Vodoinstalater i ja – jedna duša, dva tela

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sinoć sam zaglavio sa ortacima pa me zvonjava sata jutros nije probudila na vreme. Planirao sam da obavim neke poslove pre nego što popodne krenem u školu ali me san žestoko ophrvao. Da zvono na vratima nije tako glasno, verovatno bih ko zna kada ustao. Ko sada zvoni? To je bio vodoinstalater…

Skočio sam iz kreveta i samo na brzinu navukao trenerku koja se nalazila pored kreveta. Gore sam imao majicu. Otrčao sam do vrata i kroz špijunku provirio. Nepoznati čovek!? U ruci je nešto držao ali nisam dobro mogao da ocenim šta. Uvek sam govorio ovim našim kretenima u komšiluku da skupimo pare i kupimo tu jebenu sijalicu ali mene niko ne jebe ni pet posto. Eto, sad ne znam šta da radim!? Da se javim ili ne?

Ma, da mu jebem mater, otvoriću pa da vidim šta ovaj tip traži. Sav bunovan polako sam otključavao vrata i preda mnom se pojavio jedan crni dečko od recimo tridesetak godina.
– Dobar dan, jeste vi prijavili kvar na vodokotliću u kupatilu?
– Mm, da. A vi ste, pretpostavljam, vodoinstalater?

Sad mi je sve bilo jasno. Lepo su mi moji matorci rekli da će doći vodoinstalater i pogledati vodokotlić koji već nekoliko dana sve više curi i stvara problem kako nama tako i stanarima ispod nas. Zid već poprilično ovlažio. Pošto sam se konačno ofrkestio, pustio sam vodoinstalatera da uđe unutra.

Vodoinstalater i ja - jedna duša, dva tela

Iz one tame u hodniku na svetlost u mom stanu je zakoračio mladić u punom sjaju. Odmerio sam ga od glave do pete i tek tada shvatio kakav frajer se pojavio u mom života ovog prepodneva. Moj vodoinstalater je zaista bio zgodan dečko. Krupne crne oči su poput zvezda vodilja merile svaki kutak mog stana nadajući se da ću mu konačno reći gde je kupatilo i krenuti u posao. Priznajem, taj pogled me za tili čas oborio s nogu. Nasmejao se i primetio da čudno zurim u njega. Imao sam u šta i da gledam. Okruglo, pomalo buckasto lice sa blagim osmehom koji se širio u skladu sa sofisticiranim pokretima njegovih usana omogućilo mi je da ugledam kristalno bele zube kao totalnu suprotnost crnoj kosi i crnim obrvama. Uredna bradica upotpunjavala je predivan kontrast koji sam netremice posmatrao. Pokazao sam gde je kupatilo a moj vodoinstalater je ubrzo krenuo ka svom poslu.

Pošto je vodokotlić bio na popriličnoj visini, popeo se na merdevine koje su se već nekoliko dana nalazile tu u kupatilu. Sa njegovog lica, moj pogled iznenada pade na njegovo telo. Božanstveno je izgledao. Podsećao me na popularnog člana benda „187“ koji u bazenu poprilično nag sedi u društvu nekih devojaka. Okrenuo se leđima pokušavajući rukama da dohvati crevo između vodokotlića i ventila ispod njega. Imao je na sebi samo majicu sa kratkim rukavima i crnu trenerku tako da se voda postepeno slivala niz njegove snažne ruke sve do laktova. Pratio sam kako kapi pronalaze put na njegovom telu i maštao kako bih rado bio na njihovom mestu. Kako je snažnim pokretima pokušavao da zategne ventil tako su i vene na njegovoj ruci postajale sve uočljivije. Moje oči su se prosto prikovale za njega ne želeći da propuste i jedan pokret njegovog snažnog tela. Kada sam dovoljno upio pokrete jedne pa druge ruke, opila me njegova predivna zadnjica, lepo upakovana u crnu trenerku sa tankom crvenom niti po rubu. Interesantno mi je bilo što su gaćice i trenerka skoro utonule u međunožje. Sada sam shvatio šta to znači kada gaće uđu u dupe.

