Jebač moje Mire

Registrovani korisnici ne vide reklame

Maštao sam kako moju ženu tuca drugi muškarac, neki dobar jebač. Mislio da se to nikada neće dogoditi, prevario sam se.

Bilo je to druge godine našeg zajedničkog života. Imali smo oboje po 23 godine, u vezi smo od srednje škole. Mira je lepa, plava, zelenih očiju, mala, visoka oko 160 cm, zanosnih grudi i veoma lepe guze, privlačila je muške poglede. Prednjačio je Deki, 33 godine, visok skoro dva metra, veoma zgodan, prirodan mužjak, bivši sportista i poznati ženskaroš. Radi trenutno negde u Sibiru, dolazi godišnje 2-3 puta i za to vreme što ovde provodi je uglavnom u potrazi za ženkama.

Ne mogu reći da mi je bio jedan od najboljih drugova, uvek sam bio oprezan kada je u Mirinoj blizini. Bio je sa mnogo žena, pa je to verovatno, pored Mire, jedan od razloga što sam ljubomoran na njega. Ovog leta uporno se motao u mom društvu igrao sa nama basket i bio čest gost kod nas kući. Primećivao sam njegove poglede na mojoj Miri, koje čak nije ni krio. Očigledno da ga je ona muška iskonska potreba gurala ka njoj a meseci apstinencije u Sibiru samo pospešili njegovu nameru. Rekla mi je da je svraćao i kada nisam kući i udvarajući se, provodio vreme sa njom. Kao stari iskusni ženskaroš brzo je stekao njenu naklonost i simpatije.

Palila me jeta situacija ali me je bio i strah. Bojao sam se da je ovakav jebač ne odvoji od mene tako da sam se suzdržavao od spominjanja Dekija u našim pričicama u krevetu. Upozoravao sam je kroz šalu da ga se pazi ali joj je to bilo smešno. Prijala joj je njegova pojava, priča, smisao za humor a bogami i fizički izgled. Priznala mi je da mu je dopustila da je poljubi ali kad su mu usne krenule niz vrat a ruka uz bedro zaustavila ga je. Hteo sam eksplodirati, znajući za moje fantazije možda je očekivala i nešto više ali sam se suzdržavao. A onda jedne letnje večeri nekoliko dana pred njegov povratak na posao posle basketa se malo zapismo i pozovem ga kod nas na piće.

devojka sa lepom guzom u belim čipkanim gaćicama

Ušli smo tiho da ne probudimo moju Miru. U dnevnoj sobu zatekli smo je kako spava na trosedu ispred TV-a, razbarušene kose i zadignute suknje iznad guze, spakovane u njene čipkaste gaćice. Deki, kao pravi napaljeni jebač, nije mogao skinuti pogled sa nje, sav je pocrveneo ali pogled nije sklanjao.

Probudila se shvativši u kakvom se stanju nalazi, popravila je suknju, prošla prstima kroz kosu i pozdravila ga. Pitao sam je želi li kafu pošto sam je kuvao za Dekija i mene da dođemo sebi, rekla je da hoće. Sjeo je pored nje i napola budna počela čavrljati s njim. Mira nije baš mnogo znala o njegovoj reputaciji ženskaroša i pričama da je obdaren. Većinu svog vremena proveo je idući od žene do žene ali i dalje je ostao momak. Njemu se jednostavno nije moglo verovati u ženskom društvu. Ostavio sam ih da čavrljaju i otišao kuvati kafu.

Dok sam petljao po kuhinji čuo sam kako se pali TV, ali nisam previše razmišljao o tome, misleći da je to zbog zatišja u razgovoru. Čuo se njen smeh, pažljivije sam osluškivao. Razgovor je postajao sve tiši, gotovo šapat, što je djelovalo malo čudno; o čemu bi oni mogli razgovarati šapatom?

Jebač Deki izvodi svoje stare trikove, zavodi moju ženu mojoj kući, ispred mene.

