Frajer koji me je pokupio iz autobusa

Registrovani korisnici ne vide reklame

Seo sam pozadi na jedno sedište u busu. U jednom momentu osetim se nekako čudno, počnem da razgledam po busu i provalim tipa koji sedi dva sedista od mene i pilji u mene. Povremeno je spuštao pogled, gledajući u pod ili u mobilni, nisam siguran, a ja se pravim da sve to ne primećujem, ali ga u momentima kada ne pilji posmatram. Imao je kratku jaknu na sebi koju je razgrnuo, kao slučajno, da bih ja video maljave grudi koje ima ispod majice sa V izrezom. Bio je izrazito crnokos, crnih očiju, jako maljav i imao je jaku crnu bradu od 4-5 dana. Počeo je da mi se vrti film u glavi, a kita lagano da mi se diže, pa sam morao da stavim ranac preko, zbog putnika do mene. U jednom trenutku malo pre moje stanice on ustane i dođe do zadnjih vrata. Sprema se da izađe. Tu se rasprše svi moji snovi. On pogleda opet u mobilni koji je držao u ruci, a ja iskoristih priliku da ga osmotrim. Bio je skladno građen. Vitak, ili bolje reći – taman. Negde 185cm/80kg. Oko 33 godine. Pomislih – šteta, pravi frajer. Bilo mi je uzbudljivo i da ga samo posmatram i maštam. Delovao je onako malo sirovo, ruralno, drsko i bezobrazno, ali ne kurčevito i nafurano. Odavao je utisak samosvesnog i sigurnog muževnog muškarca. Mužjaka.

Odgovorio je na SMS kratko. Izašao je iz busa i pre nego su se vrata zatvorila, vratio se! Stajao je tu do mene. Kako ovi novi busevi imaju staklo, nije mogao da se približi nego se naslonio na staklo. Počeo sam da gutam knedlu i kao, ne posmatram ga. A on se onda bezobrazno okrenuo i gleda u mene, tačnije preko mene, kao. Verovatno zbog ostalih putnika. Pomislih – e pa kad si ti bezobrazan, mogu i ja. I počnem diskretno da se oblizujem. A onda izvadim labelo, koji koristim kad je jesenja Košava, i namažem ga. Pa se opet jezikom po usnama obližem. On kao ne gleda.

Približava se moja stanica. Ustanem i pripremim se da izađem. On stoji ispred mene. Trudim se da ga ne dodirnem, ali on krene malo unazad, pa se prisloni. Bio je za nijansu viši od mene. Ja ne reagujem. Otvaraju se vrata. I pitam:
– Silazite? – On:
– Da. – Krenem ka zgradi, a on, frajer, za mnom. Stigne me i pita: – Mogu li da dobijem tvoj broj? – Skinem naočare i pogledam ga u oči i pitam:
– Zaista si siguran da ti treba? – On:
– Da. – Dam mu broj. Naravno, rezervni. Otkud znam ko je!

Frajer koji me je pokupio iz autobusa

Ulazim u stan. Rezervni telefon mi pišti – stigla poruka. Psujem nešto u sebi i skidam se. I aj da vidim ko je. U SMS-u piše: „Malo pre si mi dao broj. Voleo bih da te karam. Kada može?”… Ni da li može, ni da li hoćeš, rešio čovek. Odgovorih mu: „Može kad hoćeš.” Sledeći SMS: „Može odmah”. Napisah: „Može, ali sačekaj da se istuširam, 10 minuta.” I krenem ka kupatilu. Stiže SMS: „Može, daj mi broj stana. Ispred ulaza sam”. Napišem mu broj stana.

Mislim da je sigao u roku od 30 sekundi. Bio sam samo u gaćicama jer sam krenuo da se ponovo tuširam, pošto se, inače, svakog jutra tuširam, ali sada, ipak… Pozvonio je. Otvorio sam mu vrata. Čim sam zaključao, navalio je da me ljubi i prislonio me uza zid da se ne srušimo na pod.

Skidao je tu kratku jaknu, a ja sam posle trenutka zbunjenosti krenuo rukom ka njegovoj kiti, koja je već bila kao kamen. U trenutku zastanem i kažem:
– A tuširanje? – On skide majicu i pokaza svoja neverovatno lepe, maljve grudi i onaj muški stomačić, baš kako treba. – Reče:
– To ćemo posle. – Skinuo mi je gaćice i počeo da mi steže guzu. Onda se spustio do kite koja samo što nije eksplodirala. Olizao ju je, a prstom je krenuo ka rupici. Rekoh:
– Čekaj bar da uzmem lurikante. – On:
– Gde je? – Rekoh:
– Ovde na polici. – On:
– Čekaj malo. – I onda je usisao moju kitu a potom ju je samo malo olizao. Počeo sam da stenjem. Ne smem ni jako da uzdišem, još smo kod ulaznih vrata. Rekoh:
– Ajmo bar na krevet u sobu. – I pođoh, a u glavi mi se sve vrtelo. Počeo sam i da se tresem od uzbuđenja. On se izuo. Skinuo istovremeno i trenerku i gaće. Seo sam na krevet. Dok se svlačio, gledao sam u njegovu tvrdu i debelu kurčinu. Rekao bih, prosečne dužine, oko 17, ali veoma debela. Pomislih – kuku, kako će ovo da uđe?! Imao je maljave, čvrste, mišićave noge i čvrsto malo dupe. Stao je pred mene i rekao:
– Sisaj ga, mali! – onako krajnje dominatno. – Nije morao dva puta da mi kaže, i sâm bih to uradio. Prvo sam ga olizao natenane, prešao na jaja, pa malo na butine. Morao sam da kleknem da bih sve dohvatio. Lupao me je kitom po obrazima i čelu. A onda mi ga uvalio u usta i počeo da me napušava. Uspeo sam u jednom trenutku celog da progutam. Sve vreme mi je govorio: – Tako mali… tako… puši ga… sisaj mi glavić… to…tako, lepo… – To me je još više palilo. Posebno što mi govori „mali”, a vršnjaci smo.

Frajer koji me je pokupio iz autobusa

Samo što nisam svršio… Krenuo sam rukom sa svojoj kiti. On je video i rekao:
– A nećeš! Penji se na krevet. Lezi na leđa! – Legao sam. Šta sam drugo mogao? Pošto sam bio skroz zbunjen i sluđen, i uzbuđen, ko zna šta bih još uradio. Počeo je da me ljubi po celom telu, da mi liže kitu. Došao je do bradavica i počeo da ih sisa i gricka. Mazio sam ga po leđima i stezao dupe sve jače.

Ovaj frajer je znao šta hoće, a to sam bio ja

Rekoh:
– Svršiću. – A on će:
– Nečeš još – i legao preko mene i počeo žestoko da me ljubi. Imao sam utisak da mi je jezik uvalio do krajnika, a bale su nam curele po mojim obrazima, koje je žarila njegova oštra brada od 2-3 dana. Onda se odmakao i rekao: – Može bez kondoma? – Rekoh:
– Ne može. Ti si neznanac. Ne znam ti ni ime. – Rekao je samo:
– OK. Imaš kondom? – Malo sam se pribrao i rekao:
– Imaš tu u fioci. – Izvadio je i navukao kondom. I to jedva. Čudi me da nije pukao koliko mu je kita bila debela i nabreklih vena. Uzeo je lubrikant i namazao kitu. Ja sam samo gledao i kroz glavu mi je prolazila misao – kako će ovo da uđe…? Kao da je provalio moj pogled, pa je rekao:
– Ne brini se, ući će lagano i bezbolno. – Onda je na svoje prste sipao lubrikant. – Raširi noge. – Odmah sam, kao po naredbi. Prvo je polako uvukao jedan prst i počeo sa fistom, potom i drugi, i počeo da mi nadražuje rupicu. Ugurao je i treći lagano. Počeo sam da se opuštam i da stenjem. I opet kao naredba:
– Ne diraj kitu i nemoj da si svršio. Moraš da svršiš bez drkanja dok te karam.

