Tetkine sisurde konačno su skakale na meni

Registrovani korisnici ne vide reklame

Moja tetka Mirjana je najsisatija žena koju sam ikad video. I to ikad igdje. Sise kao Wendy Fiore, samo još veće. Uz uzan struk, malo čvrsto dupence, visinu svega nešto preko 160, i dugu crnu kosu kojom je redovno i neuspješno prekrivala svoje sisurde. Od kad drkam, drkam na nju gotovo iskljucivo. Čak i kad mi se desi da drkam na neku drugu ženu, osjećam se loše kad svršim što sam izdao u svojim fantazijama svoju sisatu tetku Mirjanu, pa onda izdrkam još jednom, ovaj put samo za nju. Kasnije, kad sam jebao, jebao bih isključivo što sisatije djevojke, da bih mogao zamišljati da jebem nju, da ispred mene skakuću njene sisurde. I samo zamišljajući nju sam mogao kvalitetno i obilno svršiti, bilo da sam drkao ili jebao.

Moja tetka je puno mlađa od moje keve, ima tek nešto preko 30, a udata je za onog beskurog i beskičmenog tetka Đorđa, njenu dugogodišnju ljubav. Nemaju djece, pa kako je tetak sve nešto po putevima, tetka sama, noći duge, sise još duže… Rado sam u tim dugim zimskim noćima odlazio do tetke da prespavam. Ostali bismo do kasno, pričali, smijali se, gledali filmove. Tetak ili ne bi bio tu, ili bi bio u pripremama za odlazak na put. Onda bismo odlazili na spavanje, što sam ja jedva čekao, da svojski izdrkam. Pred spavanje bi me zagrlila i poljubila, a ja bih uzvratio još čvršćim zagrljajem u želji da osjetim njene sisurde što više na sebi, ali i da ona osjeti čvrstinu mog kurca na sebi. I nikad nije prošlo neopaženo, uvijek bi se smijala i govorila „porastao dječak“ ili „ohoho“ i slično.

Čim bismo legli, pravio bih se da mi se jako spava i kao brzo zaspao, ostavljajući je da izdrka, napaljenu na dodire moje erekcije. I drkala je, tiho, gotovo nečujno. Čulo se šuštanje pokrivača, blagi zvuk kreveta, njeno duboko disanje. A onda bi se sve ubrzalo, čulo se šljapkanje njenih prstića po vlažnoj pički, krevet bi počeo da škripi jače, uslijedilo bi jedno „nnnnnng“ ili „uuuuuuh“, i sve bi se smirilo potom, samo bi ostalo još tetkino duboko disanje, i njen pad u san. A onda je nastupalo vrijeme za mene da olakšam svojih tvrdih i debelih 25 centimetara mesa koje je divlje pulsiralo.

sperma po velikim sisama dok žena spava

Ali moje drkanje nije bilo tu u krevetu i nečujno. Pozvao bih tetku prvo polako: „Mirjana, Mia…“, pa ako se ne bi javila jer je tvrdo spavala posle neposredno doživljenog orgazma, izašao bih iz kreveta, skinuo se, prišao njenom krevetu i na mjesečini drkao na nju. Njene sisurde bi često ostajale otkrivene u spavaćici, pa sam imao sjajan pogled na te dvije ogromne lopte, najbolju moguću inspiraciju za natezanje svog kao kamen tvrdog kurca. Ta blizina tetkinih sisetina, to uzbuđenje usled opasnosti da se tetka ne probudi zureći u moj kurac koji je ciljao ravno iznad nje kao kakva raketa u padu, sve to je činilo da svršim brže nego inače, i da svršim obilnije nego inače.

A svršavao sam upravo po njenim sisama, uspijevajući da joj propisno natopim spavaćicu svojom spermom. Dešavalo se da mlazovi budu mnogo veći nego obično, pa da krene sperma da šiklja po njenom licu, čak i po njenoj kosi. Ali uglavnom sam se trudio da usmjerim cijelo to sjeme iz mojih muda pravo na tetkine ogromne blizankinje, a onda, pošto bih se propisno ispraznio, glavićem bih joj dotakao usne, obrisao svoj glavić nježno o njene usne, šapućući joj riječi: „Jednog dana Mirjana, jednog dana…“ I moj ritual se tako ponavljao iz posjete u posjetu mojoj dragoj sisatoj tetki.

