Jebanje majki, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Jebanje majki, I deo

Kada se kasnije tog dana Dario vratio iz škole, Sara ga je dočekala s nervoznim osmijehom.
– Bok dušo, kako je bilo?
– Uh, ok, mama. – Dario nije mogao ne primjetiti da se stara skockala u usku bluzu i mini suknju.

Već je dugo nije vidi tako uređenu. Ništa nije pitao ni rekao, ali je zapazio, Sara je to znala. Kada je otišao u svoju sobu Sara je pomislila – Zapazio je, gledao mi je noge. Dario se u svojoj sobi bacio na krevet. Slika lijepo oblikovanih nogu njegove majke nije mu izlazila iz glave. Zašto je nosila tu suknju? – pitao se. Možda ide negdje, ili tako nešto.

Veče je bilo kao svako drugo: večera, zadaća, tv. Ivo je opet drkao u radnoj sobi. Odlučila je da će ranije otići u krevet. Obukla je spavaćicu koja pokriva samo pola bedara, ušla u dnevni boravak u kome je Dario gledao televiziju, okrenula se prema njemu, pogledala ga i rekla:
– Idem spavati dušo, laku noć! – Pogledao ju je i još jednom zaustavio oči na tim nogama.
– Uh, dobro – rekao je.

Izašla je iz sobe, ali prije toga se nagnula, praveći se da nešto podiže s poda. Sada mu je u kadar ušao stražnji dio njenih bedara i majčino dupe prekriveno gaćicama! U, jebote! – pomislio je.

Ovo je bilo tako neuobičajeno! I on je otišo u svoju sobu nešto kasnije, jer se nije mogao koncentrirati na televiziju. Osjećao se čudno. Nelagodno. Nije bio nevin, i volio je pogledati par dobrih nogu kao i drugi dečki, ali… mamine? Razmišljao je o njoj i tome što se očigledno počelo događati u njihovoj kući. Na kraju krajeva, imala je lijepo tijelo. I stvarno dobre noge.

Čak se sjetio i svojih prijatelja kako su mamu nekada znali komentirati. Sviđalo im se što je za razliku od njihovih mama ona takav komad. Čak su je htjeli i ševiti! To ga je ljutilo, ali sada mu je bilo jasno. On nikada nije obraćao pažnju.

Mislio je; ta bedra, ti gležnjevi. Deset minuta kasnije duboko je disao, divljački natezao kurac i špricao po zraku. Sljedeće jutro Dario je jedva čekao da ode u školu. Zbog cijele te priče osjećao se pomalo kriv.

Kada se vratio kući hvatala ga je nervoza od ulaska kroz vrata. Što se može desiti? Na sreću, mame nije bilo doma. Dario je ispustio uzdah olakšanja. Otišao je u sobu i na krevetu našao kovertu adresiranu na svoje ime.

Otvorio ju je i izvadio nekoliko stranica. Izgledalo je kao neka priča na koje je često nailazio na internetu. Naslov je bio „Kako da me moj sin pojebe.” Hej, nije loše – pomislio je, ali onda se osvijestio pogledavši opet naslov „Kako da me moj sin…”

– Shit! Kurac! – Nervozno je pročitao priču o mami Sabini koja je slinila za kitom svog malog sve od kada ga je ulovila kako drka, a planirala ga se dokopati tako što je po kući hodala u sve manje i manje odjeće. Dariov kurac bio je tvrd kao kamen, tako da ga je morao na brzinu baciti u nesvjest. Taman dok je zakopčavao hlaće čuo je kako se ulazna vrata otvaraju.

– Dario? Doma si? – Napustio je sobu i došao u kuhinju gdje ga je čekala mama.
– Zdravo, mili. Daj mi pomogni s ovim stvarima.
– Uh, naravno, mama.

Dario je odmah zapazio Sarinu usku majcu iz koje su joj ispadale sise i biciklističke koje su joj raspolovljivale veliku guzu. Bože, bila je dobra. Na kraju krajeva, čini se da mu prijatelji i nisu bili tako bolesni. Poslije večere još je jednom pročitao priču.

