Žurba, fax, Anita, mamica… Ma kombinacija!

Registrovani korisnici ne vide reklame

Žurba, teška žurba… Grabim stvari za studij, tražim gaće doslovno… Dok sam se spremio prošlo je pola sata, pola sata od kad me Anita pozvala na kavu prije faxa!…

Da, komšinica se vratila iz Njemačke sa posla, neće biti dugo ovdje. Jedva sam dočekao da vidim tu gospođu, taman zrelu ženu u 50-im godinama, sexy milfara, kako bi ju ja u svojoj glavi zamišljao.

Vrlo dobrog stasa žena, plave kose često raspuštene do preko ramena, osim kad smo ona i ja u susjedskom društvu… Onda poveže u rep, jer, kao ja tako volim da ona izgleda. Visine oko cca 160cm, lijepih sisa nešto između dvojkice i trojkice visoko stojećih, rekao bih, guze koju zamišljam često onako baš da ti prija u ruci dok ju gnječiš. Možda je to grubo rečeno; ona ipak voli nježno, ipak je žena, hehe.

Da malo skratim jer je žurba u pitanju… Nešto prije spremanja kod nje sam izdrkao kurac kod kuće jer kad dođem kod nje to bi izletilo iz gaća i prskalo ju po licu! Dolazim na vrata, otvorena, penjem se na prvi kat, nigdje nikoga… Naravno, dok sam ja stigao ona je otišla raditi druge stvari u kući. Kako mi se činilo, Anita je sama kod kuće i tako je i bilo. Tražim po kući gdje je ona i ne nalazim ju niti se javlja. Anita je voljela oblačiti suknjice kraće. Vršljam joj po gaćicama, divim se, zamišljam svašta i trpam si pod nos kako bih onjušio miris njezine pičke, nema veze što su oprane, ja sam zamišljao taj miris.

Otvaram drugu ladicu sa crnim čarapama sa čipkom na krajevima, neke išarane, neke matirane, ma sve sexy. Kurac mi je lagano pulsirao u gaćama i nije mi dao mira pa sam ga izvadio van i počeo ga drkati i preko njega navlačio te sexy najlon čarapice. Ufurao sam se baš u drkanje kurca i zamišljao kako jebem Anitu, tu sexy jebozovnu plavušu! Jako mi je godilo i dotjeralo me do svršavanja, počeo sam špricati spermu u čarapu kada sam čuo:
– Jaoo susjed, pa što to radiš?! – odnekud se stvorila teta Anita… U trenu svršavanja me prekinula tako da je još sperme teklo u njezinu čarapu. Ostao sam ukopan sa čarapom na kurcu u kojoj se ljepila moja sperma. Anita je stajala ispred mene, uhvatila me je da drkam na njezine sexy stvari, onako zabezeknuta pitala me je umirujučim glasom: – Je l’ ti barem bilo lijepo!? Znam da ti je sada neugodno ali nema veze, daj da to očistim i da spremim tu tvoju spravu u gaće. – Prišla mi ke onako obučena kako sam ju malo pre opisao: kratka suknjica, crne čarape i imala je još i štikle, a kroz tanku bijelu bluzu su joj se ocrtavale bradavice. Izgleda se i ona napalila gledajući svu tu situaciju, a i dok je spremala tu kurčinu u moje gaće.

Devojka otkriva jednu sisu

– Uff – uzdahnula je – kako si to mogao napraviti? Kako si to mogao raditi a nisi me ni pitao, što me je ostavilo bez riječi…?
– Pa, pa, pa, ja… joj, teta Anita, pa nisam mislio da ste kod kuće kada sam ušao.
– Joj, joj mali, dođi vamo u kupatilo da se malo operemo… – Ušli smo oboje u kupatilo te je Anita zatvorila vrata i počela se skidati. Još uvijek onako drven pitao sam ju šta da ja radim sada, rekla je: – Ništa maleni, ja ču ti pokazati sada!

