Moje igračke i njegov kurac su mi podarili gromoglasan orgazam

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ove moje igračke spremljene su ispod nekih gaćica u posebnoj ladici u ormaru. Međutim ubrzo se to nakupilo, jer čini mi se što sam duže bila daleko od sexa uživo sa muškarcima zbog rizika od korone bila sam i više gladnija za nabavku još igračaka. Tako da trenutno ta moja kolekcija ima svoje posebno mjesto u jednoj kutiji koja se nalazi u zadnjem dijelu mog ormara.

Dakle, prelazim na ono glavno. Kada me je Dejan nakon dvanaestog flerta preko Interneta uspio otkotrljati na moj krevet u mom stanu – bacila sam frustrirana pogled na svoj ormar i zabrinuto pomislila da se možda nisam uništila s igračkama.

– Jesi li? – Dejan je dahtao, naslonivši mi jednu ruku na trbuh, a drugu na svoju omekšanu osovinu. Zavirio je u nju s nadom blagim osmjehom na licu, a ja sam osjetila kako sam se zacrvenila sva kao posljedica koju sam zaradila satima jebanja mog novog dečka.
– Pa, ne baš tako – odgovaram Dejanu.
– Prokletstvo. – Dejan je u tom momentu skliznuo sa mene. Bio je zaista sve što sam tražila u prijatelju za krevet: miris mu je bio ugodan, oči su mu bile tople, a tijelo plivača natjeralo je moje gaćice da se namoče u sekundi kad sam primijetila kosti kuka kako se vide na njegovom tijelu. Bio je tako divan da sam se mentalno udarala satima zavijajućih orgazama, a koje nisu mogli izgledati kao da ih imam.
– Da. Nekako čudno – promrmljala sam i pritisnula usne na njegove – prokletstvo, mogao me je barem poljubit.
– Reci mi šta da uradim. – Dejan je provukao ruku ispod mene kako bi me mogao zagrliti, a zatim svojim usnama poljubio u vrat. – Želim da se zabaviš koliko i ja…
– Oh, zabavljam se. Jednostavno nisam … tamo. – Željela sam vrisnuti.
– Pa, idemo tamo – te me još čvršće stisnu. – Stvarno mi se sviđaš, Lukeria. Službeno sebi uskraćujem još jedan orgazam dok ga ti ne dobiješ.

Nasmijala sam se na te njegove riječi. Njegov smisao za humor, uparen s njegovom nevjerovatno slatkom prirodom, bila je druga stvar koja je nakvasila moje gaćice nakon našeg upoznavanja i to je bio razlog zbog čega smo ubrzo počeli izlaziti i nakod jedne sedmice i spavati zajedno. Ali sada je prošlo mjesec dana i znala sam da je Dejan izuzetno strpljiv, brižan. Želio mi je ugoditi i tu zaista nisam imala nikakvih pritužbi.

– Ozbiljno. Reci mi šta još mogu učiniti da se svršavanje dogodi i kod tebe? – Ponovo me je poljubio. – Bilo šta! Hoćeš li da obučem kostim? Plesati okolo? Striptiz uraditi za tebe? – Nisam mogla zaustaviti smijeh koji je navirao iz mene ali kad se Dejan ponovno prevrnuo preko mog tijela i prislonio svog ljepotana uz moje tijelo naglo sam zastala se smijati. – Bilo šta?! – ponovio je. – Reci mi.
– U redu. Pravi muškarci bi se mogli nositi s igračkama. Nekolicina koja je pobjegla kad su špijunirali moju kolekciju – i to još kad nije bila ni upola manja od sadašnje – jednostavno nisu bili pravi muškarci. Zar ne? Zaista se nadam da te ovo neće prestrašiti.
– Bilo šta – šapnuo je. Trljao se o mene i ja sam tada zastenjala.
– U mojoj garderobi je kutija… igračaka… – Zagledala sam mu se u lice, čekajući da vidim njegovu reakciju. Možda njegovo gađenje, prezir, njegov užas. Ali nije bilo nijednog.
– I nisi mi ranije reka o ovome jer…?
– Ima ih puno – izustila sam automatski. – Mislila sam da bi te moglo zastrašiti.

Dejan mi je zatim povukao prema sebi kako bi ponovno uspostavio čvrst kontakt s mojim tijelom, svjesna sam bila topline svoje mace i pohotne želje. Željela sam ga samo primiti unutra, osjetiti kako me iznova strastveno jebe. Ali znala sam da će nam u ovom trenutku biti potrebna ruka. Mozak mi je bio preopterećen, a pomisao da će Dejan koristiti igračke kako bi manipulirao sa mnom dovodilo me je do ivice ludila. Gricnula sam se za donju usnu, a on je odmahnuo glavom.

Moje igračke i njegov kurac su mi podarili gromoglasan orgazam

– Neću biti zastrašen. Sve dok te dodirujem, ne bojim se nekoliko malih igračaka. – Uzdahnula sam na ove njegove riječi utjehe.
– Ok – rekla rekla sam. Tihim glasom sam ga upitala: – Da li ti je stvarno u redu s ovim? Želim samo ako si siguran u to.

Dejan je zatim bez riječi spustio usne na moje nabrekle grudi i prešao jezikom po ukručenim bradavicama. Zadrhtala sam poput lista na vjetru i kočila se na momente dok su moje grudi bile u njegovim vlažnim i toplim ustima. Dok sam dahtala od uzbuđenja on me jepočeo lizati preko moje ključne kosti prema vratu i resici mog uha te mi šapatom u uho nježno rekao:
– Šališ se? Rekao sam bilo šta ću da uradim samo da te zadovoljim, ljepotice. – A onda je ustao i otišao do ormara sa garderobom tražeći kutiju neugodnih stvari koje sam skrivala od većine muškaraca s kojima sam imala sex u posljednjih pet godina. – Je li to to? – Izvukao je kutiju iza hrpe mojih cipela, a zatim je spustio na tepih pored kreveta. Trljajući čelo, spustio je ruke na bokove. – Hm, vau. Ovo je pomalo impresivno. – Gurnula sam glavu i lice u jastuk:
– Tako mi je neugodno.
– Nemoj biti. – Kleknuo je pored kreveta na kome sam ležala gola i golicao me po boku i guzi dok nisam provirila. – Lukeria, želim da se i ti osjećaš dobro. Rekao sam ti da mi se sviđaš. E sad, prije nego što otvorim ovo… – bacio je pogled na kutiju – hmmm vrlo velika kolekcija igračkica, moram priznati, i ako ćeš se zato bolje osjećati i biti zadovoljna, samo mi reci šta da od ovoga bi voljela da koristim? – Promolila sam glavu iz jastuka dovoljno da otkrijem samo jedno oko. Dejan je izgledao iskreno,dok me njegova ruka milovala po leđima uzduž moje kičme. Onda sam promrmljala:
– Iznenadi me. – Tada mi je srce još jače zakucalo u grudima. Jesam li zaista pronašla muškarca koji prihvata igračke kao pomagalo u sexualnim igricima i da je poput mene? – Iskreno, uzbuđena sam samo dok gledam kako razabireš po kutiji i pokušavaš odabrati neku igračkicu.

Dejan je onda sjeo na pod pored kreveta, a oči su mu se raširile dok je razvrstavao moje igračke iz kutije i izvlačio jednu po jednu. Ja sam se suzdržavala da se ne smijem dok je to on sa takvom pažnjom izvlačio moje igračkice. Zec. Lisice. Loptice Ben Wa. Plavi svjetlucavi čep.

devojka sisa dildo

– Jesi li koristilia sve ovo? – upitao me je ozbiljnim glasom kad je spustio ružičasti silikonski dildo na tepih.
– Ne. – Skočila sam do ivice kreveta, zgrabila sam onda poklopac kutije kako bi izazvala njegovu reakciju. Ta moja reakcija ga nije zbunila nego je nastavio pažljivo posmatrati svaki predmet dok ih je slagao na pod u jedan, ono, uredan, pedantan red, a dok ih je tako slagao ja sam postojala sve više uzbuđenija u neizvjesnosti. Odvojio je crni veliki dildo mašući njime u zraku, uzdignutih obrva, dok su mi trnci prožimali kroz tijelo od uzbuđenja. – Koristim ih puno i eto drago mi je da si otkrio da ih volim sakupljati.
– Dejan je obema rukama uhvatio stezaljke za bradavice i raširio ih ispred svog lica.
– Ovo? – pitao je naginjući glavu.
– Nikad korišteno. – Odgovaram uz smiješak. Pregledao je ostatak sadržaja. Zatim me je pogledao na neki način i nešto je bilo u tom njegovom pogledu što me je natjeralo da zadrhtim.
– Imam ideju. – Približio mi se do kreveta, naslonio svoje usne na moje i prešao rukom nježno preko mog trbuha i između bedara. Zadirkivao me je brzim istraživanjem mojih vanjskih nabora, a zastenjala sam kada je istrgnuo ruku. – Zatvori oči i ja ću odabrati nešto. – Zastao je kako bi mi gurnuo jezik u usta, zavrtevši ga pomahnitalijim pokretom nego inače. Odjednom je stao. – A onda ću te jebavati sve dok iznova i iznova ne moliš za još. Šta ti misliš?
– Oh wow. Da molim te. – Zatvorila sam oči prema uputama, osjećajući micanje kreveta dok se Dejan spuštao na pod. Iščekivanje je bilo intenzivnije zatvorenih očiju, zrak u sobi golicao mi je bradavice i muju napaljenu, vlažnu macu. Pokušavala sam ostati mirna dok sam tako zatvorenih očiju slušala zvukove njegovog probiranja po kutiji.

Isprobali smo moje omiljene sexy igračke

– Oh da. To je to – reče Dejan. – Šta li je zgrabio? – zapitala sam se. – Drži oči zatvorene, u redu?
– Da drržim ih.

Onda je došao na krevet i spustio se svojom težinom na moja bedra. Mogla sam osjetiti njegov pogled nad sobom, a njegov potpuno očvrsnuti kurac sada je gurnuo oko centimetar ispod moje mace.

Stavio je ruku na moju humku. Kružio je prstima po njenim podšišanim uvojcima, a zatim je jedan od njegovih prstiju uronio između nabora mace i okrznuo njen otvor.

Moje igračke i njegov kurac su mi podarili gromoglasan orgazam

– Lukeria … već si se jako navlažila. Jedva čekam da vidim šta će se dogoditi kad budem sada koristio ovu tvoju igračku na tebi.

Prije nego što sam išta uspjela progovoriti, pritisnuo je glatku, zaobljenu glavu jednog od mojih staklenih dildoa. U tom momentu nisam još bila sigurna o kojem se radi i udahnula sam duboko dok je Dejan namještao vrh glavića da stane u otvor moje pohotne mace.

– Da li ti se sviđa to?

Kimnula sam samo glavom. Ugurao ga je zatim malo dublje i tada sam ga odmah prepoznala – plavu safirnu ljepoticu, s grebenima koji su se trljali po zidovima moje mace na najfiniji način. Prvi ulazak dilda u moju macu je bio pomalo nagao i Dejan me je onda povukao prema sebi a u maci je ostao samo glavić dilda. Negodovala sam na trenutnu prazninu i maznim glasom ga preklinjala…

– Još, molim te, Dejane.

Poslušao me je i ponovio nekoliko puta ulazak i izlazak dilda cijelom njegovom dužinom kroz moju pohotnu macu. Svaki put kada je stakleni dildo skliznuo u mene snažno je udarao u dubinu moje mace i zatim ga je izvukao skroz iz mene. Moje lice je faktički utrnulo, a kad mi je dahtanje bilo neusklađeno Dejan je takođe ispustio iz sebe stenjanje.

– Uživam gledati kako drhtiš kad te jebem s ovim – rekao je. – Volio bih da vidiš kako si lijepa. Grudi su ti tako pune, a stomak ti se praktički diže sa svakim tvojih dahtanjem. Znaš li da ti se i butine tresu? – Da, zaista jeste. Ponovno je zabio dildo duboko u mene, ovog puta ga ostavivši zabijenog u mojoj maci.
– Želim da te osjetim – šapnula sam.
– Hoćeš – rekao je. Zatim je uključio jedan od mojih vibratora i direktno mi zagolicao klitoris. Zadrhtala sam bolno osjećajući ga.
– O Bože tako je dobar osjećaj. Molim, molim te. Jebi me, Dejane.

tip devojku jebe dildom od pozadi

– Otvori oči – rekao je. Stisnula sam macom stakleni dildo dok je on pritiskao vibrator na moj klitoris, a drugom rukom zabijajući dildo koji se još uvijek nalazio u meni. Zastenjala sam i malo se odgurnula se, voleći ovu kombinaciju koju sam toliko puta probala sama. Željela sam Dejana umjesto dilda ali duboko u meni on mi je ipak svojim potezima, riječima i milovanjem doprinijeo ovaj orgazam koji trenutno doživljavam kao grmljavinu.
– Molim te – šapnula sam. Izvukao je dildo iz moje mace, a zidovi staklenog dilda bili su sjajni i glatki od moje vlažnosti. Dejan me je zatim okrenuo na stranu, zadržavajući vibrator na mom klitorisu i onda je približio svoj kurac bliže otvoru moje mace. Grčila sam se u susret njegovom kurcu ali on me je nastavio zadirkivati dodirujući glavićem ivicu moga otvora pri čemu sam cvilila od želje da uđe u mene. Pokušavala sam ga bokovima natjerati da ide naprijed ali on me privuče u strastven poljubac dok mu je kurac već bio na ulazu u moju napaljenu i pohotnu pičku.

