Ne brinite, u dobrim ste rukama

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sudbina ne bira ni mesto ni vreme kada će da se poigra sa nama…. Tada sam još bila mlada medicinska sestra, željna dokazivanja. Radila sam u Gradskoj bolnici na odeljenju Traumatologije. Mogu slobodno da kažem da sam marljivo radila i davala svoj maksimum oko svakog pacijenta, a pritom sam uvek bila ljubazna i nasmejana. Valjda su me zbog toga i doktori zavoleli.

Izgledala sam atraktivno, uvek sam bila doterana, ali nikada nikome nisam davala povoda da me startuje… Mada, bilo je je par pokušaja, ali sam ostala dosledna da se dokažem u poslu, a ne šireći noge. Privatan život se sveo na čitanje stručne literature i višečasovnog sedenja za računarom. Iako imam 24 godine, zaboravila sam na izlaske, već duze vreme nisam bila u vezi. A seks… Hmmm… Šta to beše seks???

Ponekad kada se opuštam u kadi, zađem prstima u međunožje i mazim je, ali nije to to… Sve u svemu, počela sam osećati da me monotonija sve više obuzima…

Radila sam noćnu smenu. Veče je počelo mirno i tako je bilo do posle ponoći. Odjednom se iz hodnika čula neka vika. Istrčale smo iz sestrinske sobe, i videle kako se zatvaraju vrata ambulante. Nakon par trenutaka, čula sam kako me doktor zove da uđem… Otvorila sam vrata.
– Pa gde ste? – rekao je ljutito.
– Evo me doktore, izvinjavam se…  – odgovorila sam mu tiho.
– Pacijent je imao saobraćajnu nesreću. Ima dve posekotine na licu, potres mozga i slomljenu ruku. Nije životno ugrožen, osim što je u nesvesti od siline udarca. Pacijent je strani državljanin, zaposlen u ambasadi, tako da ćete ga smestiti u zasebnu sobu, pripremiti mu televizor i lap top. Biće tu dok se potpuno ne oporavi, a vi ćete biti zaduženi za brigu o njemu. Za početak previjte mu rane i operite ga. Sav je od blata i krvi. Posle toga ga odvezite u sobu i smestite ga u krevet i dajte mu analgetike.

Skinuo je rukavice i izašao iz ambulante. Prišla sam nosilu na kom je ležao povređeni. Bio je pokriven plahtom. Nisam mogla da ne primetim njegovo prelepo lice. Rekla bih da je Grk, oko tridesetak godina. Obrisala sam mu lice i previla rane. Svukla sam plahtu sa njega… Tog momenta mi je knedla zastala u grlu… Preplanuo, razvijenih mišića, bez grama sala, a njegova muškost… Oh Bože… Kako je lep… Opušteno je bio naslonjen na njegovu desnu butinu.

Uzela sam sunđer i nežno trljala sapunicu po njegovom telu. Sišla sam do lepotana koji je raspalio vatru u meni. Uhvatila sam ga u šaku i povukla kožicu da mu operem glavić. Drugom rukom sam ga pomilovala po mudima. Bila su tvrda. Počela sam da mu drkam, ali se nije dizao. U momentu sam sklonila ruku sa njega i zapitala sebe šta ja to radim. Kad sam se sabrala dovršila sam pranje, pokrila ga ponovo plahtom i izgurala u zasebnu sobu, kako je doktor tražio.

Smestila sam ga u krevet i dala mu injekciju analgetika. Vratila sam se u sestrinsku sobu. Koleginice su gledale nekakav film, a ja sam sedela i razmišljala o strancu. Gaćice su mi bile mokre od uzbuđenja. Oko pola tri ujutru, koleginice su pozaspale. Odlučila sam da odem u njegovu sobu. Tiho sam izašla i ušunjala se kod stranca. Za svaki slučaj sam zaključala vrata. Mantil sam skinula i okačila na vešalicu. Skinula sam i bluzicu, ostavši samo u grudnjaku i suknji.

Svukla sam gaćice i prinela njegovom licu, prelazeći mu preko usana i nosa..
– Je l’ vidiš šta mi radiš? – tiho sam promrmljala. Svukla sam plahtu sa njega. Sela sam na stolicu kraj njegovog kreveta, raširila sam noge i zavukla ruku među noge. Posmatrala sam ga i maštala kako me mazi svojim snažnim rukama. Pogledah ka njegovom mlitavom prijatelju. Zamišljala sam ga da je čvrst i da ulazi u mene, a u stvari sam zabadala svoj prst u nju.

Uzdisala sam tiho. Jednom rukom sam otkopčala grudnjak oslobodivši grudi. Mazila sam bradavice zamišljajući njegove usne na njima. Ubrzo sam doživela orgazam.

Čim sa došla sebi, obukla sam se, pokrila ga plahtom i tiho izašla iz sobe. Srećom, niko ništa nije primetio. Odlučila sam da ću već sledeću noć ponovo biti kod njega u sobi. Ujutru sam otišla kući, odmorila par sati i ponovo se vratila na posao. U toku dana, moj stranac je donekle došao sebi. Često sam ga obilazila.
– Nurse… I need a….  – progovorio je tiho pokazujući da mu se piša.
– Just a moment – odgovorila sam mu i ljubazno mu se nasmešila.