Mada mi nije bilo svejedno, namerno nisam žurio ostavljajući im vremena. Vratio sam se s kafom, stavio je na stol da se posluže. Pogledao sam Dekija i primetio da je njegova desna noga dodirivala njenu, a ona se nije ni pokušala odmaknuti. Na šortsu mu je bila velika izbočina koju nije pokušavao sakriti. Upravo suprotno, želio je da Mira to vidi i nije ga briga šta ja mislim. Vidio sam je kako pogleda u njegovu izbočinu. Moram priznati da me situacija prilično uzbuđivala, moja žena je gledala mušku izbočinu, dok su im se noge dodirivale, i znam da bi joj se rado zavukao među njih.

Kao da nisam bio tamo, Deki joj je šapnuo nešto, nisam mogao točno shvatiti što, ali je pocrvenela i promeškoljila na trosedu. Istovremeno je u dobro uvježbanom pokretu njegova ruka pala na njeno koleno. Pogledao me je i namignuo, znao sam da ga u tom trenutku ne mogu zaustaviti, želeo sam da se to dogodi. Na Miri je bilo dokle će da ide, ali sam ih poželeo videti kako se tucaju…

Jebač moje Mire

Deki joj je ponovno nešto šapnuo, ali ovaj put sam mogao čuti:
– Hoćeš li mi ga pomolovati? Nije odgovorila, ali je pogledala u mene i video sam na njezinom licu da je ovo otišlo predaleko. Bila je uzbuđena, grudi su joj se dizale od ubrzanog disanja. Kučka! Klimnuo sam u znak odobravanja.

Jebač Deki je preuzeo inicijativu, skinuo šorts… Glasine su bile točne; bio je baš velik i debeo. Dok me je Mira gledala, uzeo joj je ruku i stavio na svoj kurac, nije se opirala. U očima joj se vidjela zbunjenost. Pogledao sam je u oči i s druge strane sobe tiho izgovorio:
– Radi što želiš, u redu je. – Gotovo prije nego što sam uspio završiti, vratila je pogled na Dekija.

Odluka je doneta čvrstim stiskom njegovog kurca, polako je raširila svoje noge i on je pomaknuo svoju ruku na unutarnju stranu njenog bedra, a zatim je pažljivo krenuo prema svom cilju, mokroj pički moje žene, podižući joj haljinu. Jedva sam disao, srce mi je lupalo. Njegova je ruka kliznula više otkrivajući njene čipkaste gaćice. Promijenio je položaj, zamenio ruke i nastavio.

Mislio sam da će joj odmah gurnuti ruku u gaćice, ali nije, samo ih je dodirnuo kao da se divi plenu. Ona je tu da zadovolji njegovu požudu, da mi dokaže da je može imati preda mnom. Kakva slika: moja supruga na kauču sa razmaknutim nogama, rukom u kojoj je njegov ogromni kurac.

Između njezinih nogu bijele čipkaste gaćice dobile su tamniju nijansu, bila je mokra. Gaćice su nestajale u pukotini, njene podšišane dlačice su joj se videle sa obe strane, mogao sam osetiti opojni miris njene napaljene mačkice. Njegove su ruke prelazile preko njenih gaćica i uronile u vlagu između nogu. Stenjala je i otimala se dok se ovaj jebač poigravao s njom, stiskao, milovao i povlačio njene gaćice.

Počela je drkati njegov kurac, snažnim pokretima, sve dok je mogao izdržati, a onda bi ga pustila. A zatim ponovno nastavila…

Jebač moje Mire

Oboje su se jako znojili. Deki je podivljao, zgrabio je rukom njene čipkane gaćice i posle nekoliko snažnih pokreta pocepao i strgnuo ih sa nje. Gurnuo je ruku u njenu vlažnu mačkicu. Njene su oči još uvijek bile uprte u kurčinu koju je drkala pokušavajući ga isprazniti i spustiti tenziju. Zatim je pokušala da mu odgurne ruku, ali nije uspela.

