Šest sisa + jedan kurac = četvorka za pamćenje

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zdravo svima, moje ime nije relevantno, kao ni imena devojaka iz ove priče. Međutim, moraću da im dodelim lažna imena kako biste mogli da ih razlikujete, a to je veoma bitno za ovu priču, jer sam doživeo nešto što je san svakog muškarca, ovo čak može za neke da se meri i sa naučnom fantastikom. Moj kurac je jebao tri ribe odjednom.

Moja devojka Andrijana i ja smo tada bili više od dve godine u vezi, živimo u različitim gradovima i došlo je vreme studiranja, pa je ona sa par drugarica prešla u veliki grad, odakle sam ja rodom i gde živim, tako da sam im ja bio jedini poznanik u, za njih, ogromnom i novom gradu. Stariji sam nešto više od dve i po godine od moje devojke, i mogu da kažem da mojoj porodici nije manjkalo novca. Nismo bili bogati, besni itd, jednostavno smo imali više od nekog proseka pa sam i ja tako npr. mogao da izađem svaki drugi vikend i imao kola.

Moja devojka me je upoznala sa njenim drugaricama, ja sam ih vozao po gradu, izlazili smo po kafićima, prvi put sam ih odvezao na splav, vozio u veće nabavke, itd, itd. Prošlo je par nedelja i dosta smo se zbližili. Ovde ću krenuti sa opisima.

Moja devojka Andrijana je bucka, 170 cm, plavuša sa kosom skoro do dupeta, zelenim očima, grudi trojke u obliku dinje, i sa stvarno ogromnim dupetom. Milica je crnka, nešto viša od moje devojke, sa grudima 0, prelepim zgodnim telom, okruglom i čvrstom buljom kao kamen, minić obavezno do pola dupeta, kosa takođe dugačka. Elena je malo punija, ne mogu da upotrebim izraz „debela“ jer stvarno nije debela, 155 cm niska, sa nekih 65 kg, imala je malo punije ruke i obraze, kestenjasta loknasta kosa, dupe onako srednje, tu je više bilo debljine u guzi nego nekog treninga i čvrstine, ali su sise bile petice, stalno se žalila da je kičma boli od njih. Čvrste, sočne bombe.

Bilo je tu još nekih par drugarica koje su tu i tamo bile prisutne, one su pak brzo našle prijatelje po gradu, smestile se i pičile dalje, ova naša ekipica je doživljavala razne avanture i pored erotskih igrica bili smo stvarno ekstra ortaci, a ja sam živeo san.

Jedne večeri u Avgustu skupili smo se u mom praznom stanu, ležali na krevetu, gledali film, grickali kokice, odremali i počeli sa sprdnjom negde oko 12 posle ponoći. Klasika, fote sa flašom. Počelo je sa nekim glupim stvarima poput vikanja „ja sam magarac”, preko lupanja jaja o glavu, i onda se igra zahuhtala kada je moja devojka uzviknula:
– Ova fota, ova fota, neka skine majicu.

Na moju žalost, palo je na moju devojku Andrijanu tako da nije bilo ničeg novog, ali je ipak bilo prijatno. Sledeća fota je trebala da skine donji deo gardarobe i to je bila Milica. Pre toga nosila je neku pidžamicu do kolena, a sada je bila u tangama. Stvari su se nekako brzo odvijale, ubrzo smo svi bili razgolićeni, bez gornjeg ili donjeg dela.

Kako su se stvari zahuhtavale prešli smo sa fota na igru istine ili izazova, u međuvremenu sam sipao neki alkohol, tako da smo svi bili opušteni. Elena je bila najstidljivija a Milica je pitala Andrijanu koje je najčudnije mesto gde smo se jebali.

Moja devojka je nakon malo razmišljanja odgovorila da je to bila radionica moga dede, a da je najprijatnije mesto bio krov moje zgrade. Zatim je Andrijana zadala izazov stidljivoj Eleni da stavi moju glavu između njenih sisa u trajanju od jednog minuta. Nekako je takva atmosfera bila da se niko nije iznenadio, igra je samo tekla. Elena mi je samo prišla i pitala me je kako je meni najlakše, sela je raširenim nogama okrenuta ka meni u krilo, i ja sam zagnjurio facu u njene ogromne sise a ona se samo nasmejala, a zatim počela da mi rukom gura glavu jače, ja sam joj liznuo prostor između grudi dok me je pritiskala, a zatim je pritisla grudi oko moje glave. Pošto mi je sedela u krilu osetila je u sekundi koliko mi se kurac digao i diskretno se očešala o njega kada je moja devojka rekla:
– Gotovoooo, prošao jedan minut, gotovoo dostaa, ajmo dalje.

