Rouz MekGovan se osvrće na svoju čuvenu haljinu sa golim dupetom

Prošle odine čuvene MTV muzičke nagrade morale biti održane u nešto skromnijem obliku, tj. bez crvenog tepiha. Međutim, ionako niko, bile i to same Ledi Gaga i Rijana, nije još uspeo da prevaziđe provokativnost čuvene haljine koju je Rouz MekGovan tako nonšalantno nosila 1998. godine na crvenom tepihu.

Rouz, sada kao autorka, aktivistkinja i bivša glumica kaže da je oduvek mrzela taj hajp oko crvenog tepiha uz paparace:
– Tu je taj grozni osećaj dok se oko stotinu ogromnih muškaraca  dere iz sve snage na vas da se okrenete prema njima, a vaše telo ne shvata svu tu agresiju. U tim trenucima sam se osećala kao da u mene puca stotine pištolja.

Međutim, kada je te 1998. Rouz MekGovan na VMA nagrade došla sa svojim tadašnjim partnerom, Merlinom Mensonom, odlučila je da napravi vrlo smeli iskorak na crveni tepih. Ipak, većina ljudi do dan danas nema pojma šta je ona zapravo tom haljinom i svom tom golotinjom tada želela da kaže.

– To je bio moj prvi veiki izlazak u javnost nakon što sam bila seksualno napadnuta – poručuje Rouz, koja sad već dugo optužuje Harvija Vajnstina za silovanje koje se dogodilo 1997. – Samo sam se osetila u stilu: Oh, Holivude, ne želiš li ti samo još jedno telo koje ćeš iskoristiti i odbaciti? E pa imam jedno takvo za tebe! Takođe, nisam pozirala sa rukom na kuku i pokušavala da budem seksi… Većina žena, kada se tako obuče za crveni tepij, to radi uz seksi pokrete koji će napaliti gledaoce, dok sam ja bila u fazonu: Ja ću vam poremetiti um, eksplodiraće vam mozak. I niko to tako niije uradio.

Rouz MekGovan osvrće se na svoju čuvenu haljinu sa golim dupetom

Ona dodaje da je čak i Menson bio jedan od tih koji nisu razumeli poruku ove haljine sa golim dupetom. – Vajnstin me je napao pre nego što sam ja prvi put izašla sa njim – podseća se ona. – Ispričala sam mu to kasnije jer mu nije bilo jasno zašto se bar dva puta noću vrišteći budim mokra od znoja.

Merilin i Rouz su bili zajedno oko 3 godine i vereni od toga dve. Iako ona kaže da je on posle raskida bio gadan, ipak su su sada u dobrim odnosima. Rouz se osvrće na taj period vrednujući ga kao potrebno iskustvo, jer se tada osećala jako starom a želela je da se oseća mladom, a takođe da fokus sa sebe prenese na nekog drugog koga ima potrebu da štiti.

Izvor: Yahoo Entertainment

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments