Kita našeg podstanara u svim mojim rupicama

Registrovani korisnici ne vide reklame

12. april. 2017. godine, smoren sam i mislim da će i ovo leto da prođe monotono… Pošto su moji baba i deda imali veliku kuću, sprat su uvek izdavali da bi neko drugi čistio, plus pare gratis. Taj dan kad sam otišao kod njih, video sam da imaju novog podstanara koji mi je odmah zapao za oko i postao momentalno moja fantazija.

To je bio Mihajlo, visok 1.95m, široka ramena, snažan, tek napunio 30 godina. Video sam da se useljava i pitao da l’ mu treba pomoć. Upoznali smo se i odmah sam uzeo neku kutiju da mu nosim gore. Kad smo završili, počelo je klasično; gde radi, odakle je i sl. Kaže da se doselio iz Sombora, da je ovde našao posao i da je lakše da živi ovde, nego da putuje svaki dan. Počeo sam svaki dan da idem do babe i dede, ne bih li video podstanara samo na tren.

13. april… Sedim sa babom na terasi, pijemo kafu kad dolazi i on. Nekakve gluposti su pričali, nije me zanimalo. Deda izlazi i pita da li hoće zajedno da gledaju derbi za koji dan. Kad sam čuo da je prihvatio, i ja sam rekao da ću doći, iako me utakmica nije interesovala.

15. april… Ceo dan sam proveo u iščekivanju te igre. Pošto se vreme utakmice približilo, rakli su mi da ga zovem podstanara, da nije možda zaboravio.

jutarnja erekcija, tipu se digao dok spava

Otišao sam gore, pokucao i otvorio vrata. Napravio par koraka i pogledam ka sobi, a on spava, go još sa erekcijom. Stajao sam par minuta dok se nisam sabrao od te kurčine. Dužina mi nije bila tako impresivna, 20cm, ali i debljina. Izašao sam, zatvorio vrata i samo prodrkao, svršio sam momentalno.

Sutradan mi zvoni telefon rano oko 7h, zove deda da dođem da pomognem Mihajlu, pukla mu je guma od bicikle, jer ja znam gde šta stoji od alata. A oni idu do grada pa ne mogu oni. Ustajem, tuširam se i pičim. Kad smo počeli sa popravkom, bukvalno sam samo gledao šta radi i dodavao alat. S vremena na vreme sam gledao ka njemu, ali tako da ne bude providno, samo sam se pitao, gde mu stane ona zver. Ovako kad ga pogledam, kao da nema ništa specijalno. Uhvatio mi je pogled i nasmejao se. Ja sam se pravio lud, samo je rekao:
– Juče nisi sklanjao pogled, stajao si i gledao me. Ni na utakmicu me nisi zvao. – Presekao sam se – pa on je bio budan. Hiljadu misli u glavi. Zamucao sam, nisam znao šta da kažem. – Opusti se, sećam se i ja kad sam bio upola mlađi kako je bilo. – Srećom, stigla mu je poruka pa je odgovarao. Video sam da je sa Tindera, pomislih – kakve srećnice. Posle smo pričali, odnosno on je pričao nešto neobavezno.

Kad sam stigao kući odlučih da napravim profil. Ali samo njega, našeg podstanara. Našao sam ga i bili smo “match“, iako slika mi je bila samo leđa, a njemu sam poslao guzu. Bukvalno ne znam šta mi je tad bilo. Dogovorili smo se da se nađemo sutra kod neke napuštene fabrike.

tip slika svoju guzu u ogledalu

Dok sam ga čekao srce mi je lupalo, uostalom, želeo sam da znam povod njegovog smeška, jer signali i sve nešto, bio sam zbunjen. Pojavio se i bio iznenađen, ali je shvatio u trenu:
– Mali, opasno se igraš. Još i guzu šalješ tako lako. – Tresao sam se pred njim. Tako je strog, dominantan. – Znači, želiš kurac? – I protresao ga je preko trenerke. Ništa nisam govorio, samo sam klimnuo glavom. Uneo mi se u facu, držao me je za bradu, mogao sam da osetim njegov dah na usnama. Samo je šapnuo: – Ne ovde. – Uzeo me je za ruku i poveo do kola. Pitao je: – Gde ćemo? Ti znaš mesto.
– Kod mene, nema nikog.

Kad smo stigli, uzeo sam neki konjak i sipao nam. Ispitivao me je od kad mi se sviđa, da li uopšte znam šta je sex, da li sam aktivan ili pasivan. Što do tad nisam čuo te izraze. Kroz svo to ispitivanje mog podstanara, samo sam rekao:
– Želim tebe. – Iako se dvoumio videlo se da mu imponuje to što ga želim.
– Izvoli, radi šta hoćeš. I ja sam bio sa momcima pre. – I pokazivao je na svoje telo i raširio noge. Uhvatio sam ga za mekan kurac, taj osećaj u ruci – prelepo. Skinuo sam ga, i drkao mu. Imao je precum koji mi je bio zanimljiv, polako sam se spustio i polizao to. Počeo sam da mu ližem glavić, bio sam na sedmom nebu.

