Najveći seks presedani u svetu poznatih

Bez obzira na to da li su češće u iskušenju, ili se ljubav jednostavno ugasila, poznati su mnogo puta morali da mole za oproštaj, jer su se prepustili strastima.

Eva Longorija i Toni Parker

Nakon tri godine srećnog braka, zvezda serije „Očajne domaćice” pročitala je stotine poruka koje je zgodni košarkaš neko vrme razmenjivao sa drugom ženom. Ne samo što je Prker varao lepu Latinoamerikanku, nego je to činio sa suprugom svog kolege i saigrača, Evom Beri. Razočarana Eva podnela je zahtev za razvod braka, i par se ubrzo rastao.

Arnold Švarceneger i Marija Šrajver

Prošlo je 25 godina od kad su se Arnold i njegova izabranica zakleli na večnu ljubav, ali je njihovom braku morao doći kraj kada je Marija saznala za Arnoldovu preljubu. Ona je, naime, otkrila da ju je prevario sa njihovom kućnom pomoćnicom, Mildred Patricijom Brenom, i da njih dvoje čak imaju i 14-ogodišnjeg sina.

Ešton Kučer i Demi Mur

Pr koji je tokom svoje bračne sreće privlačio najviše pažnje zbog velike razlike u godinama, nije ostao zajedno. Ipak za to nije kriva činjenica da je Demi starija od Eštona 15 godina. Ispostavilo se da Demi nije bila dovoljna nestašnom holivudskom zavodniku, i da se Ešton, noć pre proslave 7 godina braka sa glumicom, prepustio strastima sa 22-ogodišnjom Sarom Lil.

Hju Grant i Elizabet Harli

Omiljeni britanski par imao je pred sobom veliki izazov u 8. godini svog zabavljanja. Naime, glumac oznat kao „večiti neženja” uhapšen je zbog seksa s prostitutkom. Engleska lepotica odlučila je da pređe preko prevare, ali se par ipak rastao 5 godina kasnije. Ipak, oni su još uvek bliski prijatelji, a Hju je čak kum njenog sina Denija.

Bred Pit i Dženifer Aniston

Gotovo ni jedan od ovih skandala nije privukao toliku pažnju kao činjenica da je Bred Pit prevario tadašnju suprugu Dženifer Aniston, tokom snimanja filma „Gospodin i gospođa Smit”. epotica kojoj nije odoleo bila je Anđelina Džoli, žena koju su mnogi proglašavali najlepšom na planeti. I mediji, i paparaci, i prijatelji Breda Pita i Anđeline Džoli godinama su pričali o tome kako je veza slavnog para počela dok je Bred još bio u braku sa Dženifer. Ipak, glumac je to priznao tek 4 godine kasnije, kada je rekao da je gorenavedeni njegov omiljeni film jer se zaljubio dok ga je snimao.

Izvor: Glossy Espresso

Leave a Reply

1 komentar na "Najveći seks presedani u svetu poznatih"

Obavesti me o
Sortiraj::   prvo novi | prvo stari | najpopularniji

Ne znaju šta će od para u tom Holivudu pa samo varaju svoje žene. To tamo sve izopačeno.

wpDiscuz
Prikaži dugmiće
Sakrij dugmiće