Vid mi se razbistrio i gledao sam ispred sebe plavu nimfu kojoj je kurac samo bio u očima. Lagano je skidala suknju i pustila ju na pod, ostala je samo u blizi, crnim samostojećim čarapama i štiklama.
– Eeh moj susjed, sad smo mogli piti kavu a ja ti sada moram obraditi kurac… – ja sam se ohrabrio već i prepustio se toj igri sada. Prišla mi je i svukla čarapu sa kurca, kapalo je svuda po podu od sperme, kaže Anita: – Bo’me si me napunio, hočeš li imati za još koju rundu!? – Kurac mi se ponovo digao u punu veličinu. – Opaa što tu ima, malac moj…? – Počela je skidati bluzu i otkrila mi te sise sa bradavicama kao gumica na HB olovci… – Dođi sine popipaj ih, neće ti odgristi ruku. – Podigao sam obje ruke i uzeo te dvije sise u ruke i laganim stiskanjem ih gnječio, pa jače i još jače… Sa prstima sam počeo šarafiti po bradavicama, kad je Anita uzdahnula i otpustila dio uzdaha van: – To mali, samo me diraj po sisama, dođi ljubi ih, liži mi sise. Sisaj me sine – dok sam ja sisao, ona je rekla: – Želiš li jebati mamicu? – Ispravila se: – Svoju susjedu, želim da me jebeš kao kurvu, naučit će te mamica… – Nije se mogla odlučiti što mi želi biti!

Uzela je moju ruku i stavila si je između nogu, pička joj je jebeno bila mokra već:
– Mazi me po mačkici, mazi mee… – i u trenu mi uvalila jezik u usta. Žvalili smo se kao da ćemo se požderati. Napokon sam se opustio do kraja i kurac mi je bio kao kamen opet, rekao sam joj da uzme u ruku kurčinu i da ga drka lagano… Spustio sam ju za ramena da klekne i rekao joj:
– Sad ga imaš napokon mamice, dugo ga nisi vidjela a ni držala…

Prihvatio sam njezinu igru uloga iako sam znao da ću jebat susjedu Anitu…

E sada je mamica Anita u sexy čarapama i štiklama bez gaćica mokra kao vrata od kanadera. Doslovno sam joj ga nabio u usta…
– Čisti to sada i sisaj ga operi ga slinom od sperme koja je bila po njemu već skoro skorena… – Držao sam ju za kosu i navlačio na kurac i izustio: – Tooo mamiceee, too Anitaaa – mješale su mi se uloge u glavi – puši ga kurvice jedna.

Žurba, fax, Anita, mamica... Ma kombinacija!

Izvadivši kurac iz usta rekla mi je da želi da ju ližem po pički! Posjeo sam ju na veš mašinu i raširio joj noge, mazio ju preko bedara jer me je palilo to što ju diram po nogama i sexy čarapama. Znao sam što dalje želi mamica i prinjeo svoje lice ka to sočnoj rumenoj pički. Mirisala je po jebačini koja će se dogoditi. Liznuo sam ju malčice samo kad je opet uzdahnula, štoviše vrisnula tiho:
– Liži me malii, liži mi picu – dok si je sama gnječila sisu a prste druge ruke grunula u usta da ih sisa vlažeći ih, te spustila ruku na tu milfarsku pizdu.

Uzeo sam kurac u ruku i pridigao se u visini njezine pičke. Bila je „mamica”, dobrostojeća pička sa 50-ak godina, imala je na pički laganu, jako kratku šumicu. Jezikom sem ju dražio po pičiću dok je ona uzdisala i pripremala se da svrši.
– Aah haa ah aaa taa… koo, samo nastavi, brže malo, bržeee, aaa… too, to, tooo, jebi me jezikom sinee… jebi mamicu svojuu… Nemoj stati, nemoj s-ssta-aatii… aa-a-a-sssaahhh… Tooo mališa, sad si ti na redu da me tucaš. Uff, kako si dobro odradio ovaj poslić! Mmm… mamina pica gori… Sad mi ga stavi i jebi me, jebi svoju Anitu! Vidiš što sam ti omogućila haha.
– Pa da nisam drkao kurac u tvojoj čarapi ne bi ni ovoga bilo!
– Misliš li ti da sam ja glupa, da te ja nisam namjerno pustila samog!? Sve prijašnje dane kad sam tu, sam skužila mmm… Cijelo vrijeme sam gledala potajno tu tvoju izbočinu, malo sam te i zavlačila… Pica mi je uvijek bila vlažna dok sam te gledala i zamišljala tvoj kurac u mojim rupicama!

