Bila sam mama jednom odbeglom Edipu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nikada nisam doživela uličnu avanturu. Kad sam bila mlada devojka, po gradu bi me obasipali komplimentima, a kad bih prolazila pored gradilišta, radnici bi mi dobacivali svakojake seksističke poruke. Samo, ta njihova prostačka manifestacija seksualnosti koja bi se danas smatrala seksualnim uznemiravanjem nešto mi baš i nije smetala, i nikada se zbog toga nisam osećala uznemiravanom, mada je istina da nisam bila od onih devojaka koje će ici u krevet sa svakim momkom koji bi im se učinio privlačnim. Ukratko, volim seks, kao i milioni drugih žena, ali za mene je morao postojati logičan sled ljubavi, i zato sam čuvala svoju nevinost za čoveka koji će postati moj muž. Iako nisam čekala da se venčamo da bi smo bili intimni, dala sam mu se tek kad smo se verili, pošto sam bila sigurna da je on ljubav mog života.

Godinama sam bila posvećena mom mužu i sinu, zaboravljajuci na sebe, svoje telo, svoja osećanja i emocije. Znate već šta se desilo, neću da vas zamaram uobičajenom pričom, ali u ovoj drugoj šansi koju mi je život pruzio, poželela sam da probam baš sve što do tada nisam, smatrajući da mi ništa ne bi falilo čak i ako bi me neko pokupio na ulici, i da se tako izrazim, jebao do ludila.

Nisam morala dugo da tražim takvu priliku, iako je danas situacija sa muškarcima poprilicno deficitarna jer te klemponje na ulici radije bulje u mobilne telefone nego u mlade guze koja im se izazovno nude na svakom koraku. I tako, toga dana kada sam izašla sa klinike, odlučila sam da idem kući autobusom umesto da se vozim taksijem, što obično radim.

Bicu iskrena i moram da priznam da sam bila baš raspoložena za seks. Kojih sat ili dva pre toga kolega sa ortopedije pozvao me je na večeru, ali se među sestrama na mom odeljenju uveliko pričalo o njegovoj mikro anatomiji, tako da sam ga odbila. I direktor klinike me je saletao dok sam silazila liftom. I njega sam odbila, jer mi je kolegenica sa internog ispričala da u seksu ima jako komplikovan meni. Trebalo mi je nešto ležerno, opušteno, jer nisam bila raspoložena da dodam još jednu crtu sa nekim od zadriglih kolega doktora sa klinike.

Bila sam mama jednom odbeglom Edipu

Dok sam čekala na stanici autobus prema Zelenom vencu, primetila sam mladića kako uporno bulji u mene. Koliko sam mogla da vidim, ne bih rekla da ima više od 25 godina. Bio je kratke kose, trodnevne brade, visokog i skladnog tela, i učinilo mi se da me gleda pogledom punim požude. Po odeći zategnutoj na njegovom telu videlo se da vežba u teretani.

Naišla je moja „sedmica”, ali ja sam namerno ostala da čekam na stanici, da bih videla da li će ostati da me gleda, ili će kasnije ući u autobus i otići svojim putem. U stvari, nameravala sam da ostanem na stanici, koliko god bude trebalo, jer mi se činilo zanimljivim da proverim koliko snažno mogu da privučem mladića njegovih godina. Naišla je devetka, za njom opet sedmica, ali smo i ja i on ostali i gledali jedno u drugo. I tako sam odlučila da mu priđem.
– Izvinite, da li se poznajemo? – pitala sam ga pokušavajući da ne zvučim ljutito.
– Izvinjavam se što sam vas onako gledao, ali… nemojte pogrešno da me shvatite, mnogo ličite na moju mamu – odgovorio mi je blago pocrvenevši u licu.
– Uh, ubio si me u pojam, a ja pomislila da ti se sviđam – rekla sam mu smesšeći se, dajući mu time do znanja da celu tu situaciju ne doživljavam kao nešto neprijatno, već mi, naprotiv, laska. Trebalo mu je vremena da odgovori, kao da procenjuje šta će da kaže da stvari ne bi pokrenuo u pogrešnom pravcu. Već sam se okrenula da se udaljim, kad se on konačno odlucio.
– Znate, meni te dve činjenice uopšte nisu protivrečne – odgovorio mi je. Nasmešila sam mu se.
– Pa, zoveš li me onda na piće, ili ćemo da stojimo ovde dok nam autobusi prolaze? – našalila sam se.
– Da naravno, idemo na piće – klimnuo je glavoim.