Dok sam ja analizirao pojedine delove njegovog tela, majstor se okrenuo i dao mi klešta da pridržim ne bi li on proverio da li će crevo koje je postavio držati. Verujem da je u tom trenutku zapazio gde mi je bio pogled ali to nije odavao svojom pričom već se samo blago nasmejao i nastavio da radi.

Da ne bismo nastavili u tišini pitao sam ga da li je za kafu i piće, što je on veoma rado prihvatio. Možda je i pametnije da se odvojim od njega jer bi u suprotnom moj klinja u gaćama svašta mogao da napravi. Skuvao sam kafu i ponudio ga pivom. Nije odbio.

gay pušenje u kuhinji

Prebacili smo se u dnevnu sobu koja je mnogo komotnija bila od kupatila iako je mene ona bliskost naša dva tela u kupatilo daleko više privlačila.

– Evo i kafica stiže. Je l’ piješ gorču ili slađu?
– Slađu, obavezno slađu.

Da ni moj vodoinstalater nije kuče od juče primetio sam kada me je u trenutku dok sam se nagnuo da sipam kafu u šolje malo šljapio po guzi i rekao da mu donesem šećera. Bilo mi je čudno što je to učinio ali sam se i nasmejao što mu je bilo verovatno više nego dovoljno da svoju igru nastavi. Iskren da budem, ja u ovim igrama nisam imao mnogo iskustva. Jedna je stvar gledati porniće, čitati pričice i maštati a nešto sasvim drugo kada ti se dogodi „vodoinstalater“ uživo.

Seo sam u fotelju na pristojnoj udaljenosti od njega i posmatrao šta će se dalje događati. Pitao me je gde su mi matorci, koju školu idem, gde izlazim, imam li devojku i još mnogo takvih opštih pitanja kako bi me bolje upoznao. Za sve to vreme muški je prekrstio noge i svojom desnicom lagano hvatao svoja muda, baš kao što sam primetio da mnogi muškarci rade a da toga nisu svesni. Ovaj je čini se bio veoma svestan svega što radi a sve to nije bilo bez posledica u mom ponašanju. Vrpoljio sam se u fotelji i tražio zgodnu priliku da mu se primaknem na kožnom trosedu. Setih se da ispod stočića imam neke slike koje bih mogao da mu pokažem. Uzeo sam slike i seo kraj njega. Pitao sam da li možda poznaje moju stariju sestru koja je bila na slici i ruke sa foto albumom spustio na njegovu butinu. Kapirajući šta sam ovim pokretom hteo da kažem uzeo je moju desnu ruku i stavio je bez imalo drskosti na svoja moćna muda.
– Mali, boli me kurac za tvoju sestru. Hoću tebe da karam, kapiraš? – Otkad sam ja ukapirao – htedoh mu reći ali ubrzo me je zagrlio i počeo me ljubiti vrlo halapljivo.

Vodoinstalater i ja - jedna duša, dva tela

Njegov jezik je duboko uranjao u moja usta a ja sam sve brže počeo da masiram ono parče koje sam imao u svojoj desnici. Onda je prekinuo ljubljenje i skinuo majicu sa tela koje je bljesnulo kao iskra koja izaziva požar u mom organizmu. Tek sada sam shvatio šta imam u posedu. To nikako nisam smeo da propustim. Božanski izvajano njegovo telo je odudaralo od mog žgoljavog i nevinog.

– Ajde sada mali, uzmi čiki kurčinu@ i pozabavi se njome.

Nije me trebalo dvaput opominjati; smakao sam trenerku i bele gaćice snebivajući se veličinom a još više debljinom tog neukroćenog mesa@. Prevuko sam kožicu i navalio da ga ližem. Ko sumanut sam uvlačio tu prokletu kobasicu ali nikako nisam mogao ceo usisati. Moj ljubavnik vodoinstalater je pokušavao da mi svojim grubim pokretima pomogne u savladavanju nepremostive prepreke, ali moja usta nisu primila ceo kurac ma koliko ja razapeo svoje usne. Balavio sam ga svakim novim naletom a on se uspinjao sve više i više.

