam zadovoljna. Jednom prilikom me upitao da li ću preko vikenda spavati kod njega, jer su njegovi starci otišli u vikendicu i sam je kod kuće. Pristala sam, samo sam morala pitati mamu. Moja mama nije puno marila za mene jer je bila prezauzeta svojom pičkom. Stalno je bila u lovu na jebače. Ona se oduševila mojom idejom da spavam kod dečka. Ona nije ni slutila šta mi radimo kad smo sami. I tako sam prvi put provela vikend s dečkom i osjetila svu ljepotu zajedničkog života. Bila sam jebena kad god bi se njemu prohtjelo. Od tada sam često vikendima spavala kod njega.

Nisam imala nikakvog razloga pored njega tražiti drugog, ali se svejedno dogodilo da sam završila u krevetu s drugim muškarcem. To mi se svidjelo i počela sam se jebati sa svakim tko me htio. Ubrzo je moj dragi bio rogonja poput nekog jelena kapitalca. Mislila sam da mu se moji tajni jebači rugaju zato što ga varam, ali jedan od njih mi je rekao:
– U potpunosti ga razumjem. I ja sam bio u takvoj situaciji. I mene je žena varala, a ja sam to shvatio kad je već bila drolja.

Kad me dečko ostavio, a ostavio me zbog obične pičke, bacila sam se u puni promet. Svakog sam dana išla na jebačinu. Imala sam nekoliko stalnih jebača i nije mi nedostajalo kuraca u životu.

Jednom me je jebač pitao hoću li vikend provesti s njim. Sin mu je trebao ići na neko natjecanje i za vikend je bio sam kod kuće. Njegov sin je bio moj kolega iz škole, a ja sam se redovito jebala s njegovim ocem dok bi on bio na treningu. Pristala sam i provela divan vikend. Mama me nije ni pitala gdje sam i s kim sam bila za vikend. Ali, osim dobre jebačine, dogodilo se još nešto: gospodin mi je platio.

– Nisam kurva! – rekla sam mu.
– Ni ne mislim da jesi, ali ti želim pomoći da stalno budeš u modnom trendu – rekao je. Uz to obrazloženje sam pristala uzeti lovu i tako napravila prvi korak da postanem kurva. Nakon toga sam sve češće s muškarcima provodila vikende. I sve češće uzimala novce.

Velika promjena u mom životu je bila kad me muškarac pozvao da provedem vikend s njim i njegovim prijateljem. Nikad prije nisam bila s dvojicom. Pristala sam, željna nečeg novog. Seks sa dvojicom je bio puno ljepši nego seks samo s jednim muškarcem. U tom osjećaju uživanja nisam ni skužila da su mi obojica platili i da sam zaradila dvostruko.

U Zagrebu sam nastavila živjeti takvim životom, ali još intenzivnije. Nisam morala pred mamom glumiti da sam dobar dečko. Mogla sam cijeli dan biti drolja, osim kad bih morala ići na faks. Broj mojih jebača je već bio troznamenkasti. Među njima se našlo i onih koji su me htjeli iznajmiti preko vikenda za zabavu. Pristajala sam bez razmišljanja.

prostitutka leži u parama

Godina je prošla i stiglo je ljeto. Dobila sam ponudu od jednog muškarca da tjedan dana provedem na moru s njim i njegovim prijateljem. Prodala sam se i provela najljepši tjedan života na moru.

Na jesen sam nastavila živjeti na taj način. Ponude su stizale, a ja sam ih prihvaćala. Živjela sam kao u porno filmu: odmor i seks, kao prava sponzoruša. I takva sam bila sve do kraja studiranja. Kad sam diplomirala bila sam u dvojbi da li da se zaposlim ili da živim kao sponzoruša. Život sponzoruše je bio primamljiv. Lova, odmor, seks. Sve šta poželim. Ali to bi značilo potpuno zaglupljivanje i odbacivanje svega što sam radila posljednjih pet godina. Mogla sam postati sponzoruša s devetnaest – govorila sam u sebi. Nisam morala završiti faks i čekati do dvadeset i četvrte.

Iz te dvojbe me izvukao savjet gospođe koju sam upoznala u nekoj krčmi. Sjedila sam u kutu krčme i pila pivo, oporavljajući se od dogginga na lokalnom jebodromu. Nagužena preko klupe na jebodromu, primala sam svaki kurac koji bi naletio. Pička mi je zijevala kao u krave. Tada je naletio jedan stariji gospodin. Pokušavao je zadovoljiti svoj kurčić u mojoj prevelikoj jami, ali ga nikako nije uspjevao uvaliti kako treba. Kurac mu je bio mekan, a moja jama preširoka za njega. Stalno je ispadao iz mene. To ga je naljutilo, pa mi je nabio šaku u pičku i izdrkao se po meni. Tako razvaljena više nikom nisam bila zanimljiva. Pokupila sam se s jebodroma, ali pička mi je zijevala i činilo mi se da će mi utroba iscuriti. Zato sam otišla u lokalnu krčmu da se malo oporavim.

I tada je naišla gospođa. Čim me vidjela, shvatila je kakva sam. Sjela je za moj stol i počela ispovjed. Njena životna priča je bila slična mojoj. Projebala se kao srednjoškolka. Bila je frigidna i nimfomanka. Ništa joj u seksu nije bilo previše. Završila je fakultet, ali se cijelo vrijeme studiranja kurvala. Tada se našla u dilemi da li da se zaposli ili da bude sponzoruša. Izabrala je ovo drugo. Život joj je bio bajka. Usput je magistrirala i počela spremati doktorat. Dobila je popularni naziv „dr Olja”.

Bila je formalno zaposlena u firmi jednog od jebača kao savjetnica. Godine su prošle i mlade snage su zauzele njeno mjesto. I stručno i seksualno. Prvo je s mjesta savjetnice prebačena na mjesto tajnice. Tada je morala stvarno raditi. A onda je s mjesta tajnice bačena na radno mjesto čistačice. I bila je sretna šta nije dobila otkaz. Uz malu plaću i dvanaest satno radno vrijeme, ostalo joj je samo uličarenje kako bi mogla preživjeti.

– Nemoj da se to i tebi dogodi – savjetovala me je. – Budi kurva u slobodno vrijeme, ali se drži struke.

Zbog toga sam, nakon završenog faksa, počela tražiti posao. Dok sam čekala posao, prodavala sam se da bih mogla preživjeti, ali kad sam se zaposlila, odlučila sam se promjeniti. Dok sam kao studentica bila spremna jebati se s bilo kojim kolegom s faksa, na poslu sam se trudila odvojiti privatni i poslovni život. Kolege nisam gledala kao kuja gladna kurca. Htjela sam među kolegama na poslu stvoriti sliku o sebi kao o mladom muškarcu, školovanom i željnom poslovne afirmacije. Nikad nisam potrošena dolazila na posao. Dogginge, gangbangove i kurvanje sam ostavila za vikende, praznike i godišnji odmor.

trandža u gengbengu

Upravo taj dvostruki život me nagonio da se u slobodno vrijeme iživljavam više nego kad sam bila slobodna raditi šta hoću. Petkom bih odlazila na dogging i znalo mi se dogoditi da dočekam jutro na jebodromu. Ako se petkom ne bih iživjela, onda bih se subotom upuštala u neku ekstremnu avanturu. Ako su za muškarce jebače govorili da proždiru žene kao morski psi, ja sam bila morska kuja. Proždirala sam muškarce. Nedjelja mi je bila dan za oporavak ili tek za neku romantičnu jebačinu.

Prvi praznik me poljuljao u mojim stavovima. Prodala sam se nekim muškarcima za zabavu i zaradila još jednu plaću. Ponovno me zagolicala ideja da živim kao sponzoruša. Ali sjetila sam se savjeta dr Olje i nastavila živjeti „normalan život”. A to je značilo da sam noćna fukara uz povremena iznajmljivanja preko vikenda i praznika. Godišnji odmor sam provela kao iznajmljeni komad mesa. Bio je to baš odmor po mom ukusu. U tri tjedna odmora, zaradila sam još tri dodatne plaće.

Na jesen sam upoznala Vijeku. Činio mi se sasvi pristojan muškarac. Odlučila sam malo popustiti u mojoj poslovnoj etici. Htjela sam se pojebati s njim, ali sam se pojebala s njegovim ocem. (priča: „Rođendan”) Probudila se moja strast za očevima i sinovima. Vijeko se nije dao, a ja sam se jebala sa svim muškarcima koje sam upoznala preko njega.

On je svoj kurac čuvao kao da mu ga želim ukrasti

Vrhunac je bio gangbang u njegovom stanu, pred godišnji odmor, kad su tri njegova prijatelja strpali kurčine u mene i pumpali me svi odjednom. Umjesto da se priključi zabavi, on nas je izbacio iz stana, a mene nazvao kurvom. Istina je da jesam, ali to nije razlog da propusti zabavu.

Ljeto sam provela kao grupna sponzoruša i bilo mi je lijepo. Ali odmor je završio i potrebno je bilo krenuti u novu poslovnu godinu.

Atmosfera u uredu je bila opuštena. Raspremala sam radni stol, a kolegice su brbljale. Pitala sam se koliko su se one jebale preko ljeta. Na licima im se moglo čitati koliko su zadovoljne. Đurđa je još bila na odmoru, ali Ivanka i Ana su blistale od sreće. Očito su dobile sve šta su tražile. A možda i više nego su tražile.

