Slučajni susret s komšinicom pretvorio se u dobru jebačinu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sedeo sam za šankom u jednom beogradskom kafiću i pio pivo sa ortakom. Iako je bio radni dan, kafić je bio pun, a bilo je i lepih devojaka. Primetio sam da me jedna gleda. Niska, smeđa kosa, lepa, nosila je kratku haljinu koja je isticala lepo oblikovane noge i guzu koja je zatezala haljinu. Posmatrao sam je dok je igrala sa drugaricama par metara od mene. Nasmešila mi se, a kad sam odgovorio osmehom, prišla mi je. Razmišljao sam šta bih sve radio s komšinicom sa susednog stola…

– Zoki, šta radiš? – smešila se.
– Izvini, znamo se? – bio sam zbunjen, izgledala mi je poznato, ali nisam mogao da se setim da smo se upoznali.
– Naravno, zar ne možeš da se setiš? – i dalje se smešila.

Gledao sam u nju i odjednom se setih. Ona je bila moja komšinka dok se nisam preselio u Beograd, kada sam krenuo u srednju školu. Posle srednje sam počeo da radim u Nemačkoj, retko sam dolazio u Beograd, a još ređe u rodno mesto, tako da sam je poslednji put video kada je imala 9-10 godina. Bila je mlađa od mene 7-8 godina.

– Moja komšinka Jovana…. Baš si porasla – rekoh kroz osmeh.
– Poslednji put si me video kad sam bila dete, a sad sam punoletna devojka. – reče uz vrcav osmeh.

14471389mRt

Poljubili smo se u obraz i zagrlili i od tog trenutka se nismo razdvajali. Upoznao sam je sa mojim ortakom i zajedno smo pili za šankom. Razgovarali smo, rekla mi je da je pre mesec dana napunila 18 godina, da je četvrta godina srednje, sviđa joj se to što živi sa drugaricom u Beogradu, a napomenula je da će njena drugarica prespavati kod dečka tako da je sama u stanu.

Moj ortak, a i njene drugarice su otišli, tako da smo ostali sami u lokalu. Alkohol je radio svoje, pili smo, a ona je izazovno igrala pored mene, često se guzom i telom trljala o mene. Prijalo mi je, bio sam tvrd kao stena, nisam je ispuštao iz zagrljaja. Seo sam na barsku stolicu, a ona je igrala tik do mene. Naš razgovor je postao intimniji. Dok mi je pričala da ima dečka ali da nije ništa ozbiljno, ja sam spustio ruku i mazio njene noge. Jednom rukom me zagrlila oko vrata, a drugu je stavila na moju butinu i lagano je stiskala.

Primetio sam da gleda u nabreklinu na mojim pantalonama, a svesna toga da je posmatram olizala je svoje pune usne. Šaputao sam joj na uvo da je izrasla u prelepu devojku i da mi se sviđa dok sam zavlačio šaku između njenih nogu. Dotakao sam prstima njene gaćice koje su bile vlažne i počeo da je mazim dok smo se ljubili. Moji prsti su sve brže radili ispipavajući njenju vlažnu mekoću, kad se odvojila od mene i gledala oko sebe da vidi je li neko primetio.

Ono malo ljudi što je ostalo nije obraćalo pažnju na nas. Bilo je baš uzbudljivo tako se vaćariti pred drugim ljudima. Poljubila me je i pitala da li želim da prespavam kod nje. Platio sam račun i krenuli smo zagrljeni u njen stan. Na putu do njenog stana svaki čas smo stajali da bismo se ljubili i mazili. Na jednom delu gde nikog osim nas nije bilo na ulici dok smo se ljubili zavukao sam ruku ispod njene haljine i mazio oble guzove, a ona mi je mazila i stezala kurac koji je pretio da probije pantalone.

Slučajni susret s komšinicom pretvorio se u dobru jebačinu

Nisam više mogao da izdržim, bio sam napaljen kao nikad do tad. Uhvatio sam je za ruku i otišao sam s komšinicom u prolaz između dve zgrade. Bilo je mračno, što je odgovaralo, da nas niko ne vidi sa ulice. Pribio sam je uza zid kad smo došli do kraja prolaza i strasno poljubio. Zadigao sam joj haljinu, a ona je za to vreme otkopčala moje pantalone i izvadila tvrdu kurčinu.