Bili smo na pola bloka od klinike gde radim, pa smo otišli u isti kafić gde obično izlazim na pauzu. Tamo mi kaže da se zove Milan, da je student medicine, i da je upravo pošao na fakultet.
– Čekaj, nećeš li zbog mene da propustiš neki važan čas ili ispit? – upitam ga zabrinuto.
– Ništa što ne mogu da nadoknadim – uveravao me je – a osim toga lepo mi je da budem ovde stobom, uzvratio je prešavši „na ti“.
– Pa… drago mi je što ti je lepo sa mnom, nego… nisi mi baš jasan… rekao si mi da ličim na tvoju mamu?
– Uf, da! Neverovatno je koliko ličiš na moju mamu, kao da si joj sestra bliznakinja. – Kad mi je rekao da ima 26 godina, shvatila sam da bih mu ja sa mojih 50 godina svakako mogla biti majka. Opisivao mi je telo njegove mame, njen osmeh, njene oči, i što mi je više pričao o njoj, sve sam više shvatala da ovaj mladić ima odbegli Edipov kompleks. – Tamo gde sam čekao autobus, bočno gde si ti stajala, čim sam te video, pomislio sam da je ona, i da je došla u Beograd da me iznenadi.
– Znači, ti si iz unutrasnjošti. Zar je tako dugo nisi video, kad si se toliko zaželeo da je vidiš?
– Bio sam kući sredinom februara da zajedno proslavimo njen rođendan. Nemam oca, ona sada živi sama.
– Pretpostavljam da ti mama mnogo nedostaje…
– Mnogo je malo – nasmejao se.
– A, reci mi, da li je ovo sa mnom samo kafa, ili bi hteo nešto više? – Pogledao me je pocrvenevši u licu.
– Što da ne!
– Mogao bi onda da zamišljaš da sam ti prava mama. – Gledao me je pravo u oči, pokušavajući da otkrije koliko sam ozbiljna. Naravno, znala sam da čim je Edipov kompleks proradio, neće moći da odoli da pođe u krevet sa ženom koja, kako je sam rekao, liči na njegovu mamu kao da joj je sestra bliznakinja.
– To sam poželeo čim sam te video da čekas autobus – priznao mi je najzad.
– Znam jedno mesto iza ugla – rekla sam misleći na isto prolazno sklonište u koje obično odlazim sa mojim advokatom posle posla.

drkanje pičke milfari, trljanje, fingering

Ustajemo, izlazimo iz kafića i krećemo tamo. Recepcionar je pacijent koga lečim na klinici gde radim. Ušli smo u sobu, ja sam stavila torbu na sofu, on je skinuo ranac i jaknu, a onda sam mu prišla i nežno, majčinskim tonom prošaptala:
– Pa kako si srećo mamina, jesi li usamljen u ovom velikom gradu? Vidim da si dosta porastao – šapćem mu i polako ga milujem po grudima. Pogledam mu u prepone i vidim da se već naoružao onom snagom i energijom dostojnom njegove mladosti.

Prišao mi je još bliže, ovlaš zatvorio oči i nežno me poljubio. Nežno, jedva dotičući moje usne. Uzvratila sam mu isto tako nežno, majčinski poljupčić i šapnula:
– Zlato moje, mama te mnogo voli, došla sam da budem malo s tobom, da mi ne tuguješ ovde sam. – Nastavio je da me ljubi, i ruka mu je obuhvatila moja leđa. Nežno, drhteći od strasti, počeo je da šapuće:
– Mama, tako si topla, tako mi je drago što si ovde.