Počeo sam da mu sisam glavić, da pušim kurac podstanara…

Jedva mi je pola ulazilo u usta. Onda me je samo pogledao u oči i poljubio. Ah, poljubac muškarca, najlepši osećaj na svetu.

jedan gay guta kurac drugog, jebanje u usta

Prešao je preko mene i ljubili smo se, počeo je da mi ljubi vrat, pravio mi je šljivice, spuštao se, ljubio mi je bradavice i grickao ih. Tako je bio dobar osećaj, obično mi se nije sviđalo igranje sa njima. Spustio se dole i progutao moj kurac. Osetio sam kako mu krajnici pritiskaju glavić, počeo sam da svršavam, a on je samo malo ga izvadio i skupljao spermu. Mljackao ju je, a onda mi je digao noge i pljunuo to na moj čmar i razmazivao prstima. Gledao me je u oči i smeškao se:
– Jesi siguran mali?
– Da!
– Reci mi da želiš kurac!
– Želim tvoj kurac, jebi me. – Skoro da sam preklinjao koliko sam želeo.

Spustio se, i počeo da me jebe jezikom i prstom, pa sa dva, tri. Polizao je četiri prsta i rekao:
– Vidi – i samo ih sjurio u mene. Jebao me je prstima, jezikom, ludeo sam od zadovoljstva. Onda me je uhvatio ispod kolena i privukao. Trljao je kurac gore-dole i pitao:
– Koja je magična reč?
– Jebi me, molim te, želim da me jebeš.

Kita našeg podstanara u svim mojim rupicama

Navukao me je na kurac. Kao od šale mi je ušao glavić podstanara. Kako sam ga osećao u sebi, počelo je da me boli jako.

– Opusti se. – I držao ga na pola. Tih par sekundi su kao večnost kad imaš osećaj cepanja. Kako je bol popuštala, tako ga je ubacivao do kraja. – Još malo, još malo, i… eto ga! Do jaja sam u tebi. Bukvalno sam osećao svaki cm svog podstanara u sebi. Provukao sam ruku i video da je ceo u meni.

Počeo je lagano da ga vadi i vraća. Prvo lagano pa sve brže. Bio sam u transu. Stavio je moje noge preko njegovih ramena i počeo da me mazi po telu. Da mi stiska guzu, da me lupa po njoj. Da mi štipa bradavice dok me delje. Gurnuo mi je srednjak u usta i uhvatio za zube i povlačio. Počeo sam da mu sisam i pušim prst, kao što sam malopre kurac. Uzeo mi je ruke i stavio iznad glave i počeo baš da me nabada. Pričao je kako imam usku pičkicu, kako je jedva čekao da me ima, da me razdeviči. Pitao je:
– Gde hoćeš da svršim?
– U mene svrši, molim te.
– Oho, hoćeš sina da ti napravim, kurvice.
– Daaa, ah, jebi me. – Pljunuo me je po faci i počeo da me ljubi, pa mi je pljunuo u usta.
– Progutaj! Naredio je. Gledao sam ga u oči, mućkao sam malo u ustima i progutao.

Kita našeg podstanara u svim mojim rupicama

Povukao me je i legao, i navlačio na sebe, bukvalno me je podizio i spuštao kao da sam igračka. Ja sam se spustio i poljubio ga. Pa me je ugrizao za usnu. Počeo sam da mešam kukovima i da ga jašem, lupao me je po guzi, razdvajao ih sve više.

Podigao me je i namestio u doggy, naglo ga je nabio i spuštao. Kažiprste mi je stavio u usta i razdvajao. Bukvalno je ceo izlazio i ulazio, više nisam imao snage. Legao je pored iza mene, podigao mi je levu nogu i uterao. Grizao mi je uvo, šaputao da sam kučkica gladna kurca, a ja sam samo potvrdno odgovarao u prekidima stenjanja.

Osetio sam struju kroz telo i počeo da svršavam. Sve ju pokupio i olizao, pa me je poljubio. I počeo da me puni. Jebao me je i punio i onda ga samo nabio do kraja. Osetio sam kako ga vadi dok me ljubi, bukvalno izmoreni, a opet, želeo sam još. Pa je rekao:
– Ti si pasivac, čisto da znaš.

Skupio je prstom njegovu spermu i prineo mi. Olizao sam sve, ponovio je to par puta.

Kita našeg podstanara u svim mojim rupicama

Onda je predložio da se istuširamo. Bilo mi je interesantno videti golog muškarca kako mu se ljulja kurac. Pitao sam da li smem da ga istrljam, dozvolio je. Voda je tekla i trljao sam svaki deo njega. Gledao sam mu guzu, al me nije palilo, dok kako sam video da mu se kurac ponovo grči i raste, tako sam se palio i ja.

Počeo je da trlja on mene, govorio je kako imam nežnu kožu. Pribio me je uz sebe i počeo da me trlja spreda i nabija od pozadi, lako je ušao u mene. Lagano je sve sad išlo, nije bio tako divlji kao malopre.

Napunio me je i oprao nas. Odveo me je u krevet i zagrlio. Pustio sam neki film i zaspao. Kad sam se probudio, nije bilo mog podstanara. Video sam poruku na papiru: „Moram na posao mali, evo ti moj broj, javi se kad ustaneš“.

Kita našeg podstanara u svim mojim rupicama

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x