Harold i ja smo se jebali tokom rada na bušotini

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Mišel je sisala sok od višanja sa mog palca

Mišel je otišla i za sobom ostavila pustoš u bazi. Ja sam ostao bez sexa, a ostali su bili veoma nezadovoljni njenom zamenom. Umesto nje došao je neki Brazilac da radi. Taj čovek je pre svega veoma loše govorio engleski ili bilo koji drugi jezik sem svog portugalskog. Zatim, po ceo dan je delovao nadrkano i tako se ponašao, tako da je za veoma kratko vreme stekao slavu najnepopularnijeg radnika. Elem, on uopšte i nije bitan u celoj ovoj priči. Jedino što je meni smetalo, je to što se neka povećana nervoza osećala u kompletnoj rukovodećoj postavi. Nema one spontanosti i elana, kao ni druženja dok je taj posao obavljala Mišel.

Par sedmica nakon toga došlo je i do zamene direktora bušotina. Naime, dosadašnji direktor bušotina, neki Rus čijeg se imena i ne sećam, došao je na posao istog dana kad i ja. Međutim, ispostavilo se da on i nije baš stručan za obavljanje tog posla. I pored svih njegovih diploma i svega ostalog, jednostavno mu je nedostajala praksa i nije se baš najbolje snašao. Iz centrale su odmah reagovali i na njegovo mesto poslali novog čoveka. Bio je to Amerikanac Harold.

Tog dana, menadžer me je zamolio da kada idem po namirnice, svratim i do grada i pokupim Harolda. Nešto mi se nije dalo, jer je to značilo da ću trebati da vozim još nekih tridesetak kilometara po prašini, ali nisam bio u situaciji da biram. Predočio sam mu da će zbog toga možda kasniti ručak, na šta mi je on odbrusio da nije moje da planiram i radim njegov posao. Dobro. Dobićeš ti još od mene, mamu ti brazilsku – pomislih, i reših da mu se prvom prilikom na fin način osvetim.

Brzo sam završio svoj deo posla oko pijace i nakon nekih sat vremena vožnje po vrućini i prašini bio na stanici u Homsu. Parkirao sam kamionet u hladovini, otvorio hladnu limenku piva i čekao. Na šoferšajbni sam stavio vidni natpis kompanije, pošto nisam znao kako čovek izgleda.

– Hello – prenu me iz laganog dremeža.
– Hello – otpozdravih.

Na moje iznenađenje, ispred mene je umesto u odelu i kravati sa aktovkom, stajao kaubojac. Da, čovek je nosio farmerice i kaubojske čizme, gore je imao texas košulju do pola raskopčanu i na glavi pravi američki kaubojski stetson šešir. Kao da je izašao iz kaubojskog stripa. Bio je visok, možda malo ispod dva metra, snažne građe, svojom ogromnom rukom je nehajno držao preko ramena neku vreću, verovatno sa njegovim stvarima. Prvo što sam primetio su njegova snažna i dlakava prsa, koja je ponosno isticao ispod raskopčane texas košulje.

– Nadam se da mene čekate? – reče on.
– Ako ste vi Harold, onda da…
– Odlično, nadam se da ima i jedno pivo za mene?
– Naravno.

Ubrzo smo se truckali u kamionetu na putu za bazu. Harold je bio kul tip. Opušten, nasmejan i pun života. Veoma brzo smo se tokom vožnje uz pivo i opušten razgovor zbližili. Tokom puta smo prolazili kroz jedno selo, i ja mu predložih da svratimo i popijemo po piće.

– Zar ne treba da stignemo u bazu da spremiš ručak?
– Da, ali me taj Brazilac jako nervira. – I ja mu tada objasnih u čemu je problem i da mi je namera da malo okasnim, samo zato što je brazilca mrzelo da upali auto i dodje po Harolda.
– E kad je tako, ja častim – reče Harold.

Seli smo u jednu prljavu kafanu sa zemljanim podom, ali to nam nije smetalo dokle god su točili hladno pivo. Mi se, Boga mi, tu dobro zadržasmo. U bazu smo ušli oko pet sati popodne. Brazilac, da sada sam se setio, zvao se Roberto, on je već trgao penu što nas nema. Rukovodstvo je bilo besno što su morali da jedu u restoranu sa ostalim radnicima i hranu koja im nije odgovarala. Naravno, bili su besni na Roberta što me je poslao po Harolda, a to je bio njegov posao. Čim sam izašao iz kamioneta, Roberto besno krenu prema meni, verovatno da iskali svoj bes, ali mu se na putu ispreči Harold.

– Dobar dan kolega. Da li postoji neki problem?
– Ali ja… hteo sam…
– Nastavite sa svojim aktivnostima – reče mu strogo Harold.

Harold i ja smo se jebali tokom rada na bušotini

Roberto je tek sada popizdeo. Harold je na lestvici bio rangiran mnogo više od njega i nije smeo da mu protivreči. Isto tako, bio je svestan da smo mi dobar deo dana proveli u zajebanciji, jer se po nama videlo da imamo izvesnu količinu alkohola u sebi. Tu je Harold kod mene dobio zlatne poene do kraja.

Veče. Toplo i mirno. U daljini se čuje samo zujanje moćnih mašina. Moj pomoćnik Lin je već legao da spava. Izašao sam ispred kontejnera, seo na klupicu i zapalio cigaretu uz pivo. Odjednom, ispred mene zastade džip. Iz njega iskoči Harold i krenu ka meni sa širokim osmehom na licu.

– Zdravo Dule. Da li ima jedno pivo za putnika namernika?
– Uvek – rekoh i utrčah da uzmem pivo iz friza. – Sedeli smo na klupici pušili i pili pivo.
– Kako si znao da kod mene ima piva?
– Mišel – reče on i ja ga iznenađeno pogledah.
– Mišel?
– Da. Studirali smo zajedno, i pre nego što sam došao ovamo ja sam je nazvao i raspitao se o poslu i ljudima.
– Pa kako je ona? Što mi pre nisi rekao da je poznaješ?
– Odlično. Dobila je bolji posao u centrali i sada uživa. O tebi je rekla sve najbolje, a ja sam hteo prvo da se u to uverim. Rekla mi je da te puno pozdravim. Sledećeg meseca se udaje.
– Oho… Kako to odjednom? Koliko znam nije imala nikoga.
– Stara ljubav… pomirili se…
– Aha…
– Da i rekla mi je da si ti OK tip i da se na tebe uvek mogu osloniti za bilo šta.
– Hvala.

Ostali smo do duboko u noć tu na klupici. Naše poznanstvo je sada uznapredovalo i nekako smo obojica prećutno znali da smo sada blizu jednog dobrog prijateljstva.

Naredni dani su prolazili u svakodnevnim obavezama. Bliskost sa Haroldom mi je donela neku sigurnost i bezbednost, jer je on bio visoko pozicioniran u rukovodećoj hijerarhiji, a svi su znali da se nas dvojica družimo i da smo bliski. Čak smo u par navrata zajedno izlazili u provod u grad što ostalima nije promaklo. Naročito kada se je Harold hvalio kako smo zajedno bili u javnoj kući i guzili neku crnkinju.

ffm trojka sa crnkinjom, spit roast

A to je bila istina. Jednom prilikom u gradu, nakon velike količine piva, nas dvojica rešismo da ispraznimo muda. Otišli smo do javne kuće i unajmili kurvu, jednu sirotu crnkinju. Razvalili smo je od kurca. Naravno, kurva je uživala, jer je i Harold imao dobru kurčinu, pravu, debelu i bar nekih 22 centimetara.

Jedno veče, Harold po običaju svrati do mene. Seli smo na klupici i ispijali pivo i pušili cigarete. Odjednom, krupne kapi kiše počeše da dobuju po prašini ispred naših nogu. Ovde kiša jako retko pada, ali kad pada to su prave provale oblaka. Traju kratko, ali sruče toliku količinu vode da je to nestvarno. Znajući za to, ja rekoh:

– Hajdemo unutra da nastavimo sa pićem, biće kiše.
– Hajde – Samo što smo ušli unutra, poče prava provala kiše. Nastavili smo sa pićem u mojoj sobi uz dobovanje kiše po krovu. Vazduh je bio pun vlage i počesmo da se znojimo.
– Uh, ala je zagušljivo – reče Harold i raskopča košulju do kraja. Pokazao mi je svoje moćne dlakave grudi i ravan stomak.
– Da, to je od kiše – rekoh i skinuh majicu.
– Znaš šta? – reče on – muškarci smo, daj da se ne snebivamo, nego da se raskomotimo. Umreću od ove vlage. A i na kraju krajeva prcali smo zajedno, nemamo šta da krijemo.
– Može…

Za čas smo bili goli, samo u gaćama. Na stolu je već bila nova tura piva. Razgovor je tekao uobičajeno, ali sam je tek tada primetio da me Haroldova pojava pali. Bio je pravi tip muškarca. Jedan od onih sa kojim bih rado legao u krevet i sa njim radio sve. U jednom trenutku, kroz razgovor, Harold ustade sa stolice i nehajno se navali na krevet. Pri tom je raširio noge i ja preko njegovih gaća ugledah otisak njegove moćne kite. S obzirom da sam znao kako izgleda, zamišljao sam je i palio se.

– Izvini, ali moram malo na krevet. Neudobno mi je tamo na stolici.
– Šta je? Naviklo dupe na mekano – našalih se ja.
– Jebiga, gospodsko. Vidim tvom dupetu ne smeta tvrdo – reče on dvosmisleno, misleći na drvenu stolicu na kojoj sam sedeo, ali verovatno aludirajući na nešto drugo. Rešio sam da igram tu igru do kraja. Možda nešto i bude.
– Moje dupe je radničko, obožava tvrdo – rekoh uz osmeh.
– Eee… to je već opasna zona.
– Što?
– Pa mi „gospoda” imamo šta tvrdo da ponudimo – reče on pola u šali pola u zbilji i uhvati se preko gaća za poludignuti kurac.
– Jebi ga hombre, i mi „radnici” smo navikli od vas gospode da dobijemo tvrdo.

Sam ovaj dijalog je bio propraćen postepenim dizanjem naših kurčeva do faze polutvrdog. Tako nešto nije promaklo ni njemu, a ni meni. Pravili smo se kao da to ne primećujemo, i nastavili dvosmislenu igru.

– Uh… – reče on i otpi malo piva – ovo igra zalazi u opasne vode…
– Opasne? Po koga?
– Zavisi… Klizavo je…
– Ja znam šta želim, a i pouzdan sam – ovime sam mu dao do znanja na šta konkretno mislim i dao mu prolaz.
– A šta konkretno želiš?
– Što više sexa i piva – i dalje nisam bio siguran u njegove namere.
– Piva imamo, a što se tiče sexa, Homs je daleko.
– Možemo to imati i ovde.

Harold i ja smo se jebali tokom rada na bušotini

Sada je Harold bio siguran koje su mi namere… Video sam to po njegovim očima.

On jednom rukom prinese limenku piva i otpi dobar gutljaj dok se je drugom značajno protrljao po kurcu preko gaća. Sada mu se ocrtavalo dobro i videlo se da mu je kurac skoro dignut do kraja. Ni ja nisam bio ništa bolji. Naša bliskost, i naravno ogromna količina piva, otpustiše sve kočnice i tada Harold reče:
– Dule, ako misliš na isto što i ja… Ovo će biti jedna duga i lepa noć…
– Ja sam mislio da se malo poigramo… – izgovorih to ustajući sa stolice. Spustio sam gaće do pola butine i uhvatio se za poludignuti kurac i zamlatarao njime po vazduhu.
– Dođi ovde – reče on i lupi rukom po krevetu pored sebe. Spustio sam se na krevet pored njega, i sada smo ležali bočno jedan pored drugog i gledali se u oči.
– Za novi razvoj situacije – reče on i podiže limenku da nazdravimo.
– U zdravlje – rekoh ja.

Ispraznili smo limenke i bacili ih na pod. Tada mi se Harold približi na krevetu, zagrli me i leže preko mene. Spustio mi je poljubac na usne. Prijala mi je težina njegovog tela. Instiktivno raširih noge i on se bolje smesti. Ljubio me je strasno. Ležao sam na leđima, raširenih nogu u misionarskom položaju i milovao mu rukama leđa i guzove. Harold je prešao da me ljubi po vratu i grudima i milujući me pokušavao da mi skine gaće. Ja mu zdušno pomogoh oko toga i moje gaće padoše na pod pored kreveta.

Kurac mi je već bio spreman i nadignut do pucanja. Harold se je spuštao sve niže i niže i sada mi je ljubio stomak. Moj kurac ga je udarao u grudi i mrsio njegove malje. Spustio je glavu još niže, uhvatio me jednom rukom nežno za jaja i progutao moj glavić. Izvio sam telo od zadovoljstva i rukama zgužvao čaršav ispod mene. Harold je oblizivao moj kurac kao neku džinovsku lizalicu. Klizio je jezikom od glavića ka mudima, da bi se potom ponovo vraćao ka vrhu. Uživao sam u njegovim poljupcima i milovanju.

Harold se odjednom uspravi i stade pored kreveta. Brzo je svukao gaće sa sebe. Ja sam i dalje ležao na leđima, raskrečen pred njim sa nogama blago odignutim u vazduh. Dahtao sam i drhtao od uzbuđenja. Naročito od pogleda na njegov lepi moćni kurac. Tog trenutka sam hteo da ustanem i uzmem njegovu kurčinu u usta i slatko mu ga izdudlam. Međutim, Harold je imao druge planove. Uhvatio me je za noge ispod kolena i još više ih odigao i raširio. Kleknuo je na pod tik pored kreveta i počeo da mi liže jaja. Još jače je gurnuo moje noge prema mojim grudima, i moja se guza odiže sa kreveta, pravo njemu pred lice. Osetio sam kako njegov jezik lagano klizi od mojih muda ka rupici. Prvo je vrhom jezika napravio par krugova oko mog čmara, a onda mi ga sjurio. Tucao me je svojim jezikom u čmar da sam ludeo od zadovoljstva. Širio sam se koliko god sam mogao, samo da osetim njegov jezik što dublje u moje crevo. Sklopio sam oči i uživao. Njegov jezik je brzo ulazio i izlazio iz mog čmara. Na trenutak sam pomislio da mi se čmar sam ovlažio i pustio sokove kao neka pička.