Njegov kurac i moje igračke – prava su mera za moj užitak

– Spremna? – upita me.
– Daaaaa, spremna sam!

Tada mi je gurnuo njegovo veličanstvo lurac u moju pičku i utonuo je daleko dublje od dildoa, ispunivši mi na taj način opseg pičkice i u tom zadovoljstvu ispustila sam glasan krik zadovoljstva. Nastavio je još žešće u ritmu da mi zabija kurac i jako lupao u nju, a onda naslonio vibrator na moj klitoris i tako u paralelnom ritmu orgazam mi se šunjao sve bliže i bliže. Osjetila sam dolazak eksplozivnog orgazma koji je dolazio preko ruku i nogu.

– Tako se dobro osjećam mmmmmm! – Dejan me poljubi strasno u usta, udahnu zraka i naglo se ponovo zabio u mene. – Još uvijek ne dolazi orgazam. Ne još. Ti prvi – izgovaram cvileći te riječi. Ponovno se zabio u mene, snažno, a ja sam zabacila glavu unatrag od zadovoljstva ne vjerujući da mi se ovako nešto upravo događa, zbog čega sam opet ispustila vrisak zadovoljstva.

Bedra su mi se tresla dok se zabijao u mene i više nisam mogla vidjeti ni čuti, a um mi se ispunio intenzitetom koji su mi donosili Dejanova žestoka prodiranja kroz moju pičku. Zastenjala sam i više se priljubila uz Dejana, a on je sve brže i brže udarao u moj klitoris, dok nisam zavrištala:
– O Bože da, da, da!

Moje igračke i njegov kurac su mi podarili gromoglasan orgazam

Dejan je nastavio svoju vještu vožnju kroz moju pohotnu pičku, rukama me je zgrabio za bokove, a zatim i za grudi. Moj orgazam postao je neodoljiv i sladak, proderao je kroz mene poput tornada i natjerao me je da toliko stenjem da sam pomislila da nisam možda oglušila. Dejan je usporio, a zatim je kurac smjestio što je dublje mogao dok su mi mišići pičke još uvijek grčili oko njegovog kurca. Zagledao se u mene s blistavim osmijehom.

– Jebeno si vruća – rekao je. Zakikotala sam se.
– I ti si.
– Ipak nisam završio s tobom.
– Ne?

Stavila sam ruke na obraze, oba su vruća i trnula još uvijek od one cijele minute kad sam prestala disati. Dejanov kurac se savim dobro osjeća, a koji pulsira još uvijek u mojoj maci.

– Definitivno ne. – Izvukao se i grubo kliznuo, zadihan, pokušavajući se suzdržati. Zatim me je ponovno trljao vibratorom, osjetila sam kako mi puca i drugi vrhunac, niotkuda je dolazio i od radosti zaplakala dok sam išla u susret njemu. Tada je Dejan izgubio kontrolu i ugrizao me za rame dok je ubrzavao zabijaću svoj kurac u mene.
– Lukeria… – zastenjao je i dok je klizio u meni zadrhtala sam ponovo, a val zadovoljstva jedva da mi je dao vremena da dišem.
– Oh, Dejane! – Dejan je jako zastenjao je i trzajima ulazio u mene. Rukama sam povukla njegove ruke, osjećajući ga u svom jezgru kad me je jako zalupio kurcem, povukao se zatim na kratko pa ponovo silno prodoreo kroz moju pičku. Napokon me ispunio jednim glasnim jaukom, uzdahnula sam, a tijelo mi je bilo potpuno oslabjelo. Dejan je pao preko mene i zabio usne u moju kosu.
– Vau. – Lagano se otkotrljao u stranu pod uglom kojim se trljao kurcem o moj bok. Nasmiješila sam se kada sam shvatila što se dogodilo.
– To je bilo nevjerovatno – rekla sam. Dejan se podigao, lica crvenog, disanja i dalje nesigurnog. Poljubio me usta, obraze, a zatim i čelo.
– Da, bilo je – rekao je. – Sve je to bilo prelijepo. Znaš, nisam siguran u ostatak sadržaja kutije.
– Kako misliš? – Dejan mi je onda u malim krugovima prelazio vibratorom niz trbuh dok nije zastao naslonivši ga na otvor moje mace. – Mislim – rekao je smješkajući se: – Nisam siguran kako svi oni rade za tebe. Dahtala sam…
– Izgleda da je bolje da to saznamo ako isprobamo ostatak kutije.

Moje igračke i njegov kurac su mi podarili gromoglasan orgazam

HeraCD

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

HeraCD


Gdje je ljubav, tu je laž, tu je prevara.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x