Moj život i seks-avanture, VIII dio

Nastavak priče: Moj život i seks-avanture, VII dio

Pozdrav svima! Malo sam uleteo sa drugom pričom, al’ evo vraćam se da dovršim svoju ispovest.

Sjedimo ja i Dule i gledamo dame. U jednom trenutku Dule ustade, priđe Mileni i Mici, poljubi ih, nešto šapnu Mileni. Ona ustade, ode do torbe, dâ mu nešto, i on ode u kupatilo. Ona se vrati, leže pored Mice. Ćaskaju tako i nešto šapuću, smeju se u glas. Mica mi namigne i reče:
– Je l’ te palimo ljubavi? Skini se da vidimo kako ti reaguje alat na nas. – Ja se nasmeja’ i rek’o:
– Čekajte da Dule završi. Idem pod tuš, pa ću vam se onda pridružit.

One se opet gledaju i smeškaju, vidim ja da se nešto sprema, al’ ne znam šta. Boga mi, Dule se zadrž’o 45 minuta u kupatilu. Kad, odjednom se pojavi go, kurac mu opušten, i uze piće sa stola, nazdravi i sede. Ja ustado’ i odo’ u kupatilo, al’ namerno ne zatvorim vrata, da čujem šta se sprema. Pustim vodu pod tušem i priđem vratima, kad čujem Milenu, pita ga je l’ uspio. On kaže da jest’, al’ sumnja da će moć’, teško ide, a i boli ga kad gurne. One se zasmijaše i kažu mu da dođe kod njih da ga one opuste dok ja ne dođem.

Skont’o sam odma’: ‘oće da izjebem Dulu

Pogledam u korpu za smeće, vidim da je pio tabletu da se iščisti i da se pripremi. Uđem pod tuš, sredim se i lagano izađem iz kupatila, i vidim scenu koja me je u momentu napalila: Mica i Dule su u pozi 69, a Milka lagano Duli nabija vibrator u guzu. Kurac mi se istog momenta ukrutio.

Priš’o sam, lagano potapš’o Milku po ramenu rek’o joj da ćuti. Namaz’o kurac dobro, pokaz’o joj rukom da lagano izvadi iz njega. Ona to uradi, ja naslonim ruku na njegovu guzu i počnem je masirat. On nije ni primetio jer se zanio sa Micinom picom, a i ona mu je strasno pušila. Primetila je šta se dešava i ubrzala pušenje.

Ja sam ga naslonio i počeo pritiskat. On je zadig’o glavu sa Micine pice, jako zastenj’o i progovorio:
– O, maco, lagano sa tim velikim – mislio je da mu stavlja veći vibrator.

Ja sam nastavio da ulazim u njega, a Milka je progovorila da se strpi malo, ovaj će ga baš razradit. Spustio je glavu na Micinu picu i, jako stenjući, nastavio da je grize. Ja nisam prestajao dok nisam doš’o do kraja i smirio se malo, kad oseti’ da se on polako počinje pomerat, napinjući se na moj kurac još više, a u povratku Mici u usta ja vidim da je opušten i krenem lagano da ga natežem.

bisex trojka, anal, lizanje

On samo zadigne glavu i uzdahne, i kroz uzdah kaže da može malo brže, na što ja i pojača’. Odjednom on diže glavu i okrenu se. Kad je vidio da ga ja jebem, radosno je uzdahnuo i rek’o:
– To majstore, cjepaj me da vidim kako je to!

Ja se odvoji’ od njega, izvadi’ i kažem Mileni da legne da joj Dule stavi u pičku, a ja ću u njega, a Mica nek sedne Mileni na facu da je liže, a pomoć’ će joj i Dule. Tako i bi: na brzinu smo se složili k’o sardine u kutiji jedni preko drugi’. Ja uđem opet polako u njega i krenem da ga natežem, kad ubrzo Mica poče da svršava koliko ju je Milka lizala.

I ja ubrza’ malo, kad Dule progovori:
– Udri jače, svršiću, gotov sam – ja krenem da ga baš žestoko cjepam.

bisex vozić, mmf trojka

On ječi, što se poče još više širit i nabijat u Milenu. Nisam mog’o više izdržat; kren’o sam da ga punim, što je i njega popalilo i kren’o je da puni Milenu. Ona je samo uspela reć’:
– To radi, puni me! – i počela je da se grči i cvili.

Nisam hteo da vadim iz njega dok se svi nismo smirili. Ustao sam i otiš’o u kupatilo, ponovo pod tuš. Ubrzo su se svi pridružili k meni u kadi, jedino Dule je seo na wc-šolju i rekao:
– U jebote, napunio si me. Ne znam ‘oćel’ ovo moć izać iz mene…

Tu počinje smeh, ja izlazim iz kade, brišem se, kad on uze rukom moj kurac, malo opušten, i povuče me ka sebi. Uze ga u usta, što me iznenadi, i krenu da mi puši. Dame se zasmejaše i malo zbunjeno gledaju, a Milena reče:
– To dragi, sad ti verujem u one sve perverzije koje si pričao dok smo imali seks.

gay pušenje pod tušem

Još malo smo se tu zezali, on uš’o pod tuš, ja i dame otišli u sobu, natočili piće, kad stiže i on. Nazdravimo svi i krene zezanje, svi opušteni. On reče da je to oduvek želeo probat. Sve mu je OK, samo ne može da se žvali sa muškarcem. Tu pade i poljubac od Mice. Ona ga zažvali i reče:
– Onda super, mene ljubi, a njega jebi!

Smjeh je bio do suza, ostali smo do kasno. Ujutro sam se probudio, pozvao servis da donese kafe i kren’o lagano ližući dame da budim; kako koja se probudila, ja pređem na drugu. Jedino me Dule zezn’o dok sam mu pušio. Ko zna šta je sanj’o; počeo je da šprica, i onda se trgao. Bilo je to, kako kaže, najslađe buđenje…

gay gutanje sperme

Nastavak: Moj život i seks-avanture, IX dio

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments