Kako sam postao njegova pičkica…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Au, narode… Skratiću priču maximalno, samo želim ovo da podelim sa nekim. Imam 19 godina, lep sam, zgodan, normalan, sportista. Ložim se na ribe, ali pre nekih godinu dana sam počeo da isprobavam sa muškarcima i svidelo mi se. Jedino čega se plašim je da neko ne sazna za mene, pa sam jako obazriv. Imam devojku i volim da je jebem, ali primetio sam da me sa muškarcima više loži da primam. Probao sam to sa jednim dečkom i više puta me je jebao, ali onda sam krenuo da maštam o starijem muškarcu, da bude baš dominantan, a ja da budem njegova pičkica. Nisam znao ni gde bih to našao, ni kako da kažem šta želim pa se sve završavalo na gledanju takvih pornića i drkanju.

Imao sam profil na jednom sajtu za muvanje gde listaš slike levo-desno i ono možeš da staviš lajk, verovatno svi znate šta je. Sad, nisam se usuđivao da lajkujem nekog muškarca jer prvo ne znam ko je peder, a drugo jako se plašim da me neko ne provali. Tu su pomešano muškarci i žene, iskaču svi. Kako sam listao, iskoči mi slika jednog starijeg lika što ga viđam u teretani često. Kako sam mahinalno krenuo da promenim, skontam da je to on, krenem da vratim nazad i u tom trenutku ga slučajno lajkujem.

Jebote, kakva me panika uhvatila! Gledao sam jel’ nekako može da se povuče, ali nije moglo. Samo sam izašao iz aplikacije, sav u panici. Brate šta da radim, šta ako me pita nešto? Au. Posle nekih 10 min. mi stiže obaveštenje. Uđem, vidim od njega, prebledeo sam. Ulazim i vidim da je on meni isto to stavio. Kao hladan tuš, šta ovo sad znači? Ništa, izađem, prošlo pola dana, ali meni malo-malo pa to prođe kroz glavu. Uveče kad sam ušao, vidim poruka od njega. Pita šta radim, šta ima. Gledam dal’ me zajebava. Odgovorim i pitam njega. Odmah mi je odgovorio. Pita me odakle ja ovo da koristim, kaže „valjda vi klinci možete lako da nađete jebačinu?“

I krenemo tako da kuckamo, meni kita sve vreme kao kamen. Ima 43 godine, razveden, sve sam saznao o njemu. Pričali smo o teretani, ma baš dobar lik. Kad kaže: „Aj mali, šta gubis vreme na mene matorca, juri ribe ovde“. Ja kažem da samo ubijam vreme, imam devojku i to. Kaže on: „Iznenadio sam se kad sam video tvoj lajk“, nešto kao – „nama starijima znači kad nam tako lepi dečaci ostave srce“. Gledam – šta da kažem, jel’ on to meni priznao da je peder? Šta sad ovo znači? Ja pošaljem smajlije, on mi napiše da ide da spava. Sad sam se smorio – šta tek ovo sad znači??

nabildovani tip sa velikim kurcem u gaćama

Nisam mogao sutradan ceo dan da prestanem da mislim na njega. Uveče odem u teretanu i sretnem ga. Prišao je, javio se, vidim baš me gleda, kaže:
– Aj uživaj pa se vidimo – i ode.

Ma kakav trening, meni samo on u glavi…

Nešto sam bzvz odradio i odem kući. Uđem na aplikaciju, kad poruka: „I ti gotov sa treningom?“ Kažem da mi nije nešto išlo i da sam došao kući. Počeo je da me zajebava da mi druge stvari odvlače pažnju, itd. Odjednom mi kaže: „E mali baš sam te gledao, mnogo dobro izgledaš, građa ti je odlična, lep si kao lutka.“ Au… ja se zahvalim. Kaže: „Eh da sam mlađi…“ Pitam ga šta to znači, on mi ’ladno napiše: „Pa muvao bih te“. Au jebote, ovo nisam očekivao. Ne znam kako sam skupio hrabrosti i napišem: „Pa kakve veze godine imaju sa tim?“ On kaže: „Pa sigurno voliš lepo mlado telo kao što je tvoje“. Ja mu samo napišem da i on izgleda odlično. On mi kaže: „Ako stvarno to misliš, hvala“. Napišem da mislim… Ne odgovara ništa, kad odjednom mi stize njegova slika u gaćama. Au jebote, bele gaće pucaju, telo lepo, dlakav, stvarno top izgleda. Kaže on, evo da vidim malo bolje. Ja napišem: „Svaka čast“. Kaže on: „Da vidim ja tebe“. Pošaljem mu neku u kupaćem. Kaže: „Kao mladi Apolon“. I napiše da ide da spava.

