Brate, razdevičio me je momak na plaži

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zdravo narode. Kratak opis, 185, 80kg, lep, sportski fazon, niko iz mog okruženja sigurno nije pomislio da se ložim i na tipove. Bisex sam i imam 20 godina. Treniram redovno, imam lep život, moram priznati. E sad, stvar je u tome da dugo već želim da probam sve sa muškarcima ali nemam hrabrosti. Imao sam jednog ortaka sa kojim sam pušio i drkao, ali brate, bilo mi glupo da ga pitam da se karamo.

U julu sam otišao u Rovinj par dana na more. Hotel top, društvo, zezanje. Na bazenu primetim jednog lika, jako zgodan, visok, kratko ošišan, baš dobro izgleda, i vidim poznat mi nešto. Par puta smo de pogledali. To veče mi stiže poruka na Fb, mislim se – ko ovde piše, uđem, kad taj lik. Odavno smo prijatelji, on retko nešto objavljuje. Prvo nisam bio siguran da je on jer su stare slike gde je sa dužom kosom. Pita me šta radim, odgovorim, druga poruka je da li sam i ja u Rovinju. Kažem da jesam i pitam što. I tad mi kaže da me je video danas na bazenu ali nije bio siguran. Neka klasična pitanja; pita me jesam bio u teretani u hotelu, kažem nisam stigao. Kaze da je top i ako hoću, možemo zajedno da treniramo. Pristanem naravno. To je bilo oko 1 noću. On me pita: „Vidimo se u teretani u 6?“ Gleda. „Brate na odmoru smo, aj malo kasnije.“ Kaže, od 7 već počinju da dolaze, najbolje u 6, napiše „Vidimo se“ i vidim da je offline.

Mislio sam da se neću probuditi, međutim ustao sam na prvi alarm, istuširao se i krenuo. Već je bio tamo. Brate, lik izgleda do jaja, malo viši od mene. Počeli smo sa trakom, pa nastavili dalje. Svideo mi se, osetio sam neku hemiju, tenziju, ne znam kako da opišem. Završili smo, kupim stvari, kaže on:
– Brate, nećeš da se tuširaš. Kažem:
– Ma u sobi ću – kaže on:
– Ma šta ćeš u sobi, ovde nema nikoga, lagano.

Bilo mi je čudno da se tuširam sa drugim muškarcem, al sve mislim kako se tripujem, lik sigurno nije peder. Inače ima 34 godine. Reko’ ajde.

dva tipa se zajedno tuširaju, gay

Ulazimo tu gde su tuševi, ono sve spojeno, on se lagano. Skinuo se, trudio sam se da ne gledam ali viseo sam lepu kitu da visi, onako sređeno dlakav. Skidam se i ja. Tuširamo se, kaže on:
– Brate, imaš mnogo dobru građu, retko se viđa kod muškaraca dobre noge i bulja. – Trudio sam se da ga ne gledam da mi se ne bi digao, ali na monente kako bacim pogled činilo mi se da se njemu diže. Brzo sam završio, obrisao se i krenuo. Kaže on:
– Aj sutra opet.

Ceo dan mi se motao po glavi, baš me je ložio… Mada, ceo dan ga nisam video a bazenu. Uveče opet me pita šta radim, kažem mu da ga danas nisam video, napiše iz sprdnje: „Nedostajao sam ti haha“. E tad mi je već bilo sumljivo. Kaže, išao je po nekim divljim plažama danas da sunča kitu. Sve se kao sprdamo ali okreće se na seksualno. Kaže: „Ako hoćeš, možemo sutra posle teretane zajedno“. Kažem da sam sa društvom tu, on kaže: „Pa reci da ideš sa nekom ribom“. Tamo-vamo, i dogovorimo se. Pita me: „Je l’ ti neka od onih devojaka riba?“ Kažem da nije, sve društvo. Pita me: „Jesi karao neku od njih?“, napišem da nisam. Sledeća poruka: „A jesi se karao sa nekim od tih drugara?“ Brate, ledeni znoj me oblio. Ali stavlja kao smajlije, vidi da ne odgovaram, pa napiše: „Ma sprdam se, al lep si dečko, sigurno te i pederi smaraju“. Napišem: „Onako“. Kaže: „Imaš baš dobru bulju, da si žensko…“, i stavi smajli. I ja stavim kao smajlije i pitam: „Da sam žensko, šta?“ On mi napiše: „Otvorio bih je jezikom i golom kitom“.