Tu se Elena tek oslobodila i rekla meni da stavim kurac mojoj devojci u usta ali samo 30 sekundi. Ja sam bio toliko napaljen da sam mislio da ću svršiti odmah, podigao sam se dok je moja devojka i dalje sedela, stojećki sam joj bez reči prišao, brzo skinuo bokserice i strpao ceo kurac u usta. Ona je već bila dosta izvežbana, tako da je samo bez ikakvog pomeranja glave počela jezikom da mi oblizuje glavić dok nije skidala osmeh sa lica. Ja sam je gledao u oči dok je ona zurila u moja jaja i počela lagano da ih mazi. Kada je Elena rekla da je vreme isteklo, Andrijana ga je samo ispustila iz usta i poljubila mi jaja.

Zatim smo došli do još zanimljivijeg izazova, Milica je trebala da mi tverkuje u krilu, ja sam tu već ludeo pa kada je Milica bila na redu da zada izazov, rešila je da mi skrati muke i rekla je Eleni da mi izdrka ali po Andrijaninim sisama.

Šest sisa + jedan kurac = četvorka za pamćenje

Elena mi je prvo pomazila jaja, par minuta se igrala mojim kurcem, razvlačila ga po rukama, drkala a ja sam bio toliko prepaljen da se samo vodica cedila sa vrha ali nisam mogao da svršim. Onda ga je Elena stavila između sisa i počela da mi drka sisama. Moram da priznam da to nikada ranije nisam doživeo. Ta nežnost između njenih sisa, a opet taj čvrsti stisak, sise koje su učinile da mi kurac nestane među njima, bradavice koje su dodirivale moju golu kožu, jednostavno sam morao da počnem da svršavam. Prvi mlaz je odleteo Eleni na vrat, zatim je viknula mojoj devojci:
– Brzo, brzo dolazi ’vamo. – Moja devojka je skočila kao da treba da pomogne nekom davljeniku, Elena je usmerila kurac prema njoj a ja sam ispalio još tri mlaza sperme, tu nije bilo mnogo preciznosti tako da je završila sa spermom po ramenu, kosi i sisama.

Njih tri i moj jedan kurac, dobio sam premiju!

Ostali smo tako pa je sperma počela da joj se cedi sa kose na lice, i sa ramena po sisama. Sledeći izazov je bio za Milicu da joj očisti lizanjem spermu sa sisa. Andrijana nije ni završila rečenicu a ova ju je već zaskočila i počela da liže. Zatim je Milica počela i da joj mazi obrijanu ribicu, na šta je Andrijana odgovorila guranjem srednjeg prsta u Miličinu pičku.

To je bio jedan od najlepših prizora; pomešane crna i plava kosa, ceđenje sperme po njih dve, ti senzualni intimni dodiri, a zatim je Elena prišla mojoj devojci od pozadi i prebacile su se sve tri na krevet. Elena je lizala pičku mojoj devojci koja je sedela na krevetu, ona je ležala, a Milica je klečala uz ivicu kreveta trljajući joj klitoris i sisajući bradavicu.

Šest sisa + jedan kurac = četvorka za pamćenje

Tu su se igrice završile, ja sam prišao sa kurcem skamenjenim od tog prizora, i zavukao ga Milici od pozadi u vrelu i prevlažnu pičkicu.

Kako sam joj se približavao, ona je već bila spremna, tako da je samo još više izbacila dupe ka meni i razmakla noge bez ikakvog pogleda. U trenutku kad sam se zabio u nju od tog prizora i užitka kojeg su njih dve pružale mojoj devojci, počela je da se trese od orgazma. Ne samo to, već je počela da skvirtuje. To je značilo i promenu uloga, svi smo se bacili na krevet, ja sam zagrlio Andrijanu koja još nije mogla da dođe do daha, ona mi je stavila sisu u usta i uzvratila zagrljaj dok je Milica legla ispod mojih jaja i počela da ga puši divljački, jebala je samu sebe u grlo. Krkljala je sa kurcem u ustima i pritiskala mi dupe da joj ga nabijam još jače. Andrijana se spustila i bili smo u misionarskoj pozi, osim što nije mogla da dobije moj kurac jer je bio u Miličinim ustima, a ona nije delovala da želi da ga tako lako preda. Dan danas nisam upoznao ribu koja tako dobro koristi grlo.