Počinjemo sve strasnije da se ljubimo, i on polako spušta ruku na moju guzu. Kao da je to bio ventil, odjednom počinje da mi siše usnicu i čvrsto mi stišće dupe. Iznenadio me je, ali mu i ja odgovaram istom merom tako što gurnem svoj jezik i trljam se o njegov. Odgovara mi što je strastven a nežan u isto vreme. Moji ljubavnici obično imaju oko 50 godina i kad vodim ljubav sa njima, sve ide nekako po kolotečini, a ovo je već nešto novo za mene, jer se osećam istinski željena, pa se sa puno entuzijazma trljam o telo ovog mladića kome, na moje veliko iznenađenje, sa ogromnim zadovoljstvom glumim mamu. Poput mačke na pregrejanom limenom krovu, cupkam oko njega podižući se na prstima i nastojim da upijem svu strast njegove mladosti. Čak i kroz njegovu odeću osećam napetost njegovih mišića koji, kao da se spremaju da me zgužvaju kao sunđer.

Bila sam mama jednom odbeglom Edipu

– Dušo, može li mama da ti skine majicu da vidi koliko je njen voljeni sinčić porastao i razvio se – šapćem mu trljajući se butinom o njegove prepone. Diše duboko, i samo polako podiže ruke iznad glave očekujući da mu skidam odeću. Skidam mu sve, kao mama; najpre gornji veš, a onda otkopčavam pantalone i svlačim gaćice dok on manipuliše nogama puštajući da padnu na pod, da bi jednostavno iskoračio i ostao potpuno nag. Sve vreme osećam se veoma, veoma napaljeno. Ne mogu da verujem šta mi se to događa. Kad god bih ga oslovila sa „dušo mamina“, pred očima bih videla svog rođenog sina koji je njegovih godina i trenutno studira na konzervatorijumu u Beču.

Skidam mu sve, kao mama!

Potpuno sam zbunjena zbog neverovatnog erotskog naboja koji narasta u meni sve više i više pa pokušavajući da otkrijem tu moju, do sada nepoznatu stranu ličnosti, nastavljam sa igrom čekajući da vidim šta će se desiti. Teram gа dа sеdnе nа ivicu krevetа. Kleknem na pod između njegovih nogu оkrenuta njegovom kurcu, koji је već narastao do potpune veličine, i majčinskim glasom mu kažem:
– Je l’ može mama malo da se igra sa ovim lepotanom? Čini mi se kao da mu treba malo pažnje.
– Da, da, to baš volim – kaže.

Pređem jezikom po kurcu, odozdo prema gore, stavim ga u usta i počinjem da ga sisam, što ga dovodi u stanje transa. Dok mu pružam oralno zadovoljstvo, pred očima mi lete slike različitih muškaraca koji su mi dragi, i onda konačno shvatam da me u stvari napaljuje pomisao na mog rođenog sina. Momak ima lep kurac, debeo, veliki, sa dobro obeleženim venama, kao da bi mogao da diže tegove sa njim. Ližem ga i trljam jezikom po njemu, stikajući ga, оd čega mu glava otiče i još više crveni. Grickam ga, blago grizem, dajem mu puno poljubaca, uz bučno i oduševljeno sisanje.

Postaje mi nepodnošljivo vruće, pa ustajem i skidam se gola. Sva odeća, uključujući i donji veš, razbacana je po podu oko mojih stopala.

Bila sam mama jednom odbeglom Edipu

Gleda me zadivljen razrogačenih očiju. Prišla sam mu i stala ispred njega tako da mu se moja vlažna maca našla na tridesetak santimetara oд ustiju. Milujući ga nežno prstima kroz kosu, počela sam da mu šapućem:
– Srećo moja, mama ima za tebe nešto slatko, nešto što ti mnogo voliš – šaputala sam, dok sam levom rukom lagano prelazila prstom oko usnica svoje pičke. – Osećeš li kako lepo miriše? – Šapućem milujući ga po kosi. – Udahni malo da osetiš moju toplinu. Mama zna da ti njena nežnost ovde nedostaje. Slobodno približi usnice uz moj stomačić da mama oseti tvoj dah. Ajde zlato, znam da ti to treba. – Ne govoreći ništa, pruža ruke i vuče me svojim ustima. Udiše duboko otvorenih ustiju a onda me gleda u iščekivanju. – Slobodno zlato moje, slobodno možeš da lizneš ribicu tvoje mame. Da osetiš mamin sladak ukus. Mama će sve da ti dâ, samo da mi budes srećan.

