Moja tetka mi je dala da je jebem kod nje na selu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bilo je leto a ja sam imao 19 godina. Sa roditeljima sam otišao kod rođaka koji žive na selu. Trebalo je da odemo na ručak i istog dana se vratimo. Nije mi se išlo jer nikada nisam voleo selo, bilo mi je dosadno da sedim i slušam glupe familijarne priče. Ovoga puta bilo je drugačije i nije uopšte bilo dosadno. Zahvaljujući mojoj rođaki, odnosno tetki. Snežana, tako se zove moja tetka. Imala je tada oko 40 godina, živela je još uvek sa roditeljima, nikada se nije udavala, klasična nesrećna ljubavna priča nakon koje je ostala da živi na selu.

Nisam znao ništa posebno mnogo o njoj osim da je bila pažljiva prema meni kad sam bio klinac. Kao i sve tetke, pogotovo na selu. Ipak, moja je bila nešto posebno. Kada sam je ugledao nisam je prepoznao. Bila je to žena prelepog belog lica, zelenih krupnih očiju i duge, raspuštene crne kose. Na sebi je nosila kratku svetlu haljinicu iz koje je kipelo sve, bukvalno sve. Velike zategnute grudi, malo viška oko struka i glatke punačke butine sa tankim, gracioznim lostovima i negovanim stopalima. Imao sam utisak da sam stao pred boginjom, i to pred boginjom koja mi se osmehuje radosno. Bio je to prelepi osmeh nakon kojeg me je brzo zagrlila i poljubila strastveno. Zagrljaj je trajao dugo, dovoljno dugo da osetim njene grudi koje samo što nisu ispale iz haljine. Brus nije nosila a mirisala je božanstveno.

– Bože, koliko si porastao, pravi momak – rekla je mazeći me po kosi, ne skidajući osmeh sa lica. Usledilo je još par takvih zapažanja od njenih i mojih roditelja i ubrzo je krenulo tipično rođačko druženje na selu. Ipak, nešto je bilo drugačije. Tetka Sneža je obigravala oko mene, usluživala kafom, pićem, stavljala mi hranu i kolačiće u tanjir ne propuštajući ni jednu prililu da mi dodirne ruku, čak i butinu. Prijalo mi je ali nisam imao pojma šta sve to znači. Ma sigurno ništa, pa rađaci smo, ne može ništa biti. Moj muški mozak je ipak razmišljao o raskošnom ženskom telu koje je talasalo pred mojim očima. Opustio sam se i ja i povremeno dodirivao tetkinu ruku, onako ovlaš i stidljivo. Gledala me je i spod oka i smeškala se. Iskusna je ona, sigurno oseća moje poglede. Prijalo joj je i stalno me je nešto zapitkivala, te kad ću na faks, gde ću da živim, da li ću da radim i sve tako nešto bez veze dok očima svaki čas šetala po mom telu, posebno ka šortsu. Nemoguće, nema šanse, umišljam samo zato što sam džukela i što sam napaljen kao zver. Ne, terao sam sebe da se kontrolišem a ona kao da me je svesno provocirala ističući malo grudi a malo butine.

drkanje kurca i fingering pičke

– Gde je beše WC? – Pitao sam Snežinu majku, Ljubicu koja mi je bila, mislim, baba. Ali to nije važno.
– Snežo, odvedi ga u onaj u pomoćnom odeljenju – obrati se mojoj tetki i brzo dodade – ovde nešto nije u redu sa kazančetom.
– Hajde – reče teta Sneža pruživši mi ruku. Nesvesno sam uzvratio. Bila je topla i vlažna od vrućine. Držala me je za ruku i odvela kroz dvorište u pomoćnu kuću ne ispuštajući mi ruku. Ćutali smo a moje srce je ludački tuklo. – Evo, ovde je – reče i uđe u WC. Stajao sam ispred kao ukopan. – Pa hajde, nije te valjda sramota od mene? – Upita smejući se kao da me zeza. Ja sam i dalje ćutao ne znajući šta da kažem. U tom momentu me i jeste bilo sramota. Šta li to radi – pitao sam se. – Zar se ne sećaš da sam te ja uvek vodila da piškiš kad si bio mali, a?
– Pa sad nisam mali, mogu sam.
– Ma hajde, šta ti je – priđe mi i jednom rukom me opet uhvati za dlan a drugom me pomazi po licu. Mirisala je predivno iako smo oboje već bili po malo znojavi od vrućine. – Hajde, daj da ti ga držim dok piškiš – reče tiho, zavodnički gledajući me pravo u oči.