Elena se spustila Milici između nogu i počela sa obrađivanjem njenog međunožja, njeno mljackanje sa Miličinom pičkom je bilo tako glasno da je mene napalilo još više dok sam bio Milici u grlu i ležao preko moje devojke, stiskao sam joj sise a ona me je ljubila po licu i vratu. Krenuo sam da svršavam i da joj štipam bradavice i pritiskam sise još jače, ona se podigla i počela da mi liže uvo. U tom trenutku sam počeo glasno da svršavam. Milici su krenule suze iz očiju jer je i ona počela da se trese od orgazma do kog ju je dovela Elena lizanjem pičke. Morao sam da se podignem i dam joj malo daha, još uvek sam svršavao tako da je pola završilo u Miličinim ustima a pola po njenoj faci.

Moj kurac je prestao da oseća zasićenost, posle svršavanja ostajao je podignut. Andrijana ga je očistila od sperme jezikom a Elena se naguzila. Skinuo sam joj tange zubima, brzo se podigao, zgrabio joj ogromne sisurine i iz jednog pokreta ušao svom silinom u nju.
– Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh, pocepaj mi pičku, molim te. – To je rekla tako tihim glasom, nakon vriska od kog su pucale bubne opne, da mi je ostalo i dan danas urezano u pamćenju. Nisam se pomerao nekoliko sekundi, onda sam joj pustio jednu sisu i opalio je po dupetu.
– Jel’ voliš kurac Elenice?
– Da, da, da, molim te, daj mi.
– „Pljuus!“ – Udario sam je još jednom i nastavio da je jebem brutalno od pozadi. Krevet je škripao a dušek je bio savršen, kako bih je zakucao tako je dušek divno vraćao ka meni a ja je još žešće nabijao na moj kurac držeći je čvrsto za sise.

Šest sisa + jedan kurac = četvorka za pamćenje

Počeo sam da ubrzavam, pustio sam joj sise i zgrabio je za bokove. Elena je nastavila da stenje i da moli za dublje i jače. Okrenuo sam glavu ka desnoj strani gde se nalazilo veliko ogledalo. Bilo je divno gledati kako joj se tresu sise bez kontrole, skakuću na sve strane svakim ubodom. U ogledalu sam video takođe kako Milica i Andrijana rade scissoring… Iskren da budem, to nije izazvalo nikakvu reakciju u meni, sex sa Elenom mi je bio vrh i samo me je ona palila.

Povukao sam se unazad i povukao Elenu sa mnom. Sada smo, pogađate, bili u „reverse cowgirl“ pozi, jahala me je okrenuta leđima. Prva dva-tri puta se polako nabila, čisto da ga oseti, a zatim je odmah počela divljački da ga jaše, da skakuće kao zečica. Prizor Elene kako ga jaše, dok sise lete nekontrolisano, strašno me je uzbudio, kurac mi se još više stvrdnuo. Podigao sam se da joj poljubim vrat, a ona je počela da svršava. Ja sam joj povukao kosu, zagrlio je oko stomaka i počeo da svršavam treći put, do zadnje kapi, u njenu pičku.

Pali smo svi, ležali smo na krevetu, mazili se jedno sat vremena. Bio je to divan osećaj, neopisivo. Mogu slobodno da kažem da je to bio moj najbolji dan ikada, ali to nije bio kraj.

Elena i Andrijana su zadremale, ja sam otišao da se malo istuširam jer sam sav bio znojav a Milica je otišla do kuhinje da prezalogaji nešto. Kad sam se vraćao, u kuhinji ugledao sam Milicu u crnom sexy brusu i providnim gaćicama. Gledala je kroz prozor, i tu sam još jednom video njeno savršeno dupe.

