Čednost, greh i blud, V deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Čednost, greh i blud, IV deo

Ema je sve više postajala veselija i radosnija. Ljubavna avantura sa Markom je doprinela njenom samopouzdanju. I Miša je primetio da je se promenila. Ona ga je sve više izazivala spremajući se pred njim za izlazak u grad. Išla je toliko daleko da bi ga molila da joj pomogne da se obuče. Na početku je bio pomalo uzdržan, ali je sve više prihvatao novonastalu situaciju. Volela je grudnjake koji se kopčaju napred, tako da je jebozovno umetala grudi u njih. Onda bi mu rekla da proveri da li elastični držači čarapa sa žabicama stoje tačno razmaknuti. Tada bi meškoljila guzom, dok je on milovao po svilenim čarapama. Ema bi se odšetala senzualno do ormara i obukla neku usku haljinu koja je još više isticala njeno zanosno telo.

Nekoliko meseci seksa sa Markom su je učinile da se osećala puna života i da je ovo prekretnica njenog života. Ponekad je pomislila da je to bilo onda kad je ušla u avion sa Jasminom, ali shvatila je da su joj tada samo odškrinuta vrata, a da ih sad i svojevoljno otvara i prolazi kroz njih. Naterala je Marka da proda onaj mali stančić, i onda mu pomogla finansijski da kupi veći i lepši. Sve više ga je uvlačila u svoje planove. Nekad bi se poredila sa Jasminom, ali bi se na to samo nasmejala. Znala je da je njoj teško prići na lestvici, jer gotovo da nije bilo neke radnje u kojoj ne bi bilo njene neiskorenljive razvratnosti. Opet Ema je zadržala u sebi nešto privlačno, gotovo detinje čedno. Šta god da je radila, kud god se kretala niko nije mogao odoleti njenoj vanzemaljskoj i milosrdnoj seksualnosti.

Vodila je ljubav sa Markom često. Uzela ga je skroz za sebe, bivajući mu neodoljiva. Voleo je ljubiti njene grudi, njen čvrsti i napeti stomak, njene glatke i duge noge i ono izmađu njih. Katkad su se tako prepuštali jedno drugom potpuno zaboravljajući na vreme. Bio je siguran da ga nijedna žena ne bi mogla tako savršeno zadovoljiti kao ona. Ema je opet bila prepredena, tako da uzbudljive predstave pretvarala u njegovo pokoravanje njenim hirovima. Postalo joj je jasno da se Marko previše vezao za nju i da početna lepota odnosa bledi i da je ostala samo ogromna bludna privlačnost. Odlučila je da krene nekim novim putem i pusti njega da ide svojim. Sve mu je češće nešto prigovarala i tražila rasprave. Govorila mu je da mu treba devojka, a ne samo ove njihove igrice. Odlučila je da mu pomogne, ali nije znala kako. Onda je došao dar kao sa neba. Mišina sestra Marija je najavila svoj dolazak na nekoliko dana. Emin mozak je automatski napravio plan kako će se oprostiti od Marka.

Čednost, greh i blud, V deo

– Joj otkad te nisam videla – reče Marija poljubivši je na aerodromu kad je stigla.
– Pirčaj mi šta ima novo, kako si mi lepa, mora da ima nešto što upotrebljavaš kao eliksir – smešeći je nastavljala. – Moraš mi to nabaviti.
– Pa nisi se ni ti baš nešto ofucala, još si bomba – odgovori joj Ema – a o eliksiru ćemo još popričati.

Posle dva dana Ema je Mariji sve objasnila u vezi nje i Miše, a posle i Marka. Ova joj je odgovarala kako je njen brat budala kad dopušta da mu se ovakva riba od žene jebe okolo. Ipak pomalo ju je palilo to što je čula. Pitala je da upozna Marka, nekako se pakleno smešeći. Ema je bila presretna, lepo će ugostiti svoju zaovu, a istovremeno lepo završiti sa mladićem.

Vekovno pitanje da li je istinitija tvrdnja, prava osoba u pogrešnom trenutku ili ona da je… svaki trenutak dobar za pravu osobu… Jasmina je blia očigledan primer ove druge teze, jer ponekad igramo glavne uloge u komadima za jednu sezonu, a onda smo sporedni likovi u predstavama za ceo život. I zato je htela glavnu rolu zauvek i za ceo život. I zato je jedna od životnih veština upravo u tome da se prepoznaju i iskoriste šanse, a ona je svoju uhvatila i tako čvrsto i konstantno cedila kad god je mogla.

Avram i Jasmina su imali konstantno odnose. Nije je jebao u pičku, tako je govorio, jer nije hteo da skrnavi svoje buduće potomstvo. Prihvatila je brzo njegovu nastranost i usmerila je u svoju korist. Davala mu je daje jebe u guzu, a vremenom je i shvatila da je to velika erogena zona, tako da je svršavala istim intezitetom kao i u svakoj drugoj pozi. Uživala je u tom ponižavanju, volela da je tako jebe, da kad vidi suze, da još jače navali da je razdere. Vadio bi ga i nabijao ga u njena usta. Onda bi počeo je da lije spermu duboko u grlo da se zagrcne, terajući je da sve proguta. Kad nije bio raspoložen za sex ona bi mu dugo pušila kurac, i lizala anus i jaja.

Čednost, greh i blud, V deo

Avram joj je pomogao da položi sve ispite vanredno, tako da je u toku trudnoće i diplomirala. Ostalo je samo da nekako otkaže Milanovu veridbu. On joj je stavio do znanja da voli tu devojku, a ako je dete njegovo prihvatiće ga i biti član porodice. Jasmina je shvatila da je stara gospođa njena poslednja šansa. Morala je da umre. Jasmina nije bila ubica daleko od toga, žena je već bila bolešljiva i slabog srca.

Znala je da gospođa ide uveče kasno sebi po čaj i to je bila njena prilika. Ostavila je vrata poluotvorena. Avram je sedio u fotelji i polako milovao kurac dok je Jasmina igrala ispred njega sa sve stomakom. Onda je klekla ispred njega i počela da mu sisa već nabreklu kurčinu. Čula je korake u hodniku.

Gospodaru pišaj po meni, okupaj svoju kurvicu molim te – glasno je govorila da se čuje u hodniku. Avrama je to toliko napalilo da je ostao bez teksta. Tražio je to od nje, ali nije bila baš raspoložena.

On se sad samo smeškao. Izvadio je penis iz usta i počeo pišati po njoj, šarajući po celom telu. Miris mokraće, toplina, zapanjilo ju je…

Koliki mu je mehur kad toliko piša – prošlo joj je kroz glavu…

Drkala se nemilice po pici, dok ju je tuširao. Gospođa je stajala na vratima i netremice gledala šta se događa u sobi. Nije verovala šta se dešava pred njenim očima. Osetila je bol u grudima, toliko jak da se oteturala niz hodnik i pala pored zida. Nije čula kad je Jasmina glasno svršila uz vrisku i ciku.

Posle tri dana su gospođu sahranili. Zaruke su raskinute povodom smrtnog slučaja. Posle mesec dana rođen je Miša. Test je utvrdio da je Milan otac. Venčali su se posle tri meseca.

tip jebe trudnicu u misionarskoj pozi

Marko je ušao u stan i ne sluteći šta ga čeka unutra. Ema je stajala gola ogrnuta providnom kućnom haljinom, i videvši ga stavi prst na usne dajući mu do znanja da ne želi dijalog. Znao je da ima ključ, ali se ipak iznenadio jer se nije javljala nekoliko dana. Hitrim pokretima se počeo oslobađati odeće. Prišla je i nenametljivo mu pomogla da se skine do kraja. On je netremice gledao zbunjen. Ne govoreći ništa, nežno ga je polegla na krevet. Nije mu dopustila predugo prepusti svom sanjarenju. Milovala je njegovo mišićavo telo isceđujući iz njega i poslednji tračak napetosti… Njezine gole grudi poigravale su pred njegovim očima, doticajući ga vrhovima bradavica. Prstima je putovala njegovim telom i došla do njegovih prepona. Bio se dobrano ukrutio, a ona se bacila na njegovu muškost. Milujući ga gipkim prstima, kretala se od korena prema vrhu. Imala je osećaj kako još više buja u njenoj šaci. Pokušavao je da je dira po telu, ali je ona tako vešto izmicala terajući da se posveti samo onim užicima što ih ona tako vešto i uporno crpila iz njegovog kurca.

Ne posustajući ni trenutka uzela ga je u usta ne propustivši ni santimetar njegove dužine. Gladila ga je jezikom po vrhu osećajući kaplice koje su izlazile iz njegovog procepa. Znala je da će brzo svršiti ako nastavi, pa je skočila i privukla ga sebi ljubeći ga usta. Ljubili su se dugo i strasno, silno pripijenih usana, jezicima koji su se nemilosrdno preplitali. Dok je ljubio Emu, Marko oseti još jedan par požudnih usana na svojim leđima. Postao je svestan da je na pomolu nešto izuzetno.

– Ja sam Marija i moram probati Eminu Igračku.
– Neobično mi je drago što sam vas upoznao – reče pomičući se da joj napravi mesta.

Marija je hitro kliznula u krevet i dok se on opet posvetio Emi, ona se spustila između njegovih nogu. Toplim usnama ljubila je i lizala njegove prepone, dok nije obuhvatila pomalo smekšan kurac. Zabacivši glavu Ema se isprsila nudeći svoje dojke njegovim usnama, a on ih je prihvatio rukama i snažno ih trljajući prinosio ustima. Najpre je vrhom jezika prelazio po bradavicama, a onda je sve brže palacao po njima. Onda bi ih čitave uvlačio u usta, od čega se ova tresla i stenjala. Marija se i dalje zabavljala njegovom kurčinom. Požudno se bacala na njega, vlažila ga i uspinjala se prema vrhu, na kraju ga uvlačeći u svoja razjapljena usta. Marko nikad nije osetio takvu žestinu požude, obilnost i istovremenost na različitim mestima. Marija se sada sa izluđujućim veštinama spustila ispod jaja do anusa, bacajući ga u još dublji zanos.

jedna mu puši kurac a drugoj liže pičku, facesitting, FFM trojka

Onda ga je u jednom trenutku celog progutala, usisavši ga duboko u usta i ponovo zahvatila jezikom, ispuštajući ga da bi ga potom odmah požudno uzimala. Osećao je kako se napinje sve više i više, kako prodire sve dublje i dublje, gotovo do grla. Marko je uzeo snažnim rukama Emu, ispustio njene grudi, uhvatio za guzu i zaronio u njenu pičkicu. Trljao je jezikom duž usmina prema klitorisu, obilno navlaženom. Uronio je celo lice u njenu mirisavu mekoću, dok ga je Marija dole uvlačila punim plućima.

Draškao je jezikom Eminu picu, a onda ga je zavukao unutra. Sad ju je još jače morao prihvatiti rukama, jer je počela uvijati kukovima. Uvlačila je stomak i isprsivši se, sve je brže kružila izmičući njegovim usnama, a on bi je privlačio zabijavši se jezikom i dalje duboko u nju.

Dotle ga je Marija ispustila i snažno uzjahala, pa izvukla i trljala picu o njegov glavić. Marko je bio toliko nadražen da je mislio kako će ga zaboleti ako prodre u njenu dubinu, i dalje se trljajući o Eminu picu. Osećao je da se sva razjapila privlačeći njegovu glavu i poigravajući se njime na svom toplom skrovištu. Sav se bio usredotočio na ružičasto meso u svojim ustima dok je ona sve glasnije uzdisala.

Marija je sad glasno stenjala, grickajući usne i sve brže kružila, gotovo poskakivala na njemu. Potaknut njenom strašću, Marko je sve jače lizao Emu dok ova nije prodorno vrisnula. Požudno je upijao svaku njenu kap, dok se ona obuhvativši njegovu glavu, polako smirivala. To je Mariju dovelo do svršavanja tako da se samo spustila, skoro kao beživotno, pored njega jer je vrhunac previše stresno doživela. Znao je on da će brzo doći i on do kraja tako da je Emu položio na leđa, a ona mu je pomogla šireći noge da bi što dublje prodro u nju. Kad ju je ispunio, uradivši to tako neočekivano i divlje, ona je kriknula zabivši mu nokte u leđa. Ipak su usaglasili pokrete dahtajući pripijeni jedno uz drugo, davajući oduška svojim pomahnitalim čulima. Nogama ukleštenim na njegovim leđima, snažno ga je privijala sebi.

Čednost, greh i blud, V deo

Ema je bila nezasita, pa je glasno preklinjala da ubrza još više:
– Brže… Nabij me… dubljeeeee… ahhh… rasturi meeee! – Poslušao je i sumanuto je nabijajući osećao je da će uskoro buknuti lava iz njega. – Aaaaaahhhhhhhhh… aaaaaaaajjjoooojjjjjjj… – snažno je vrisnula iskolačenih očiju, trzajući se.

Mahnito je stenjala još jače ga privlačeći nogama. Onda je i njemu došlo, izvukao se ispod nje nekako i usmerio svoju batinu prema njenim grudima. Špricao je lepljivu tečnost po njenim sisama i stomaku koju je ova razmazivala po sebi. Legao je između njih privlačeći obe sebi. Oslonjen na Marijine grudi i osećajući Emine usne na svom vratu ležao je ispunjen ponosom, između dve predivne i prekrasne žene.

Istovremeno je znao da je ovo kraj…

Mix NS

Nastavak priče: Čednost, greh i blud, VI deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Mix NS


Nije zanimljivo što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x