Gde su sada i šta rade prve hrvatske starlete?

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sjećate li se tko su bile prve hrvatske starlete? Prije desetak godina, u poplavi žutila koje se brzo i snažno proširilo domaćim medijskim prostorom, bile su neizostavni dio društvene kronike. O njihovim dečkima, neplaćenim honorarima, pijanim ispadima i kojekakvim drugim „mini skandalima” čitali smo na dnevnoj bazi, često se pitajući „od čega te djevojke zapravo žive” te, naravno, „što uopće rade i zašto su poznate”.

Danas je priča posve drukčija jer su baš sve odreda u nekom trenutku shvatile da od pukog naslikavanja i neumornog rajcanja muškog dijela čitatelja zapravo nema ništa. U idućim recima svjedočit ćete nevjerojatnim transformacijama ljepotica koje su bile sinonim za žutilo, zabavu i skandalozne naslove, a danas su obiteljske i poslovne žene o čijim nabrijanim godinama svjedoče tek Google i naša sjećanja.

Nives Celzijus

Prije „Gole istine”, kolumne u njemačkom Bildu i vrućih glazbenih spotova, Nives Celzijus bila je probitačna djevojka bujnog poprsja, a često je se povezivalo s Dinamovim igračima. Godine 2005. za jednog od njih se i udala – s Dinom Drpićem dobila je dvoje djece i stupce žute kronike godinama punila njihovim dinamičnim ljubavnim životom. Da joj je status starlete dosadio, dala je naslutiti u samom početku svoje pjevačke karijere pa je na promociju jednog spota svojedobno došla helikopterom.

Put od starlete do punokrvne zvijezde ubrzala je knjigom “Gola istina” koja je postala najprodavanije književno izdanje u Hrvatskoj, izazvala brojne polemike i sjajno ilustrirala društveno licemjerje u kojem se “jednoj starleti” zamjeralo što se uopće primila pera, a kamoli i uspješno. Život žene nogometaša iscijedila je do maksimuma medijskim akcijama u Njemačkoj, u kojoj je stekla veliku popularnost, a danas, nakon bračnog brodoloma i svih negativnih napisa, slovi za poslovnu ženu, influencericu, blogericu, a glumila je i u predstavi “Vitez slavonske ravni” u osječkom HNK-u.

Gde su sada i šta rade prve hrvatske starlete?

Tina Katanić

Svoju medijsku karijeru ova atraktivna plavuša počela je 2005, kad je kao 19-godišnja studentica Pedagoške akademije pobijedila na izboru za Kraljicu Hrvatske. Uslijedile su brojne revije i voditeljske gaže, Tina je bila zaštitno lice svega i svačega, voljeli smo je i kao loto djevojku, sudjelovala je i u reality showovima, privatni život pritom uspješno krijući od znatiželjnika. Sve do mega skandala, prve domaće pornoafere koja se proširila društvenim mrežama, a zbog koje je Tina Katanić 2017. godine bio najtraženiji pojam na hrvatskom Googleu.

Neugodnu situaciju u kojoj su njezine intimne trenutke gledali i komentirali i političari i kamiondžije u početku je dobro podnosila, barem pred očima javnosti, boreći se za svoja prava koja su joj objavom videa, utvrđeno je i na sudu, ozbiljno narušena. Ipak, u posljednjih godinu dana potpuno se povukla iz javnosti, obrisala sve svoje profile na društvenim mrežama i, barem zasad, svojoj dinamičnoj i burnoj medijskoj karijeri rekla zbogom.

Gde su sada i šta rade prve hrvatske starlete?

Simona Mijoković Gotovac

Godinu dana prije Tine Katanić lentu na istom izboru ponijela je javnosti tada potpuno nepoznata Simona Gotovac. Emisija po emisija, revija po revija, izjava po izjava i javnost polako upoznaje njezina tadašnjeg supruga Antu te zajedno postaju ultimativni par za ekscese, čudne priče i bombastične naslove. Pred kamerama su se svađali, rastajali i sastajali, a iza njih, prema urbanoj legendi, organizirali tulume a la Silvio Berlusconi. Simona i Ante jedno su vrijeme na domaćim televizijama i portalima imali nesumnjivo više prostora od svih ostalih (pravih) zvijezda zajedno.

