Moja sestra i njegova „krema za lice”

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zdravo, zovem se Maja i imam 23 godine. Iako sada imam poprilično uzbudljiv seksualni život, to nije ono što hoću da podelim sa vama. Moja dugogodišnja muka je moja sestra Milena, koja je starija od mene, i koju ne mogu bolje opisati osim da kažem da je drolja. Ona sada ima 26 i stvari koje sada radi su već materijal za udžbenik ali prvi put kada sam je ja videla kako je neko razvaljuje je bio pre pet godina. O sexu nisam znala mnogo osim onog što sam pirčala sa drugaricama i toga da sam gledala uvek moje roditelje kako se jebu.

Bila je sredina leta i ja sam se upravo vratila sa bazena gde sam išla sa drugovima iz škole. Roditelji su nam bili u Španiji na odmoru pa su zadužili Milenu da čuva i mene i kuću jer je već bila velika. Kada sam ušla u kuću pomislila sam da nema nikoga i otišla da se istuširam od hlora iz bazena. Izašla sam iz tuša samo u peškiru i krenula do svoje sobe, kada sam iz Milenine sobe čula mumlanje. Zastala sam za trenutak da oslušnem bolje kada sam čula muški glas kako govori:
– To mala, tako, tako… – Znala sam da je unutra i neki dečko i brzo sam izašla na terasu koja je spajala moju i Mileninu sobu. Mislila sam da se ljube, veoma sam se zajebala.

Ranije sam samo čula priče od nekih drugarica kako su pušile i kako je to kao lizanje lizalice ali ništa nije moglo da me pripremi za prizor kako čovek od 40 godina jebe moju rođenu sestru u usta. Ona je čučala pored kreveta, raširenih nogu, i bukvalno gutala svaki santimetar kurca koji je pri svakom izlasku iz usta balavio po njenoj bradi. Bilo mi je muka ali nisam mogla da skrenem pogled. Lik je postajao sve agresivniji, što u nabijanju, to i na rečima. Milena je samo ponekad vadila kurac iz usta kako bi uhvatila vazduh i potvrdila mu da je ona njegova mala kurvica.

Moja sestra i čovek koji nam je pravio „kremu za lice"

– Širi noge droljo, dosta si ga gutala.

Malo sam se uplašila jer sam mislila da je ljut i da će da je povredi, ali moja sestra je samo obrisala usta i legla na leđa, ne spuštajući noge. Stavio joj je noge na ramena i nabio joj kitu do kraja, Milena je ciknula a ja sam osetila trnce među nogama. Kako je ona krenula da stenje, moja maca se vlažila sve više. Njene velike sise su joj poskakivale a lik se sve više palio i sve ju je jače nabijao. Meni je ruka stigla do klitorisa koji mi je skroz nabrekao i počela sam lagano sa se mazim. Milena je već vristala i najavljivala svoj orgazam:
– Puni me, puni malu kurvu, puni me jače, jače! – Milena je sve jače vrištala i na kraju krenula da se trese.

Lik joj je skinuo noge sa svojih ramena i jako udario po dupetu, to je čigledno bio znak da se naguzi. Natrćila se profi gde joj je lice bilo uz krevet, a dupe što više može. Lik ju je lagano udario karom po guzovima a onda skliznuo natrag u picu i nastavio da trese. Ja sam dotle već svršila i osećala veliki užitak.

Moja sestra Milena je vrištala kao poslednja kurva i svršavala je u talasima…

Jednom rukom se pipala za picu a drugom je stezala čaršav. Posle jedno deset minuta jebanja počela je da se grči:
– A, boli me cupi, svrši molim te. – Lik je na to samo počeo da se smeje i još jače da nabija, na šta je Milena krenula da skiči od bolova.
– Šta je kurvo, ne možeš da završiš posao, a znas da moliš za kitu? Sad ćeš platiti za sve, jebaću ti celu porodicu, i kevu, i tetku i onu tvoju malu kurvicu od sestre!

devojka drka pičku i liže prst

Dečko je izvadio kurac i pustio Milenu da se primiri. Ona je krenula da silazi sa kreveta, valjda u nameri da mu popuši ali ju je on oborio na krevet i privukao ka drugoj strani (slučajno još bliže prozoru sa kog sam ja gledala, već mokrih butina).

