Moja prva trojka sa dva momka

Registrovani korisnici ne vide reklame

Još jednom sam se pogledala u ogledalo i popravila košulju. Pomislila sam – zar je bitno kako mi stoji, i ovako će je skinuti sa mene? A opet, želela sam da izgledam što više izazovno, što više erotično, da ne bude sve jeftino iako sam znala da ono što sledi u sebi nosi puno toga sirovog. Pomerila sam kosu tako da mi lepo pada, bila sam zadovoljna, izgledala sam sexy, erotično, onako kako sam volela. Posle dugo vremena osećala sam se stvarno poželjnom. I zamislite, uskoro mi se desila ta čuvena trojka!

Petar mi je pomogao u tome. Sa njim sam počela aferu pre godinu dana. Aferu – jer je on bio oženjen, pa smo sve krili, a nismo mogli često ni da se vidimo, zato, kada bi se videli nismo gubili vreme. Prema njemu sam osećala i ranije neverovatnu sexualnu privlačnost, ali moj loš brak, dvoje dece; sve je to uticalo da su moji sexualni apetiti vremenom nestajali. A onda je usledio razvod, suprug je svojoj ljubavnici napravio dete i kako je strast među nama bila ugašena, nije da ovo nisam očekivala. Ipak, trebalo mi je dosta vremena da se ponovo organizujem, jer iako među nama nije bilo više ničega, on mi je bio pomoć u odgajanju dece. Kada njega više nije bilo jer je stvarao svoju novu porodicu meni su ostale sve brige oko dece od 10 i 14 godina. Srećom, oni su postajali sve razumniji, naročito stariji sin.

Kada su se stvari počele stabilizovati moja sexualna želja je ponovo počela da živi, a u njoj se pojavio Petar, kolega sa kojim sam radila već 10 godina. Iako mi u braku nije išlo, u poslu sam bila uspešna, pa sam Petru baš u vreme iza razvoda postala šefica. Oboje smo se bavili arhitekturom i to što sam mu bila nadređena nije bilo nešto što je važno, sem što sam dobijala veću platu i što smo se češće viđali. I tako smo vremenom počeli da se viđamo i van kancelarije, na tajnim mestima, kada imamo malo vremena, da uživamo u sexu. Bio je sjajan ljubavnik, vrelo strastven, znao je sa mnom tako dobro da radi sve da sam uvek sa nestrpljenjem čekala susret.

žena u kancelariji digla noge i pokazuje pičku

Kada smo počeli on je imao 37, ja 39 godina. Bila sam još uvek u dobroj formi, pazila sam na svoj izgled, a on je bio pravi muškarac, u najboljim godinama, odličnog izgleda, a opet sa mladalačkim sexualnim apetitom. Sem što smo uživali da jedno drugom ispunimo želje, fetiše i potrebe, mana je postojala samo u tome što smo retko to mogli da radimo.

Bio je petak, pauza za ručak kada mi je rekao da bi išao u obližnji restoran pa da mu pravim društvo ako želim. Naravno, nisam imala ništa protiv, često smo ručali zajedno, ali uvek sa još kolega. Danas smo ostali samo nas dvoje jer smo malo okasnili, posle mi je priznao namerno, nejgovom krivicom. Poručili smo salatu i čekali da je konobar donese kad mi je Petar tiho naginjući se ka meni rekao:
– Od malo pre sam sâm, Marija mi se javila da kreće kod roditelja sa klincima, a ja ću im se „zbog posla“ pridružiti u nedelju. Ako bi ti mogla da se organizuješ možemo da probamo ono o čemu smo pričali više puta? Imam ortaka koji bi nam se pridružio. – To o čemu smo pričali je bila trojka, možda malo cuckloda, da on gleda kako me drugi muškarac uzima pred njim, ali i igre u troje.
– Zezaš me? – odgovorila sam mu uz osmeh.
– Ne, ne bih te za ovo zezao.
– Pa moji klinci baš danas idu kod Miloša (moj bivši), vodi ih na rafting.
– Onda znači da možeš?
– Zavisi od toga ko ti je ortak.
– Pa dobro, uvek možeš da budeš sa mnom.
– U pravu si.
– Za ortaka ti garantujem da je dobar čovek, lepo izgleda, ako želiš, ovo je njegov profil na Facebooku pa pogledaj. Nisam mu rekao za tebe, nego za potencijalnu trojku i da sve možemo ako dama pristane, ali on ne zna koja dama. Ti odlučuješ. Evo pregledaj profil – pružio mi je telefon.

