Klinci su me karali na žurci a muž je sve to gledao

Imala sam 26 godina, suprug 45 godina, živeli smo u braku 7 godina u malom gradiću. U toj, ne velikoj sredini, uvek sam svojom pojavom izazivala pažnju, posebno muškaraca koji su otvorenih usta upirali poglede u moje telo, moje lice. Oni bi me karali svojim napaljenim pogledima.

Jednom se zapravo desilo baš to – jebala sam se sa nekoliko njih u isto vreme…

Moja duga crna kosa, pune usne i čisto lice sa krupnim crnim očima je izazivalo je uzdahe, posebno kada im je pogled padao na poveće grudi, uski struk, zategnutu kruškastu stražnjicu koju su duge noge isticale kada se podignem na štiklice od 10 cm i uvučem se u kratku suknjicu ili se zategnem farmerkama.

Muž je poprilično bio zauzet, a ja sam vreme provodila nešto radeći i družeći se sa devojkama iz komšiluka. Iznenadila sam se sa koliko slobode su pričale o svojim seksualnim iskustvima jer su bile relativno mlade, jedva punoletne. Posebno su upečatljive bile njihove priče o žurkama i grupnom seksu na tim zabavama, o zadovoljstvima koja su im pružena od strane više muškaraca za noć.

Negde u tu zimu njih dve su zajedno sa mojim mužem i sa mnom bili na nekom koncertu u Beogradu. Posle koncerta zamolile su da svratimo na neku žurku da navrate kod neke drugarice da joj čestitaju rođendan.

Muž je pristao, ništa ne sumnjajući, a ja sam malo strahovala zbog ranije priče mojih prijateljica ali sam iz nekog razloga ćutala.

Klinci su me karali na žurci a muž je sve to gledao

Kada smo stigli i ušli u neki prostrani stan, lepo opremljen, videla sam desetak devojaka i možda petnaestak mladića, od kojih su neki bili veoma mladi, kako se zabavljaju poprilično živo uz muziku i obilje pića. Njihova drugarica je bila poprilično vesela i zabavljala se sa svima razdragano se smeškajući.

Sipali su nam žestoka pića i dok smo se upoznavali sa okupljenima primetila sam da neke devojke očijukaju sa mojim mužem, od njih dva puta straijim.

Na početku mi nije smetalo, ali kako je on sve više pio i sa njima nasmešen razgovarao javljala se neka ljubomora. Moje dve mlade drugarice su brzo oko nas okupile neke mladiće koji su vrlo zainteresovano komnunicirali sa nama, a posle nekoliko pića, neretko njihove ruke su padale na njihova, a bogme i na moje telo, kolena, nogu.

Na početku sam to odmah odgurivala, a kako se suprug sve bolje zabavljao sa nekim devojkama ja sam sve ređe sklanjala ruke momaka koje su šarale mojim delovima tela. Počelo se i plesati i neki klinac, ne verujem da ima više od 16 godina, koji se folirao da ima 19 je počeo plesati sa mnom. Pokušala sam da držim neko odstojanje od njegovog tela, ali se on pripio čvrsto uz moje telo tako da sam osećala njegovo mlado telo uz svoje i nabreklinu koja je kroz farmerke pritiskala prvo moju butinu kroz minić, a vremenom se počeo i trljati uz moje telo.

Pružala sam neki otpor, ali kada sam videla kako se muž prislonio nekoj devojci i ona ga poljubila, prebacila sam ruke preko dečkovih ramena i poprilično uzbuđena prepustila da njegove ruke počnu da lagano kruže po mojim leđima, zadnjici, a kad ih je spustio na grudi, tiho sam uzdahnula sa:
– Nemoj to.
– Što, opusti se? – odgovori on i još više me pripi uz sebe da sam osetila njegovu tvrdu muškost kroz tkaninu mog minića kako toplo pulsira.

Što od alkohola, što od milovanja i stiska upalila sam se još više i prepustila se muzici dok je on svojim usnama dodirnuo moj vratić, a ja sam sve šumnije disala i uzdisala ne znajući šta da radim.

Trajalo je to neko vreme, nekako sam se s mukom sabirala, ali kad sam videla kako mi se muž pijano zavalio kod devojaka više nisam ni pokušavala da pružam neku odbranu.

Kad je usnama potražio moje, kratko sam stisnula moje punačke usne, potom nesvesno ih pokrenuh spremno sam prihvatila njegove, prvo lagano uzvraćajući usnama, pa jeziom, dok su njegovi pokreti rukama počeli mesiti moje tvrde dojke, šaptao mi je kako me mora imati.

Ćutala sam dok me je poveo na dvosed i poslužio pićem, neprestano milijući moje telo, noge, grudi. Gledala sam supruga koji je sedeo pored mene i pokušavao poprilično alkoholisan da neku klinku privuče na fotelji u svoj zagrljaj. Dok sam to posmatrala moj mladi partner je sve više osvajao i moje telo i um.

