Sexy policajka je svršavala na mome kurcu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Imam obrt za izradu PVC stolarije i tri radnika zaposlena. Moj privatni auto je bio u kvaru pa smo na jednu montažu krenuli u kamionu sa tri sjedala nas četvoro i pošto sam ja baksuz, nakon prvog kilometra nas je zaustavila prometna policijska patrola. I to ne bilo kakva nego je do kamiona došla mlada i jako zgodna sexy policajka i zatražila dokumente. Rekla mi je da sam uradio nekoliko prekršaja i da pođem na alko test za njom u policijsko vozilo.

Krenuo sam iza nje i vidio da je baš zgodna, visoka, duge noge, uzak struk a grudi, koliko sam vidio kroz plavu košulju, dobra trojka. Kosa joj je bila svezana u rep i policijska kapa na glavi, šilterica. Dok sam išao iza nje kurac mi se digao koliko je zgodna. Ona je sjela na vozačko mjesto i ja kad sam ulazio na suvozačko sjedalo vidjela je da mi se digao kurac i malo je pocrvenila. Gledala je u vozačku i prometnu dozvolu i pitala me:
– Što ja sad da radim sa vama Tomislave? Jedan putnik viška, nezavezan, to su dva prekršaja. – Djelovala je malo zbunjeno i primjetio sam da me ne želi kazniti i da je još u njenim mislima moj dignuti kurac koji se dobro vidio na uskim trapericama.
– Radite sa mnom što god poželite – rekao sam joj a ona je rekla nekako otprilike da ne može raditi što ona poželi već što piše u zakonu o prometu ali nije me gledala već je pripremila dreger da pirim i na njemu se pojavilo 0,00 promila a ona je gledala sebi u cipele i još uvijek se crvenila.

tipu se digao kurac u pantalonama

Predložio sam joj slijedeće:
– Vi meni napišite neku opomenu jer nisam do sada kažnjavan a ja vama dam svoju vizit karticu ako budete ikada trebali PVC stolariju.
– Vi to mene hoćete podmititi? – rekla je tiho i opet mi na kratko pogledala u dignuti kurac.
– Ni slučajnom samo reklamiram svoju firmu, a to nije zabranjeno.

Sexy policajka ispisala mi je opomenu za nevezani pojas i dala mi da potpišem a ja dok sam uzimao iz njenih ruku opomenu, pomilovao sam ju po ruci. Nije ništa rekla već još malo pocrvenila u licu i kad sam potpisao uzela je od mene blok sa opomenama i otkinula mi jedan primjerak i dala, a ja sam opet malo pomilovao njenu ruku i uzeo opomenu, otvorio vrata i krenio prema kamionu a ona je nakon nekoliko sekundi krenila za mnom, totalno zbunjena, i umjesto da me je oslovila sa „gospodine“ ili slično, kaže mi:
– Ejj, Tomislave, tvoja vozačka i prometna dozvola – a njen kolega policajac ju je samo pogledao. Uzeo sam dokumente od nje i namignio joj.

Sjeo sam u kamion i krenuo a opomenu dao jednom radniku da ju spremi u pretinac a on kad je vidio samo opomenu se opalio smijati i rekao mi je:
– Šefe i policajku si šarmirao. – Naravno da sam se branio da nisam i smijao se sa njima. Posao je taj dan odrađen i sutra oko 10 ujutro mi je zazvonio mobitel. Nepoznat broj mobitela i javim se a sa druge strane čujem pitanje:
– Da li sam dobila gospodina Tomislava?
– Jeste, izvolite.
– Ovdje Andrea, policijska službenica, ali trebam vas u vezi vašeg posla, gdje ste sada? – Odgovorio sam da sam u radionici i da upravo krećem prema gradu a ona mi je rekla da je ona trenutno u jednoj trgovini odjeće i da će me čekati u kafiću pored. Odgovorio sam joj da sam tu za 5 minuta i čudio se malo kako je brzo tražila protuuslugu za uzvrat što me nije kaznila. Ili možda želi, hm? Ma sumnjam jer baš je sexy policajka i vjerojatno ima na tisuće ponuda za seks.

Sexy policajka je svršavala na mome kurcu

Kad sam ušao u kafić ona se ustala sa stolice da ju primjetim i pokazala mi da sjednem. Bila je u civilnoj odjeći. Imala je uske traperice na sebi i gore nekakvu ljetnu majicu na tregerčiće sa nekom sličicom i prekrasne grudi koje su kipile iz grudnjaka. Kosa je bila raspuštena i dugačka skoro do pola leđa. Započela je priču:
– Ovako, da vam odmah kažem da ovo nema nikakve veze sa onim jučer u prometu već mi trebaju ulazna vrata u stan i platit ću vam kao i sve ostale mušterije što vam plate normalnu cijenu. Kad bi vi to mogli izmjeriti i reći mi cijenu da znam hoću li to raditi i kada?
– Mogu i sada odmah to premjeriti ako vam odgovara – rekao sam.
– Malo je problem, jer sam pješak danas a do stana imam sigurno 10 minuta.
– Nije to nikakav problem, mogu vas ja odvesti doma. – Malo me je pogledala i opet se zacrvenila ali je pristala i za nekoliko minuta smo već došli do njezine stambene zgrade.