– Dobro je bilo. Je l’ ti ovo prvi kurac?
– Jeste, nikada do sada nisam to radio.
– Super, znači naleteo sam na nevinašce. Sad će od tebe čika napraviti pravu kurvu, samo se ti opusti. Ajde, naguzi se da ti ga zveknem u bulju.

Iako sam imao želju da još malo poližem tu predivnu kurčinu, povinovao sam se majstorovim rečima i legao na leđa tako da mi je on vrlo lako namestio noge na ramena a prstom počeo kružiti po čmaru.

Vodoinstalater i ja - jedna duša, dva tela

Pošto mi je to bio prvi put u životu, nasmejao se kada su moji guzni mišići treperili pod njegovim pokušajima da prodre unutra. Dobro je pljunuo i sve grublje podmazivao moju rupu koja je u jednom momentu morala da popusti i primi njegov srednjak. Posle srednjaka uleteo je i kažiprst a onda bez najave nešto mnogo, mnogo deblje.

Vodoinstalater me je „zveknuo u bulju“

Glavić je prodirao a moja guza koristila zadnje atome snage da se usprotivi tom naletu. U toj borbi Davida i Golijata unapred se znalo ko će pobediti. Glavić je bio unutra u meni. Snagom svoga tela probijao je moju rupu i ulazio sve dublje u moju nutrinu. Moji uzdasi samo na kratko su prekidali njegovo prodiranje. Svaki moj jauk pričinjavao mu je još veće zadovoljstvo. Tražio je da mu se maksimalno raširim kako me ne bi mnogo bolelo.

grubo gay karanje na podu

– Mali, moj si. Sav je u tebi.

To je značilo da ga više nema. Najzad. Da je bio samo malo veći verujem da bi me kao sečivo iskasapio, proburazio, uništio. Zastao je pa onda krenuo u guslanje. Više nisam osećao onu bol kao u početku ove avanture. I moja guza se polako primirila, prihvatila majstorov kurac kao svoj deo. Tako ujedinjeni predstavljali smo neraskidivu celinu. Jedna duša a dva tela.

Ova igra dva tela ubrzo je dala rezultate. Njegov kurac nije mogao dugo da izdrži u meni već je ubrzo počeo da lije dugo skupljane sokove. Teško je bilo oceniti koliko je sperme prosuo u meni ali sam nešto kasnije shvatio da ona neće zauvek ostati tu već će pri prvim koracima krenuti napolje. No pre toga moj vodoinstalater je, kao iskusan muškarac, shvatio da se ja još uvek nisam ispraznio pa je svojim ogromnim šakama zgrabio moj kurac i počeo da ga žestoko nadrkava. U njegovim rukama nije mi trebalo mnogo vremena da svršim. Bela tečnost je umazala moj stomak a onda je on najpre razmazao a potom prineo svoje umazane prste mojim ustima. U slast sam polizao.

Zatražio je pivo i cigaretu. Meni je sve to što smo učinili delovalo odbojno a on me tešio da je prvi put uvek najteže. Ne znam zašto ali nisam sumnjao da je tako.

Vodoinstalater i ja - jedna duša, dva tela

– Sada kada si postao pravi peder tvoja guza će stalno tražiti kurac. Moraš biti redovno jeban i stalno širiti guzu kako bi ti kara lakše ulazila. Ma, ne boj se, sve će biti u redu, sad si u mojim rukama.

Morao je da uskoro krene ali je obećao da će me redovno posećivati. Ako guza počne da curi on je tu da zapuši sve rupe. Majstor za sve.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Onaj mali iz komšiluka


Nisam verovao, ali kada sam probao muško, shvatio sam da samo muškarac najbolje zadovolji muškkarca.

Onaj mali iz komšiluka
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x