Uzela sam i počela da pregledam slike. Nisam ni primetila kada je stigla salata. Gledala sam u slike crnokosog mušakarca, lepo razvijenog, iamo je dugu gustu kosu, dobro građen, 33 god.
– Da li si stvarno siguran u njega?
– Naravno, nikad ne bih uradio nešto što bi te povredilo. Jovana (tako se zvao muškarac čiji sam profil gledala) znam od njegovoh studija, dolazio je kod mog brata na praksu, pa smo par puta bili zajedno na rekreaciji. I da znaš radili smo trojke par puta sa njegovom tadašnjom devojkom.
– Piše mu da živi u Banjaluci?
– Da ali je danas stigao u Beograd, i ako ti pristaneš na trojku, ostaće ovde za vikend. Javi samo do 16h da zna šta da radi. Mene znaš da imaš.

Moja prva trojka sa dva momka

Od tog momenta nisam mogla da se koncentrišem više na posao. Samo mi je kroz glavu išlo kako bih mogla da uživam, a opet da li je to rizično, ko je on? Petar me ne bi lagao, ali, bilo je puno tog ali. Malo pre 16h sam pozvala Petra u kancelariju i rekla mu:
– Ako ti garantuješ za Jovana, onda pristajem na sve.
– Nećeš se pokajati, videćeš, uživaćeš.
– Tome se i nadam.

Jedva sam dočekala pet sati da se završi posao i da počne vikend. Ispostaviće se – za mene vikend u vrtlogu strasti.

Petra sam srela u garaži i u prolazu, i pošto nije bilo nikog, rekla mu:
– Idem da kupim novi veš za večeras, javi mi detalje. – Tek krajičkom oka sam uhvatila njegovu pozitivnu reakciju i izašla žurno se upućujući ka garaži. Uputila sam se u Ušće. Crni minić i belu košulju sam imala u stanu, ali trebale su mi nove samodržeće čarape, neke čipkane gaćice i brus. Uputila sam se u Women’s Secret i uzela lepe samodržeće crne čarape, koje su na vrhu imale bordo čipku, gaćice u kombinaciji istih boja i brus koji je bio bordo.

Onda sam požurila u stan, moji sinovi su naravno ostavili nered koji sam na brzinu sredila, pa se posvetila sređivanju sebe; malo šminke, malo sređivanja gornje, malo donje frizure, sredila sam i guzu, jer ipak dva muškarca, znala sam da će i ona biti „u igri“. Sve je trebalo da bude spremno za 23h jer mi je Petar javio da će tako doći. U međuvremenu sam dobila slike sinova na raftingu, tako da sam bila bezbrižna. Spremila sam nam atmosferu u stanu, razvukla veliki trosed u dnevnom boravku, jer tu imamo dosta prostora za uživanje, spremila piće, hranu. U međuvremenu mi je Petar javio da će zakasniti koji minut, kako bi se javio ženi iz kreveta – bilo je to njegovo pokriće, video poziv pred spavanje. Čim je to obavio, javio mi je da kreće po Jovana, a ja sam tek tada obukla na sebe ono što sam spremila.

Moja prva trojka sa dva momka

Prošlo je 23:30, kada se začuo interfon. Srce mi je lupalo kao retko kada. Pustila sam ih i čula lift koji se penje. Stajala sam u hodniku i čekala da začujem vrata od istog. Živela sam na poslednjem spratu. Konačno škripa vrata je najavila da su tu. Nisam čekala da pozvone nego kada sam začula korake otvorila ih. U sekundi bili su u mom stanu, a vrata zaključana. Petar me je tada i zvanično upoznao sa Jovanom. Bilo je očigledno da je prijatno iznenađen, a meni se dopalo kako izgleda viši nego na slikama. Krupan, snažan muskarac, vrlo muževan, a duga kovrdžava kosa vezana u rep je dodatno davala na njegovom sexipilu.
– Momci, raskomotite se. Petre, naspi nam piće, u frizideru je vino ili viski, birajte sta želite. Znaš mene, ja ću vino. Vraćam se, samo da poravim šminku – rekla sam i uputila se u kupatilo. To je bila poslednja priprema, tačnije kontrola iako sam znala da ih više zanimam gola. Zadržala sam se tri-četiri minuta u kupatilu i onda izašla. Ispred mene na krevetu raskopčane košulje i pantalona koje su još uvek skrivale kitu, ležao je Jovan. Petar je sedeo na fotelji i držao čašu viskija u jednoj, a meni dodao odmah moje vino drugom rukom. Otpila sam gutljaj i dok sam spuštala čašu, pogledala u Petra.
– Noćas smo tu zbog tebe – rekao mi je uz osmeh.
– Dođi, želim da pijem tebe – dodao je Jovan, pokazujući na mesto pored njega na krevetu.

Nisam ništa odgovorila, samo sam prišla Jovanu i on mi je pomilovao lice, i onda me polako povukao rukom ka sebi. Usne su nam se spojile. Dok smo se ljubili, u mojoj pici su sokovi krenuli kao potoci, a rukama sam pipala njegov čvrsti torzo. Bio je zaista dobro građen, bolje od Petra, bolje od mog bivšeg supruga. Ljubila sam ga po telu. Mirisao je kao Bog, čisto, muževno, izazovno. Bila sam već opijena svime, znao je sa ženama, pa i sa mnom, dodirivao je tačno gde treba, na senzualan, lep način.

Moja prva trojka sa dva momka

Njegovo telo je mamilo na uživanje u njemu, na usne. Bila sam sigurna da je puno ženskih usana išlo po njemu kao i ja sada od usana niže, polako ka međunožju, ali bilo mi je svejedno jer ja sam ta koja u ovom trenutku uživa. Zaboravila sam da nas Petar posmatra, prepuštala sam se nagonu sa Jovanom i kao da sam se iznenadila kada me je elegantno okrenuo i završio glavom između mojih nogu.

Tada sam opet videla Petra, sa osmehom je sedeo, a na boxericama mu se ocrtavala kita. Jovan je nežno išao po mojiim butinama ljubeći ih, milujući ih. Brzo je jezikom i zubima pomerio moje natopljene čipkane gaćice u stranu i počeo da ljubi moju pičku. Zažmurila se i prepustila njegovim usnama, jeziku i prstima koje je spretno uvodio u igru. Mazio mi je klitoris, pa onda polako ispipavao moju unutrašnjost, najpre malo jezikom pa onda prstima. Vlažila sam već toliko da sam bila sigurna da je sav mokar od mojih sokova, ali sam se prepuštala i dalje, stenjala, ječala i uživala dok je ekstaza prolazila celim mojim telom. Nije propuštao ni guzu da liže, ni ulaz u nju, a meni je prolazilo kroz glavu da ne želim da prestane, da želim da me večno liže.

Ipak, posle dobrog orgazma na njegovom jeziku, bilo je vreme da ja njemu pokažem oralnu veštinu. U trenutku je bio go i ležao je ispred mene. Već pogled na njegovo lepo telo je bio poseban prizor. Kita je bila dignuta, puna vena, ogoljenog glavića, prilično velika, debela. Počela sam da mu ljubim muda, da ih ližem a kitu polako mazim prstima. Činilo mi se da svakim milimetrom koji sam lizala vatra među mojim nogama postaje sve jača, sve više sam ga želela. Ali nikome se nije žurilo. Polako sam mu sisala glavić, uživala da ga milujem jeziku a po glasovima koje je ispuštao bila sam sigurna da i on uživa. Krajičkom oka sam videla Petra koji je polako mazio svoju kitu i gledao kako ja pušim Jovanovu.