I te večeri je sve djelovalo kao uobičajeno. Tetka i ja sami, priča, smijeh, TV, tetkine ogromne sisurde ispod džempera, i moj ogroman kurac ispod trenerke. Tetak je trebalo da se vrati sa puta, slao joj je poruke na koje se smijuljila, a kad je otišla do toaleta, bacio sam pogled na njen telefon i imao šta vidjeti: „Mia, karaću te pa Mia, stižem tačno na vrijeme da te izjebem“, zatim: „Možda zakasnim, ali ću te isto pojebati…“ Vrijeme je bilo loše, mnogo snijega po putevima, ostalo je nejasno da li će tetak doći ili će prespavati u kakvom motelu usput. Mi smo nastavili šale, na TV-u je bio neki erotski triler, što nas je dodatno zagrijalo, a tetka je s vremena na vrijeme namještala sisurde, a i ja sam s vremena na vrijeme namještao, tačnije prikrivao kurac.

Tetkine sisurde konačno su skakale na meni

I došlo je vrijeme za spavanje. Opet njen sisati zagrljaj, opet poljubac u obraz tik pored usana, opet moja čelična erekcija uz njena bedra i njeno „ohoho“ + „Onaj film je baš bio inspirativan“, uz glasan smijeh od kojeg su podrhtavale sisurde pod džemperom. Otišli smo spavati, ali svako u drugoj sobi, jer je čekala tetka, nadajući se kurcu. Sačekao sam nekih pola sata, mučeći sebe sa onom nesnosnom erekcijom u gaćama, a zatim lagano otišao do njene sobe, ušao kroz otvorena vrata, tiho je pozvao po imenu, ali ništa, zaspala je. Na telefonu pored poruka od teče: „Neću stići najvjerovatnije, seks ostavljamo za sjutra, mislim na tebe i drkam ljubavi“.

Opet je bila otkrivena, pa sam krenuo sa svojom rutinom…

Ne sjećam se kad mi je bio tako čvrst, gotovo da sam jedva čekao da svršim, prosto je bila bolna erekcija koliko sam trpio i uzdržavao se sve ovo vrijeme. Njene sisurde, njihovo mrdanje gore-dolje uslijed tetkinog dubokog disanja u snu, njeno lijepo lice obasjano mjesečinom, moj kurac na par centimetara od svega toga. I eksplodirao sam, po sisama, po licu, po kosi, po jastuku i jorganu, sve sam zalio spermom. I taman sam krenuo da joj obećam tiho „Jednog dana Mia…“, i da obrišem glavić o njene usne, kad vidim da moj kurac ne pada, da je i dalje čvrst, čak i posle tako obilnog svršavanja. I sine mi ideja da ne treba da čekam jednog dana, već da je taj dan upravo došao…

Otišao sam do prozora, spustio roletne skroz, poprilično bučno, da se tetka trgnula iz sna i onako sanjiva upitala:
– Đole, stigao si?
– Da – rekao sam dubokim glasom imitirajući tetka.
– Nešto si mi ćutljiv… Dođi ženici – mazno je govorila moja sisata tetka, a ja sam krenuo ka krevetu, kad me je upozorila: – Zatvori vrata, da nas mali ne čuje.
– Da – opet rekoh dubokim glasom, i odoh zatvoriti vrata, misleći kako će upravo taj mali da joj dâ veliki.