Pretpostavljam da me želi – pomislio je – seks s tatom očito je prilično loš, kad je tako očajna. Razmišljao je i razmišljao. Koji su plusevi i minusevi. Pa, na pozitivnoj strani, mama mu je stvarno bila zgodna ženska: dobre noge, sisata, plavuša. Da, zgodna je. I stariji komad. Siguran sam da se zna jebati k’o kurva – pomislio je.

Ali, to je razmišljao o svojoj mami! Nemoj biti takav seronja! – svađao se sam sa sobom – Ona želi, ti želiš, naprijed!

Kada je ušao u kuhinju zapazio je da mama sjedi za stolom i telefonira s Donom.
– Baš je navršio 18 – Dona je rekla. – I izmjerila sam mu ga – 24 i pol! – Dario je produžio ravno do frižidera samo u sportskim hlačicama koje je rijetko nosio. Nije mogao pogledati majku u oči, ali ona je zato zapazila njegova mišičava prsa i snažne noge. Pokušala je ne gledati u prepone, no ulovio je njen pogled na kvrgi u gaćama. Nasmijao se sam za sebe.

Ovo je zabavno – pomislio je. Majka je gledala njegovu čvrstu guzu dok je odlazio s coca-colom.
– Kaj ti ne bi htjela probati bar jednom? – pitala je Dona.
– Um, hmmm – Sara je mumljala gledajući sina kako nestaje.

Kada je završila razgovor osjećala s očajno. Zar i on mene izaziva? Što sad? Što se događa? –Bila je istovremeno tako napaljena, ali i nesigurna. Osjećala je da je vrijeme za razgovor s Dariom. I ona je bila za, ali nije znala kako da artikulira svoje želje i potrebe, kako da mu objasni.

Jebanje majki, II deo

Očito je da ju je zapazio i da mu se sviđa to što vidi. Oh u kurac, pa što ako je incest. Dovoljno je star da zna što radi, on je prvi počeo! – Sara je razmišljala. Skupivši snagu uputila se prema njegovoj sobi.

Gdje je Ivo? – pomislila je – Da, tvoj muž. Sjećaš se? Opet je zaključan u radnoj sobi. Gad.

Drhteći kao mala djevojčica na hladnoći došla je pred vrata sinove sobe. Pripremila se da pokuca kada je začula nešto.
– Oh, da… jebb… – Dario je uzdisao. On je… drkao? Zaklopila je oči, oblizala usne i pomislila: – Jedan, dva, tri – i otvorila vrata.

Zajecala je kada je ugledala sinovu ruku kako leti po dignutoj kurčini.
– Mama! – Dario je vrisnuo i pokušao se pokriti.
– Dario, žao mi je stvarno. – Sjeo je na krevet, polu gol i sleđen. Zaklopivši usne na trenutak Sara je skupljala snagu: – Slušaj dušo – rekla je nježno, zatvarajući vrata za sobom i primičući se krevetu: – Znam da imaš potrebe. Imam ih i ja… – Zurio je u nju i njezin ogrtač čekajući da se nešto desi. Otvorila ga je i pustila da padne na pod. Dariove oči su pulsirale. – Daj meni – rekla je – Daj mi da ti ja to napravim. Molim te? Želim…

I onda je sjela pored svog zgodnog sina. Odmaknula mu je znojnu kosu s čela i spustila ruku s obraza na prsa, pa preko pupka do plahte koju je povukla. Kurac mu je bio poludignut i ljepljiv od one tekućine prije sperme. Uzdahnula je i progutala slinu.

Sad više nije bilo povratka. Nervozno se nasmijala baš kao i Dario. Počela mu ga je natezati sve dok nije bio kameno tvrd. Iznenada je osjetila kako vlada situacijom, ostalo je samo čisto uzbuđenje i pohota.

Oboje su ovo željeli. Majka jebanje, a on jebanje majki…

– Oh, mama, daaa… – Dario je uzdisao. – Drkaj mi ga, daj da svršim.
– Sviđa ti se? Hmmm?
– Da, mamaaa…
– Ooooohh, hoću jebati mog malog dečkića!
– Puši mi ga prvo. Molim te?
– Naravno, muško moje.

