Sisata mama Dragana

Registrovani korisnici ne vide reklame

Na drugoj sam godini studija. Jak, u punoj snazi, jebem svaku noć. Nemam curu, jer sam onu koju sam imao prevario sa njenom najboljom drugaricom, pa mi je nabila korpu. Ali baš me briga – dok god nabijam kurac u sve što nosi suknju. Pa ipak sam tek donekle zadovoljan, a potpuno bih zadovoljan bio tek kad bi mi moja mama Dragana dala pičke.

Mama Dragana je jedva 19 godina starija od mene, jer je moj ćale, njen bivši nastavnik u srednjoj i njena prva i jedina ljubav, napumpao odmah posle mature i učinio je svojom ženom. Rastom mala, nježna, nježnih i prelijepih crta lica, ni 50 kila teška… Čovjek bi pomislio da joj nije ni 25 godina. Naravno, to bi pomislio dok bi je gledao u lice, i dok ne bi spustio pogled na njene sise.

Kad bolje razmislim, sise nijesu prava riječ da opiše grudi moje Dragane. Prije će biti sisetine ili sisurde. Od 50 kilograma njene težine u ta dva torpeda bilo je sigurno 20 kila, pola njene težine je bilo u njenim sisama. Uvijek se mama Dragana žalila kako joj smetaju, govorila kako će ih smanjiti, ali srećom nikad nije ispunila ništa od toga, pa je uživanje u njenim sisetinama bilo joj uvijek dostupno muškom rodu, na njihovu veliku radost.

A velikih radosti je bilo još u našoj familiji, jer tako sisata majka je rodila kuratog sina, i sa svojih 25 centimetara sam mnogim djevojkama uljepšavao noći, baš kao i one meni. Ali često mi se u sred seksa znao prikazati Draganin lik, naročito ako sam bio sa kakvom sisatijom, i onda bih navalio kao nezdrav.

Sisata mama Dragana

Sjećam se, jednom je jedna od njih u sred jebanja prostenjala:
– Daj ga mamiiiiii, napuni mamicuuuu – i tako sam je ludački izjebao da je sledeća 24 sata držala led na pički i nasmijana prepričavala svojim drugaricama jebačinu od prethodne noći. A onda su, naravno, sve njene drugarice pohrlile ka meni, da iskuse isto iskustvo o kome su slušale.

A dok sam ja jebao i razjebavao buduće doktorice i profesorice, moja mama Dragana je apstinirala…

Nevjerovatno, ali istinito. Kako je samo znala za ćaletov kurac, a koji je bio jedva prosječan, ali sad ni taj prosjek više nije funkcionisao bez plave pilule, Dragani je seks gotovo dolazio kao Nova godina. Matori bi je kresnuo za njen rođendan, a ako bi je jebao za Valentinovo, onda je to značilo da za 8. mart od kita može dobiti samo kitu cvijeća. Još ponekad bi je kresnuo kad bi se napio, ali i to kratko, zapuvajući se i zahrčući uskoro, a mama Dragana bi onako napaljena ostala da se dovršava prstima, dok bi se sisetine ljuljale u ritmu njenog drkanja.

Kako sam znao za sve ovo? Pa jednostavno, jer je njihova spavaća soba bila pokrivena skrivenim kamerama, koje su bile vezane za moj komp, i tako sam ih špijunirao, rugao se starom dok je taj matori nejebac samo mučio ono prelijepo sisato biće od moje majke, i drkao sa njom ispred ekrana, pokušavajući da svršim istovremeno s njom. I negdje tih noći se i javio u mojoj glavi plan, koji je samo zahtijevao određene uslove. A oni su se stvorili ovog ljeta. Prvi uslov je bio da matori nije tu, što se nekim čudom desilo, jer je otišao sa njegovim pajtašima nekud na 7 dana pijančenja, pecanja i gledanja fudbala u vikendici. A drugi uslov je bio da budem bez djevojke, što sam već ostvario.