Tetkine sisurde konačno su skakale na meni

Konačno sam ušao u krevet u kom me je čekala gola, žaleći se kako je sva mokra jer se oznojila izgleda u snu. I čudila se kako to da sam već go, mora da sam je željan, da je i ona njega željna, da se napalila porukama, pa onda i filmom koji je odgledala sa malim, da je uzalud izdrkala ali da je zaspala još uvijek napaljena…

Umjesto odgovora, čvrsto sam je uhvatio za sisu.
– Uuuuuuuh, Đoleeeeee – uzdahnula je. Nije mi smetalo što me zove imenom svog muža, nije mi smetala ni moja sperma po njoj, sve dok sam ispunjavao svoj san. Zatim sam je i drugom rukom uhvatio za drugu sisu, jako, jače nego prije. Zastenjala je opet: – Đoleeeee, mmmmmm, takoooooo. – Zario sam zube u njene bradavice, grizući jednu pa drugu, ne ispuštajući njene sisurde iz ruku, a ona je samo stenjala: – Aaaaaah Đoleeeee, šta mi to radiiiiiiiš? Kako ih grizeeeeeš, kako ih ujedaaaaaaaš… – Uvukla mi je prste kroz kosu, i osjetivši da mi je kraća nego tetku, rekla: – Ošišao si se, uuuuuuh, sad opet nosiš kratku kosu kao kad smo se upoznali, aaaaaaah…
– Da – promrmljao sam između ujeda, pa joj opalio šamarčinu po jednoj od sisetina, što ju je natjeralo na „oooooooh“.

Svrsavala je od mog tretmana njenih sisetina, a da moj kurac još uvijek nije dotakao njenu pičku. Gotovo da sam zaboravio da treba da je jebem, opijen njenim sisurdama koje su konačno bile moje. Svršivši, rekla mi je:
– Volim te Đole – i savila glavu da se ljubi sa mnom. Uzvratio sam poljubac, gurajući joj jezik što dublje u grlo, gotovo se može reći da sam svojim jezikom jebao njeno grlo. U isto vrijeme moje kurac se zabio duboko u njenu pičku prekidajući naš poljubac uz: „Oooooooh, to Đoleeeeeee“. Legao sam na nju, pritisnuo njene sisetine pod sobom i jebao je jako svojim kurcem, najjače što mogu. – Aaaaaaaaah, ogroman je, aaaaaaaah, cijepaš me, cijepaaaaaaaš me, cijepaaaaaaaš meeeeeeeee… – Nijesam se obazirao na njene riječi, nastavljao se sve u istom ritmu, ćutke da se ne otkrijem, mada je i ona već sigurno postajala sumnjičava o čemu se tu radi, otkud Đoletu ovi novi momenti.

Tetkine sisurde konačno su skakale na meni

Za divno čudo, njena pička je bila dobro razrađena, pa je primala moj kurac bez ikakvih problema. Sa onim beskurim bi pomislio čovjek da će joj pička biti uska i preuska pičkica, a ovo je bila pičketina. Znači nije samo sisetina, nego i pičketina – pomišljao sam dok sam je punio svojim otvrdnutim komadom mesa. Znači, istina je da je tetka imala burniju prošlost kao što se pričalo, da su ove sisurde okusili mnogi kurati jebači, da možda i sad ima kakvog kuratog jebača kad Đole nije tu, koji je servisira s vremena na vrijeme. To me je još više uzbudilo, pa sam je jebao još jače, ujedajući je za vrat, vadeći joj sise sa strane da ih stiskam, šamaram, ujedam… A ona samo:
– Đoleeeee, oooooh Đoleeeee – a ja jebem i jebem, i za sebe i za Đoleta. I nikako da svršim, iako ona redovno svršava i već ima skupljenih pet-šest orgazama.