Harold i ja smo se jebali tokom rada na bušotini

Odjednom… Tooo…. Osetio sam kako vadi jezik iz mog dupeta, i prislanja svoj sluzavi glavić na ulazu u čmar. Zadrhtao sam. I dalje me je držao za noge ispod kolena. Osetio sam pritisak koji njegov glavić vrši na moj prsten, i ja se opustih. Njegov glavić skliznu u moj čmar i ja osetih kako mi zadovoljstvo prolazi celim telom. Nastavio je da ga ugurava u mene. Ulazio mi je njegov kurac milimetar po milimetar. Tako sporo i lagano da me je to dovodilo do ludila. Najradije bih mu se sada nabio na kurac do jaja, ali mi on to nije dozvoljavao, držeći me čvrsto za noge. To isčekivanje da osetim njegov kurac do kraja u sebi i njegova muda na guzi, me je dovodilo do ludila. Harold, kao da je to znao i namerno odugovlačio da mi ga nabije do jaja.

– Arghhh…. – Konačno. Kriknuo sam. Njegov mi je kurac sada bio do balčaka zaboden u dupe.

Sada Harold pusti moje noge i leže preko mene. Počeo je da me ljubi po vratu dok mi je rukama odozdo širio guzove. Osećao sam se predivno. Njegove šake su me palile šireći moje guzove i otvarajući moj čmar za prodor njegovog kurca. U dupetu sam imao onaj poznati prelepi osećaj napetosti kada vas naguzi dobra tvrda kurčina. Njegovi poljupci po vratu raspališe još jaču vatru u meni i ja instiktivno krenuh da mešam.

– Tooo…. srećoo… ahhh – viknu Harold, osetivši moje mešanje.

Čmar mi je pulsirao u ritmu njegovog nabijanja. Harold je sada krenuo da me jebe. Muški. Onako kako bik jebe kravu. Snažno i bez milosti. Moj čmar je proizvodio impulse lepog i divnog osećaja koji se je prenosilo celim mojim telom. Pao sam u neki trans od lepote. Harold me je tako dobro jebao i rasturao, da u tom trenutku nisam osećao ništa na sebi sem mog čmara. Moja guza je upijala njegov kurac i stezala ga želeći da ga zadrži u sebi doveka. Tada se Harold uspravi, uhvati me za ramena i poče još jače i žešće da me nabija na kurac.

– Ahhh… Evo mee…. punim te… – počeo je da riče kao bik.
– Puni me… oh… tucaj me… nemoj da staješ… – dahtao sam u njegovom ritmu.

jedan tip jebe drugog i gura mu prste u usta

Vulkan. Vrela lava u vidu Haroldove sperme zapljusnu moju utrobu. Osetio sam njegov prvi mlaz kako mi snažno udara u zidove mog creva. Nije prestajao da me pumpa i puni semenom. Vrelina njegovog soka u meni izazva pravu erupciju. Moj prvi mlaz sperme izlete kao metak iz mog kurca i pogodi Harolda po grudima. Pogled na moj mlaz sperme koji se je slivao i mrsio sa Haroldovim dlačicama na njegovim prsima, njegova ogromna tvrda kurčina koja je besomučno udarala u mojoj utrobi, i vrelina njegove sperme u mom crevu, izazvaše pravi vulkan u meni. Svršavao sam dugo i u talasima, bljuvajući spermu svuda po nama.

Sručili smo se znojavi i iznureni po krevetu. Jedva smo dolazili do daha. Harold ustade, donese nam po pivo i legnu pored mene na krevet.

Mislim da je ovo bio početak jednog lepog druženja.

Tako je i bilo. Harold i ja smo se jebali do kraja našeg rada na bušotini. Doduše, nije to bilo tako često, jer nas je u tome sprečavalo mnogo stvari, poput obaveza, nečije prisustvo i opasnost da nas neko ne provali. Naravno, naše prijateljstvo je postalo još jače i bolje.

U svakom slučaju, sex nam je bio divan. Harold je bio odličan jebač, a boga mi i dobro ga je primao. Kao bludna kurva.

Harold i ja smo se jebali tokom rada na bušotini

Nastavak: Nedostajala mi je pička posle toliko kurčeva

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Jebač-Presretač


Ja sam neko ko ume da uživa u životu, a ovo su priče o mojim uživanjima.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x