Privukao sam ju k sebi i ljubio joj sise, vrat i usne razmazane od karmina, a prstima prebirao po njezinoj pički, po usnicama… Picini sokovi su se cjedili po prstima… Uzdahnula je od zadovoljstva i rekla da ga želi u sebi, duboko… Prodrkao sam ga malo te joj rekao da ga još malo stavi u usta jer volim kad mi ga puši.
– Daa želim to, želim punu veličinu tvoga kurca u svim mojim rupama! – Počeo sam uživati u Anitinom sisanju moga kurca. Oblizivala je glavić te zabijala jezik u tu malu rupicu, pa ga je opet gutala do kaja. Mislio sam da ću svršiti koliko je bilo dobro, božanstveno… Čvrsto me je rukama držala za guzicu i nabijala me sebi u usta. Osjetio sam kako rukom klizi po mojoj guzi te je vršak prsta plitko stavila u moj šupak, upitala me je volim li to. Ja sam se malo ukočio i od tog zadovoljstva počeo špricati po njezinom licu, držeći svoju batinu u ruci kao vatrogasno crijevo koje pod mlazom izbacuje tu ljepljivu bijelu spermu! Svršio sam obilno po njezinom licu, sljevalo se sve po ustima, kapljalo po sisama!

Žurba, fax, Anita, mamica... Ma kombinacija!

– Oprosti mamice na ovome, bilo je predobro da bih stao…
– Joj joj nevaljali malac moj, muškarčino moja, znaš da moraš žensko zadovoljiti do kraja – mislio sam da je to bio kraj, ali Anita se ustala malo, obrisala lice prstima od sperme i oblizala prste. Povela me je za ruku u spavaću sobu te me je bacila na svoj krevet, kurac mi je bio labav od prošlog svršavanja i mislio sam da neću više moći. – Sad će tebi teta Anita opet popušiti da ga malo dignem opet, želim ga osjetiti u svojoj pički – rekla je.
– Mmm daa Anitaa, puši ga, obožavam tee daa… Kurac je od pušenja i njezine želje za njime ponovo skočio u punu veličinu i bio spreman za putovanje u Anitine rupice. Kako sam ležao na leđima, Anita se popela na mene i namjestila se iznad kurca tik do glavića. Osjetio sam vrelinu njezine pice i naglo ju povukao za ruke prema dolje, nabio ju na koplje…
– Aaaahh – kriknula je od lagane boli i zadovoljstva prodiranja kurčine kakvu je zamišljala u svojoj rupici, pa još jedno podizanje pa ponovno zabijanje: – Aaaahh tooo, jebii mee, jebi me – jako željela je sve staviti u sebe.

Poslije nekoliko brutalnih nabijanja na kolac sjela je do jaja. Osjetio sam ju na njima kako se gnjezdi i kruži guzom. Pogledao sam joj oči koje su kolutale od zadovoljstva, rukama je svoje sise držala i natezala bradavice, miješajući se na meni izustila je kroz usne da je blizu… Te kratkim trzajima tijela mi dala do znanja da je svršila…
– Aaahhhh jooj kaakoo je lijepoo… joooj, aaa, daa… svšavaam… – Pustio sam ju par trenutaka da završi sa užitkom i lagano ju skinuo sa alata. Sada je ona na leđima raširenih nogu rukom svojom trljala lagano po pici i kao da je bila spremna još jednom svršiti. Želio sam i ja još, iako mi je kurac otekao već. Legao sam na nju i rekao joj da će ju sin još malo uzeti. – Možeš li još? – pitala me – Možeš li još jebati mamicu?
– Mogu – rekao sam joj – i želim te još jebati mamice Anita…

Žurba, fax, Anita, mamica... Ma kombinacija!

Stavio sam joj kurac opet u pičku i počeo lagano sa klizećim startom pa sve brže i brže. Ssamo je stenjala i stenjala, svakim ulaskom u nju je dahtala i prizivala me da ju jebem…
– Samo tako mastavi, jooj, daaa, uff, da, da, da – Počeo sam sve brže i brže – Da, da, daa, tako, jako me jebi, brzoo… aaa ahhh… – Sad sam već divljao po njoj a to ju je raspametilo. Sva užarenog lica, crvena i znojava, još je trpala prste u usta i sisala ih dok sam se ja zabijao u nju. – Jooj, daaa… – baš sam bio divljak, njezin divljak – Aaah daa.

Njezina pička je to sve jako dobro podmazivala, mislio sam u sebi – sad ću te jebati dok ne umrem Anita. U toj brzini jebačine povukla me je sebi na prsa i zagrlila me je jako te se počela grčiti i stiskati mene oko vrata, govoreći mi da ne stajem, da će svršiti kao Etna na Siciliji. Smanjio sam tempo znajući da je pri samom vrhuncu i da joj treba nježnosti, pa sam ju jebao tako zagrčeno dok nije rekla izdahom:
– Daaaaa… toooo maminooo… al’ si me izjebaoo dobroo! Svršila sam dva-tri puta, ni ne znam koliko…!

Okrenula se meni leđima i rekla mi da jebem mamicu Anitu u guzu ako hoću

Tražila je još:
– Jebi me kao svoju mamiicu kurvicu, jebi me i napuni me spermom, svrši u mene, želim te osjetiti…

Približio sam joj se zguza i namjerio se na njezin šupak, rupica mala i kontam da ću ju pokidati, ali… Pljunem ja na prste, razmažem joj po rupici i sebi po glaviću, i počnem lagano lagano prodirati u taj kanal!
– Malo sam ispao iz filma mamica, teta Anita!
– Jesam li drolja? – pitala me i to, te sam se stvarno zapitao – možda ju jako boli… Te ju pitam:
– Anita je l’ te stvarno boli jako, da stanem…?
– Boli me ali zadovoljstvo je jače, a sad zabij to u mene i uživaj, jako me sad jebi… – Par puta sam još lagano ušao i počeo ju jebati baš kao drolju što je Anita i bila! – Vrištala je od mješanih osjećaja, a tako i ja od zadovoljštine jebanja Anite u sve rupe, i u više poza:
– Tooo Anitaaa, daj mi se cijela, tooo, ufff, što volim biti u tebi kurcem… daaa, još malo Ani… Anitaa Anitaaaa, svršavaam…
– Joooj daa – uto se čuo Anitin glas.
– Da ga ne vadim?
– Ostani u meni, svršavaj u meni koliko hoćeš!

tip jebe od pozadi devojku u čmar i svršava u joj u guzu

Vrištali smo oboje, bilo je glasno i puno zadovoljnih krikova od jebačine… Svršio sam još taj puta u njezin šupak, izvukao mlitavu batinu i pustio da visi i kapa po posteljini, a iz Anitinog šupka je bio vidljiv trag sperme koja je slijevala niz šupak prema pički! Gospođa se okrenula prema mlitavoj kurčini i počela ga još malo oblizivati kao prava drolja. Nisam više imao osječaja u njemu, samo se ostatak sperme cjedio iz glavića a Anita to sve kupila i gutala!

Bacili smo se na leđa oboje i šutili… Kao da smo vrtili taj pornić unatrag da pregledamo što se događalo!
– Jesam li drolja? – upitala me.
– Ma nisi Anita, nisi…

Umalo da zaboravim, pa na predavanje moram, morao, nisam stigao eee jbg…

– Teta Anita mogu li pod tuš kod tebe!? 😘
– Da si na večeru stigao malac, je l’ ti jasno? Mamica će biti ljuta ako ne stigneš! 😜

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x