Kad me poveo za ruku, ustala sam, nisam se opirala, krenula sam sa njim i samo sam pogledala preko ramena supruga koji je pijano, tupim pogledom, blenuo za nama dok se vaćario sa klinkom. Prošli smo pored par muškaraca koji su zadivljeno zviznuli za nama dok smo mi ulazili u drugu sobu.

Nisam stigla ni da pogledam gde sam kad sam se našla u krevetu sa mladićem koji nije gubio vreme. Strasno me ljubeći podigao mi je suknjicu i strgnuo tange smeštao mi se među noge. Pokušala sam u nekoj unutrašnjoj borbi sama sa sobom, da ga odgurnem, međutim moje telo nije slušalo, a njegov stisak se pojačavao i shvatila sam da se prepuštam tom mladom vižljavom dečaku koji će svakog trenutka ući u mene.

On mi je hitro svukao majcu i usnama i jezikom moje grudi doveo do čvrstih lopti i užarenih bradavica. Nisam ni bila svesna da mi je ruka trljala njegovo međunožje dok je svlačio svoju majcu sa svog mladog mišićavog i vitkog tela.

Kako su me karali napaljeni momci sa žurke…

Poželela sam da me ima, dok sam mu žurno raskopčavala pantolone, da što pre uđe u mene. Potpuno svesno sa puno strasti uzvraćala sam poljupce, a usne spuštala na njegov vrat, ramena.

Rukama sam ga povlačila na sebe, razmaknutih nogu iščekivala da iz otkopčanih farmerki da njegova muškost krene u moju vrelu mačkicu.

I dok sam šaptala:
– Uđi u mene, stavi mi ga – preko njegovog ramena videh kako se moj muž uz pratnju devojke pijano strovalio pored mene.

To me je još više uzbudilo i dok je on pijano gledao ja sam uhvaćena za kosu dopustila da me mladić pogura prema svom međunožju i tada videh ogroman glavić na batini tog klinca kako štrči ispred mog lica i usana.

Kratko sam oklevala, a onda sam zinuvši koliko sam mogla spustla usne na glavić, pa jezik i stiskom usana gurnula mu kožuru prema stomaku. Zastenjao je od zadovoljstva, a telo mu se izvilo, što me uzbuđivalo kao nikad. Rukom stiskajući i usnama i jezikom radeći dovodila sam malog do ludila i kad me prevrtao na leđa shvatila sam gledajući u pijanog muža, koji je nešto mumlao devojčici, da će me ovaj mladi muškarac imati tu pored njega.

Klinci su me karali na žurci a muž je sve to gledao

– Želim te – šaptala sam šišteći od želje.

Ostelila sam kako mi namešta taj vreli krupni tvrdi kurac na vaginu, uzdahnula sam nameštajući se.

– Nemoj ga celog – govorila sam u trenutku kad mi je klinac ušao, bolno sam jeknula izvijajući telo u luk, gledajući supruga u oči. Otrgao se uzdah: – O kako to boli, polako, polako, uf.

Kao da me tim prvim pokratom razdvojio, glasno jecajući i uzdišući, prepustla sam se šireći noge, oslanjajućise tabanima o postelju… Njihala sam u njegovom ritmu i glasno ječala od zadovoljstva koje je nadvladalo bol posle nekoliko njegovih dugih trzaja u mene. Moje ruke su prstima hvatale njegova ramena, noktima pritiskajući kožu ramena.

Zastao je kratko i meni se ote:
– Jebi me! Celog… Gurni mi celog, daj mi ga celog, jebi me mili, rasturi me… – reči su sam izlazile, blizina muža i mladićeva duboko zabijena batina u mene izazvali su eksploziju orgazma dok sam ga, grčeći se, stiskala duboko u sebe vrteći guzom koliko sam mogla.

Potpuno sam izgubila kontrolu shvativši da desnom rukom držim ruku muža i govorim:
– O kako je ovo lepo dragi, uh rastura me mili…

Suprug je samo povremeno rukom stisnuo moju dojku, a potom je, dok me klinac silovito se zabijajući dovodio do novog orgazma, samo tupo gledao sa devojkom koja mu je spavala pored.

– Okreni se dušo – začula sam mladića kad mi je izvadio svoj ogromni penis koji je štrčao u nebo, sa velikom rumenom glavom, na vitkom telu, dok je klečao na postelji.

Poslušno sam se namestila na kolena i ropski klečeći primila tu veliku muškost u sebe dok me je rukama oko struka snažno navlačio na svoj kolac.