Јеzikom najpre licka kapljice rose sa moje šumice, a onda me hvata za butine, toliko da po njima ostavlja tragove prstiju. Vuče me sebi, i počinje da mi liže pičku sa najvećim oduševljenjem. Zatvaram oči i predajem se zadovoljstvu koje bukti kada te jedu kao da imaš najbolju poslasticu među nogama. Jeste mlad, ali zna kako da liže, i još bolje gde da pritisne jezikom da bi izazvao one reakcije na kojima je moj pol tako zahvalan.

Već sam sva pokisla pa prosipam produkte moga uživanja na njegov jezik dok on pohlepno uživa. Onda klizim niz njegovo telo dok se ne nađem u njegovom krilu. Jednom rukom hvatam njegov kurac, pa vrhom kurca počinjem da mazim otekle i vlažne usnice moje mace koja željno traži da bude napunjena.
– Dušo, znam koliko dugo si o ovome maštao – kažem mu šapatom dok polako balansiram dupetom da bih kurac usmerila tačno gde treba. – Možeš slobodno da gurneš ovog lepotana ovde unutra, u maminu ribicu, mama će danas da ti ispuni svaku želju.
– Da da, hoću to – kaže mi i kreće da me okreće na leđa.

Bila sam mama jednom odbeglom Edipu

Ležeći na leđima raširenih butina, predajem mu se potpuno nudeći svoje telo, a on mi vuče guzu prema sebi spreman da prodre u mene. Ljubim ga nežno, majčinski, i šapućem:
– Ja ću ovako… ako ti ne smeta? – Gleda me čudno. – Bez zaštite – naglašavam, gledajući ga u zenice.
– Da, da… hoću da te osetim – odgovara.

Оboje smo zadrhtali uz jecaj čim smo se intimno spojili, paralisani neopisivim užitkom…

Čudim se samoj sebi. Bez imalo razmišljanja dopustila sam da se to mlado i vitalno meso zabije u mene, dok sam grčeći gurala guzu uz njegova jaja. Hvata me za dojke i stišće ih, saginjući glavu da bi ih sisao, ostavljajući tragove svoje strasti utisnute na mojoj osetljivoj koži.
– Tako dušo, sisaj tvoju mamu, mama to voli. – Dok mi sise bradavice zatvorenih očiju kao da je mala beba, ja pod njim počinjem polako da kružim dupetom oko njegovog vibrirajućeg kurca, koga, što ga više osećam u sebi, čini mi se da je sve veći.

Onda ga hvatam za ruke, i stavljam ih ispod moje guze podstičući ga da prati moje pokrete, tako da on bude taj koji me vodi. Shvatio je šta želim i počinje da me jebe svojim tempom. Jebe me tako već tri ili četiri minuta, dok se vatra u meni sve više rasplamsava.
– Je l’ ti slatko dušo? Je l’ ti slatka mamina riba? – pitam ga nežnim majčinskim tonom.
– Da… mnogo… mnogo…! – uzvikuje.
– Srećo, nеmoj da se stidiš, slobodno me zovi „mama“ ako te to još više pali, ne smeta mi – kažem mu.
– Мama, mnogo te volim… mnogo, mnogo, mnogo…! – kaže opuštajući se potpuno, da bi zadovoljio tog Edipa kojeg nije mogao da sakrije preda mnom.
– Slobodno sine, slobodno se opusti i uživaj. Oslobodi najskrivenije želje koje si godinama potiskivao. Mmmmmhhh… kako si mi samo sladak…! – šapućem mu prateći njegove emocije. – Kaži mami, kako bi hteo da ti se mama namesti, je l’ dobro ovako? – Šapućcem mu prekrstivši noge iznad njegovog dupeta i polako, jedva primetno počinjem da rotiram guzu?
– Da da, tako mi je slatko, jao istopiću se u tebi.
– Ma slobodno radi mami sve što si godinama maštao, oslobodi najskrivenije želje. Svrši u mamu… mama neće da se ljuti.
– Ma-m-ma – počinje da muca, silovito se zabijajuci toliko da sam pomislila da će mi razvezati pupak.