Jebote, šta da kažem na ovo? Stavim smajlije i napišem da idem da spavam. Dolazim ujutru u teretanu, sve me neka trema hvata, ono juče je bilo baš neprijatno. On opušten, sve lagano. Odlazimo na tuširanje, vidim da me baš gleda. Pokupio sam stvari i sedamo u njegov auto. Kaže da ima ta dobra divlja plaža u blizini, samo je malo teže doći do nje.

Parkirali smo se, jedva smo se spustili do nje. Ja u kupaćem, on se skida go. Kaže:
– Šta će ti kupaći, sunčaj malo guzu, ovde niko ne dolazi. – Skinem se i ja i legnem na peškir, kaže: – Aj u vodu. – Malo smo se okupali, vraćamo se na peškire, legnem na stomak. Kaže on: – Jebote, kakvu bulju imaš – i uhvati me rukom i protrese je. Bilo mi je neprijatno, međutim on ne skida ruke. Pita me: – Je l’ je depiliraš? – Iznenadio me je, kažem:
– Ne, samo nemam dlake. – Raširio je i kaže:
– Jebote, i čmar ti je gladak, nema šanse. – Rekao sam:
– Kad brijem kitu skinem i tu, ima ih malo, pa ih poskidam.

jedan tip drugome liže glavić, gay pušenje

U jednom trenutku osetim prst na čmaru, cimnuo sam se. Kaže:
– Jesi gurao nekad prst u bulju? – Brate, uhvatila me panika, kažem da nisam. Kaže on: – Probaj, možda ti se svidi. Osećam da sam se već naložio, on i dalje drži prst tu, gleda me i kaže: – Hoćeš da vidim? – Samo sam klimnuo glavom.

Pljunuo je na prste i počeo da mi razmazuje pljuvačku po čmaru. Osećam da ulazi, kaže – uska rupica. Nabio je ceo prst, prijalo mi je, a i nije. Čudan osećaj, polako ga je ubacivao i vadio. Odjednom ga je izvadio skroz, ustao i osetio sam vlažno nešto da me golica. Okrenuo sam glavu a on zabijen među mojim guzovima, liže me. Brate, ovo je baš dobro, lizao me je, lupao po bulji, ubacivao mi prste.

Osetio sam nešto toplo, pogledam – trlja kitu. Rekao sam:
– Ne ne, to neću. – Kaže:
– Opusti se, samo ga trljam. Prijalo mi je jako, dugo ga je tako trljao, osećao sam pritsak, ali brzo popusti. U jednom trenutku mi je rekao: – Brate, glavić mi je u tebi. – Odmah sam se stegao i zabolelo me. Rekao je: – Opusti se samo – rekao sam da neću, ali nije me slušao, polako je ulazio u mene.

Počelo je da me boli, rekao sam da stane, ali nije. Legao je preko mene i osećao sam sve jači bol. Rekao sam da stane, jako me je bolelo. Rekao je:
– Do jaja sam u tebi. – Nije se pomerao, rekao je: – Samo opusti pičkicu, uživaćeš. Polako je ulazio i izlazio iz mene. U jednom trenutku sam zastenjao. Pitao me: – Prija ti? – Rekao sam:
– Aha.

Počeo je brže da me jebe…

Ništa me nije bolelo, samo mi je prijalo. Sve jače i brže me je jebao, naguzio me je i lupao po bulj, jako se zabijao u mene. Osetio sam jak nalet, noge su mi se tresle, pao sam na peškir i počeo jako da stenjem jer sam svršavao. Izložio se i počeo i on da stenje i jako da me zabija, svršio je i on u mene.

Brate, razdevičio me je momak na plaži

Ležali smo tako, onda se on prebacio na stranu. Gleda me i kaže:
– Brate, eto, sad si je probio. Je l’ ti bilo lepo?
– Brate bilo mi je lepo, ali sad se osećam sranje. – Kaže:
– To će brzo da prođe pa ćeš opet poželeti kitu.

Mislim se nema šanse, probao sam i to je to. Ustao sam i otišao u vodu. Brate, lik me je tucao, a sad sam zaglavljen ovde sa njim. Ušao je i on u vodu, kaže:
– Protiv ovoga ne treba da se boriš; takav si kakav si, to ne može da se promeni, samo prihvatiš i uživaš. Nisi feminiziran, normalan si, lep, uživaj u životu. – Rekao sam da volim devojke. Kaže: – Sve je to super, ali voliš i kitu.

Izašao sam iz vode. Ležimo tako, kaže on:
– Opet mi se diže na tebe. – Pogledao sam, kita mu do pupka, kao kamen stoji. Lagano ga je drkao. Kaže: – Aj probaj ga.