sisata jebačica sa rukom u gaćicama masturbira

Već prvog dana sam počeo da glumim nadrndanost i nervozu, pa je mama Dragana rekla da sjednem pored nje i pričam sa njom.
– Ma kevo, to su muške priče.
– Kakve muške priče?
– Pa znaš, muške priče, koje nijesu za ženske uši.
– Pa dobro, zamisli da sam ti drugar, pa mi se požali.
– Ne mogu da zamislim da si mi drugar, ti si mi mama Dragana, nijesi drugar.
– Evo, sad ću ja staviti pramen kose ispod nosa i zamisli da sam neki tvoj brkati drug. – I onda, nasmije se, uradi tako, i dubokim glasom reče: – Đe si stari druže? Poznaješ li me? To sam ja, tvoj drug Milutin.
– Ma kevo nije mi do smijeha i zezanja, ozbiljna je stvar, volio bih da je matori ovdje da njim razgovaram o tome.
– Pa hajde sa mnom pričaj, ili sa Milutinom, ha ha ha.
– Neću.
– Znači o seksu je?
– Naravno da je o seksu, nije o fudbalu.

Prekrstila je noge, približila mi se, a one sisetine su se zaljljale u brusu ispod ljetnje haljine. Nazirao se dekolte ispod otkopčanih dugmadi, nazirala se ta savršena linija spoja njenih predivnih sisa. Osjetio sam da mi kurac poskakuje u gaćama, da počinje da raste do svoje ponosne veličine. A ona je govorila i govorila kako se ne trebam stidjeti, kako joj mogu sve kazati, kako je uvijek tu za mene, bla bla bla. I odlučio sam kao da popustim i kao da se izjadam.
– Mama, imam problema u seksu i djevojka me zbog toga i ostavila.
– Kakvih problema? Nemoguće. Pa mlad si i jak, pucaš od snage, u najboljim si godinama. Kakvi problem sad?
– Problem je veličina mog, shvataš? I neće zbog toga sa mnom, kaže da joj ne odgovaram, da ne može sa mnom da uživa zbog toga.
– O, nijesam znala, baš mi je žao. Zar ti je baš tako mali? – I zagrlila me mama Dragana, pripijajući one sisetine uz mene, izluđujući me njima kao i uvijek kad god bi me dotakla svojim sisurdama, da sam morao trčati da izdrkam pod hitno.

Ali ovaj put nije bilo drkanja, jer sve je išlo po planu. Mama Dragana je zagrizla mamac i pomislila tačno ono što sam želio. I sad je sledio obrt.
– Ali mama, meni nije mali, meni je prevelik. Djevojke kažu da im smeta toliki, da ih boli dok imamo seks.
– Prevelik? Kako prevelik?
– Pa fino, nekih 25 centimetara. Ha ha ha. Ne zasmijavaj svoju staru majku.
– Ali istina je.
– Ha ha ha. – Nastavila se smijati glasno, a cijelo tijelo joj je drhtalo od smijeha, one sisetine su se pokretale od smijeha. Napravio sam se ljutim i viknuo:
– Ne smij mi se. Ti mi ne vjeruješ.
– U redu je srećo, ako želiš da tako bude neka bude. Ha ha ha. Izvini mami zbog smijeha, iznenadilo me. Onda, neka bude da je prevelik.
– Nije „neka bude“ nego jeste. Imam 25 centimetara tvrdog debelog kurca a ti mi ne vjeruješ. I šta da radim? Da ti dokažem? – Urlao sam na nju, ustao ispred nje, sav zajapuren u licu. A ona je sasvim mirno rekla:
– Pa pokaži mi.

Sisata mama Dragana

Nastavio sam da urlam:
– Pokazaću ti. Pokazati. I šta onda? Šta onda kad se uvjeriš da ne lažem?
– Ali znam da lažeš. Jer da ne lažeš, zlato mamino, ti bi mirno pričao, ne bi vikao ovoliko. 25 centimetara? Pa to je kao moj dekolte. Ha ha ha. Tako da imamo mjeru. Sad ću otkopčati haljinu i pokazati ti moj dekolte, a ti ga prisloni. Ako ispuni liniju od početka do kraja, znači da ne lažeš. Hoćeš? – I krenu da otkopčava haljinu, pokazujući grudi.

Pa ovo je bilo bolje od planiranog, išlo je sasvim u željenom pravcu…

– Hoću, ali ako nauljiš dekolte, jer mi je previše suv od silnog drkanja ovih dana, samo drkam kad nijednu ne mogu da jebem.
– U redu – reče i ode po ulje za masažu, a onda se vrati sa namazanim i sjajnim grudima. – Evo, nadam se da će te ovo dovoljno uzbuditi da se pokažeš u pravom svijetlu, ha ha ha. – Mama Dragana me je gledala me je nekako prkosno i trijumfalno, a opet istovremeno nježno i sa sažaljenjem, očekujući smoki u mojim gaćama, kao smoki koji je dobijala cio život od mog starog.