Prišunjao sam se iza nje, cimnula se zbog mog dodira jer se uplašila ali je ostala tako, nagnuta na simsu. Ja sam joj mazio struk, kosicu i leđa, kurac mi se ponovo digao, pa sam se pribio skroz u nju da ona to oseti. Nismo ništa progovarali, ona je gledala kroz prozor a ja sam je mazio. Trajalo je to dobrih par minuta, dok joj nisam gurnuo ruku u gaće i osetio da je vlažna. Stavio sam joj ga tako, tu na prozoru. Jebao sam je blagim pokretima, i ona je pomalo sarađivala. Bilo je to više mučenje jedno drugog nego neki dobar sex.

Seo sam na stolicu, a ona je sela na kuhinjski sto, gurao sam joj tu još prste, ona se brzo okrenula i naguzila. Guzio sam je na kuhinjskom stolu. Pale su salvete i još neke gluposti sa stola dok sam je jebao kao životinju, i tu mi je i sinulo da joj ga stavim u dupe jer je jednostavno predobra bulja.

Šest sisa + jedan kurac = četvorka za pamćenje

Prvo sam joj liznuo čmar, a onda stavio prst. Rekla mi je da samo budem nežan. Prislonio sam glavić, ona je zastenjala par puta. Onda sam je povukao za kosu i ušao do kraja. Čmar joj je bio dosta razglavljen, a i mokar od pičke. Relativno sam lako ušao i zabijao se među guzove koji su se skupljali i širili prilikom svakog naleta. Lupao sam joj šamare po dupetu, ona je vrištala od bola ali je molila za još, prozor je bio otvoren tako da su sigurno komšije uživale u zvucima, a neki i u pogledu.

Uh, moj kurac je uživao u tesnoj guzi

Počela je da trlja klitoris dok sam joj rasturao čmar i vukao kosu divljački. Rekao sam joj da je najveća kurvetina, da samo misli na kurac, da joj nije dovoljno što joj kurčevi zatrpavaju pičku nego mora kao prava kurvetina da prima u bulju, da treba da bude zahvalna što sam tako dobar i dajem svoj kurac fuksi kao što je ona.

Njoj su suze krenule od bola, počela je da se trese i nije mogla da drži oslonac na stolu. Uhvatio ju je orgazam a ja sam je samo spustio grudi na sto, noge stavio oko mojih bokova i nastavio da joj trpam pičku dok je svršavala.

Kad je bila gotova lupio sam je po dupetu da je dobro puklo i ostavio je da leži na stolu. Na vratima sam video moju devojku Andrijanu kako je sve gledala. Rekla mi je da idem da operem kurac i da se vratim u sobu.

Oprao sam kurac od Miličine bulje a onda se vratio u sobu, tu su me čekale Elena i Andrijana. Elena je čitala neku knjigu a Andrijana me je samo gurnula na krevet i sela mi na facu.
– Hoćeš da divljaš, aaa? E sad liži ovu pičku i ćuti. – Pokušao sam nešto da kažem a ona mi je samo jače pritisla pičku na usta i rekla da umuknem.

Obrađivao sam joj klitoris, gurao jezik što sam dublje mogao, palacao jezikom, pisao naša imena po klitorisu, a ona je samo uzdisala i nabijala se na moj jezik, katkad šireći pičku. Ja sam počeo da drkam sebi dok sam je lizao, to je Elena videla i prišla da ga stavi u usta. Andrijana to nije ni primetila jer je bila u svojoj ekstazi.

analno karanje u kuhinji

Ubrzo je i Andrijana počela da svršava meni po faci dok sam joj ja oblizivao butine. U tom trenutku je Elena počela da krklja sa kurcem pa je to nateralo Andrijanu da je primeti.
– E nećeš – odgurnula je Andrijana Elenu dok sam ostao u čudu. – Sad ćeš meni lepo da svršiš u usta, hoću i ja spermu da gutam. – Na te reči sam se strašno primio, zgrabio je za kosu i rekao:
– Ajde ljubavi, moraš sve da progutaš – i počeo sam sa svršavanjem.

Moja Andrijana je, kao i uvek, progutala sve do poslednje kapi, i tu smo i osetili limit, mi smo zaspali a ubrzo se i Milica vratila iz kupatila pa je i ona legla.

Imali smo još dosta avantura nas troje, Elena nije ostala trudna posle tog punjenja. A stvari su postajale samo perverznije i perverznije. O tome pak, neki drugi put.

Šest sisa + jedan kurac = četvorka za pamćenje

Xalatan

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x