Navukla sam rukavice i podigla posudu za pišanje koja je bila ispod kreveta. Podvukla sam je ispod plahte. Drugom rukom sam mu uhvatila macana i gurnula u posudu. Na njegovom licu se videlo olakšanje. Kad je završio, zahvalio mi se na pomoći. Izvukla sam posudu i odnela da prospem. U mislima mi je bio njegov kurac kojeg sam jedva čekala ponovo da vidim.

Sa glavnom sestrom sam se dogovorila da ću narednih dana raditi duple smene kako bih što više vremena bila sa strancem, pošto je i doktor zahtevao to.
– You’re in good hands. She’ll take care of you these days while you’re in the hospital – rekao je doktor strancu dok mu je pregledao rane. – Sestro, možete previti pacijenta.

Doktor je izašao iz sobe i ostala sam sama sa njim. Previla sam ga. U nekoliko navrata smo se pogledali pravo u oči. Osetila sam da postoji nekakva hemija između nas.
– You look beautiful – rekao mi je dok me gledao u oči. Poželela sam tog momenta da ga poljubim, ali sam se umesto poljupca ljubazno zahvalila na komplimentu.

Pomogla sam mu da obuče pidžamu koju su mu doneli iz ambasade…

Pala je noć. Sačekala sam da se ostale sestre uvuku u sestrinsku sobu. Krišom sam se ušunjala u njegovu sobu i zaključala vrata. Spavao je. Skinula sam sve osim grudnjaka i gaćica.

Prišla sam mu nežno ga milujući po licu. Počeo se meškoljiti dok konačno nije otvorio oči. Gledao me kao da nije verovao šta se desava. Sagnula sam glavu i položila usne na njegove. Ljubili smo se dugo i strasno. Zbacila sam plahtu sa njega i počela mu otkopčavati pidžamu. Čim sam mu oslobodila grudni deo, spustila sam usne ljubeći mu bradavice.

Rukom sam mu zašla u donji deo pidžame. Kita mu je bila mlitava. Uhvatila sam je u šaku i počela lagano da povlačim kožicu. Da li zbog lekova ili zbog pretrpljene traume, nije se ukrutio ni posle par minuta drkanja.
– Sorry – šapnuo mi je potišteno. Iako mi je pica gorela da ga oseti, morala sam se pomiriti sa situacijom.

Ljubazno sam mu objasnila da je to možda zbog jakih lekova koje sada prima ili se još nije oporavio od šoka. Ponovo smo se poljubili.

Zdravom rukom mi je trljao picu preko gaćica. Rekao mi je da se namestim iznad njegove glave kako bi mogao da mi liže picu. Skinula sam gaćice, koje su bile skroz mokre. Stavila sam ih na njegovu kitu, ne bi li se probudio. Popela sam se na krevet, opkoračila ga, kleknuvši na kolena i oslanjajući se rukama o njegove noge. Picu sam mu namestila toliko blizu usta da je mogao da oseti vrelinu koja izbija iz nje. Ubrzo sam osetila njegov jezik kako sporo prelazi preko mog klitorisa i usmina. Stresla sam se od uzbuđenja.

Lizao me je tako dobro da sam počela nekontrolisano stenjati. Zaboravila sam gde se nalazim. Počela sam da drhtim i telo mi se počelo grčiti. Usledio je orgazam kakav odavno nisam doživela. Kad sam došla sebi, sišla sam sa kreveta. Noge su mi još klecale.

Pomogla sam mu da zakopča pidžamu i pokrila ga. Zamolio me je da mu ostavim svoje gaćice. Obukla sam suknju i mantil. Poljubili smo se. Izašla sam iz sobe i vratila se kod koleginica u sestrinsku sobu. Na sreću, čini mi se da me niko nije čuo kako stenjem. Ostatak noći sam odmarala i dremala. Ujutru sam otišla kući. Popodne, kada sam se probudila, istuširala sam se. Obukla sam tangice i bluzicu ispod koje se ne nosi grudnjak. Uskočila sam u farmerke. Našminkala sam se i krenula u bolnicu.

Celim putem sam razmišljala da li ću večeras imati priliku da ga osetim u sebi. U apoteci sam kupila pakovanje kondoma i vijagru, za svaki slučaj. Kada sam stigla na posao, presvukla sam se i odmah sam otišla u njegovu sobu da vidim kako je. Bio je budan, nasmešio se kada me ugledao. Prišla sam mu u i nežno ga poljubila… Dok smo pričali, rukom mi je zašao pod suknju i počeo da mi trlja picu.
– Not now… Later… – šapnula sam mu i sklonila njegovu ruku iz međunožja.

Iz sobe sam izašla napaljena do bola. Dole sam bila skroz mokra. Nekako je došla noć i sati koje sam nestrpljivo čekala. Na odeljenju je bilo mirno, sve sestrice su blenule u tv. Nisu ni konstatovale da sam izašla. Ranije sam pripremila u džep mantila kondome i vijagru.