Ona ga želi, želi moj kurac! Moja tetka!

Ko zna koliko dugo nije bila sa muškarcem i sada želi bar malo da ga dodirne. Što da ne – pomislio sam. Ako već i sama traži, može.

– Hajde – rekao sam tiho.
– Hmmhmm – smeškala se, poluotvorenih usana i gledala ka mom šortsu. Lakim pokretima obe ruke spustila mi je i šorts i gaće istovremeno. – Oopaaa, vidi ti njega. Pa i on je porastao od prošlog puta kada smo se videli. – Rekla je nežno ga uzimajući u ruke. Drhtao sam. Nisam mogao da kontrolišem kurac koji je rastao u njenim rukama. Osetila je i povukla mu kožicu, sasvim lagano ga nadrkavajući. – Hajde da piškiš – reče i usmeri me ka šolji. Stala je iza mene sisama se trljajući o moja leđa ne ispuštajući ga iz ruke. Nisam mogao da pustim ni kap. Samo sam tako nepomično stajao i uživao u njenim dodirima. – Hajde, zašto ne piškiš? Pitala je ozbiljnim glasom.
– Ne mogu.
– Kako ne možeš – reče tiho sasvim blizu mog uveta. Već ga je znalački drkala. Polako mi je kurac dostizao punu veličinu.
– Aaahhh, mmm – stenjao sam rukama joj mazeći butine. Gužvao sam joj haljinu.
– Šta radiš to? – Upita i dalje tihim, jebozovnim glasom. Osećao sam njen dah na vratu.

Moja tetka mi je dala da je jebem kod nje na selu

Nisam ogdovorio, samo sam nastavio da joj mazim butine i tiho stenjem uživajući u njenim pokretima koji su od mog kurca stvorili pravu batinu. Spustila se do jaja, nežno ih mazeći. Sada sam je već čuo kako i ona stenje i uzdiše. Da, moja tetka želela je kurac. Bila je napaljena kao i ja.

– Znaš da ovo ne smemo da radimo – rekla je ne prestajući.
– Mhm.
– Znaš, jel’ da?
– Da, ahh, oo mmmhmm – stenjao sam i polako mrdao i ja kukovima.
– Pa da prestanem, a? – Nisam odgovarao. Samo sam se naglo okrenuo i zagrlio je svom snagom stavljajući joj jezik u usta. Uzvratila je. Masirali smo se jezicima i grlili. Skinula mi je majcu i usnama se spustala niže. Imao sam osećaj da tim svojim slatkim usnama dodiruje svaki delić mog tela. Čučnula je i bila sasvim blizu kurca koji je pulsirao. Poljubila ga je i ihvatila za koren. – Mmhhaaa, mmhhhaaa, uuuuu! –  Stenjala je dok ga je stavljala u usta.
– Oooohhh – oteo mi se uzdah zadovoljstva kada sam osetio kako jezik okreće po vrhu glavića mazeći mi koren kurca i naduvena jaja, željna pražnjenja. Pušila ga je tako dobro, izludela me je. Moja tetka je tako dobro umela da kombinuje pokrete. Grickala ga je, lizala, sisala mi glavić i nabijala ga celog u usta.
– Da prestanem? – Pitala je moja tetka drkajući ga dok me je svojim sjajnim zelenim okicama gledala ženstveno i jebozovno. Nisam odgovaralo i sve što je mogla da čuje bili su moji sve glasniji uzdasi. Bio sam blizu i ona je to osetila. Prestala je. – Mhhaa, uuu, prestajem. Ne želim da mi svršiš pre nego što uradimo ono pravo.

Pridigla se i poljubila me. Mirisala je na moj kurac. Uhvatio sam je za struk i osetio da je gola voda. Preznojila se. Struk joj je bio punačak i seksi, mazio sam je po celom telu, zabijajići glavu u njene sise koje je već izbacila. Bile su divne, glatke i sočne. Pustila me je da se sladim njima.

– Uhhh, tako, tetkino. Sviđaju ti se aa? Je li, sviđaju ti se?
– Mhmm, daa, ti mi se sviđaš. Želim te – rekao sam i strgao haljinu na pod. Bila je potpuno gola, bez gaćica. Želela je da se jebe pre ovoga.
– Jesi li jebao do sada?
– Jesam.
– Koga? – Ispitivala me je mazeći mi kosu i ramena dok sam se ja i dalje naslađivao tetkinim sisama, polako spuštajući ruku ka njenim preponama.
– Devojku.
– Imaš devojku?
– Aha, uuhh – osetio sam toplinu njene pičke.
– Je si li je lizao? – Nastavila je sa pitanjim držeći mi ruku koja je već mazila njenu vrelu pičku.
– Ne.
– Dođi – sklonila me je sa sebe i uhvatila za ruku. Izašli smo u uski hodnik na kome se nalazio zamrzivač. Sela je na njega i raširila noge. Mazio sam je od butina do stopala. Nesvestan šta radim liznuo sam joj prste na nogama. Uzdahnula je i zabila mi ih u usta. Zastenjala je stiskajući se po sisama dok su mi se njeni slatki prstići nalazili u ustima. Drugom nogom mazila mi je kurac i jaja. Bio sam u transu kada me je za kosu povukla ka sebi i opet strasno poljubila, zalepivši svoj jezik o moj.

Moja tetka mi je dala da je jebem kod nje na selu

– Liži mi pičku, hajde. – Poslušao sam je i spustio se među njene noge. Pička joj je bila obrijana sa samo jednom crtom retkih ali dugih dlačica koje su je izduživale. Bila je već dovoljno napaljena i mokra. Lizao sam je celu i uživao u njenim sokićima. Obrađivao sam je jezikom skoro do rupice na guzi kada me je ona ponovo povukla ka gore i prstom pokazala gde da se zadržim. Moja tetka mi je nabila glavu na klitoris a ja sam jezik fiksirao na mesto koje mi je pokazala. Stezala mi je glavu i trljala se o moj jezik. Gušio sam se u pički i njenim sokovima slušajući tetku kako ubrzano diše i cvili, bukvalno cvili. Odjednom sam osetio kako joj butine i stomak podrhtavaju, sve više i više a onda kao da je cela ustreperela. Svršila je. Osetio sam nalet tečnosti na usne i čuo njen snažan ali prigušeni urlik.
– Aaaghhh, too, tooo – isprekidano je pričala dok se sve brže trljala o moj jezik. – Toooooo! – Konačno je uzviknula i polako me sklonila sa sebe. – Aaah, tako je mili moj, mmm – reče i ponovo počesmo da se ljubimo. Mazila me je a ja sam uzvraćao. Ponovo se spuštala ka kurcu. Želela ga je još. Mazila me je celog, od struka, preko butina i listova, sve do stopala. Ponovo ga je pušila, ovoga puta držeći me čvrsto za dupe. – Mua, mua, mua, mmm, ahh – čulo se dok ga je obrađivala. – Uhhh, kako je dobar, debeo i tvrd, uhhh, prelep je – reče pridižući se ali nije prestajala da mi drka. – Hajde da jebeš, hoćeš?
– Da, kako želiš? – Pitao sam je a ona se samo okrenula i malo raširila noge ostavljajući mi prostor da joj priđem od pozadi.
– Za sada tako. Samo, molim te, kad osetiš da si gotov izvadi ga, važi? – Pogledala me je preko ramena svojim seksi očima.
– Važi – rekao sam prislanjajući ga na njenu rupicu.

Kliznuo je tako lako i brzo u pičku koja je gorela. Stegao sam je za struk i snažno se zabio u tetku, do jaja. Jebao sam i jako i brzo trudeći se da ne svršim baš odmah. Želeo sam da je tucam dugo. I uspeo sam, nekih desetak minuta da ne svršim.

Moja tetka mi je dala da je jebem kod nje na selu

Moja tetka je stenjala je i hvalila moj rad kao prava, dobra jebačica

– Tako je, mili, tako, ne prestaj da ga nabijaš jako, too, too, puni tvoju tetkicu. Aah, aaah – stenjala je i cvilela. – Jel’ ti je lepo u meni, a?
– Da.
– Lepo je, da, lepo je da jebeš tetku a, kuronjo?
– Lepo je. A tebi? Jel’ ti odgovara moj kurac?
– Mhh, još pitaš, odvaljuješ me njime, kuronjo tetkin. Samo ne prestaj, molim te, izdrži još malo, aaahh, aahh. Ahaaha, još malo mili, jebi, jebi, jebi, jebiiii, aaah, svvrr… šaaaa, vaaaaam!! Aaaaah. – Urilknula je i rukom me odgurnula od sebe. Osetila je da sam i ja blizu vrhunca. Shvatio sam šta je htela i izašao iz nje.  – Tako je lepi moj, tako – pomazila mi je lice sa koga je curila znoj. Prišla mi je i usledio je još jedan nalet strastvenih zagrljaja, stiskanja i masiranja jezika. Znojevi su nam se izmešali i bilo je predivno. Gledala me je pravo u oči. – Hajde da svršiš, hoćeš? – Klimnuo sam glavom na dole u znak potvrđivanja. – Hoćeš da me isprskaš, m? Gde svršavaš sa tom tvojom devojčicom? – Pitala je drkajući mi.
– Sa njom sam uvek u kondomu – rekoh iskreno.
– Aha, dobro, pazite se. Hajde tetki da svršiš u usta, hoćeš?

Nije me trebalo dva puta pitati. Pristao sam a moja tetka ga je ponovo stavila u usta. Pušila ga je polako, nežno, samo glavić koji je nabubreo i ličio na jabuku.

– Mmhmm, mmm, divan je. Jel’ ti ga puši ona, a? – Pitala je kao da želi da se nadmeće sa mojom devojkom, da želi da zna sve o tome kako se jebem sa njom. Kao da je bila ljubomorna i želela moj kurac samo za sebe. Bila je savršena i moja devojka nije bila ni blizu dobra sa kurcem kao moja tetka.
– Nikad mi nije pušila. Ti si jedina kojoj ću stavljati kurac u usta.
– Mmhaa – smejala se. – Sviđa ti se kako ga obrađujem, a? – ako ga pušim i ližem?
– Ahh, daa, sve mi se sviđa što mi radiš. Ahhh, aaa- bio sam na ivici. – Hajde, puši ga, puši ga, puuuušii gaaaa, aaaahhh – nabio sam joj ga u usta da više nije mogla da govori. – Aaa, aaaah uuuuu, oooooohhh! – Urlikao sam kao životinja dok sam se praznio u tetkinim ustima. Gutala je ne želeći da izgubi ni jednu kap. Gušila se u spermi i veličini moje kite koja joj se još nalazila u ustima. Mazila mi je jaja jezikom oblizujući mi glavić.

Moja tetka mi je dala da je jebem kod nje na selu

– Aaah, kakvo pražnjenja, aa? Šta kažeš? Da li ti je dobro?
– Savršeno. Rekoh podigavši je da ustane. – Savršena si – rekoh stežući je za struk i dupe. – Najbolja.
– Samo da znaš, ja još nisam završila sa tobom, meni ovo nije dosta. Četiri godine sam ja bez muškarca i ne želim da na ovome ostane. Da znaš, noćas spavaš ovde, nema kući, jel’ jasno? – Reče preteći, ali sa osmehom zadovoljstva na licu. I ja sam se smejao i radovao njenoj naredbi. – Hajde, na oblačenje, da nas ne provale, moramo da se vratimo a noćas imam jedno iznenađenje za tebe, dopašće ti se – rekla je vrhovima prstiju me pomazivši po obrazu.

U selu više nikada nije bilo dosadno.

Tetkino

Nastavak: Kod tetke i njene komšinice na selu, I deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Teča, pa šta? - V deo
- Boško, dođi kod mene i Mileta, a ovog mog malog prepusti svojim dobrim drugarima! - reče teča „univerzalcu“. Teča i Mile su seli ...
Sa tetkom sam imao sex preko kamere
Gledali smo se i drkao sam sa tetkom. Ponovo sam video onu staru napaljenost u njenim očima. Trajalo je dugo, gledali smo se ...
Sa tekom sam imao sex preko kamere
Gledali smo se i drkao sam sa tetkom. Ponovo sam video onu staru napaljenost u njenim očima. Trajalo je dugo, gledali smo se ...
Nastavak avantura sa Ninom
Tatica je uživao što može svašta da radi sa Ninom Osetila sam da će mi uskoro napuniti usta, pripremila sam se da sve progutam ...
Moj svekar, moj zaštitnik i ljubavnik
Gurnula sam ruku u pičku i mazila klitic, i veoma burno sam svršila zamišljajući kako me svekar jebe. Ujutru sam donela odluku ...
Mama, tata i ja - nudistička porodica
Mama je svaki dan gola po kući a i mi isto. A seks su totalno digli na novi nivo, jebali su se gdje god su stigli, najčešće u dnevnoj ...
Mama je želela „masažu iznutra", III deo
- Svrši maco na mene i utrljaj spermu gde misliš da mi je potrebna, mama će te nagraditi svojim sokićem. Samo da znaš da si prvi ...
Mama na vikendici, razvaljena, isprskana
- Dođi mali da te mama počasti - a mama daveći se u kurcu pokušava da kaže „ne". Ja vadim ogromni kurac iz gaća ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x