Kuc-kuc komšija, meni treba šećera…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Studentski život su mi drugi opisivali kao uzbudljiv, ali moj utisak nakon nekog perioda studiranja je finansijske prirode. Živiš na pašteti, hrani iz menze, deliš sobu sa cimerima i imate svi zajedno love samo za pivo u dvolitri. Izlasci su zbog nedostatka para retki, uglavnom je to neka bleja koja se tu i tamo završi ’vatanjem, a ako si sreće da ti je soba prazna možda bude i seksa.

Zbog nedostatka novca okrenuo sam se klađenju kako bih pokušao da uvećam svoj budžet. Studentski poslovi su mi bili dosadni, a smatrao sam da pošto nemam sreće u ljubavi mogao bih imati na kladionici. Svakako me i sport zanima, pratim razne lige, i veća prvenstva. Tipovao sam još od srednje škole.

Iskreno, sve je počelo tako što je u kladionici u mom mestu radila sisata Rada koja je uživala da joj mi klinci piljimo u sise koje su kipele iz majice. Osladile su mi se bile njene sise, ali i sitne pare koje sam neretko dobijao. I u Beogradu sam uspevao da dobijem novac koji sam koristio za izlaske.

studentski sex

Jednog popodneva sam odigrao malo jaču kvotu i dao poslednjih 500 dinara. Nisam se nešto nadao, pa nisam ni pomno pratio rezultate, što je inače bio slučaj. Ušao sam preko telefona i iznenadio se kad sam video dobitak. Cifra je bila sa dosta nula. Prebrojavao sam nule, upoređivao rezultat sa tiketa i ekrana telefona, potpuno u neverici. Kakvo iznenađujuće iznenađenje!

Imaću love za stvari koje i nisam planirao! Obukao sam se lepo, namestio frizuru gelom, prsnuo dezodorans jer za parfem do tad nisam imao para. Konačno se isplatilo sve što sam godinama ulagao, a zadovoljavao se nekom sićom. Osetio sam i da su mi jaja puna i pomislio kad bih još i jebao rekao bih da živim svoj san. Pare i seks su me generalno ispunjavali.

Kada sam podigao pare, do studentskog doma sam naravno došao taksijem, a kurac mi je sve vreme bio u nekoj poluerekciji. Iskreno novac koji sam imao kod sebe me je bukvalno napaljivao. Moraću da pojebem nešto uskoro, da se osetim još moćnijim. Izašao sam iz taksija ostavivši bakšiš vozaču koji je na moje iznenađenje ćutao tokom vožnje, pa mi je dopustio da budem sam sa svojim mislima, ali i dignutim kurcem.

drkanje kurca u krevetu

Ispred doma sam sreo jednu devojku koju sam ranije želeo da muvam, ali sam saznao da je u kres-kombinaciji bila sa jednim mojim poznanikom, pa sam odustao. Ovog puta mi se ona učinila kao vrlo zanimljivo društvo te večeri. Prišao sam joj i lepo je pozdravio. Odgovarala je nezainteresovano i rezervisano.

Krenuo sam priču kako nemam šta da radim večeras i da mi cimeri nisu tu, a ona je zadržala dozu uzdržanosti. Pomislio sam – kakva glupača, glumi ludilo, ponižava me svojim stavom i rešio da se pokažem kao baja sa parama, te joj onako bezobzirno rekao da bih joj dao 4000 da se kresne sa mnom. Tad se prvi put nasmejala iako sam ja osećao da mi je izraz lica besan.

Na moje izenenađenje, ona je pristala. I dalje se smejala, a ja sam bio ozbiljan i šokiran, baš kao i kad sam saznao da sam dobio pare na kladionici. Pitala me još jednom za sprat i broj sobe, a nakon što sam joj odgovorio rekla je da će doći za pola sata. Okrenula se i otišla ka domu. i dalje sam bio šokiran, ali sam shvatio da nemam vremena za čuđenje, već sam potrčao ka sobi kako bih napravio solidan ambijent za večerašnje jebanje.

To care – pomislio sam u sebi – ostvaruju ti se snovi!

Nakon pola sata pokucala je na vrata i odmah ušla, nije želela da neko vidi da čeka ispred mojih vrata. Čim je ušla skočila mi je u zagrljaj, što me je opet šokiralo, ali sam uspeo da se oduprem osećaju čuđenja. Ljubili smo se strasno, sama je počela da se skida, osetio sam njene krute bradavice ispod bluze bez brusa. Moj kurac je stajao uspravno već neko vreme i pre nego što smo se sreli. Podigao sam joj bluzu i lizao velike, krute bradavice. Uzisala je glasno i uvijala guzu koju sam joj mazio preko gaćica jer je helanke već skinula.