Anine sise su izgledale veće nego prije ljeta. Možda je to bila optička varka jer je skinula par kila i izgledala elegantnije nego prije ljeta. A na elegantnom tijelu su joj se isticale ogromne sise. Ivanka je hodala veselo i ponosno. Pod lakom ljetnom odjećom, sva se zavodljivo drmala. I ona je skinula par kila, pa se i meni kurac dizao na nju. Pitala sam se je li bila gospodarica ili robinja. Obje su izgledale dobro izjebane, ali sam bila uvjerena da sam se ja jebala više nego njih dvije zajedno. Jedno mi je mogla parirati Đurđa. Ona je bila fukara, kao i ja. Ali nas dvije smo se međusobno skužile i na neki način čuvale jedna drugu. Znale smo da na svijetu ima dovoljno kuraca za obje.

Odmah sam potražila Vijeku kako bih mu se ispričala za moje droljasto ponašanje prije odlaska na godišnji odmor. Ali dočekalo me je iznenađenje. Vijeko je dobio otkaz. Pijan je došao na posao i potukao se s portirom. Dok su kolegice bile na kavi, nazvala sam ga. Htjela sam ga utješiti zbog problema koji ima i ispričati mu se zbog mog ponašanja. Ali iz slušalice sam čula glas automata koji mi je rekao da se taj telefonski broj više ne koristi. Možda nije imao novca da plati račun – rekla sam u sebi.

Poslijepodne sam se spremila za izlazak u grad. Osjećala sam akutni nedostatak kurca. Prije dva dana su me muškarci jebali kad god bi im se prohtjelo, a jučer ujutro smo imali gangbang za rastanak. Sad se već više od dvadeset četiri sata nisam jebala – rekla sam u sebi. Tri tjedna sam provela na udaru ergele kurčeva i bila sam naviknuta na žestoki tretman.

Obukla sam mrežasti catsuit, uske traperice i strukiranu majcu. Muškarci s kojima sam provela ljeto su mi kupili ogrlicu. Lančić s natpisom “WHORE”. Ponosno sam je nosila cijelo ljeto. Odlučila sam je i dalje nositi, osim kad idem na posao. Natpis sam sakrila ispod majce. Tko se potrudi i pročita šta piše, znat će šta mu je za činiti – rekla sam u sebi. Natakula sam naočale za sunce i izašla u grad. Hodajući u uskim trapericama, imala sam osjećaj da svi muškarci bulje u mene. Sjetila sam se kakve bi komentare nabacivali muškarci dok bi gledali ženske guze. Sigurno sad i moju guzu komentiraju na isti način – rekla sam u sebi.

shemale drži kurac, fishnet catsuit

Tada mi je na pamet pao Vijeko. Pomislila sam da bi bilo fer izgladiti naš nesporazum. Telefon mu je bio isključen, pa sam odlučila otići kod njega u stan. Htjela sam ga utješiti. Možda se držao pravila da ne jebe kolegice s posla? Više ne radimo zajedno i u tom slučaju me može jebati – pomislila sam. Zamišljala sam kako ću ga ja srdačno pozdraviti. A kako će on reagirati? – upitala sam se. Da li će i on biti srdačan ili ljut? Srdačnost vodi u krevet. A kuda vodi ljutnja? Možda će me vrijeđati ili udariti. Na vrijeđanja sam navikla. A navikla sam i na batine. Odavno nisam dobila batine. Hoće li me samo ošamariti ili će me namlatiti? Na šamaranje sam navikla. Nema noći na jebodromu, a da me nitko nije ošamario. Ali ozbiljne batine nisam već jako dugo dobila. A da li će me nakon toga htjeti jebati ili neće? Ako me nebude htio, ješ uvijek ću imati vremena otići do jebodroma i dobiti po pički.

Stigla sam pred njegov stan. S druge strane vrata je dopirala tiha glazba. Bilo je to neko neutralno preplitanje zvukova, nešto ambijentalno. Pozvonila sam. Vrata mi je otvorio nepoznati muškarac. Bila sam spremna veselo pozdraviti prijatelja, a preda mnom je stajao potpuni neznanac. Zbunila sam se.

– Izvolite? – rekao mi je gledajući me ljutito.
– Trebam… ovaj, Vijeku – rekla sam. Njegov ljutiti pogled se omekšao.
– Ne znam tko je Vijeko – rekao je kružeći pogledom po meni.
– Muškarac koji je tu stanovao.
– Aha! – rekao je uz osmjeh. Sad se sjećam. Dolazo je po poštu. – Njegov glas je već zvučao prijateljski. – Izvolite ući. Možda vam ja mogu pomoći. – Njegov glas je bio ljepljivo prijazan. Stan mu je bio u polumraku i samo se kroz procjepe roleta svijetlost probijala u sobu. Cijela soba je izgledala rebrasta od igre svijetla i sjene.