Zatim sam čuo onaj poznati sočni zvuk žene u koji ulazi prst…

Koliko je prsta imao u njoj, s mjesta sa kojeg sam gledao, nisam mogao vidjeti. Zatim se čuo jedan glasan jecaj, došla je do kraja, prestala je drkati, zgrabila mu ruku objema svojima, držeći je duboko u sebi, izvila leđa, i svršila sa njegovim prstima kao nikada, celo joj se tijelo treslo i drhtalo nekoliko sekundi prije nego što se srušila na trosed.

Kada je završila, noge su joj se opustile i oslobodile njegove prste. Sluzavim prstima prešao je preko svog oteklog glavića zatim omirisao prste i olizao ih. Mira je mirno ležala, zatvorenih očiju, ali ako je mislila da je to kraj, prešla se. Kurac mu je pulsirao, glava mu je bila natečena, morao je biti zadovoljen i neće stati dok je ne pojebe.

Ustao je, skinuo majicu, dok mu je kurac zastrašujuće strčao do iznad pupka. Jaja velka, svako kao njena šaka, telo maljavo i snažno. Ogroman je, plašio sam se da je ne povredi. Mira, još uvijek zatvorenih očiju, nije znala što se dešava. Pomaknuo se i stao između njenih raširenih nogu, njezina pička je bila sva crvena od njegove ruke. Usmjerio svoj kurac prema njoj, i kada je dodirnuo usne njene mace, otvorila je oči, tek sada svesna što je on nameravao uraditi. Pre nego što je uspela reagovati ili ga odbiti, zgrabio ju je za ruke i podigao iznad glave, polako je ušao u nju. Sa strahopoštovanjem sam gledao kako je uzela cijelu njegovu dužinu, svaki centimetar.

tip ribi cepa gaćice

Izvijala se i otimala ispod njega govoreći:
– Ne, ne radi to, molim te – pokušala se izvući, ali bilo je prekasno. Nabijena na njegov otekli kurac bila je prepuštena njegovoj milosti. Razmišljao sam da joj pomognem i odvučem ga od nje ili samo da gledam kako je jebe? Nisam se mogao pomaknuti, ukočio sam se, bio sam toliko uzbuđen onim što sam vidio da sam to morao dopustiti.

Polako se jebač izvukao, njegov kurac je bio prekriven njezinim sokovima, gustim i beličastim. Na tren sam pomislio da je svršio u nju, ali ne, bili su to sokovi iz njene dubine, dublje nego što je moj kurac ikada bio. Ovo je bila njezina prilika za beg, više nije bila nabijena na kolac, mogla je pobeći i… nije se pomaknula. Tiho je rekla:
– Deki, nemoj, molim te, nemoj – na to je pustio njene ruke i povukao svoj kurac od nje. Mislio sam da je sve gotovo, ali nijedno se nije pomaknulo. Činilo se kao večnost. Noge su joj još uvijek bile široko raširene. On je klečao između njih, njegov penis se presijavao od sluzi, tvrd kao kamen, i samo nekoliko milimetara od otvora njezine pičke. Samo su se gledali u oči. Krenuo je napred, njegov glavić je sada milovao njene usnice: – Molim te, nemoj me jebati – rekla je, ali nije se opirala kad je njegov penis razdvojio njene usne i potonuo u nju, opet je uzela svaki centimetar. Molila je: – Nemoj ne… – ali dok se izvlačio, sledila je njegove pokrete zadržavajući ga u sebi. Opet se izvukao, zatim je upita:
– Jesi li stvarno sigurana da ne želiš da te jebem? – Nije odgovorila. Samo mu je savila ruke oko vrata privlačeći ga sebi, strastveno ga ljubeći. Snažno se zabio u nju, ona ga je čvrsto zgrabila za kosu, on se povukao i ponovno zabio:
– Ahhhh – vrisnula je: – Tako si veliki… sporije, molim te. Sporije, boli. – Slušao ju je i usporio, ne nabijajući se više u nju poput divljaka.

Čekao je da mu se otvori. Nije dugo trebalo…

Stenjala je:
– Molim te, molim te, daj mi ga sad! – Povlačio se skroz iz nje, zatim čekao, dok nije zastenjala i krenula prema njemu. Zatim se cijelom dužinom zabijao u nju. – Ohh mili, tako te jako osećam – govoreći.

