Moj prvi put, pod starom trešnjom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Imala sam samo sedamnaest godina. Kratku crnu kosu, i poveći nos koji je razdvajao dva krupna crna oka. Moje usne bile su kao stvorene za ljubljenje. Grudi su mi bile veličine i oblika kakve su mladići želeli da gledaju i miluju. A, on! Ko je on? Taj muškarac? Sretala sam ga svaki dan baš na istom mestu, kod stare trešnje. A tu se desio i moj prvi put…

Voleo je prirodu isto kao i ja. Šetajući, tu smo se sretali svaki put. Bio je veoma zgodan, imao je zelene oči, bio je razvijen širokih ramena. Nosio je uske pantalone, pa se njegovo koplje ocrtavalo među nogama. Naziralo se da ima veliki kurac!

U gimnaziji sam se posebno interesovala za biologiju, pa mi je profesor davao vanredne zadatke koje sam uspešno ispunjavala, a on je umeo to i da nagradi. Moje posebno interesovanje za biljke vodilo me je često na jedan proplanak u blizini grada poznat pod nazivom Trešnja. Mesto na nadmorskoj visini sa koje se mogao videti čitav grad i okolina, kao na dlanu.

Na tom mestu stajala je stara velika trešnja koja je uprkos godinama još uvek rađala. Tu sam odlazila sa herbarijumom pod rukom i dugo šetajući pronalazila listiće koji su mi donosili petice. Ali, moje godine i interesovanje za biologiju obezbedili su mi znanje i iz drugih oblasti. Interesovala sam se i krijući čitala knjige. Posebno me je interesovala građa muškarca, a detaljno sam izučavala reproduktivni sistem, odnosno, polni organ. Sa posebnim interesovanjem čitala sam štiva koja su opisivala sam seksualni čin.

Moj prvi put, pod starom trešnjom

Imala sam debelu knjigu u kojoj je bila i fotografija penisa u opuštenom stanju, zatim u erekciji, pa tokom samog čina prodiranja u vaginu i na kraju kako izgleda ejakulacija. Bio mi je poznat, do u tančine, doduše, teorijski. Ali, kopkalo me je da sve to proverim i u praksi. Imala sam, u stvari, priliku da dva ili tri puta tragajući za nekakvim travčicama naletim na zaljubljeni par i da kradomice osmotrim šta oni to rade. Da, drugim rečima, proverim teoriju u praksi.

Jedne nedelje u maju tražila sam sićušne listiće koji su mi nedostajali za sekciju biologičara. Spuštala sam se niz jednu padinu i začula prigušene jecaje. Neopaženo sam prišla do jedne manje udoline i ugledala impresivan prizor.

Na šarenom ćebetu ležali su goli muškarac i žena. Ona je klečala i ljubila muškarčev polni organ. Bio je onakav kakvog sam viđala u magazinima, samo malo veći nego što sam očekivala.

Igrali su se tako desetak minuta, a onda je ona legla na leđa i široko razmakla noge. Muškarac je usnama zaronio među raskošne butine. Dok je on sve brže lizao njenu pičku, ona je sve snažnije poskakivala karlicom po ćebetu.

Moj prvi put, pod starom trešnjom

Odjednom je glasno zastenjala i vrisnula, a on je nastavio da liže.

Svršila je još nekoliko puta, a zatim ga je povukla na sebe.

Poklopio ju je svojim telom, pa nisam imala baš jasan vidik na mesto kontakta, a kada joj je visoko podigao noge videla sam kako uranja među njih. Nakon dva-tri minuta promenili su pozu. Ona je kleknula, a on je protrljao nekoliko puta dugački kurac i zaronio među njene guzove. Oboje su sada već glasno stenjali sudarajući raspomamljena tela. O opasnosti da neko naiđe i da ih zatekne tako, nisu ni razmišljali.

tumblr_nolrm62vla1sw8qefo1_500

Čitav prizor koji je za završnicu imao glasna svršavanja i obilno prskanje semena po njenim leđima, odrazio se i na moje uzbuđenje. Zavukla sam ruku ispod haljinice i igrala se vlažnom pičkicom. Obilno je lučila sokove, ali nisam smela dugo da se zadržavam, da ne bih bila zatečena. Međutim, vizuelna provera je opet nešto drugo od praktične. Narodski rečeno, drugo je gledati na pet-šest metara kako se kurac ubada u pičku neke žene, a nešto posebno kada se to tebi dešava.

Drugi put sam naletela na sredovečni par koji se žestoko tucao stojeći. Do pojasa su oboje bili odeveni, a od pojasa na dole goli. Žena je bila oslonjena rukama na drvo sa isturenom donjom polovinom tela, a on je stajao iza nje i ubadao ogroman kurac među njene guzove. Svršavali su oboje glasno, ali on nije vadio kurčinu iz njene pičke. Tek kasnije je brisao spermu sa njenih prepona i svog glavića. Po načinu na koji su napustili ovo mesto zaključila sam da su to radili kradom. Verovatno je u pitanju bilo bračno neverstvo.

Poželela sam da me on pojebe za moj prvi put…

– Lila, čuvaj se! Znam da voliš biologiju i prirodu, ali znaš da ima svakavih nastranih ljudi, pa moraš biti oprezna! – govorila mi je majka redovno dok sam odlazila od kuće. Odobravala sam njene reči, a u sebi priželjkivala da sretnem mladića koji bi me uverio da je pročitano u knjigama stvarnost.

Bila je nedelja. Otišla sam namerno da bi ga srela. Sela sam ispod trešnje i “bacila” se u maštanje. Sa listićima je za taj dan bilo sve gotovo. Očekivala sam nešto drugo. A to drugo je došlo! Prilazio je laganim hodom do mesta gde sam opušteno sedela na travi. Jasno su se kroz uske pantalone ocrtavale konture velikog penisa i snažnih mišića na nogama. Bez reči mi je prišao i seo pored mene.
– Ćao, ja sam Marko – izgovorio je uz smešak.
– Ćao, ja sam Lila – odgovorila sam osećajući da mi lice plamti od uzbuđenja.

Moj prvi put, pod starom trešnjom

Ćutao je nekoliko sekundi, a onda predložio da prošetamo. Pružio mi je ruku, ja sam prihvatila, a kada smo počeli da koračamo, nije ispuštao moj dlan. Držao me je nežno, što mi je ulivalo sigurnost. Ćaskali smo neobavezno o svemu. Bio je student biologije i dobro je razumeo moju ljubav prema prirodi.

Vratili smo se nazad, naslonila sam se na trešnju, a on je pošao ka mojim usnama. Nevešto sam uzvratila, ali je Marko svojim iskustvom smirio moju nervozu i ljubavna igra je otpočela. Privila sam se uz čvrsto muško telo želeći da osetim njegovu muškost. Omogućio mi je to prinoseći nežno i lagano moju šaku svom šlicu. Uplašila sam se, ali nisam odstupala. Pomislila sam da je i za mene došlo vreme da spoznam čari erotskog uzbuđenja i seksualnog zadovoljstva, da doživim moj prvi put…

Nežno me je ljubio, jednu ruku uvlačeći u haljinu u potrazi za mojim jedrim sisama. Lagano je dodirivao moje bradavice koje su mu uzvraćale, a drugom je zadizao moju haljinicu. Majušne gaćice su lagano klizile niz bokove. Mazio je i stiskao levi pa desni guz. Valjda da se uveri u jedrinu mladog tela. Na meni je ostala samo haljina, ali kao da sam bila gola. Osećala sam povetarac na butinama, preponama, vratu. U stvari, ni sama ne znam da li je to bio povetarac ili strast…

Uvlačio je sočni jezik među moje usne što me je izluđivalo tako da nisam ni bila svesna da mi je ruka obavijena oko njegovog nabreklog glavića. Svlačila sam kožicu i vraćala je, dovodeći ga do ludila. Položio je svoje ruke na moja ramena.
– Okreni se, nasloni ruke na trešnju i izbaci guzu – šapnuo mi je na uvo.