Zakoračila sam u stan. Znala sam kuda to vodi…

– Hoćeš nešto popiti? – upitao je me. Prešao je „na ti” – rekla sam u sebi.
– Vrlo rado – odgovorila sam glasom spremne kobile.

Muškarac je izgledao kao pastuh, a atmosfera u njegovom stanu je bila kao u bordelu. Koji izbor imam? – upitala sam se. Mogu otići na jebodrom na dogging, klečati kao kuja i davati se svakom, ili ostati tu, u ugodnoj atmosferi jebačnice. Sjela sam u fotelju, a on je otišao do ormara po piće. Sjetila sam se kako je iz istog tog ormara Vijeko vadio piće da počasti Marija, Nenu i mene. A ja sam se bacila u sendvič između njih dvojice i još nam se i Bruno priključio. Baš sam bila nezahvalna kuja i sponzoruša. Piće se našlo na stolu. Izvadila sam cigarete i zamolila za pepeljaru. On je otišao u kuhinju, a ja sam iskoristila priliku i pogledala kako je lijepo uredio sobu. Tek tada sam primjetila televizor. Cijelo vrijeme sam buljila u domaćina i nisam vidjela ništa oko sebe. Televizor je bio veliki i pljosnati, a na njemu se vrtio pornić. I to ne bilo kakav. Sisata transica je bila u klinču s dvojicom crnaca. Sve je već odlučeno – rekla sam u sebi. Samo se trebam prepustiti.

Sponzoruša na kurcometini jebodroma

– Nisam se ni predstavio – rekao je noseći pepeljaru. – Ja sam Boris.
– Ja sam Maja – rekla sam i pičkasto mu pružila ruku.

Boris je bio pravi mužjak. Jak, ali nježan. Ja sam ga cijelo vrijeme gledala pogledom spremne kobile, ali on nije žurio. Kao da je htio da uvod traje u beskraj. Ja sam bila fukara i često sam se jebala bez ikakvog uvoda. Zato mi je prijalo to što nikud nismo žurili.

Pustila sam ga da on vodi igru onako kako njemu najviše odgovara. Ljubio se slatko i nježno, a kad me je grlio osjećala sam se kao u škripcu. Nisam mogla nikud mrdnuti. Bio je jak. Baš mi je prijalo osjetiti njegovo glatko, mišićavo tijelo. Ljeto sam provela sa starim naboranim pedesetogodišnjacima i zaboravila sam kako je slatko s mladim muškarcima.

Kad je ogulio odjeću s mene, nije se iznenadio što na sebi imam mrežasti catsuit. On se u stvari nije ničemu čudio. Prihvatio me je takvu kakva jesam. U njegovim rukama sam bila kao igračka. Mogao je sa mnom raditi šta je htio. Cijelo tijelo mu je bilo glatko izbrijano. Glatki kurac mu je bio savijen poput sablje. Raspori me! – vapila sam u sebi.

Nasadio me je na kurac. Oh, kako je slatko! – rekla sam u sebi. Nije se nestrpljivo nabio do kraja, nego mi je samo uvalio glavu. Onda ju je polako izvadio. Osjećala sam svaki milimetar glatke glave kako prolazi kroz vrata moje utrobe. Onda ga je polako opet ugurao u mene, ali malo dublje. Tako jebu velemajstori – rekla sam u sebi. Oni koji nisu gladni pičke, nego uživaju u jebanju.

Ležali smo u krevetu i odmarali se od strasti. Naslonjena na njegovo rame osjećala sam se kao prava cura. Zar sam to ja? – pitala sam se u sebi. Pokušala sam se sjetiti kad sam se tako osjećala i morala sam posegnuti daleko u svoju prošlost, do srednjoškolskih dana i mog prvog dečka. Za sve muškarce nakon njega bila sam samo “meathole”. Da nisam tu u njegovom sigurnom naručju, bila bih na kurcometini jebodroma.

Izraz „kurcometina” čula sam od jedne profesorice književnosti. Svi su je znali kao uglednu profesoricu, ali ja sam je susrela jedne noći na jebodromu gdje je kao i ja stavila pičku na opću upotrebu. Sprijateljile smo se i znale smo se i privatno družiti. Naučile sam puno jedna od druge.

– Hoćeš li mi opet doći u posjetu? – upitao me Boris.
– Vrlo rado ću ti opet doći – rekla sam. Poljubila sam ga i tiho se iskrala kroz vrata.

Sponzoruša na kurcometini jebodroma

Nstavak: Kao njegova robinja, morala sam primiti po koju šamarčinu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Trans Maya


Dvostruki život trans drolje…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x