Moja prva trojka sa dva momka

Kada sam uzela Jovanov kurac u ruku i počela ga nadrkavati, tako da osetim svaku venu na dlanu, poslala sam poljubac Petru i dodala:
– Hvala ti – nastavljajući da pušim i pokušavajući da što veći deo Jovanove kite progutam.
– Prepusti se nagonima i uživaj – odgovorio je Petar, a Jovan dodao:
– Želim da te jebem.

Nije mi trebalo dav puta govoriti. Odmah sam krenula da se nabijem na njega, a on je rukama stiskao moje guzove. Osećaj koji se širio mojim telom je bio prelep, bila sam nabijena na lep, tvrd, moćan kurac i uživala sam u njemu. Povukao mi je polako kosu ka ramenima, a onda me privukao ka sebi i počeo da me ljubi, po vratu, po usnama. Njegov jezik je šarao po mojim ustima, dok sam se ja nabijala na njegov kurac. Sve je išlo lepo, uživala sam, ali htela sam više od Jovana, da on vodi više u krevetu, da osetim onu mušku životinjsku strast od koje telo prolazi prijatna energija, struja.

„Voli, sve ona voli…“

– Uzmi me kako ti voliš, pusti mašti na volju – šapnula sam uz stenjanje Jovanu, a to je bilo dovoljno da izazovem njegovu reakciju. Brzo sam bila postavljena na sve četiri, tako da mi je prišao od pozadi. Znala sam da će biti grublji, strastveniji, žešći, i to sam čekala pored lepe kite koju neće vaditi iz mene. Nisam se prevarila. Zabio se odmah u mene i počeo da me tuca, a ja sam smo stenjala i uvijala se, želela sam da izvučem sve iz njega, sve misli da mu pretočim u sex. Petar je shvatio moju igru i pomogao mi u njoj, ipak smo se znali dovoljno dugo tako da me je dobro razumeo.

Moja prva trojka sa dva momka

– Prija ti kako te moj prijatelj jebe, a? – upitao je.
– O da, dobro to radi – odmah sam prihvatila.
– A, Jovane, šta kažeš? Rekao sam ti da je odlična, nadam se da ti nisam dao krivu informaciju?
– Vas dvoje ste ludi, ovo je tako dobro, Ana tako uživam u tebi – odgovorio je Jovan.
– Ahhhhh jebi me – bilo je sve što sam mogla da izustim pored uzdaha koje sam sve glasnije ispuštala.

Jovanovi dlanovi su šamarali moju guzu, a ja sam bila sve uzbuđenija sa svakim „šamarom“ iste.
– Voliš da osetiš mušku šaku na tvojoj prelepoj guzi, a? – upitao me je.
– Voli, sve ona voli – Petar je odgovorio umesto mene.
– Sve će i dobiti – dodao je Jovan. Još dok je to izgovarao, njegovi prsti su skliznuli ka mom anusu. Osetila sam da ga najpre mazi spolja, a da je onda sa jednim zašao unutra. Bio je vlažan i sugurna sam da ga je olizao. Znala sam kako izgleda analni sex, jer smo ga Petar i ja praktikovali s vremena na vreme, kada bismo imali više vremena da uživamo, tj. kada nismao imali brzinski sex.

Na moju sreću, i Jovan je znao kako treba sa guzom, tako da sam mogla da se prepustim uživanju. Njegovi prsti su postajali sve nemirniji i pored jednog ubacio je drugi, pa polako i treći. Povremeno bi pljunuo i onda nastavljao a me širi. Petar mu je posle par minuta dobacio lubrikant uz reči:
– Kad bude spremna.
– Spremna sam – odmah sam dodala i preko ramena, dok me je on istraživao prstima, namignula mu.

jedan tip jebe ribu u guzu, drugi u pičku

Jovanu nije trebalo crtati ili objašnjavati, odmah se uspravio, nadrkao kurac, na njega istresao malo lubrikanta, pa onda na moju rupicu i prislonio glavić. Još je malo razmazivao spolja glavićem, kada sam ja počela da se uvijam i polako nabijam na njega. Stajao je nepomično dok sam se ja polako nabijala na njegov tvrdi kurac. Oetila sam kako je glavić ušao u guzu…

tara

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x