Uhvatio sam je za guzu i podigao, a ona me zagrlila rukama oko ramena. Pica joj je bila uska ali vlažna, tako da nije bio problem da uđem. Nabio sam joj do korena, a ona je glasno kriknula. Pribijena do zida i stegnuta u mom zagrljaju nije mogla ni da mrdne, a ja sam je žestoko jebao. Nabijao sam do kraja, pica je bila uska tako da sam uživao kao nikad.

Preplitali smo jezike strasno se ljubeći, osećao sam njen vreo dah dok je stenjala. Nije mi trebalo tako napaljenom dugo da svršim, kad sam osetio da sam blizu, još sam ubrzao. Jecala je dok sam je punio kao niko do tada, a glasno vrisnula kad je svršila istovremeno kad i ja. Izvadio sam ga iz njene vlažne pice u poslednjem trenutku tako da sam joj svršio po obrijanoj pici i butinama, srećom ne u nju. Svetla na susednoj zgradi su se palila dok sam je brisao maramicom.

Brzo smo se udaljili smejući se dok je neka baba psovala sa balkona. Par minuta kasnije bili smo u njenom stanu. Otišla je u kupatilo da piški, a ja sam razgledao stan. Izašla je gola iz kupatila. Pogled na njeno telo oduzimao je dah. Sise nisu bile velike, ali lepe i pune, bokovi uski, pica izdepilirana, a noge odlične. Nasmešila se kad sam pokazao da se okrene. Uradila je to polako i posmatrala me preko ramena dok sam gledao u njenu savršenu guzu, tako lepo oblikovanu i zategnutu. Krenula je polako ka sobi, a ja sam išao iza nje i gledao kako se guza pomera dok hoda. Ušla je u sobu i upalila svetlo.

tumblr_nz1y7g2KbA1uy0amko2_400

Kada sam ušao ležala je gola na krevetu. Polako sam se skidao. Jovanu je to palilo, uvijala se kao zmija na krevetu dok sam se svlačio. Hvalila je moje telo. Kada sam se skinuo pošao sam prema krevetu, a ona je blago raširila noge. Ljubio sam je od stopala, preko listova, unutrašnje strane butina, sve do pice. Uvijala se i stenjala dok sam je ljubio i lizao tik do pice.

Namerno sam odugovlačio, a ona me molila da je poližem. Poljubio sam kliću nežno, a onda počeo divljački da je ližem i mazim prstima. Uvijala se i stenjala, prste mi provlačila kroz kosu dok sam je jezikom i prstima vodio do orgazma. Pritisla je šakama moju glavu na njenu vrelu picu dok je svršavala, a ja sam jezikom skupljao njene sokove. Uvijala je bokove i pozivala me:
– Hajde, jebi me… ne mogu da čekam… – Legao sam preko nje, a kurac sam prislonio do njene pice i mazio je glavićem, trljao se o nju, ali namerno nisam hteo odmah da udjem u nju. Mučio sam je tako još neko vreme. – Molim te…. ne mogu da čekam…. uzmi me… molim t….aahhhh… – nisam joj dozvolio da završi rečenicu, zario sam ga u nju do kraja i ostao tako neko vreme. Izašao sam iz nje pa ušao samo glavićem i tako stao.

Pomerala je bokove da bi se dublje nasadila ali sam je pritisnuo svom težinom tako da je kurac samo malo dublje ušao. Ni ja više nisam mogao da čekam pa sam počeo divljački da je jebem. Izvijala je bokove u brzom ritmu, pa sam ulazio u nju do kraja. Uska pica je stezala moj kurac i povećavala zadovoljstvo, tako da smo oboje stenjali kao životinje. Noktima mi je grebala leđa dok mi je govorila kako je niko nije bolje tucao.

Okrenuo sam je na bok, a ja sam legao iza nje, takođe na bok. Mazio sam njene sise i lizao vrat dok sam je tako jebao. Izašao sam iz nje, da ne bih svršio i legao na leđa. Bila je na meni i lagano se nabijala. Pomerala se polako gore-dole, dok su se sise lagano njihale.