Ušla sam tiho kod njega. Čekao me je budan. Zaključala sam vrata i skinula mantil ispod kojeg sam imala samo crni čipkani grudnjak. Mantil sam ostavila da mi bude pri ruci zbog kondoma. Odmah sam se otarasila i grudnjaka.

Stajala sam polugola pored njegovog kreveta. Uzela sam njegovu zdravu ruku i stavila na sisu. Nežno je masirao malo jednu, malo drugu sisu trljajući bradavice koje su brzinom svetlosti postale ukrućene. Kad ih je izmazio, nagnula sam se iznad njegovog lica, nudeći mu bradavice na sisanje.

Kroz pidžamu sam mu uhvatila kitu. Na moju ogromnu sreću, osetila sam da raste. Brže-bolje, pridigla sam se i svukla pokrivač sa njega. Odmah sam mu skinula donji deo pidžame. Pred moje oči je iskočio predivan ukrućen kurac pozamašne veličine.

Držala sam ga u šaci i sporo povlačila kožicu. Spustila sam glavu. Usnama sam dotakla glavić nežno ga ljubeći, a onda sam otvorila usta pustivši kitu da klizne unutra.

Pušila sam ga polako, osećajno. Mazila sam muda koja su bila tvrda. Po koji put sam ga izvukla iz usta i sisala mu glavić. Kita mu je veselo poskakivala. Sve više sam žudela da ga osetim u sebi.

Ispravila sam se. Izvadila sam pakovanje kondoma iz džepa mantila. Otvorila sam i navukla mu na kitu. Svukla sam tangice koje sam zagrizla kako bih bila što tiša. Popela sam se na krevet, opkoračivši ga. Otkopčala sam mu i gornji deo pidžame.

Kleknula sam i držeći kitu u ruci, kratko sam ga drkala i trljala njime moju vrelu, mokru i napaljenu picu. Namestila sam ga na ulaz i polako se spuštala na njega.

Širio mi je vaginu. Ušao je skoro ceo u mene. Tada se probudila zver u meni. Počela sam divljački da skačem na njegovoj kiti. Zdravom rukom mi je mesio sise. Stenjala sam kroz nos. Ipak, posle par minuta sam usporila tempo i sad sam uživala svim čulima.

Mešala sam karlicom, dok je bio duboko u meni, a onda sam nastavila sa laganim tucanjem.

Pustila sam tange iz usta i sagnula se. Ljubili smo se, igrajući se jezicima. Upravo tada sam doživela orgazam.

Ugrizla sam ga za usnu da ne bih vrisnula. Telo mi je drhtalo.

Zamolio me da siđem sa njega. Čim sam došla sebi, sišla sam sa njegove tvrde batine. On je ustao i rekao mi da se natrćim na krevet. Klekla sam, oslanjajući se na ruke, isturajući svoju guzu.

Stajao je pored kreveta. Kitom mi je trljao picu i guzu, kao da se dvoumio gde prvo da ga smesti. Ponovo sam zagrizla moje tangice i bila spremna za akciju. Kliznuo je u picu. Nije žurio.

Ubadao ga je polako, tek po koji put ga je snažno nabio, pa je nastavljao polako. Izvukao ga je, sagnuo glavu i počeo da je liže trljajući klitoris. Osetila sam njegov jezik kako vlaži moj uzak analni otvor. Znala sam šta sledi.

Pridigao se. Kitom je pritiskao moju uzanu rupicu koja se postepeno predavala, puštajući ga unutra. Tucao me je polako i pažljivo. Malo me je bolelo, ali mi je i izuzetno prijalo.

Čula sam ga kako stenje. Izvukao ga je i vratio u picu žestoko ga nabijajući duboko u mene. Zatim, ponovo u moju guzu, gurajući ga lagano i pažljivo.

Izluđivao me je. Gubila sam se u vrtlogu strasti. Orgazam je bio toliko snažan da se nisam mogla održati na rukama. Kita mu je ispala iz moje guze.

Dok sam došla sebi, skinuo je kondom i čekao da dovršim posao. Sela sam na krevet i strpala ga u usta. Pušila sam ga žestoko sve dok nisam osetila kako mi puni usta sladunjavom spermom. Iscedila sam ga do poslednje kapi.

Ustala sam, poljubila ga, a zatim se obukla. On se vratio u svoj krevet i vragolasto se smešio. Izašla sam iz sobe.

Kraj smene je bio blizu. Posle nekoliko dana moj stranac je pušten iz bolnice. Više nismo imali prilike da se kresnemo. Javljeno mi je da moram na razgovor kod glavne sestre. Bojala sam se da me je neko čuo i prijavio, ali umesto ribanja dobila sam pohvale.

Moj stranac me je nahvalio doktoru i glavnoj sestri i ostavio mi je poklon: predivne zlatne minđuše i ceduljicu sa brojem telefona…

Danas živim u Grčkoj sa mojim voljenim strancem i uživam u životu… 🙂

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x