Svastika voli da joj pušim kurac

Registrovani korisnici ne vide reklame

Kako je vrijeme prolazilo meni svastika nije izlazila iz glave. Drkanje je i dalje uključivalo i nju u moja maštanja. Jednom sam je prilikom posjetio na poslu, radila je u jednoj kancelariji i imala relativno opušten posao, tako da je redovno neko dolazio kod nje na kafu. Pa tako i ja ponekad naletim…

Jednom se prilikom povela tema seksa i kako kod nje i njenog muža ide sa seksom… Povela se i tema seksa sa istim polom i tako sam saznao da je pali pomisao da gleda kako frajer frajeru puši kurac i kako bi voljela da ima i ona strap-on kurac, da drži muškarca za glavu i da ga jebe u usta, što je još podcrtala gestom i pokretima kukova. Ja sam istog trena pristao da me ona jebe u usta sa strap-on kurcem i tada sam joj i priznao da sam u mladosti već imao iskustva sa muškarcem kojem sam više puta pušio kurac i gutao njegovu spermu. Očigledno ju je to veoma napalilo jer smo počeli da maštamo o tome kako nas dvoje zajedno jebemo njenog muža.

Jednom sam se prilikom našao kod njih u kući i imao sam osjećaj da je moja svastika mužu pričala za fantaziju o zajedničkoj jebačini i osjetila se ta nabijena atmosfera u zraku kada su svi željni jebanja. Svastika je u nekom trenutku ustala i kao neobavezno stala iza njega stavila mu ruke na ramena i polako ga mazila i tako mazeći ga se spuštala preko prsa do stomaka a glavu naslonila na njegovo rama i ljubila ga po vratu. Primjetio sam da mu je pomalo neugodno ali je očigledno nadvladala želja za jebačinom.

Svastika voli da joj pušim kurac

Jednog trenutka je svastika zavukla ruke u njegov šorts i izvukla lijep komad kurca i prodrkala ga, bio je u poludignutom stanju. Uživao sam u pogledu na tu scenu, spustio sam se na pod i dopuzao do njih a svastika mi je namjestila kurac njenog muža tačno ispred mojih usta, i ja sam uzeo taj kurac i počeo halapljivo da ga gutam dok ga je ona drkala snažno stegnutog. Pogledao sam na gore i vidio kako se njih dvoje ljube isprepletenih jezika. Oboje su mi se nasmešili.

Svastika je podigla muža sa stolice i on se skroz skinuo imao je prelijepo obrijan kurac i jaja. Svastika je sada sa mnom kleknula ispred njega i počela je prvo da mi nabija glavu na njegov kurac da bi malo za tim ona ga uzela u usta a ja sam se prebacio i počeo da mu ližem šupak i guram jezik u njega. Počeo je da se javlja stenjući i pretpostavljao sam da je pred svršavanje i prešao sam opet pored svastike a ona mi je ustupila kurac i ja sam ga primio cijelog do grla. Dok me je ona nabijala na njegov kurac i stezala njegova jaja on je počeo da mi svršava u usta. Uživao sam u gutanju sperme tada sam osjetio svastiku kako me liže oko usta i skuplja kapi sperme da bi me odmah zatim poljubila i govorila:
– Jesi li ovako zamišljao?

Osjetio sam kako njen muž počinje da me skida a svastika mi otkopčava pantalone ispravljam se i uzimam njega i počinjem da se ljubim s njim, dok osjetim kako mi svastika do boli tvrd kurac uzima u usta i puši ga… On mi prilazi s leđa i on isto kao ja njemu maloprije, počinje da mi liže šupak. Svastika ostavlja moj kurac, uspravlja se, ljubimo se. Počinjem da je skidam, svlačim joj majicu preko glave ostaju dvije predobre sise u grudnjaku. Otkopčavam i njega a ona ga pušta da padne na pod, otvaram joj rajsferšlus na suknji i ona samo skliznu na pod do grudnjaka. Sama se napokon riješava gaćica i pridružuje se nama dvojici koji smo već goli.

Svastika voli da joj pušim kurac

Osjetim kako se i on sada ispravlja iza mene i namješta svoj tvrdi kurac na moj dobro ovlažen šupak njegovom pljuvačkom.

Iako sam već prilično imao razrađen šupak drkanjem, ovo je bilo nešto sasvim drugo i novo…

Iako sam imao iskustva sa muškarcem, nikada me nije jebao, uvijek sam ja njega jebao u šupak. Gurao je njegov tvrdi kurac dok mi je svastika dirala jaja i drkala kurac što je pripomoglo opuštanju mog šupka i laganog, skoro bezbolnog nabijanja na njegov kurac. Svastika je nestala za trenutak i vratila se sa kurcem od silikona tako oblikovanog da jedan kraj stavlja u pičku a drugi kraj stoji kao pravi kurac između njenih nogu. Stala je tako ispred mene, uhvatila me za glavu i ugurala mi taj njen kurac u grlo.

Iz mog, sad već skoro modrog glavića, curila je predsemena tečnost koju je svastika prstima skidala i lizala, i gurala umazane prste njenom mužu u usta. Želio sam da me sad ona jebe ali želio sam i njegovu spermu u šupku. Stisnuo sam mu kurac jače i ubrzo je počeo da mi plavi šupak njegovom spermom.

Zamjenili su se; sada me je jebala svastika. Uživao sam u njenom nesputanom nabijanju. Osjetio sam kako mi drka prostatu i kako mi se sve više sperme skuplja u jajima. Njen muž nas je u međuvremenu napustio i čula se voda iz kupatila. Želio sam da svršim sa njom, da joj napunim spermom tu lijepu pičku! Izvukao sam se ispod nje okrenuo se njoj okrenuo je na leđa izvukao njen kurac iz nje i zaronio jezikom u tu otvorenu ukusnu pičku. Dok sam je lizao njen muž se vratio u sobu sjeo i gledao kako ližem pičku njegove žene… mislim da mu se svidio prizor. Napokon je i ona bila pred svršavanje pa sam ugurao svoj preosjetljivi kurac u njenu vrelu pičku i čini mi se istog trena je napunio obilno spermom. Mislim da je i ona tad svršila…

Svastika voli da joj pušim kurac

Onako isrpljeni i zadovoljeni smo legli svo troje; svastika u sredini, lijevo njen muž, desno ja… pomalo iznenađeni vlastitom hrabrosti smo se smiješili, malo jedni drugima a malo svako sebi. Dirao sam vrhovima prstiju njene bradavice, siguran sam da su sitne varnice erotskog naboja bridile pod vrhovima prstiju. Bili smo u totalnoj harmoniji; tijela su uhvatila isti ritam otkucaja i osjetio sam to neko blaženstvo u njihovoj blizini. Želio sam ih još… želio sam sve s njima… Tražio sam njene usne, želio sam da je ljubim. Okrenula se prema meni i sastavili smo se u strastveni poljubac.

Spuštao sam se polako preko sisa do njene, još uvijek pune mojom spermom, pičke. Kada je shvatila šta želim počela je da mi gura glavu prema njenom međunožju. Nabila mi je lice u pičku a ja sam halapljivo lizao vlastitu spermu iz njene pičke. Kako sam ostao uzdignute guze, njen muž se pomjerio prema mojoj guzi i počeo mi liže šupak pun njegove sperme. Kako je više lizao tako mi se više šupak otvarao i curila je sperma iz mene, a on ju je rastrljavao po mom šupku i guzi.

Imao sam puna usta svoje sperme kad je svastika izrazila želju da podjelimo nas dvojica tu spermu pred njom. Tada je on legao na leđa i široko otvorio usta a ja sam mu ispuštao spermu da se cijedi preko donje usne u njegova usta. Svastika je uživala gledajući i drkala pičku i kurac svom mužu kome sam ja, iskoristivši priliku, nabio kurac u usta u počeo jako da ga jebem. Svastika je držala njegovu glavu i usta otvorena dok sam ga ja jebao u grlo.

Svastika voli da joj pušim kurac

Dok smo tako nas dvoje njega koristili, svastika se digla, uhvatila me za kosu, trgnula mi glavu u nazad i nabila mi svoju mokru pičku na lice. Ja sam pokušavao da što više dohvatim jezikom međutim ona je koristila moje cijelo lice da se trlja po pički, njeni sokovi su slivali niz bradu i u moja usta. Volim ukus njene pičke!

Dok je svršavala, njen muž se nabio u međuvremenu na moj kurac i mješao tako da ga osjeti na prostati. Nedugo za tim je počeo da prska spermu po meni… tada nas je ponovo ostavio same i negdje otišao. Svastika je ležala zadovoljna i znojem okupana na krevetu i ja sam se pridružio. Ljubio sam je po tijelu, lizao joj bradavice ona je pokušavala da ih sakrije od mene jer su bile preosjetljive na dodir.

Okrenuo sam je na stomak i legao između njenih nogu tako da mi je glava bila u visini njene guze, raširio sam je u počeo da ližem njenu guzu… bila slana od znoja, ali meni u tom trenutku nije bilo ništa ljepše od toga. Zavukao sam se dublje i počeo da joj ližem šupak koji je pod mojim jezikom i blagim pritiskom jezika počeo da se otvara. Gurao sam joj jezik koliko je moglo u taj ukusni lijepi šupak moje svastike. Ona je samo predila kao zadovoljna mačka, nije se puno pomjerala…

Pridigao sam se, pomjerio se prema gore naslonio glavić na njenu guzu i polako kliznuo u zadovoljstvo. Bila je savršena guza moje svastike. Polako sam se pomjerao držeći kurac u njoj, koji je ona stezala i popuštala, stezala i popuštala… Muzla mi je kurac šupkom dok nisam svršio.

tip liže spermu iz guze dok mu ženu jebe crnac

Legao sam opušteno preko nje, ljubio je po vratu i šaputao joj u uho:
– Hvala.

Željela je da ostanem tako ležati na i u njoj jer joj godi moje tijelo na njenom…

Nakon ovog doživljaja su se srušile sve brane i koristimo svaki trenutak kada se ukaže prilika da se nas troje jebemo ili neko od njih dvoje sa mnom, ovisno o tome kako je ko na raspolaganju… Imam svastiku za deset!

Dule

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mama, profesorica, kurva
Mama je čučnula i drkala nam u isto vrijeme. Počeli smo da svršavamo - prvo onaj lik koji je imao, mogu vam priznati, ogromnu kurčinu ...
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x