Nakon što je njihova ljubav pukla (i zbog borbe za skrbništvo nad kćeri osigurala još stotinjak skandaloznih naslova i priča), Simona je napravila nesumnjivo najveći zaokret na našem današnjem popisu. Prilično strastveno i glasno okrenula se vjeri i o njoj počela svjedočiti u crkvama, a s novim suprugom Stanislavom, s kojim ima dvoje djece, živi u Linzu u Austriji. Iako s potpuno drukčijim životnim svjetonazorima, i ovako produhovljena s javnosti je podijelila poneki detalj iz bračne postelje, priznavši da ne želi čuti za kontracepciju jer je „Bog gospodar života”.

Gde su sada i šta rade prve hrvatske starlete?

Ava Karabatić

I dok su se neke starlete za naklonost medija i naslovnice borile skandalima, Ava Karabatić za svoj se zvjezdani status izborila neobičnim, nekad čak i nevjerojatnim izjavama o svemu što postoji. Ruku na srce, i nju je u medije lansirao skandalčić, onaj u kojem je s tadašnjim dečkom Špirom navodno prijetila profesoru na fakultetu, ali ta je epizoda, nakon što se Ava sprijateljila s kamerama, brzo pala u zaborav. Njezina televizijska gostovanja i sudjelovanja u reality showovima spadaju u pravu TV-antologiju, a posebno ih je zabavno bilo slušati i gledati znajući da je Ava odlična studentica Filozofskog fakulteta u Zadru – svojim je indeksom s prosjekom 4,9 dugo i ponosno mahala.

„Pozdravljam svoje roditelje, a posebno mamu i tatu”, „Srušila bih crkvu sv. Donata i izgradila još stariju” te „Ja se prema svom psu ponašam kao da je živo biće”, neki su od najpoznatijih citata neumorne starlete koja u sličnom izdanju i raspoloženju, doduše, s puno manje medijskog interesa nego tih žutih i tabloidnih 2000-ih, djeluje i danas.

Ava Karabatić se plezi

Aleksandra Grdić

Senzualna Virovitičanka svojih je pet minuta slave dobila zahvaljujući tituli Miss Hrvatske 2003. godine, ali je tih pet minuta uspješno rastegnula na čitavo desetljeće na naslovnicama i u tabloidnim rubrikama. U naglom uzletu domaće modne scene Aleksandra se uspješno izborila i za svoje mjesto na modnim pistama, noseći pritom sve, od visoke mode do revija donjeg rublja u Pušćoj Bistri, ali posao manekenke nikad ju nije u potpunosti ispunjavao. Zato je, s još nekoliko kolegica, poput Antee Kodžoman i Maje Cvjetković, godinama činila kliku koja je bila sinonim za dobru zabavu i lude noćne provode, a voljela se natjecati i u reality showovima.

S obzirom na to da se s partnerom Markom, s kojim ima i dvoje djece, preselila u Viroviticu, Aleksandra je zadnjih godina puno rjeđe u medijima, a skandali s kojima je se povezivalo sad su davna prošlost. Ipak, i dalje je jedno od najprepoznatljivijih lica teško ponovljive ere manekenki i starleta.

Gde su sada i šta rade prve hrvatske starlete?

Stefany Hohnjec

Sredinom 2000-ih imali smo toliko izbora ljepote da su se nove missice „rađale” na tjednoj bazi, a javnosti je za oko zapela tada 17-godišnja Stefany Hohnjec, mlada nada ritmičke gimnastike i pobjednica na izboru za Miss sporta. Zaredali su se editorijali, televizijska gostovanja, povremene revije te obilaženje raznih društvenih događanja na kojima je godinama bila neizostavno lice. Javnost je dugo zanimalo tko joj je dečko, a čak se i njezina sestra Matea pokojim mini skandalom jedno vrijeme uspjela šlepati uz poznatiju sestru. Onda je, naravno, došao potpuni zaokret koji u njezinu slučaju uključuje obiteljski život, okretanje vjeri i povratak nekim starim strastima.

Stefany se, naime, udala i dobila dijete, a upravo na nagovor supruga Ivana opet se počela baviti svojim omiljenim sportom. U Zagrebu i Velikoj Gorici otvorila je Klub ritmičke gimnastike Stefany Hohnjec i upisala studij na Kineziološkom fakultetu.

Gde su sada i šta rade prve hrvatske starlete?

Slađana Petrušić

Za razliku od Stefany koja je u medijima uvijek igrala „na finjaka”, ova prsata plavuša pred kamerama je bila glasna, (ponekad i previše) iskrena, a pripadala je društvu kojem nijedna druga starleta vjerojatno ne bi htjela ni prići. Legendarna Slađa bila je, naime, dio ekipe Noćne more Željka Malnara, kultne emisije koja se emitirala na lokalnim TV-postajama, a uključivala je brojne likove sa zagrebačke Pešćenice i apsolutno nikakve filtere. U tom medijskom undergroundu Slađa je odlično balansirala između seks simbola i kvartovske cure koja bi te prebila da je krivo pogledaš. Tako je i njezino učlanjenje u Živi zid, na neki bizarni način, bilo posve logično, možda i očekivano – baš kao i nagli odlazak.

U svojoj uzbudljivoj medijskoj karijeri bila je i pjevačica te spisateljica, ali godine u Noćnoj mori ono su što od Slađe ipak najviše pamtimo. Danas živi posve drukčijim životom, ali otvoreno priznaje da su „sise i glupost”, njezino glavno oružje otprije desetak godina, najbolja sredstva za upravljanje masom. Pa vi recite da starlete nisu medijski maheri.

Gde su sada i šta rade prve hrvatske starlete?

Gianna Apostolski

Dok se Slađa skidala po lokalnim televizijama, Gianna je to radila na Novoj TV, u nekad jako popularnoj emisiji “Red Carpet”. Glasna i neposredna Splićanka bila je prva voditeljica nikad zaboravljenih Golih vijesti, rubrike u kojoj se „voditeljica” skidala prezentirajući aktualne tračeve s javne scene. Nekoliko epizoda bilo je dovoljno da svi čuju za Giannu, komentirajući pritom sve (ne)savršenosti na njezinu golom tijelu u nedjeljnom noćnom terminu. Gianna je komentare odlično iskoristila, podvrgavajući se estetskim operacijama pred kamerama, obilazeći evente i družeći se s tadašnjim zvijezdama njezina sasvim posebnog medijskog ranga.

Nakon kratkog i uzbuidljivog života pred kamerama Gianna se nakratko preselila u Maroko, a onda se vratila u rodni Split i počela baviti organizacijom evenata. S dečkom Dujom u vezi je šest godina pa Giannine gole vijesti danas gleda – samo on.

Gde su sada i šta rade prve hrvatske starlete?

Maja Morales

Nećakinja Jasmina Stavrosa i sestra repera Tome Žapera zvanog Makro Polo svoje je medijske minute dobila u vremenu kad su se starlete, zbog prilično jakog interesa javnosti, doslovno izmišljale. Slikala se za srpski Playboy, imala je dug jezik, voljela je estetske operacije i noćne provode, a zbog imidža koji je izgradila, odrekla je se čitava obitelj. Spomenuta je i u skandalu o “elitnoj prostituciji”, a iako je opovrgnula informacije da je primala novac za seks, ipak je priznala da su joj to godinama nudili, uz cijene od 500 do 5000 eura.

Nakon kratke, ali intenzivne medijske eskapade, Maji se gubi svaki trag. Je li nakon karijere starlete odabrala obiteljski život, vjersko prosvijetljenje ili nešto treće, zasad ostaje misterij.

Maja Morales za Playboy

Izvor: Index.hr

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x