Klinci su me karali na žurci a muž je sve to gledao

Svršavala sam otegnutim vriskanjem, slušajući lupanje njegovih jaja od siline zabijanja u moju mačkicu ispunjenu i rastegnutu. Vrištala sam pomamno se i sama nabijajući na njega želeći da me bukvalno razbije njime dok su mi izlazile sočne rečenice od kojih se svaka završavala sa „Jebi me mili”. On se samo grčeći mišiće lica nabijao i nabijao mene do zadnjeg milimetra.

I dok sam sva u vatri navučena na batinu svršavala on napravi nekoliko jakih uzastopnih trzaja u mene do korena, vukući rukama moje dojke i potom osetih provalu sperme u mojoj utrobi.

Nesvesna i plodnih dana padoh po postelji ispod njega koji je još uvek pulsirao u meni ležeći na meni sa rukama koje gnječe dojke, znojavim telom pripijen uz moju pozadinu. Onda mi je šaptao nešto i dok nisam još bila pri sebi uz njegove ruke ostetih još nekoliko kako mi ponovo vraćaju želju i glad za seksom.

Kao kroz maglu sam videla još tri muškarca kako na velikom krevetu svlače odeću i rukama miluju moje telo. Želela sam da prekinem:
– Nemojte – šaptala sam, ali dok me je moj mladi ljubavnik još uvek ispunjavaokurcem koji je gubio čvrstinu, šaptao mi je:
– Pusti ljubavi, opusti se ljubavi moja, uživajmo – i dok me ljubio vadeći mlohavi ud iz mene među moje duge noge smeštao se drugi mladić koji je nesmetano jednim trzajem ušao u mene.

Bez snage i želje da se oduprem, više mi nije bilo ništa važno, sem tih mladih tela koja su se prepletala oko mene izazivajući u mom telu zadovoljstva dok sam na bočno i tavaničnom velikom ogledalu posmatrala pludivlja uvijanja naših tela.

Klinci su me karali na žurci a muž je sve to gledao

Vriskajući i uzdišući uvijala sam guzom i telom, prateći ogledala, izazivajući sladostrasne uzdahe mladića koji me tucao, ali i druge dvojice od kojih je jedan ušao u moje usta gde su ga moje usne požudno sisale, dok sam drugom mladiću rukom snažno vukla kožuru na kurcu prema stomaku.

Moj prvi ljubavnik je neumorno grickao moje bradavice stiskajući nabrekle čvrste dojke.

Oni su me karali i brektali su kao parnjače dok sam se izvijala i bezobrazno tražila da me rasture svojim mladim telima uz moje uzdahe:
– Da to jebite me, jebite, još, celog… Dragi rasturaju me ovi dečaci – dozivala sam muža…

To koliko su me karali je trajalo je i trajalo, sva gola u vodi dočekah da se i treći muškarac divlje zabije i isprazni u meni, dok sam ja vrištala i stenjala, a onda čvrsto zagrlih mog prvog ljubavnika, ljubeći mu usne, uho, vrat, zahvaljivala mu na divnoj noći.

Dok su se oni udaljavali on je ponovo rastao u mojoj šaci koja ga je, uz nekoliko pokreta mojih usana, uspravila u svoj svojoj veličini i čvrstini.

Ponovo sam ga povukla na sebe i u sebe, napetog, velikog, sa nabreklom crvenom glavom. Kada ga je ponovo, svom dužinom, držeći me rukama za bokove, nabio celog u mene više ništa nije postojalo sem mojih sladostrasnih uzdaha i vriskanja dok sam se svom snagom prepuštala, uvijajući i se i nabijajući na to čudo koje mi je razvilo požudu i želju da me satre njime.

Znojava i prepuštena strastima i užicima gledala sam od nazad nabijena do jaja kako moj muž posmatra, pored usnule devojke, kako mu klinac rastura ženu do najsitnijeg dela vrele utrobe. To me još više palilo, divljala sam na mladom momku koji nije propustio priliku da me ima na toj žurci, na tom širokom krevetu, dok nas je moj muž posmatrao.

Nekim čudnim pogledom, pogledom pokajnika, pratio je kako nam se tela izvijaju u sladostrasnim pokretima praćenih mojim ječanjem i vriskanjem dok su me karali razni mladi kurčevi.

Muža sam pozvala rukom da nam se pridruži, što je učinio spremno.

Klinci su me karali na žurci a muž je sve to gledao

Sisao mi je bradavice i mesio dojke, a potom sam mu prihvatila penis usnama, dok sam se odozgo nabijala na mladića.

Kad se mladić ponovo našao odozgo na meni i jakim uzastopnim trzajima, napetih mišića, zakucavao u mene i dok sam široko raširenih nogu, razjapljenih vilica vrištala, osetih kako on svršava u meni, a muž svršava na moje dojke.

Potom smo čvrsto pripijeni i isprepletani, bez snage, isceđeni, klonuli u san.

Klinci su me karali na žurci a muž je sve to gledao

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

1. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

2. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

3. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

4. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

5. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

6. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments