Kako da postignete zajednički orgazam?

Do sada vam je cilj seksa sa partnerom bio da postignete orgazam svaki put kada imate seks, ali otkad na filmovima gledate kako se glumci rastaču od zadovoljstva tokom zajedničkim orgazama, ta mogućnost vam ne da mira. Ali, da li je to samo mit ili istina? I da li jurenje tog čarobnog momenta može da vam donese samo frustraciju jer ga nije tako lako postići. Mi vam tvrdimo da je zajednički orgazam ne samo moguć, već vam nudimo savete kako da ga dostignet, i naravno, podstičemo vas da uložite svoju energiju u pravu stvar!

Kako biste bili nagrađeni ovim čudesnim iskustvom koje svima predstavlja ideal jedne veze i iskustva u krevetu, moramo vas upozoriti da je za ovu evoluciju potrebna izvesna količina truda i vežbe, kao i savlađivanje prave tehnike, i na posletku, intimno i pravo poznavanje svog partnera.

Prvo uđimo u samu srž problema: zašto je toliko teško doći istovremeno do orgazma?

Razloga ima više ali vodeći je taj što je muškarcu potrebno mnogo manje vremena da doživi orgazam od žene. Dok mnogi muškarci pate od prebrze ejakulacije, činjenica je da mnoge žene imaju problema sa postizanjem vaginalnog orgazma, pa se neretko moraju poslužiti klitoralnom stimulacijom, a da ne pominjemo da ga neke žene nikad nisu ni doživele tokom seksa. Drugi od razloga po zastupljenosti je taj da  partnerima često ne odgovaraju iste poze u seksu, ali iz nekog razloga to ne žele da verbalizuju. Sledeći razlog može biti u brzini penetracije tokom seksa. Neko nepisano pravilo je da se krene sporijim tempom i da se postepeno ubrzava tokom odnosa, iz razloga što će muškarac tako malo odložiti orgazam a žena imati vremena da se dovoljno uzbudi.

Pa kako onda doći do istovremenog orgazma? Ključ je u tome da muškarac sačeka ženu.

Pisali smo već o tome koliko je predigra bitna u seksu, naročito za žene. Zato još jednom ponavljamo da je ne zaobilazite. Posvetite svojoj dragoj više vremena igrajući se sa njenim telom, njenim erogenim zonama, dok se dovoljno ne uzbudi i tek se onda zajedno prepustite strastima. Svaka erogena zona je manje ili više osetljiva na nadražaje pa se možete poslužiti i time ukoliko dovoljno poznajete svoju partnerku.

Ukoliko osetite da se orgazam približava probajte da skrenete misli na druge stvari koje nisu vezane za seks, čime ćete uspeti bar na neko vreme da ga odložite. Kao što možete odložiti orgazam misleći na neke stvari koje vas ni malo ne uzbuđuju, tako možete dodatno stimulisati seksualnu želju koristeći maštu ili pomagala kao što su prsti, jezik, vibrator i druge igračke. Ukoliko žena izrazi želju da u seksualnu igru uključi i svog plastičnog prijatelja to ne znači da ste loš ljubavnik ili da joj niste dovoljni već da je svesna svih mogućnosti koje joj se pružaju i ne libi se da ih iskoristi.

Rekli smo da neke poze više prijaju jednoj strani nego drugoj pa stoga promenite nekoliko položaja tokom seksualnog odnosa, što će ga svakako obogatiti ali i produžiti. Ne zaboravimo činjenicu da žene mogu doživeti orgazam, ne samo klasičnom penetracijom već i stimulisanjem klitorisa, pa iskoristite to znanje tako što ćete odabrati pozu u kojoj ćete moći stimulisati klitoris svojim penisom tokom penetracije. Nebo je granica.

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o
error: disabled