Jebač moje Mire

Sedio sam opčinjen onim što gledam, dok je moja Mira jecala i stenjala nabijena na kurac drugog muškarca. Snažno se jebač Deki zabijao u nju; iako mnogo sitnija, obmotala se oko njega njega, vrtrela je guzom, oštrila i onako tvrd kurac duboko u sebi. Suze su joj tekle niz obraze:
– Nemoj svršavati u mene, molim te, nemoj svršavati u mene, nemoj – ali to ga je samo ohrabrilo. Opet se izvukao, a zatim se gotovo nasilno zabio u nju, vrisnula je: – Kopile! – On je zastenjao i izvukao se, ponovno mu je kurac bio umazan od njezinih beličastih sokova, a zatim se opet zabio duboko u njenu macu: – Molim te, pazi me, bojim se, ne želim… aaahhh. – Zacvilela je.

Potaknut onim što je rekla, jebač je krenuo snažnije i brže. Njegova su teška jaja udarila o njenu lepu guzu, teško je disao. Njegovi uzdasi postali su sve glasniji. Svršit će unutra – pomislio sam:
– Ne svršavaj u mene, molim te nemoj u mene, bojim se – reče Mira. Strastveno su se ljubili dok se jebač Deki snažno zabijao u nju, gurajući je po trosedu. Svakim njegovim udarcem stenjala je sve glasnije. Tada sam kroz njihove poljupce čuo njen šapat, verovatno misleći da je ne čujem: – Uradi to, uradi, osećam da želiš, hoću da osjetim kako svršavaš, tako si dobar, divan si. Hoću da mi ovo stalno radiš, daj mi sve, želim da te zadovoljim. – Gledao sam šokirano šta govori. Čvrsto ga je stisnula između svojih bedara, zarila mu nokte u guzu: – Da, da, evo ga dolazi mi, svršavam mili moj! – Vrisnula je. Drhteći i tresući se, jecala je ispod njega. Sada je jebač udarao iz sve snage.

Jebao ju je kroz njen orgazam…

Ležaj je užasno zaškripao. Zatim je otpala stranica o koju se odupro nogama. Leđa su mu se izvila, celo telo treslo, ispustio je životinjski urlik i pumpao seme najdublje što može. Ona se grčila ispod njega uvijajući se sa svakim mlazom semena koji joj je davao. Ovakav muški orgazam nisam znao da postoji.

Jebač moje Mire

Ostali su tako nekoliko minuta. Posmatrao sam njihova spojena znojava tela uz pomešane uzdahe isprekidane poljupcima. Zatim je rukom pomilovao njen stomak. Zadrhtala je i uz ritmičke kontrakcije njegovo seme uvukla još dublje u sebe. Potom je jebač Deki spustio svoje usne ispod njenog pupka i nežno je poljubio u mesto gde je osećao vibraciju novog života.

Ispražnjen, otkotrljao se s nje, a njegov penis natopljen spermom i sokovima moje Mire i brzo se smanjivao u veličini. Ležala je još uvijek razmaknutih nogu, sperma je curila iz njezine nezaštićene pičke stvarajući bazen između njezinih nogu, praveći fleku na slomljenom trosedu. Razdirala me je krivica što je nisam zaštitio i spečio ovo, ali izraz zadovoljstva na njenom licu me je razoružavao.

Otišao sam u kupatilo i ispivraćao se, zatim se istuširao i svršio u kadu. Kada sam se vratio u sobu u osetio sam jak miris znoja i sperme. Mira je u ustima imala njegov glavić dok je njegov jezik klizio po njenoj umazanoj maci. Nisam mogao više, izašao sam na terasu, seo i slušao ih do jutra. Popodne iz sna probudi me zvono, stigao je novi trosed, stari, polomljeni i uflekani odnesoše.

poza 69, ona njemu puši, on njoj liže

Nekoliko dana kasnije jebač Deki je otputovao. Mesec dana kasnije mi reče da čeka njegovu bebu. Šta dalje?

Xxxs

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x