 

jutarnje pušenje kite

Osetio sam da je pička vlažna, pa sam se i uverio – srednjak je samo skliznuo u nju, a ona me je ugrizla za usnu. Spusila se na kolena i izvadila moj kurac. Usisala je muda u svoja usta i drkala kurac. Tačno je znala šta radi. Nisam dugo mogao da izdržim pušenje, pa sam je podigao, skinuo nju i sebe, postavio je na krevet i jebao u misionarskoj pozi. Sve vreme me je stiskala za leđa i stenjala.

Podigao sam joj noge na moja ramena i silovito se zabadao u ti prekrasnu vlažnu pičku. Mudima sam je lupao po guzi. Sad sam već i ja stenjao. Njen dah je bio vreo, kao i sperma u mojim mudima koja se borila da ne izađe bez kontrole. Njoj se vrhunac približio ranije, stenjanje je intezivirala i prizvala moju spermu koju sam prosuo po njenoj pičkici i stomaku. Prskalo je u više mlazeva, dok se ona vraćala sebi iz svog orgazma.

Ustao sam sa nje, izvadio iz ranca 4000 dinara, stavio ih na sto i otišao da se tuširam. Dok sam se tuširao čuo sam izlazna vrata, pa sam skontao da je otišla. Neka je, izjebana je, slobodna je. Stvarno sam moćan.

studentski sex

Nakon tuširanja sam legao na krevet i zapalio cigaretu i uzeo domaću rakiju mog cimera koju sam cugao do kasnih sati kada sam zaspao. Ujutru sam se probudio mamuran, ali zadovoljan jer sam pun para tucao. Dok sam se prisećao sinićnih dešavanja neko je pokucao na vrata, ustao sam tako u boksericama sa jutarnjom erekcijom i otvorio, a pred vratima je stajala ona.

Čim sam otvorio provukla se pored mene i uletela u sobu. Rekla je da je došla po još.
– Po još para ili kurca? – Pitao sam. Krenula je da se skida i rekla:
– Oba.

Kleknula je i izvadila iz bokserica moj poludignut kurac. Naslonio sam se iz zid i zabacio glavu unazad. Nestvarno jutro za mene.

Sisala ga je lagano, baš kako mi ujutru i prija. Posvećena je bila svakom centimentru mog kurca. Divota. Usisavala je glavić, coktala sa njim u ustima. Ustala je, smaknula helanke do kolena i naguzila se. Protrljala je pičku nekoliko puta kako bi je pripremila, pa sam lagano ušao u nju. Držao sam lagani tempo i šamarao joj guzu. Stenjala je malo manje nego sinoć. Tražila je da ubrzam i dirala klitoris. Prstom sam joj dirao čmar, nije se bunila.

studentski sex

Nakon još nekog vremena ubadanja izvadio sam ga, a ona se okrenula, pa sam joj svršio po licu. Prstima je brisala tragove sperme, a prste polizala. Izvadio sam još 4000 din i dao joj u ruke. Tad je usledilo još jedno iznenađenje, pitala me je da li može i njena cimerka da se druži sa mnom i da joj to platim. Bez razmišljanja sam potvrdno odgovorio, ne verujući sopstvenim ušima.

Otrčala je iz sobe i nakon 15 minuta došla sa još jednom devojkom koju sam viđao po hodnicima, misleći za nju da je povučena. Bila je dok je bila obučena. Drugarica se pobrinula da skine svoju cimerku dok sam ja sedeo na krevetu završavajući cigaretu i razmišljajući – šta sad? Njih dve su počele da se ljube i nastavile da se skidaju. Kurac je bio dignut i uživao u ovom prizoru.

Moja jebačica je na kolenima došla do mene, uzela kurac u usta i pozvala cimerku da joj se pridruži. Jedna mi je lizala muda, a druga kurac, pa su se menjale dok su im se jezici prepletali oko mog junaka.

studentski sex

Nekad toliko seksa nisam imao za mesec dana koliko sad za manje od 24 časa. Dodirivale su i jedna drugu, pa se ubrzo našle ispred mene potpuno gole. Skinuo sam se i ja. Povučena cimerka me je gurnula na krvet, te sam legao na leđa, a onda se nasadila pičkom na moj kurac, dok je njena drugarica pičku postavila na moja usta. Njih dve su se ljubile iznad mene. Kasnije su se zamenile, ali moja procena je da ova povučenija bolje skače. Menjali smo poze, a one su se trudile da svo troje uživamo, pa su se bez stida lizale i dodirivale.

U jednom momentu su se obe naguzile, pa sam naizmenično lizao jednoj pa drugoj pičku drkajući svoj kurac kako bi održao erekciju. Tako sam ih i jebao, par puta gurenm jednoj, pa par puta drugoj u pičku. Jako me je to palilo, a one su se držale za ruke. Pomutilo mi se u glavi, uživao sam u pogledu na dve jebačice i pozvao ih da jezikom dočekaju moju spermu.

To su rado učinile, pa sam im onda rukama izdrkao pičke. Po dogovoru obe su dobile po 4000 din i otišle.

studentski sex

Ako vas interesuje šta je dalje bilo, pitajte u komentarima i naravno dajte mi pet zvezdica 🙂

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x