Ja poludeo. Opet sutradan ga nema ceo dan, uveče mi tek piše. Nešto smo se kuckali i kaže on: „Sad bi mi baš prijalo društvo“. Gledam šta da kažem na ovo. Stiže sledeća poruka: „Ako si zaludan svrati do mene, na piće, blizu smo“. Odmah me je udarila neka toplota u glavu. Želim, a opet se plašim. Gledam 10 sati, hoću-neću. Ipak prelomim da neću. Kaže on dobri, poziv imaš… Stiže poruka: „Voleo bih malo da te ljubim“, ja pošaljem onaj emoji što drži ruke preko očiju. Kaže: „Šta se stidiš, iskreno ti kažem, da te ljudim, mazim, ližem…“ Pita me: „Jel’ si imao iskustva sa muškarcem…?“ Napišem da jesam… Pita jesam „a“ ili „p“… Razmišljam, i napišem „p“… Kaže: „Kako bih ti izlizao tu lepu guzu“, meni kurac već puca u gaćama…

I krene tako da piše, uglavnom kaže da imam bebeću lepu facu, ali da vidi da sam opasan; piše kako bi me razvalio od kurca i tad mi stiže slika. Jebote kakva kurčina: debeo, velik, uf. Kaže: „Ajde slikaj rupicu i pošalji mi da ga izdrkam“. Slikam i pošaljem. Kaže: „Ajde gurni prst“, uradim i to. Kaže: „Kako si ti poslušan dečak. Jel’ bi me slušao sve što ti kažem?“ Ja se izložio do ludila, i kažem da bih. Kaže: „Da ti sad kažem da klekneš i da mi pušiš kurac?“, ja napišem: „To bih uradio“. Pita me šta bih radio ako bi me samarao i tako krenemo u priču, ludilo. Kaže on: „Ajde dođi do mene“.

Već je bilo skoro 12. Toliko sam naložen, kao neka pičkica, on me je izludeo. Napišem da dolazim. Sredio sam se i 10 min. mi je trebalo do njega. Kad sam ušao, on samo u šortsu. Čim je zatvoruo vrata, zagrlio me je i video je da sam se uplašio, kaže:
– Ajde maleni opusti se i poljubi me.

Kako sam postao njegova pičkica...

Odveo me je do dnevne sobe, seo pored mene i odmah počeo da me ljubi. Lizao mi je vrat, pa opet ljubio. Odmakao se i samo mi rekao:
– Skini se. – Gledam ga, on kaže: – Jesi rekao da ćeš sve da me slušaš? – Samo sam ustao i svukao sve sa sebe.

Stojim tu i gledam ga. Privukao me je i krenuo da mi puši. Stenjao sam i uživao. Onda me je spustio na krevet, podigao me i raširio mi noge i krenuo da mi liže čmar. Jebote, koliko mi je prijalo, ne znam šta je radio ali počeo sam da stenjem. Onda sam osetio prst, malo sam stegao rupicu kad je ušao, ali brzo sam se opustio jer mi je prijalo. Ubacio je još jedan prst i krenuo jače i brže da ga nabija. Gledao me je pravo u oči dok sam stenjao i uvijao se. Uvrtao mi je bradavice dok me je jebao prstima.

Krenuo je da me poljubi. Kad sam otvorio usta, pljunuo je unutra! Pitao me je:
– Jesi ti moja pičkica, m? – Nisam odgovorio pa me je opet pljunuo u usta i pitao isto. Rekao sam da jesam, pitao me je:
– Šta jesi? – Rekao sam:
– Tvoja pičkica. – Odjednom se odmakao i samo seo. Rekao mi je:
– Sisaj mi karu. – Gledao sam ga, a on mi je rekao: – Pičkice, nemoj da ponavljam.

Kleknuo sam između njegovih nogu i počeo da mu pušim. Sisao sam glavić, jezik gurao u rupicu na vrhu, a on je stenjao i pričao kako ga dobro dudlam. Rekao je:
– Sisaj jaja – što sam i uradio. Onda je odjednom podigao noge, zavukao ruku, uhvatio me za glavu i nabio me na svoj čmar. Lizao sam ga, bio je dlakav, pa mi je malo smetalo. Pričao je nešto kao „tako je pičkice“ i te stvari.

Kako sam postao njegova pičkica...