Slučajni susret s komšinicom pretvorio se u dobru jebačinu

Počela je da ubrzava tempo dok sam joj mazio sise i lagano štipao bradavice. Zabacila je glavu unazad i sve se brže nabijala primičući se novom orgazmu. Podigao sam se u sed i lizao njene bradavice, a ona se nabila do kraja i samo se pomerala napred-nazad brzo.

Svršila je uz krik koji je pretio da probudi celu zgradu. Bila je sva znojava, poljubili smo se, a onda me gurnula da legnem i ustala sa mene. Lizala mi je kurac od korena do glavića, pa ga stavila u usta.

Odlično sam se provodio s komšinicom…

Jeza mi je prolazila čitavim telom dok mi je pušila kurac i drkala. Kad sam osetio da svršavam uhvatio sam je za glavu i nabijao na kurčinu sve dok nisam eksplodirao u njena usta. Sve je progutala, a nije prestala sa pušenjem dok mi nije skroz omlitaveo. Legla je pored mene, poljubili smo se i tako iscpljeni brzo zaspali.

pic_642

Ujutru me probudio alarm koji je Jovana namestila da je probudi za školu. Poljubili smo se i mazili još mamurni i opijeni od lude noći. Sumirali smo utiske, pričali o divnoj noći, kada je počela da mi drka. Podigao sam se u krevetu, tako da sam skoro sedeo dok mi je ona pušila. Lepo je to radila.

Ležala je na stomaku, imao sam dobar pogled na njeno divno dupence.

Rekao sam joj da stane i da ostane tako da leži na stomaku. Ljubio sam je i mazio duž leđa sve do guze. Guzu sam masirao, ljubio i grickao, dok se ona lagano uvijala. Razdvojio sam joj guzove i liznuo čmar.

Lizao sam ga i masirao prstima, želeo sam da je jebem u tu divnu guzu. Stenjala je tiho. Prihvatila je da je jebem u guzu, ali je tražila da budem nežan, zato sto to nikad nije radila. Namazao sam njen čmar nekom kremom, a potom i moj prst pre nego što sam ga gurnuo u njenu guzu. Nežno sam je jebao prstom da bi se opustila. Dodao sam još kreme, namazao i moj tvrd kurac i legao preko nje prinevši kurac do same guze.

tumblr_mqngnnmvyN1s8oa59o1_500

Ona je ležala na stomaku, a guzu je blago izbacila. Ušao sam lagano samo glavićem i jedva primetno se pomerao. Kada se malo navikla ušao sam dublje, pazeći da budem nežan. Lagano je dahtala. Bio sam toliko napaljen, ali sam se nekako suzdržavao da ga ne nabijem do kraja. Ušao sam još dublje i malo ubrzao prodiranje. Stenjala je ali me je i podržavala da nastavim.

Podigao sam je da bude na kolenima glave oslonjene na krevet, a ja sam klekao iza nje i nastavio da cepam to divno dupence. Počela je i sama da se nabija. Uživao sam da gledam kako meša tom divnom guzom dok sam je sve jače tucao. Stenjala je glasno, ali je tražila da je jače jebem, tako da mi je kurac bio skoro ceo u njenoj guzi.

Seo sam na krevet, a ona me opkoračila i nabila se na tvrdu kurčinu. Sad je već lakše ušao u razrađenu guzu. Nabijala se prilično brzo. Uživao sam u pogledu na njeno lepo lice dok se grči od zadovoljstva. Sise su poskakivale gore-dole.

Kad je usporila tempo savladana umorom, položio sam je na leđa stavio njene noge na ramena i jako jebao u dupe. Mahala je glavom sa jedne na drugu stranu i glasno podvriskivala, ali me i molila da ne prekidam.

1645201A5DX

Stvarno je žestoka jebačica. Pogled na divne sise koje se pomeraju od siline nabijanja i njenu facu u ekstazi me načisto izludeo. Nabio sam joj još 2-3 puta, izvadio ga i prineo do njenog lica. Svršio sam po njenom licu, ustima i grudima, a ona je oblizivala usne i gutala spermu.

Istuširali smo se zajedno, pa sam je potom otpratio do škole. Kad god dođem iz Nemačke spavam kod nje u stanu i svaki put je sve lepše.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x