Zabijam se u nju ja i okrećem je na sebe…

Želim da me jaše do orgazma, želim da eksplodiram tako u njoj, kao vulkan. Ona se čudi:
– Aaaaaah Đole, šta ti je večeras? Nikad nijesi bio ovako… mmmmmm… ovako veliiiiik, ovako jaaaaaak, ovako izdržljiiiiiiiv… uuuuuh… Želiš li da te jašem? Želiš li da se jako nabijam na tvoj tvrdi kurac?
– Da – opet sam rekao dubokim glasom, a ona je počela da se nabija iz sve snage. Uzeo sam njen telefon pored kreveta, upalio lampu i imao šta vidjeti – kako konačno osvjetljene njene sisurde skaču gore-dolje u ritmu njenih skokova po mom kurcu. Bio je to fantastičan prizor, baš kao u snu. Bacio sam telefon na krevet da ostavlja prigušeno svjetlo u sobi, a sa obje ruke poduhvatio sisurde, stiskajući ih kao da cijedim sok iz njih, kao da želim da ih otkinem… Mia je stenjala:
– Aaaaaaah, takooooooo, tooooooo, uuuuuuh ljubavi mojaaaaaaa, aaaaaaaah, uuuuuuuh, svršavaaaaaaaam… svršavaaaaaaaaam…

I ja sam konačno bio pri kraju, i orgazmički drhtaj njenog tijela se poklopio sa mojim svršavanjem. Deset ogromnih mlazova sperme ju je ispunilo, napunio sam njenu pičketinu do vrha. Samo je pala na moje grudi, pritiskajući ih svojim sisetinama, dahćući duboko, govoreći:
– Ne mogu više mili, Đole ljubavi, rasturio si me skroz. – I zaspala je tako na meni, dok je moj kurac još uvijek pulsirao u njoj, ubacujući i poslednje kapi sperme u njenu razjebanu pičku.

Tetkine sisurde konačno su skakale na meni

Izvukao sam se polako i ostavio je da spava. Đole je došao ujutru, na njeno veliko iznenađenje. Odvela ga je u sobu, pričala nešto sa njim, na šta je on glasno odgovorio:
– Ma šta je s tobom, jesi poludjela skroz? Ko zna šta si ti sve sinoć sanjala? Gledaš kojekakve filmove, pa ti filmovi ostanu u glavi? Došao sam jutros, shvati: jutros, i nijesam nigdje više išao, nego sam jutros došao, ne sinoć, i ne u tvoj krevet.

Bio je ljut kad je izašao, a tetka zbunjena. Pitao sam šta nije u redu na šta je Đole odgovorio da Mia nešto bulazni. Ja sam se kao dosjetio da sam čuo kako sam nešto sinoć čuo, kako tetka priča u snu, mora da je imala noćnu moru, da se vrtjela po krevetu, pričala glasno. Đole se nasmijao i rekao:
– Eto, misterija riješena. – Tetka je prihvatila objašnjenje.

Ljubo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Gledao sam majku kako se kao kurva jebe u WC-u
Nasmješena, prođe pored društva iz kojeg je tip bio u WC-u, ne skida osmjeh. Ja krenuh za njom, napet, pomalo ozbiljan ...
VIDEO: Jedna maćeha i dve nevaljalice
Kada pomislite kako jedna maćeha vaspitava svoje dve nevaljalice, to vam već zvuči neverovatno seksi, toliko da ste već počeli da drkate ...
Moja svastika konačno na mojoj kiti
Brzo smo se moja svastika i ja obukli i krenuli u stan. Sela je odmah pored sestre i nije se pomerala, helanke su joj bile kvasne ...
tip puši dva kurca odjednom
Kada ga je tatica izvukao počelo je da izlazi kao slap. Posle njega sam preostalu dvojicu odjednom primao, jednog sa guze, jednog ispod mene ...
Sestra od ujaka mi ga je drkala, II deo
Sestra se uvijala, mešala guzom, dok mi je drkala kurac istim onakvim intenzitetom kao ja njoj pičkicu. - Otići ćemo... ahhh... u pakao ...
VIDEO: Njegova maćeha hoće kurac u dupetu
Njegova maćeha tačno zna šta hoće, a to je njegov kurac u dupetu. Koliko ju je samo puta gledao kako se presvlači ili tušira, kako oblači te bezobrazne tangice ...
Moja tetka je znala da sam drkao na nju
Moji su bili u priči i ništa nisu primetili, ali moja tetka jeste. Dosula mi je hladan sok i izvinila se mojima da ode samo do sobe ...
Tako izjebana, mokra, umazana spermom, moja mama je otišla je u vikendicu da se presvuče a i mi smo takođe obukli šta smo imali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x