Bez reči sam ga poslušala. Želela sam da u mene stavi svoj čvrsti kurac. Da osetim njegovu toplinu. Zadigao mi je haljinu, pomazio me po guzovima, a onda usmerio kruto koplje u pravcu moje potpuno mokre i do tada nedirnute pičkice.

Moj prvi put, pod starom trešnjom

Osetila sam u početku bol, ali nakon prodiranja, sve je bilo drugačije. Ispustila sam prigušen krik, iako me je kasnije zbog toga bilo sramota. Zapljusnuo me je talas do tada nedoživljenog zadovoljstva, po prvi put u životu.

Moja vlažna pičkica nabubrela je, dok je zabadao svoj penis u nju. Držao me je čvrsto za bokove, a iz usta su mi se otimali duboki uzdasi. Bilo je očigledno da mi prija njegov kurac.

Osećala sam, dok ga je gurao unutra i vadio napolje, kako mi se čitava karlica pomera. Punio me je do kraja želeći da mi prva jebačina ostane u dugom sećanju. Posebno me je uzbuđivao dodir njegovih jaja i njegovih stidnih dlačica po guzovima.

I ja sam se trudila da mu pružim zadovoljstvo, isturala sam guzove u susret njegovim ubodima, presretala sam ga na pola puta. Osetila sam da se bliži njegov kraj, kurac mu je naglo postajao sve tvrđi, a ubrzao je i pokrete.

Naglo je istrgnuo vrelo meso iz mene i naslonio ga na moju guzicu. Vrela sperma izlivala se po mojim guzovima u krupnim kapima slivajući se na travu.

tumblr_mgrfqhWQuz1r4ja10o1_1280

Znao je da nisam svršila.

Položio me je na zemlju, stavio glavu među moje butine i počeo lagano da liže nabubreli klitoris. Čitala sam o oralnom seksu i živo me je interesovalo kakav je doživljaj. Ogromno zadovoljstvo me je ispunjavalo. Njegov jezik mi je donosio veliko zadovoljstvo, a on je znalački usisavao velike usmine, prelazio vrhom jezika po klitorisu, zadržavao se na vrhu, ulazio u unutrašnjost pičke.

Zahvatio me je snažni talas zadovoljstva, stresla sam se, pokušala da skupim noge, a onda se iz mene prolomio glasan vrisak. Svršavala sam dugo i snažno. Teško je to opisati u nekoliko rečenica.

Kada se bura stišala, bacila sam pogled na dole, a on je oslonjen na laktove gledao u mene. Razmenili smo neme osmehe, a onda mi je on ponudio sluzavi penis.

Moj prvi put, pod starom trešnjom
Nisam se dvoumila. Obuhvatila sam ga prstićima i prinela usnama. Čitav glavić sam stavila u usta i počela da usisavam. Palacala sam jezikom po rupici na vrhu, stezala rukom telo penisa, a onda je počeo da drhti.

Prsnuo je prvo jedan veliki, a zatim nekoliko manjih mlazeva meni po ustima i licu. Ovo njegovo svršavanje bilo je daleko burnije od prvog. I dalje sam ga nežno dodirivala jezikom, a na svaki moj dodir on je trzao celo telo. Bio je to dugotrajan orgazam.

Dugo smo se gledali bez reči. Čupkala sam ga za kovrdžave dlake na jajima. Bilo mi je interesantno kako se same vraćaju u prvobitni položaj. A i jaja su stalno pod uticajem mojih dodira menjala veličinu. On je uživao, oslonjen licem na moju butinu.
– Volim te! – prošaputao je.
– I ja tebe – odgovorila sam.

Tako je protekao moj prvi susret sa Markom i moj prvi put. Od tada je prošlo skoro dvadeset godina. I dalje se strašno volimo. Nije nam dosadno. Imamo i decu. Ponekad odšetamo do Trešnje i oživljavamo uspomene na prvi seksualni odnos.

– Marko, volim te!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x