Nova koleginica i naša lezbo trojka, sa tri kurca!

Registrovani korisnici ne vide reklame

Na faksu sam imala par koleginica sa kojima sam se konstantno družila. Zajedno smo učile, izlazile, išle na more… U trećoj godini je na naš smer došla jedna devojka iz inostranstva, Lena. Njeni su otišli odavno preko, živeli su dugo godina u Holandiji i sad se vratili. Bila je prelepa, savršenih crta lica. Pokazivala sam njene slike momku i komentarisali smo kako je naša nova koleginica dobra riba.

Nova koleginica se uklopila se u naše društvo, išle smo na kafe posle faksa, stalno je bila sa nama na predavanjima. Bile smo lude i pomalo slobodne, znale smo tako kad se napijemo da se ljubimo međusobno iz zezanja. Stalno smo se presvlačile jedne pred drugima, slale slike šta koja oblači za momka itd. Jedno veče smo se okupile kod mene da se sredimo za izlazak. Nova koleginica Lena je malo kasnila i došla je već sređena, dok smo nas tri šetale u gaćicama i brusu i šminkale se. Tu je bila i flaša tekile naravno da se zagrejemo pred izlazak. Sari je bilo čudno što je nova koleginica došla već sređena.

– Ženo pa ti si već sređena?
– E pa da, nisam znala vaše rituale, pa reko’ da nešto ne zeznem.
– Ma mi se okupimo pa sve natenane.
– Eto da znam za sledeći put. Ajde sipajte tu tekilu da nazdravimo. – Tekila je fino išla, posle pola sata je već pola flaše otišlo a ja sam se nadovezala na prethodnu priču:
– Svaka čast Leno za dekolte, zujaće muškarci oko našeg stola večeras.
– Haha hvala, ma neće, neće. – Sara je pitala:
– Je li Lena ubačena u našu grupu?
– Mislim da nije, ubaci je.

To je bila klasična ženska grupa sa polugolim slikama, ogovaranjima, pričama o seksu, o problemima… Svašta se tu moglo naći. Znala sam da pokažem momku po neku sliku na kojoj se ne vidi previše a opet ga nadražuje da se napali, ili da mu pošaljem neki skrinšot dopisivanja. Znala sam da ga pale te stvari a opet nisam htela da mu šaljem i pokazujem slike svojih drugarica.

lezbejke se ljube u klubu

Izašle smo u grad, sve već pripite. Bilo je super, zezale smo se, đuskale. Momci su stvarno obletali oko nas. Sve osim Lene smo bile zauzete i nismo previše pažnje obraćale na to, ali nije ni naša nova koleginica. Ponapijale smo se fino i bilo je vreme da krenemo kući. Ova četvrta, Zoka, otišla je kod momka, Sara je išla kod mene da spava pa sam pozvala i Lenu ali je rekla da nije ništa svojima rekla i da ne može. Sara i ja smo došle kod mene, okupale se zajedno, legle malo čavrljale i zaspale.

Izlazile smo tako s vremena na vreme, sve više i više se družile i bile sve bliskije. Bio je kraj ispitnog roka i dogovorile smo se da izađemo. Naša nova koleginica Lena nas je pozvala kod nje pre, njeni su na moru pa možemo posle i spavati kod nje. Zoka je otišla kod svojih u Planu tako da smo samo Sara i ja otišle. Bila je to prelepa kuća na Dedinju, videlo se da ima dosta novca iako se ona nije tako ponašala. Bio je to bife pun najskupljih pića, salonski nameštaj, kupatilo – perverzija. Cirkale smo, šminkale se, Sara i ja probavale neke Lenine haljinice i suknjice. Imala je stvarno mnogo stvari ali je bile takva da je sve delila i nije joj materijalno ništa značilo. U međuvremenu je krenula priča o seksu – klasika. Dotakle smo se Lene jer nismo previše znale o njoj. Bila je sramežljiva i nije previše htela da priča. Rekla nam je da je imala nekog momka tamo u Holandiji, bla bla, ali od kad je ovde nije još nikoga našla i sama je.

Naša nova koleginica ima silikone!

Došlo je vreme za oblačenje; sve smo izabrale suknjice iz njenog ormara. Sara i ja smo se presvukle u sobi a Lena je otišla do kupatila se se sredi pošto je dobila. Vratila se u suknjici i brusu, a Sara je nešto primetila:

– Leno pa ti imaš silikone?
– Da da, imala sam baš male pa sam želela silikone ali nisam htela da preteram…
– Toliko si ih skladno uradila da nisam primetila do sad uopšte.
– Moram priznati da nisam ni ja primetila.
– Daj da ih vidimo.
– Daa, nisam silikone videla nikad.
– Ma vas dve niste normalne…
– Ajde šta si se stisla! – Skinula je brus i ispale su kruškice trojke sa izraženim bradavicama, prelepe.
– Baš su lepe Leno.
– Hvalaa i tvoje su sigurno, vidim da su prirodne.
– Leno ja moram da ih pipnem.

Nova koleginica i naša lezbo trojka, sa tri kurca!

Sara joj je prišla i uhvatila ih je sa obe ruke, a da ova nije ni stigla ništa da kaže.

– Dobre su, ali su tvoje mekše, priđi da uporedim. – Prišla sam i skinula brus. Imala sam baš dobre sise. Četvorke prirodne, a čvrste. Svi su mi stalno buljili u dekolte. Momak me je stalno terao da mu drkam sisama i svršavao je po njima. Sara je jednom rukom uhvatila mene a drugom je držala nju.
– Da da, bolje su tvoje, ali Lena ima bolje bradavice. Probaj ti. – Uhvatila sam je za sisu. Bila je malo tvrđa od moje ali stvarno prelepog oblika.
– Dobre su Leno stvarno, sigurno si radila kod dobrog hirurga.
– Jesam, kad sam odlučila da radim htela sam da to bude kako treba. Smem li ja tvoje da pipnem?
– Naravno, zašto pitaš uopšte? Kako Sara samo uzme hahah! – Sve tri smo prasnule u smeh. Uhvatila me je za sisu i polako mesila.
– Daa tvoja je mekša i veća.
– A bradavice, da li su tvoje?
– Da da, uvek su ovakve bile. – Kružila sam joj prstom po bradavici, videlo se da joj prija. – Devojke, napalićete me, pa šta onda haha?
– Haha jebaćemo te nas dve kad ne možeš nikoga da nađeš.
– Jeste li bile nekad sa ženom?
– Pa nas dve se nekad igramo malo iz zezanja kad popijemo, ali u suštini najviše volimo kurac.
– Baš to, najviše se žvalavimo ovako iz zajebancije kad popijemo i sprdamo se. Gledaj ovo. Sara je uzela flašu nekog likera koji smo pile i sipala mi direktno u usta. Krenulo je da mi curi na sve sa strane i da se sliva po meni. Onda mi je krljnula žvaku i lizala mi sve ono sa obraza.
– Hahaha lude ste majke mi, daj malo i meni. – Sara je sad njoj sipala direktno u usta. Obe smo joj prišle, oblizivale je i u jednom trenutku smo se sve tri dodirivale jezicima. Valjale smo se od smeha na gluposti koje radimo, obrisale se maramicama i otišle na splav.

Već smo bile poprilično pripite. Poručile smo flašu, Lena je rekla da ona časti. Bila je opuštenija nego inače, možda zbog viška pića. Prvi put se smuvala nekim likom pred nama. Okrenuli su se i otišli a naša nova koleginica nam je samo namignula. Vratila se posle 10 minuta. Osmeh od uva do uva. Vidim da joj karmin nije na mestu a pijana je i više ne mari za to. Primećujem pored nosa neku tačkicu. Prstom joj skidam to a ona mi uzima ruku i oblizuje prst. Prilazi i kaže:
– Popušila sam mu haha… – Sara ju je pitala:
– Jel’ te jebao?
– Ne, dobila sam.
– A da da jebote, zaboravila sam. – Ja sam dodala:
– Iskreno, zavidim ti u ovom trenutku. Ja sam u vezi dve godine i stvarno mi je lepo ali bih isto volela da povučem random lika u WC i da mu popušim i progutam. -Sara je rekla:
– Popušila bih ga i sebi sad da ga imam.
– Hahaha – opet smo se valjale od smeha.

Nova koleginica i naša lezbo trojka, sa tri kurca!

Bilo je vreme da krenemo kući. Žurka se privodila kraju a mi smo polako počele da se gubimo od pića. Stigle smo kod Lene, dala nam je sobu njenih roditelja koja je bila kao iz bajke. Imala je ogledalo na ormaru i svoje kupatilo sa đakuzi kadom. Pokazala nam je gde stoje gaćice njene mame i rekla nam da se poslužimo slobodno pošto nismo ponele rezervne. Sara i ja smo se istuširale i brljale po fioci sa gaćicama. Dok smo nas dve probavale skupocene gaćice Lena je ušla u sobu umotana u peškir.

– Vidim da ste se snašle.
– Ženo, ovo je raj!
– Sigurno niste ovo videle, ima i one sa rupom za pičku i sa perlama. – Malo je probrljala po fijoci i izvadila ih. Obe su bile tange samo su jedne imale čipku i perlu koja je išla preko pičkice do guze, a druga je bila polu providna sa rupom na pičkici i guzi. – Ajde probajte ih slobodno.
– Ja ću ove! – Sara je zgrabila je one sa perlom i obukla ih. Baš su joj dobro stajale. Ja sam obukla ove druge i meni su bile dobre. Bile smo slične građe i kilaže.
– Jebote, kako ti keva izgleda kad nama ovo savršeno stoji?
– Baš dobro izgleda. Trenira stalno, pazi na ishranu i brine o svom telu. Vidite sliku. – Pokazala nam je par slika iz svog telefona.
– Au kakva pička majko moja. Šta bih ja dala da izgledam tako u njenim godinama. Prava milf haha.
– Devojke, moram nešto da vam pokažem. Lena je ustala je, odmakla se dva koraka i skinula peškir sa sebe. Ovo je bio možda moj najveći šok u životu! Lena, prelepa devojka, dobro građena, nogice savršene, grudi o kojima sam već pisala, a dole KURAC! Ona je bila trans. Sara i ja smo se pogledale i nismo progovarale. Nikad ali apsolutno nikad ne bih pretpostavila ovo. – Ja sam žena rođena kao muškarac.
– Izvini, ali ja sam apsolutno u šoku – rekla je Sara.
– Verujem, svi kojima kažem ne mogu da veruju. Neće još dugo biti ovako jer imam zakazanu operaciju za par meseci i skroz menjam pol.
– Ali imaš ženske noge, ruke, lice.
– Da, samo sam rođena sa kurcem.
– Znači voliš muškarce?
– Da, iako sam jebana malo puta i to u guzu. Više sam pušila likovima jer me je sramota da se skinem i da vide šta sam. Ja sam rekla:
– Au baš mi je žao, jesi li sa ženama spavala onda?
– Jesam, koliko god da sam žena u duši, volim da se ispraznim. Doduše ovde od kad sam se vratila nisam ni sa kim imala odnos. Gore su ljudi mnogo slobodniji, a ovde svi imaju predrasude.
– Znači, u suštini ti si bi? Jebeš se i sa ženama i sa muškarcima hahaha… – Opet je Sara opustila atmosferu i prasnule smo u smeh.

Nova koleginica i naša lezbo trojka, sa tri kurca!

– Haha pa u suštini da, ali mogla bih isto reći i za vas dve.
– Haha pa da, samo još sa trandžom nismo bile.
– Evo prilike, ajde koja će da ga popuši? – Pogledale smo se u neverici i nismo se pomerile, čak ni Sara koja je luda ko struja. – Ajde šta se gledate. Malopre ste u klubu rekle kako biste popušile nekome i progutale.
– Pa da, ali… – nisam bila sigurna, ali Sara jeste:
– Ma šta „ali”, nek ide život! – Ustala je i krenule su da se žvalave. Krljale su se tako, Sara je Leni drkala kurac a ova njoj pičku. Ja sam još uvek sedela u neverici. Onda ju je Lena uhvatila za kosu i spustila je dole. Sara je Leni pušila kurac. Kakav prizor jebote! I kako zvuči to zapravo!!! Lena se oglasila:
– Dođi, šta čekaš? – Ustala sam i prišla. Krljnula mi je žvaku i trljala mi je klitoris. Sad je nova koleginica i mene uzela za kosu i spustila dole. Sara i ja smo zajedno pušile kurac. Naizmenično smo pušile i lizale joj jaja. – Svršiću, Saro gurni mi prst u guzu i liži mi jaja.

Sara se malo izmakla, lizala joj jaja i gurala prst u guzu, a Lena me je jednom rukom uhvatila za kosu a drugom je drkala kurac i rekla mi da zinem. Svršavala mi je u usta i svuda po faci. Sperma joj je bila baš ukusna. Progutala sam to što mi je ušlo u usta a ostatak su mi njih dve polizale sa face. Žvalavile smo se i razmenjivale sokove.

Naša nova koleginica ima kurac!

– Jel’ ovo sad prevara? Lena me je razuverila:
– Nee, mi smo drugarice haha. Imam strap-on, ajde neka da me pojebe u guzu malo?
– Hoću jaaa – rekla sam.
– Ajmo kod mene u sobu…

Otišle smo kod nje u sobu. Otvorila je neku fioku gde je imala brdo seksualnih igračaka. Bio je to raj. Nakačila sam strap-on preko gaćica a Sara joj je lizala guzu i mazala lubrikant da je spremi za jebačinu. Naguzila se i polako sam krenula da joj ga stavljam. Bila je to kurčina od 20-ak cm, ali očigledno da se Lena često samozadovoljavala pošto joj je ušao relativno lako. Sara je ležala pored nas i trljala pičkicu, još uvek je imala na sebi one gaćice sa perlom. Lena ju je privukla sebi i krenula da je liže.

Nova koleginica i naša lezbo trojka, sa tri kurca!

– Dođi da ti ga stavim, igramo se vozića.

Sara je prišla i Lena joj je stavila kurac u guzu isto kao ja njoj. Bile smo u voziću. Jebale smo se tako u ritmu dok Lena opet nije predložila da obe uđemo u Saru, što je ova prihvatila. Ja sam legla ispod nje, a Sara je ostala iza u guzi. Razvaljivale smo je a ona je vrištala bukvalno, ne znam da li joj je toliko prijalo ili od bola, ali je u jednom trenutku uhvatila moje sise i krenula da ih stiska kao da se pridržava i tresla se cela. Doživela je neverovatan orgazam. Poželela sam i ja isto…

– Devojke jel’ možete sad mene ovako da razvalite?
– Samo 2 minuta da dođem sebi – odgovorila mi je Sara, a Lena je rekla:
– Dođi lutko dok se ona oporavlja.

Skinula sam strap-on, Lena je legla na leđa i ja sam ga uzjahala. Skakala sam po njenom kurcu i uživala. Zaboravila sam i na dečka i na sve. Sara je konačno ustala, nakačila strap-on i krenula da mi ga stavi u guzu.

– Nema šanse da udje, a i hoću tu aždaju u pičkici.

Zamenile su se i krenulo je nešto neverovatno. Dok su ulazile u mene bilo je malo neprijatno i bolno, ali ništa strašno. Kako su krenule sve jače da me jebu u ritmu, sve mi je više prijalo. Samo sam uživala. Ne sećam se ni da li smo nešto pričale, nisam ništa ni čula ni videla. Osetila sam da dolazi jak orgazam. Rekla sam Leni da izađe iz mene da bih se rukama oslonila iza. Imala sam moć da squirtujem ali Lena to nije znala.

– Trljaj mi klitoris i gledaj – naredila sam joj. U trenutku sam se ukočila i prestala da skačem. Sara me je punila odozdo a Lena mi je trljala klitoris – i krenulo je. Prskala sam svuda. Lena je sagla glavu, zinula, u želji da joj isprskam facu. Kada sam završila, samo sam pala na leđa. Nisam mogla da se pomerim.

Nova koleginica i naša lezbo trojka, sa tri kurca!

Lena je rekla:
– Devojke moram i ja da svršim. – Naguzila se tako da joj Sara stavi u guzu i da joj kurac bude kod mojih usta. Malo sam joj drkala, malo pušila u ritmu kako ju je Sara jebala. Nije dugo trajalo i opet je sperma završila u mojim ustima. Devojke su naravno bile halapljive i tražile da im pljujem u usta…

Pričale smo ujutro kad smo se probudile o svemu ovome. Malo sam se čudno osećala ali nije mi bilo žao.

– Moraćemo ovo da ponovimo, ja nemam nikoga sem vas za seks ovde – rekla je Lena.
– Kad ti je ta operacija?
– Za par meseci.
– Moraćemo da iskoristimo taj kurac onda dok je još tu. – A Sara je dodala:
– Ali moraš i pičku da nam pokažeš posle operacije da vidimo kako to izgleda.
– Naravno, ni nemam kome drugom.
– Jebote ‘ladno varam dečka sa drugaricam!
– Haha Lena je rekla da ovo nije prevara.

Dogovorile smo se da ovo ostane naša mala tajna i da ćemo sigurno ponoviti nešto slično. Gaćice nam je rekla da ponesemo i iznenadimo momke. Sara je na to rekla:

– Primetice ti keva, ludačo!
– Ne brini za to – odgovorila joj je Lena, naša nova koleginica.

jedna devojka masturbira i squirtuje a dve devojke čekaju

Nastavak: Koleginica se vratila sa operacije promene pola

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x