Sara je spustila usta na glavić i stavila sinov kurac u usta. Sviđao joj se njegov okus. Sisala ga je gutajući sokove, lickala, sva predana fantastičnom okusu mlade kare.

– O jebote, a tata? – Dario je uspaničeno pitao.
– Ne brini za njega, radi, kao i obično. – S tim odgovorom vratila se pljuganju sinovog kurca. Skroz ga je progutala, pušila grlom, pa ostavila mokrog, toplog i s tragovima sline koja se cijedila po jajima.
– Maaamma… – Dario je stenjao – tako je dobro!!! – Sara mu je pušila istovremeno mu drkajući, sve dok Dario više nije mogao izdržati. Dahtao je i rekao da će svršiti. Sarina ruka spretno je letjela gore-dolje, a usnama mu je glavić i dalje držala u vakumu dok ju je punio vrućom ljepljivom spermom. Kurac i čitavo tijelo su mu se grčili, imao je skroz neprepoznatljiv glas dok mu je njegova seksi mama pila svaku kap.

– Wow, mama! Kako si dooobra!
– Hvala ti, zlato – rekla je i spustila svoje usne na njegove.
– Slušaj, bolje je da odem dok ti se otac nije izvukao iz svoje pećine. – Ustajući po mantil s poda okrenula je sinu guzu i pitala ga: – Sviđa ti se moje tijelo?
– Jebote, naravno!

Sara je rukama prešla preko sisa, štipkajući bradavice, i zatim ih spustila prema pizdi koju Dario još nije vidio. Trljala je mokru pičkicu za njega i zatim se okrenula kako bi joj mogao dobro promotriti dupe.

Njišući se u ritmu muzike koja je odzvanjala samo u njezinoj glavi obujmila je dlanovima guzove i u naletu droljavosti raširila ih pružajući sinu pogled na čmar. Velika greška! Dariov kurac naglo je skočio, a kada je mama to primjetila promrsila je:
– Oh, u kurac.

Oči su mu bile tako gladne, no, bolje bi bilo da ode.

– Slušaj – Sara je rekla navlačeći mantil. – Sutra ne moraš ići u školu. Ok?

Kada je odlazila pogledala ga je ravno u oči, ne kao majka već ljubavnica. Pohotno je uzvratio pogled. Bili su toliko uzbuđeni da praktički uopče nisu spavali.

Kada se sljedećeg jutra Sara probudila, bila je uzbuđena ali i paklenski nervozna. Zapazila je da Ivo, koji je ležao uz nju, još spava. Kako patetično – pomislila je. Dobar čovjek, a tako loš ševac.

Čak i u prvim godinama braka činilo se da više uzbuđenja pronalazi u gledanju pornića nego tucanju vlastite žene. Sve je to odbijalao Saru, no njegov uspješan biznis barem joj je dozvoljavao da živi životom kakav je oduvijek željela – lijepa kuća, obitelj, nije morala raditi. Zahvaljujući svim tim blagodatima imala je vremena na pretek, a to u kombinaciji sa ovako katastrofalnim seksualnim životom značilo je i puno vremena za fantazije.

Ona je u svojoj glavi provrtila čitav spektar, od grupnih silovanja do divljih jebačina s crncima, a kako je starila one su se malo i promijenile.

Jebanje majki, II deo

Muškarci u njenim maštarijama postajali su sve mlađi i snažniji, a njihove kurčine sve veće. Analizirajući to, Sara je zaključila da baš takvo sanjarenje znači da i dalje može privući mladiće, a onaj detalj s obdarenošću… pa… nakon silnih godina s Ivom željela je probati nešto novo. Jednom je i pokleknula baš sa suprugovim poslovnim partnerom ali to je naglo prekinuto kada se on s obitelji preselio u Italiju.

Par godina poslije, desilo se nešto što je nazivala „slučajnom aferom”.

Nastavak: Jebanje majki, III deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.7 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

mm, sexy

1
0
Would love your thoughts, please comment.x