Odustao sam i prepustio sam se. Gledao sam u plafon. Nisam primetio kada je skinuo kondom. Podigao mi je noge, ja sam ih pridržavao. Polako je ulazio. Stao, pa izašao. Pa opet, i kad je mali bol prestao, ušao je ceo. Smestio se u mene.

Frajer koji me je pokupio iz autobusa

– Vidiš da može – i poljubio me. – E, a sada ću da te odvalim mali. – Nasmejao sam se i poljubio ga.

Stavio mu noge na leđa i stegao dupe. Jako, i to mu je bio signal da krene da me odvaljuje. Nisam znao šta me je snašlo. On je, frajer, ulazio i izlazio iz moje guze toliko brzo da ne znam šta mi se dešavalo. I sve vreme mi je pričao:
– Tako stenji dečko, uzdiši duboko, dok te jebem… – To me je još više palilo. Počeo sam da ga stežem i nogama i za dupe i ujedam za ruku. On se još više ložio, pa je upro kao da ceo hoće da uđe u mene. U jednom trenutku sam zaurlao i svršio. On je primetio i rekao: – Vidiš da može i ovako – i ubrzao ritam. Ja sam počeo da stežem mišiće i da se nameštam, ne bi li što pre i on svršio, jer sam u trenutku pomislio – razvaliće me.

Uskoro sam osetio kako toplina puni moju guzu. On je cvileo… tako nešto. I rekao:
– Gotov sam – a onda se strovalio na mene i ljubio me po vratu, po licu, po ustima. Ležao je tako sve dok mu kita sama nije ispala. Ljubili smo se, a onda osetih da nešto curi iz mene. Uhvatih ga rukama za glavu:
– Svršio si u meni bez kondoma? – On:
– Da, ali ne brini se. I ženu karam sa kondomom. Zdrav sam. Ali tebe sam hteo bez. – Ne znam da li sam ili nisam bio ljut u tom trenutku. Prijalo mi je, ali ne volim to sa neznacem. – Idem da operem kitu. Gde ti je kupatilo?
– Tamo pored ulaznih vrata.

jedan gej drugom svršava u bulju

On je otišao u kupatilo, a ja sam ostao da ležim, jer nisam znao šta me je snašlo. Pokušavao sam da dođem sebi od zadovoljstva, od šoka, od misli. Došao je i počeo je da se oblači.

– A tuširanje?
– Izvini, žurim. Ti svakako moraš da se istuširaš – i bacio mi je peškir koji je koristio. Počeo sam da se brišem. Posteljinu svakako moram da promenim. – Moram po dete u vrtić. Znam gde je izlaz – i krenuo.

Brišući se, krenuo sam za njim. On je otključao vrata i otišao. Pitah ga:
– Hoćemo li se opet videti?
– Ne znam – i otišao je.

Posle dugog tuširanja, skoro hladnom vodom, ja sam zapalio cigaretu, sipao piće i razmišljao šta me je snašlo i šta je sve moglo da se dogodi. Na svu sreću, bio je to samo jedan fenomenalan sex. Nikada pre, a ni kasnije nešto ovako niti sam uradio, niti doživeo. Uvek sam bio krajnje oprezan, ali nešto me je puklo u glavu, da nisam vladao sobom. Pokušavao sam nekoliko puta da mu pošaljem SMS kasnije ili da ga pozovem, ali… „korisnik trenutno nije dostupan”, i nikada ga više nisam video, bar za sada. Posle nekoliko dana sam otišao na test. Sve je bilo u redu, sreća moja, nikakve polne bolesti nisam pokupio.

Ovo pišem vama kao moje jebačko iskustvo i primer kako ne treba da vas hormoni spucaju u glavu, ma kako fenomenalan bio taj frajer.

Frajer koji me je pokupio iz autobusa

Maki_

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Odlična priča!

Nikad nebi ni bio sa muskarcem tebe caco treba jebati

Tebe treba jebati.
Ja bih te jebao zbog tih komentara

3
0
Would love your thoughts, please comment.x