Ustao sam iznad nje, pogledao je sa visine, spustio šorts i gaćice odjednom, i ukazala se moja gola batina u punom sjaju.
– Ooooooh. – Samo to je izašlo iz njenih usta dok su joj se oči raširile u čudu. A ja nijesam ni časa časio, nego sam ga odmah prislonio uz njen dekolte. Slika je bila izuzetna, sasvim sam svojim kurcem prekrio liniju između njenih sisetina, koje su se pomjerale pod uticajem njenog dubokog disanja.
– I, šta kažeš? Nemam 25?
– Oooooh, srećo mamina, pa otkud sam mogla znati da ti… Da imaš… Da tvoj… Uuuuuh… Baš ti je velik… Baš je… Baš je…
– Ogroman, kaži, ogroman mi je. I ni ti ne bi nešto ovako primila u sebe, zar ne? Mrzim ga, dođe mi da ga otkinem. – Glumatao sam histeriju, a ona je bila omađijana.

drkanje sisama, boobjob, titjob

Oblizivala se, disala duboko, grizla usne. I napokon je mama Dragana rekla:
– Ja ću ti pomoći.
– Kako?
– Evo, pustiću te da ga guraš među njih.
– Koga, gdje?
– Tvoj kurac među moje sise. Hajde, to nije ništa strašno, a tebi će puno pomoći. Vidi kako su ti muda prepuna, hajde isprazni ih na moje sise.

A samo to mi je i trebalo. Podvukao sam kurac ispod njenih sisa i krenuo da guram. Glavić je ulazio i izlazio iz njenog dekoltea, prvo polako, a onda sve brže i brže. Jebao sam joj sise svom silinom, stiskajući ih rukama da pritisak bude još bolji. Zažmurila je i dahtala, čulo se njeno otegnuto „uuuuuuh“ i „oooooh“ sa svakim mojim naletom. Sobu su ispunili zvuči njenih uzdaha, mljackanje mog kurca među njenim sisama i lupanje mojih muda o njene sise. A onda me pogledala u oči, lijevom rukom me uhvatila za dupe, a desnu gurnula sebi ispod haljine, među noge i počela da drka svoju obrijanu pičku. Napalila se skroz i počela još glasnije stenjati:
– Tooooo, takoooo, kuronja mamiiiin… Jačeeee, još jačeeee… Jebi mamine siseeeee, jebi iiiiiih… – Navalio sam još jače:
– Haaaa sviđa ti se, zar ne? Voliš kako ti jebem sise? Voliš kako ti rasturam sise? Ali ništa je ovo, nistaaaaa… Sad ide najbolje, mmmmmm… – Pojačao sam ritam, pojačala je i ona sa drkanjem svoje pičke, muda su još jače udarala u njene sise, mljackali su i moj kurac i njena pička.

Sisata mama Dragana

A onda sam se jako zakucao među sise, i krenuli su mlazevi iz mog kurca. Danima nijesam drkao čekajući ovaj trenutak, pa se bilo nakupilo sperme koja je letjela svuda.

Prvi mlaz joj je pogodio čelo i slio joj se niz obraz, drugi joj je pogodio bradu i slivao se preko vrata do dekoltea, a onda sam ostale mlazove usmjerio na njene sise zalivajući ih obje i uništavajući čipku njenog crnog brushaltera. A ona je već kod prvog mlaza vrisnula:
– Aaaaaaaah! – Zatresla se cijelim tijelom i svršila, ostajući nepomična za moje druge mlazove.

Kad sam se ispraznio skroz, gurnuo sam joj glavić do usana, koji je prihvatila, olizala, usisala malo u usta, a onda onako zadihana pala na krevet govoreći:
– Najbolji orgazam ikad.

A najbolji je zapravo tek sledio, tek čekao da se desi.

milfica drka kurac sisama na koje joj tip svršava

Ljubo

Nastavak: Sisata mama Dragana nabijena do jaja

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 3.5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mama, profesorica, kurva
Mama je čučnula i drkala nam u isto vrijeme. Počeli smo da svršavamo - prvo onaj lik koji je imao, mogu vam priznati, ogromnu kurčinu ...
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x