Gej redaljka sa crncima

U mom malom mestu nalazi se hotel u kojem se nalaze bazen i teretana prlagođeni za pripreme sportista i eskurzije. Pošto mi je mama radnik hotela, imao sam povlastice za bazen i tertanu. Često sam provodio vreme tamo i muvao ribe.

Jednog dana u teretani upoznao sam Igora koji je bio prevodilac za fudbalski klub na pripremama. Pričali smo o svemu i posle nekog vremena Igor mi predložio da odemo kod njega u sobu. Pošto sam bio mlad, tek 19 godina, i naivan, pristao sam.

Kod njega smo nastavili razgovor uz piće. Posle nekog pića mene je počela da hvata nesvestica i ubrzo sam se onesvestio. Posle nekog vremena kad sam se probudio bio sam go, vezan za krevet i u kerećem položaju. Noge su mi bile skupljene, u ustima mi se nalazila neka lopta, ruke spojene i vezane za ivicu kreveta.

Igor je sedo na stolici i igro se sa svojim kurcem ispod šortsa: „Mali, dobro da si se probudio, uskoro kreće zabava. Ja nisam samo prevodilac fudbalera, ja sam njihova jebaljka; ponekad im namestim nekog klinca da ga rasture k’o što će tebe. Posle me nagrade dobrim seksom. Uskoro će nam se prdružiti dva moja crna prijatelja i zabava može da počne!”

Ubrzo u sobu su ušla dva crnca. Na sebi su imali samo šortseve ispod kojih su se ocrtavale ogromne nabrekline. Samo što su došli sa treninga – mirisali su na znoj, a gornji deo tela sve im je bio mokar od znoja koji se cedio sa njihovih pločica. Igor je nešto pričao, ništa ih nisam razumeo, i pokazivao rukom na mene.

Ubrzo je kleknuo između njih i rukama preko šortseva šcepao njihove alatke i masirao ih i ljubio preko šortseva. Onda im je polako sputio šortseve iz kojih su ispala dva ogromna kurca. Iako su bili spušteni, bili su ogromni. Igor je počeo da se igra sa njima: oba drži u ruci, a sa jednim se igra ustima. Prvo liže glavić, pa liže celog sve do jaja, pa se prebaci malo na drugi kurac, pa počinje polako da guta jedan po jedan kurac pomerajući glavu napred-nazad.

Kad je napravio pauzu da bi uzeo malo vazduha rekao je: „Sad ću da ih podignem za tebe” i nastavio da puši jedan pa drugi kurac. Koliko su bili veliki, nije mogo da ih ugura cele, samo do pola u usta! Posle nekog vremena Igor im je pustio kurčeve i prišao iza mene koji sam čučao na tepihu vezan za ivicu kreveta i počeo da se igra sa mojim čmarom.

Prvo bi malo rukama raširio guzove, pa bi mi jezikom lizao sam otvor… Osetio sam vrelinu njegovog jezika na mom otvoru a jedan crnac mu je nabio kurac u dupe i jebao, a drugi crnac je mene opkoračio i gurno kurac od gore pored mog otvora.

Igor je čas lizao moj otvor, čas kurac ovog crnca koji trljao kurac između mojih guzova, a drugi je jebao Igora sve žešće, da je sve više nabadao svoj jezik u moju rupicu. Neki put bih osetio njegov nos kako mi se nabija u dupe.

Posle nekog vremena Igor je ustao, opkoračio me i šakama raširio moju guzu, a jedan crnac je nišanio svoj nadignuti kurac ka mojoj rupici. Osetio sam kad je glavić prislonio na sam otvor a Igor je rekao: „Vreme je da te pocepa tako da ćeš posle tražiti još”. Poigravao se crnac glavićem po mojoj rupici, malo bi kružio, pa ga malo gurao. Nije još ulazio, kao da ima neku barijeru.

U jednom trenutku gurao je polako i širio barijeru, kad je iznenada gurnuo jako, probio prsten i nabio ceo kurac u čmar. Osetio sam oštar bol. Polako je povlačio kurac nazad pa ga opet gurao. Polako je ona bol prestajala.

Igor je ustao i otišao do drugog crnca da mu puši kako bi mu održavao kurac dignutim, a ovaj crnac me je sve brže jebao. U jednom trenutku me je zgrabio za kosu , prislonio glavu za drvene rešetke kreveta za koji sam bio vezan i sve žešće nabijao da mi je glava udarala o rešetke kereveta. Jebe me i rukom drži moju kosu i čupa sve žešće.

Čuo sam kako sve više uzdiše. U jednom trenutku sam osetio vrelu tečnost u svojoj utrobi a crnac je samo legao preko mene i primirio se. Ležao je neko vreme dok kurac nije splasnuo. Kad ga je izvadio, na njegovo mesto je došao drugi crnac. Lako je ušao pošto me je ovaj dobro raširio a podmazan sam bio od sperme.

Ovaj što me je drugi jebao imao je nešto manji od prehodnog. Igor je čučno na krevet sa podignutim kurcem ispred moga lica i šamarao kurcem i drkao dok me je ovaj crnac jebao. ubrzo igor mi je svršio na facu a ovaj crnac me uhvatio rukama za sise i sve više navlačio na svoj kurac i uvtao mi bradavice. Toliko me je nabijao da su mu jaja šljapkala na mom otvoru.

Ubrzo je i on svršio a ja od umora i bolova sam se onesvestio. Kad sam se probudio bio sam odvezan, sam u sobi, uvijen u čaršav koji je bio krvav u predelu dupeta. Otvorio sam da vidim i video sam malo krvi i sasušene sperme na mojoj butini. Na stolici su bile moje stvari a na stolu poruka: „Dobar si bio mali, ako oceš da ponoviš sve ovo zovi br. telefona.” U potpisu: Igor.

Da li sam pozvao, o tome u nastavku…

2
Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o
Goldie

uuuh kakve kurčine. pozdrav.

Prikaži dugmiće
Sakrij dugmiće
error: disabled