Ustao je, ja sam klečao ispred njega. Lupio mi je šamar i pitao me:
– Jel ti se sviđa ovo, kučkice mala? – Klimnuo sam glavom. Nasmejao se i počeo da me šamara kurcem. Rekao je da zinem, a onda me uhvatio za glavu i počeo da me tuca u usta.

Gušio sam se, nabijao mi je kurac koliko god je mogao da uđe. Uhvatio me je za kosu i pljunuo po licu, a onda počeo da me ljubi. Iskreno, malo sam se uplašio, a opet, nisam želeo da prestane. Pitao me je:
– Šta si ti moja? – Samo sam ga gledao. Pitao me je opet, rekao sam:
– Tvoja pičkica. – Nasmejao se i stavio me na krevet.

Osetio sam glavić na rupici a onda oštar bol i pritisak. Želeo sam da stane, ali toliko jako me je držao da nisam imao gde. Smejao se i rekao:
– Volim kad pičkice cvile. – U jednom trenutku je bio ceo u meni o tad je bol popustila, ali kad ga je izvadio i opet nabio, osetio sam isto bol. Rekao je da moramo da razradimo pičkicu i počeo da me tuca.

Bio sam njegova pičkica…

Ne znam šta je radio, ali počelo je da mi prija. Stenjao sam, iskreno sam uživao dok je nabijao kurčinu u mene. Rekao mi je da se naguzim, divljački me je tucao. Cvileo sam i uvijao se na njegovom kurcu kao neka pičkica. Rekao je da sam prava pičkica i počeo divljački da se zabija u mene.

Shvatio sam da je svršio. Disao je duboko, odmah ga je izvadio i okrenuo me je. Rekao je:
– Liži. – Bilo mi je gadno pa nisam hteo.

gay karanje od pozadi

Uhvatio me je za ruku i odveo me u kupatilo. Spustio me je na pločice i počeo da mi trlja kurac po faci i rekao:
– Zini. – Ubacio mi je kurac umazan spermom. Nije mi se svidelo ali nisam se bunio. Spustio se i poljubio me. Rekao je: – Istreniraću te da budeš prava pičkica i samo moja. – Onda sam osetio nešto vruće…

Kad sam pogledao shvatio sam da piša po meni. To mi se zgadilo i ustao sam. Jako me je uhvatio i okrenuo, kurac mu je bio na mojoj bulji, pišao je i dalje. Uhvatio je moj kurac i počeo da mi drka. Stiskao mi je bradavice i ja sam počeo da svršavam.

Odjednom promena, poljubio me je u glavu i lagano ubacio u kabinu, kupao me, ljubio, mazio. Rekao je da sam predivan, da me je primetio odavno u teretani, ali nije mislio da me lože muškarci. Baš se iznenadio kad je video lajk. Nisam znao šta da mislim, malo pre me cepao, gotovo silovao, a sad je sav pažljiv i divan. Rekao sam mu da sam zapravo slučajno lajkovao. Nasmejao se i rekao:
– Ništa nije slučajno, evo sad ti punim guzu, zbog jednog lajka.

Seli smo tako goli u dnevnu sobu. Pitao me je jel’ mi bilo lepo, rekao sam da ne znam, mislim da jeste. Rekao je da nije mogao da se obuzda, da voli grublji sex, a da ga ja mnogo ložim, i eto. Nasmejao sam se, onda je dodao:
– A ne bi bilo loše da te istreniram da mi budeš pičkica. – Rekao sam da sam ja muško. On je rekao: – Jesi, ali ja te tucam i tad postaješ pičkica, a ovako si muško. – Poljubio me je opet, prijalo mi je, a onda je samo rekao: – Puši ga – i spustio me dole. Opet me je jebao, u stvari razvaljivao, ali ovaj put mi je napunio usta.

Kako sam postao njegova pičkica...

Kad smo završili, sebi sam rekao da je to to, nema više. Ovo mi je pokazalo da ne treba da radim ovakve stvari i da treba da se posvetim devojci. Ali već sutradan sam bio kod njega i opet primao kurac i radio sve što mi kaže, i opet sam bio njegova pičkica…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

To je to imamo isti problem

Ma sta pričate da imate problem kada vam se pljuje u usta i gušite u balama i čuje se samo iz vaseg grla šlapkanje onda vas nije sram

Last edited 1 godina (starost komentara) by Tomo

Ccccc dobra priča nema šta…..i ja bih te navukao na kurčinu

3
0
Would love your thoughts, please comment.x