Dok je išla ispred mene do stana opet mi se digao kurac na njeno zgodno tijelo. A i u faci je bila lijepa. Kad je otvorila ulazna vrata od stana rekla mi je da je to taj posao i ponudila sa nes kavom ili nekim sokom. Normalno da sam pristao i dok sam ja izmjerio otvor i skicirao to u rokovniku ona je donijela tacnu i na njoj kavu i sok i postavila i sebi i meni ali na kontra strane stolića u dnevnoj sobi. Sjeo sam i na pitanje koliko bi to koštalo sam joj ponudio neke kataloge i slike da odabere izgled pa da joj mogu reći cijenu. Dok sam joj to dodavao ustao sam i sjeo bliže a moja erekcija je bila i dalje vidljiva što je ona primjetila i pocrvenila ponovno. Gledala je slike i odabrala izgled:
– Najjednostavniji sa običnom ravnom ispunom i bijelu boju. – Rekao sam joj da ću joj javiti cijenu kad izračunam količinu materijala i dok sam joj to govorio prislonio sam koljeno do njenoga i zadržao ga tako a ona nije sklanjala nogu nego joj je sada i vrat bio crven i primjetio sam da malo čudno diše.

Sexy policajka je svršavala na mome kurcu

Nije smjela pogledati u mene i ja ju uhvatim nježno za bradu, podignem joj malo glavu da gleda u mene i opet nije pružala nikakav otpor. Prinesem joj svoje usne do njenih i poljubac je prihvatila odmah a nakon nekoliko sekundi je stavila svoje ruke oko mog vrata i nježno me ljubila. Jezici su nam se dirali i kružili jedan oko drugoga a ona je povremeno uzdahnila i vidjelo se da je uzbuđena totalno.

Pomilovao sam joj grudi. Samo se stresla i ja joj počmem malo vatrenije ljubiti vrat i gnječiti grudi a uzdasi su postali sve glasniji. Ustao sam i povukao ju polako gore i pitao ju gdje joj je spavaća soba a ona je krenila ispred mene i čim smo ušli u sobu sam ju opet ljubio po vratu i držao za guzicu i privlačio njene bokove na svoje a ona se lagano trljala o moj kurac. Kad sam joj skinio majicu i otkopčao grudnjak odmah sam joj jednu sisu uzeo usnama, drugu sam milovao jednom rukom a drugom sam joj mjesio guzove. Sama je skinila sa mene majicu i onda smo se u roku nekoliko sekundi svukli skroz do gola jer je ona sa trapericama povukla i gaćice.

Sexy policajka se sama nabijala na moj kurac…

Kad smo legli krenilo je ljubljenje vrata, grudi, i jako brzo sam se spustio do pičke i počeo joj sisati klitoris a u pičku joj stavio dva prsta i jebao ju prstima sisajući joj klitoris i jako brzo je sitsnula moju glavu nogama i svršavala jecajući i drhteći. Polako sam se podigao iznad nje i ljubio ju i počeo se namještati da joj zavučem kurac a ona se totalno prepustila. Kad sam ušao u njoj oči su joj zasjajile od sreće. U misionarskoj pozi sam ju jebao jedno vrijeme i kad sam osjetio da bih mogao svršiti brzo sam ga izvadio a nju postavio lagano na koljena i ljubio joj guzove, još malo lizao pičku iz tog položaja dok pritisak sperme nije opao i onda sam joj ušao otpozada a ruku provukao sa strane i mazio joj pičku i trljao klitoris.

jebanje od pozadi, karanje zguza

Sexy policajka se nabijala sama na moj kurac i toliko glasno jecala kao da je plakala, povremeno puštajući vrisak kad joj malo jače zabijem do kraja. Svršila je baš obilno i glasno a i ja sam bio na samom kraju izdržljivosti i izvadim ga i uz par pokreta rukom naprijed-nazad izdrkam ga po njenoj lijepoj guzici i po leđima.

Kad sam prestao špricati ona polako siđe sa kreveta i doda mi svoju majicu da joj obrišem leđa. Kad sam joj obrisao leđa i guzicu od sperme okrenila se i rekla:
– Baš mi je bilo dobro, a vidim i tebi, koliko si se iscjedio…
– Kad si tako zgodna i lijepa, meni je bilo predobro i rado bih to ponavljao u narednim danima i mjesecima ako nemaš ništa protiv?
– Ja nemam ali znam da si oženjen, ne bih ti puno remetila bračne odnose.
– Meni osobno odgovara povremeno, pa kad se god poželiš imaš moj broj i nazovi me. – Obukao sam se a ona je samo zagrnila kućni ogrtač i na izlazu sam zastao i poljubio ju nježno i rekao joj: – Čujemo se – a ona je rekla:
– Važi – i kad sam pokupio rokovnik, kataloge, metar, izašao sam i krenuo prema autu pre ponosan na sebe jer sam i sa 40 godina uspio ovako zgodnu curu izjebati a moglo bi se to i ponavljati još.

Sexy policajka je svršavala na mome kurcu

Vrata sam joj napravio za dva dana i poslao joj slike gotovih vrata i dogovorio montažu za 4 dana kad bude slobodna. Već sam imao plan da radnici obave demontažu starih, montažu novih vrata i odu a ja ću ostati da sa vlasnicom stana „poravnam račune“.

VINODOL

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x