– Natrći se mala, vreme je da probaš nešto novo. – Moja sestra je pokušala da se iskobelja ali joj frajer nije dao ni da makne. Bila je okrenuta guzom prema meni pa sam mogla da vidim kako joj je mačkica skroz razvaljena. Sagnula sam se ispod prozora da me on ne vidi kako je prolazio ali sam brzo pogledala kada sam čula glasan krik:
– Aaaa, boli me! Ne guzu!

Lik je zabadao zvoju batinu Mileni do kraja u dupe, potpuno na suvo. Moja sestra Milena je vrištala od bolova dok je lik samo stenjao, očigledno mu je prijala uska klinačka guza. Kada se malo pribrala, Milena je počela da ga priziva da joj svrši u dupe i kako hoće njegovo seme.
– Ne u dupe, zna se gde kurve dobijaju spermu – lik je sada već bio oduševljen a i moj orgazam je bio blizu.

Milena se natrćila još jače pa sam tačno mogla da vidim kako joj kita ulazi u dupe. To je bilo previše za mene, stegnula sam kliću i mlaz tečnosti mi je sevnuo niz butinu, bilo je predivno. Obrisala sam se peškirom i ponovo pogledala na prozor da vidim kako će da se završi. Završilo se tako što je lik povukao Milenu za kosu i svukao na pod, nadrkavajući odgroman kurac i nabijajući njenu glavu na svoja jaja. Bukvalno pet sekundi kasnije joj je odaljio glavu i počeo da prska po njoj spermu, toliko da joj je celo lice bilo umazano. Lik je seo na krevet a ja sam brzo požurila u svoju sobu kako ne bi saznali da sam ih videla.

Moja sestra i čovek koji nam je pravio „kremu za lice"

Obukla sam samo donji veš i sačekala da čujem Milenu kako izlazi iz sobe. Izašla sam iz sobe, noseći peškir, kao idem da se tuširam. Moja sestra je nosila samo brus i gaćice ali je još uvek imala spermu po celom licu.
– Zar ti mala nisi na bazenu? – Blago me je ljutito upitala Milena. Dotle je njen jebač izašao iz sobe, samo u šortsu, i videla sam da mi merka dupe.
– Sad sam došla sa bazena, gola sam voda, moram da se istuširam – pokušala sam da sakrijem šta sam malopre videla. – Seko, šta ti je to na licu? – Milena se samo nasmejala.
– To je krema za lice koju mi je ovaj čovek doneo, on je sam pravi – kruva je na to skinula prstom malo sperme sa svog lica i namazala na moj obraz. Njen jebač, koji je sada sedeo na kauču u dnevnoj sobi samo je uzdahnuo, ali ja nisam htela da na tome ostane. Ako su oni mogli da budu pakosni i ja sam mogla da se pravima naivna. Uzela sam i šakom, utrljala spermu što mi je bila na obrazu na celo lice.
– Odlična je krema seko, odlično miriše. Nadam se da ćeš dobiti još – mislim da je u tom trenutku lik svršio u gaće a moja sestra se nasmejala.

Ušla sam u kupatilo i naslonila sam se na vrata, brzo sam prstom ugurala malo sperme u usta da probam ukus. Moram da vam kažem, mislim da sam od tada navučena na muški sok. Čula sam lika kako govori iza vrata:
– Dobićeš ti još kreme, i ti i sestra, sveže naceđene.
– Ćuti majmune, čuće nas. – Otišla sam da se opet istuširam.

dom svršava robinji po faci

Kada sam se istuširala izašla sam napolje ogrnuta peškirom i okrenula se leđima njima dvoma i „slučajno“ se sagla da uzmem neku majicu tako da su mi oboje videle golu guzu i picu. Kada sam se obukla sela sam kod njih dok su pili kafu i predložila sestri da ode da se istušira.

Ona je otišla a ja sam ostala sama sa njenim jebačem. Pitala sam ga od čega pravi tu kremu, on krenuo nešto da izmišlja pa sam ga ja pitala jel’ mogu ja malo da dobijem i da sam sve gledala šta su radili i da želim da mi uradi isto, i još gore stvari. Oči su mu zasijale, ustao je, skinuo se go, a ja sam mu prišla i uzela mu kurčinu u ruku. Nisam znala kako se puši ali sam pokušavala.

Nekako sam mu drkala, mazila jaja, lizala kurac, na šta on nije bio zadovoljan pa mi je ugurao ceo kurac u usta i krenuo da me jebe kao Milenu maločas. Tražila sam mu da stane da ga pitam da idemo kod Milene da je iznenadimo, na šta je on pristao. Na putu do WC-a, ušla sam kod mame i tate u sobu i našla neki kamagra gel i dala mu to.

Kada smo ušli goli kod nje u tuš kabinu, nije mogla da veruje da joj se mala seka jebe. Nas dve smo se spustile dole i počele da mu pušimo sinhronizovano.

dve devojke ližu kurac i gledaju u kameru

Posle deset minuta pušenja su me podigli a on je stavio kurac na ulaz moje pice. Bila je preuska da bi on ušao u moju picu a ni ja mu nisam dala jer je previše bolelo. Stavio mi ga je na ulaz u guzu i rekao:
– Jebiga, kad te boli u picu, sad ćeš da primiš u guzu – i samo ga ugurao.

Pala sam od bola ali me je seka uhvatila, gurao ga je kao lud, ja sam se tresla od bolova, molila sam ga da izvadi i stavi mi ga u picu. Prebacio ga je u pičku i krenuo da me razbija, iz mene je tekla krv, bila sam mokra dok smo se seka i ja ljubile. Jebao me je 30 minuta a sve vreme mu je kurac bio tvrd kao kamen.

Pustio me je i uhvatio moju sestru. Kad sam htela da se pomerim nisam mogla od bolova. Uhvatio je Milenu i gurnuo joj ga pravo u dupe. Jebao ju je jako. Nije više mogla da podnese njegovu veliku kitu pa ga je nagovorila da ga stavi meni u usta i da radi šta hoće.

Bio je nemilosrdan, jebao me je svom snagom, prevrtala sam oči, gušila sam se, balavila po njegovom kurcu, pljuvala. On ga nije vadio, jebao me je sve dok se nisam zamalo ispovraćala. Izvadio ga je i stao ispred nas dve koje smo mu drkale i mazile jaja dok ne svrši. Brzo je svršio i okupao i mene i seku, cele smo bile umazane spermom po licu, po kosi, po sisama. Liznula sam malo sperme sa sekinog obraza i rekla:
– Baš je ukusna ova krema, mogli bi da ponovimo. – Oni su se samo slatko ismejali i otišli a ja sam ostala da se tuširam.

ffm trojka, jebanje u kupatilu

Taj čovek inače zove se Nikola i radi u jednoj firmi u blizini. Ostao je kod nas tri dana. Po ceo dan smo se jebali u troje.

Jedan dan kada su nam se roditelji vratili sa odmora on se pojavio dok smo ja i mama bile same kući, ja sam ga upoznala sa mamom i rekla kako je to Milenin prijatelj. Sedeli smo malo pili kafu. Dok su oni pili kafu ja sam prepričavala šta smo radili i to kako on pravi kreme, na šta je mama rekla kako bi volela da vidi tu kremu.

Ja sam ustala, uhvatila mamu za sise, ona se zgrozila, skočila i htela da beži dok je vikala na mene ali joj Nikola nije dao. Uhvatio ju je i krenuli smo da je jebemo ja i Nikola. Posle nekih par minuta njegovog jebanja sa mamom, prihvatila je da mi liže pičku. Tako sam ja silovala moju mamu…

Moja sestra i čovek koji nam je pravio „kremu za lice"

Zgodna Maja

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mama, profesorica, kurva
Mama je čučnula i drkala nam u isto vrijeme. Počeli smo da svršavamo - prvo onaj lik koji je imao, mogu vam priznati, ogromnu kurčinu ...
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Odličnaa priča neko se setio da napiše konačno nastavak posle kremee svaka čast majooo

1
0
Would love your thoughts, please comment.x