I ja sam se opet naložio. Približio se i počeo da me ljubi. Brate, čudno, jako čudno. Spustio me je dole, polizao sam glavić. Osetio sam slano od morske vode. Polako sam ga lizao, sisao. Jebote, ogroman kurac, debeo, lep. Kako sam ja ovo uspeo da primim? Rekao je:
– Probaj jaja. – Sisao sam mu i jaja. Pitao me je: – Hoćeš čmar da probaš – i tad podigao malo noge i raširio ga. Lizao sam ga, ali bio je dlakav pa sam se vratio na kitu. Kaže: – Mmmm… ipak više volis kitu, prava pičkica. – To me je čak ložilo, uhvatio me je za glavu i nabijao je na kitu. Davio sam se ali sam nastavio da mu pušim.

Brate, razdevičio me je momak na plaži

Naglo se iz izmakao i namestio me na leđa. Podigao mi je noge. Pljunuo je na prste i ubacio mi prst u čmar. Gledao me je u oči i jako nabijao. Stenjao sam, prijalo mi je. Kaže:
– Uf, kakva uska pičkica, podmazana spermom. – Opet je trljao glavić i lupao me kitom po čmaru. Odjednom sam osetio oštar bol, nabio ga je. Krenuo sam da se izmaknem ali uhvatio me je. Polako je ušao do kraja. Brate, pa opet boli. Kaže: – Istreniraćemo pičkicu da može odmah da primi kitu.

Noge su mi bile na njegovim ramenima a on me je žešće tucao. Uvrtao mi je bradavice, lupio mi je šamar. Kaže:
– Je l’ voliš kurac? – Ćutao sam. Opet šamar: – Je l’ voliš kurac? – Rekao sam da, pita me: – Šta „da“? – Rekao sam:
– Volim kurac. – Kaže:
– Šta si ti? – Gledam ga. Kaže: – Pičkica, je l’ tako? – Opet šamar, pita: – Šta „da“? – Kažem:
– Ja sam pičkica. – Ovo me je ložilo jebote.

Počeo je divljački da me nabija, stenjem. Naglo da je izvadio. Legao je i kaže:
– Ajde pičkice, da vidim koliko voliš kurac. – Pokazao mi je da se sam nabijem. Okrenuo me je da mu se nabijam leđima. Polako sam ga opkoračio i nabio se. Ubrzao sam, kaže: – Od kad sam te video znao sam da ću tucati ovu bulju. – Uhvatio me je za kukove i počeo mnogo jako i brzo da nabija. Čim sam se izvukao, skočio sam, baš me je zaboleo čmar. Prstima sam ga pipao, lagano sam ubacio prst koliko je bio otvoren. Namsejao se i kaže: – Aj da te gledam kako se igraš sa pičkicom.

Legao sam na leđa, raširio noge i počeo da ubacujem prste. Drkao je i gledao me. Prišao je i nabio mi kurac u usta. Poceo je jako da me nabija i da stenje. Uhvatio me je čvrsto i počeo da prazni muda u moja usta. Ovo mi se baš gadilo brate. Pljuvao sam koliko sam mogao ali deo sam morao da progutam. Kad ga je izvadio počeo sam da pljujem, smejao se i kaže:
– Prave pičkice moraju da gutaju spermu, i to ću te naučiti. – Stao je pored mene, ugurao mi prste u čmar i rekao: – Drkaj. – Počeo sam da drkam a on mi je razvaljivao bulju prstima. Kad sam krenuo da svršavam nešto mi je pričao ali nisam ga čuo. Samo sam uživao dok mi je drkao čmar a ja svršavao.

Brate, razdevičio me je momak na plaži

Razmišljao sam – brate, meni ovo baš prija. Uskoro smo krenuli, kaže:
– Sutra te tucam u teretani. – I karao me je pod tuševima. Do kraja letovanja svaki dan me je jebao, nekad i više puta ako ugrabimo priliku. On je sa Nbgd, ja sa Vračara pa smo nastavili da se viđamo. Ne znam da l’ zato što mi je sve ovo novo, ali više me loži karanje sa njim nego da ribom.

A lik je perverzan do ludila. Jedan dan me je napušio u Ušću u WC-u. Sperma mi je i dalje gadna, ali ne da mi da ispljunem, pa se navikavam na gutanje. Jedan dan mi je tražio da pričam sa ćalom telefonom dok mu jašem kitu, pa da devojci pošaljem selfi iz kreveta da se vidi samo faca, a on me dole kara…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

mmm, dobrooo

zavolio si kitu i sad ga jasi. prica je izvrsna .ima li sljedeca prica.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x