Bila sam mama jednom odbeglom Edipu

Poslednjom snagom uspevam da blago zarotiram dupe pod njim, tako da me njegov natekao vrh kurca dodiruje u sam grlić materice. To je ono što me raspamećuje. Moja najsnažnija erogena zona je upravo tu negde i shvatam da sam gotova. Više ne mogu da se kontrolišem od neverovatnog užitka koji mi navire iz kičme i preplavljuje sve delove stomaka.
– Ajde srećo, sad, sad, sipaj tvoju ljubav u maminu toplu utrobu! – povikala sam, dok se preda mnom odjednom stvorila slika moga rođenog sina. – Jebi me zlato, napuni mami stomačić – zajecala sam i počela da svršavam dok sam, grleći njega, u mislima grlila svog rođenog sina. Dva ili tri puta cimnula sam još dupetom i počela bukvalno da se tresem od slasti.
– Maaama, a, a a – čula sam ga kako stenje za mnom dok mi je orgazam već razarao telo i dušu.

Silovito se zabio u mene, do kraja gurajući kurac u sam grlić moje materice i ukočio se zaustavivši dah, a zatim je počeo da se cima i trese. Tog momenta postala sam svesna da mi ubrizgava seme direktno u matericu. Raspamećena, počela sam da vrištim od neslućenog užitka.

Prvi, drugi, treći mlaz mladog toplog semena raspršio se u dubinu mog stomaka, moje pičke, moje ženske duše, pa sam se odjednom našla u orgazmičkom stampedu. Nakon desetak kratkih ali žestokih orgazama izgubila svest od užitka kakvog nisam znala da postoji.

Kad sam došla sebi, ležala sam još uvek pod njim, dok je on kao bez svesti držao glavu među mojim grudima.
– Ajde ljubavi, pusti mamu da ustane, moram da piškim – kažem mu iscrpljena.

Izvadio ga je iz mene, okrenuvši se u stranu, a ja sam stavila ruku između nogu da mi njegova sperma ne curi po podu dok hodam ka kupatilu.
– Je l’ mnogo slatko kad jebeš svoju mamu? – pitam ga posle oblačeći donji veš.
– Nikad slađe – kaže mi.
– I meni je bilo slatko – kažem mu dok mu okrećem leđa da mi zakopča grudnjak. Okrenemo se jedno prema drugom i prasnemo u smeh.

svršavanje milfici u pičku, creampie

Nisam ga pitala da li ima devojku, kao što me ni on nije pitao da li sam udata, ma da sam na ekranu njegovog telefona videla njegovu sliku sa nekom devojkom.

Izašli smo i izmenjali brojeve telefona, ali sam odmah odlučila da ga blokiram. Ako je seks sa mamom toliko sladak, u šta sam se uverila, onda postoji neko ko na tu vrstu užitka ima mnogo veće pravo. Tada sam znala šta hoću i odlučila da to i sprovedem u delo.

Kraj prvog dela.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Gledao sam majku kako se kao kurva jebe u WC-u
Nasmješena, prođe pored društva iz kojeg je tip bio u WC-u, ne skida osmjeh. Ja krenuh za njom, napet, pomalo ozbiljan ...
VIDEO: Jedna maćeha i dve nevaljalice
Kada pomislite kako jedna maćeha vaspitava svoje dve nevaljalice, to vam već zvuči neverovatno seksi, toliko da ste već počeli da drkate ...
Moja svastika konačno na mojoj kiti
Brzo smo se moja svastika i ja obukli i krenuli u stan. Sela je odmah pored sestre i nije se pomerala, helanke su joj bile kvasne ...
tip puši dva kurca odjednom
Kada ga je tatica izvukao počelo je da izlazi kao slap. Posle njega sam preostalu dvojicu odjednom primao, jednog sa guze, jednog ispod mene ...
Sestra od ujaka mi ga je drkala, II deo
Sestra se uvijala, mešala guzom, dok mi je drkala kurac istim onakvim intenzitetom kao ja njoj pičkicu. - Otići ćemo... ahhh... u pakao ...
VIDEO: Njegova maćeha hoće kurac u dupetu
Njegova maćeha tačno zna šta hoće, a to je njegov kurac u dupetu. Koliko ju je samo puta gledao kako se presvlači ili tušira, kako oblači te bezobrazne tangice ...
Moja tetka je znala da sam drkao na nju
Moji su bili u priči i ništa nisu primetili, ali moja tetka jeste. Dosula mi je hladan sok i izvinila se mojima da ode samo do sobe ...
Tako izjebana, mokra, umazana spermom, moja mama je otišla je u vikendicu da se presvuče a i mi smo takođe obukli šta smo imali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x