Teča i ja u zanimljivoj četvorci

Registrovani korisnici ne vide reklame

Subota, budim se, teča nije pokraj mene, ustao je i otišao. Kroz glavu mi prolazi prošla noć. Teča i Veljko su me trpali celu noć. Ruku ubacujem u gaćice, lepa moja pica je tu, noćas je prvi put primila dva kurca zajedno, to sam ja htela. Teta će se vratiti u sredu sa ekskurzije. Znam da do tada neću silaziziti sa kurca, sigurno će me trpati svako veče…

ruka u gaćicama

Danas je teči tridesettreći rođendan, na ručku smo bili kod njegovih roditelja koji imaju kuću tu u istoj ulici. Teta se javlja dva-tri puta dnevno, rekla mi je da ostavim malog na spavanju kod tečinih roditelja, jer će sigurno doći neko od „tečinih budala”, kako ona kaže, da piju večeras. Rekla je da i ja spavam kod njih ako hoću…

Popodne sam provela sama, malo spavala i sređivala se. Tečina majka me je uveče pozvala da uspavam malog, javila sam se teči i on je samo rekao: „Čekam te”. OK… Vraćam se, čujem da već nekog ima u dnevnoj sobi, ulazim, teča sedi u fotelji, na trosedu Veljko i neka žena, upoznaju nas. Ana–Zorica. Na momenat mi se učini poznata, pretpostavljam da je to, kako sam čula iz njihove priče, ta Veljkova pička, ili kako je teča zove – baba. Žena baš dobro izgleda, normalno nije baba, vidi se da je malo starija od njh dvojice. Odmah sam uočila haljinu bez ramena koju su uz pomoć lastiša držale pozamašne grudi, brus nije imala.

sisata milfara

Piju viski, vidim već su pili i kafu. „Ana idi skuvaj kafu”, reče teča. Vazi. „I tebi”, dodade teča. Odlazim u kuhinju, kuvam kafu i razmišljam kako poznajem ovu ženu. Ali misli mi odlaze na drugu stranu, jasno mi je da će noćas biti grupnjak u četvoro

Pijemo kafu, donela sam novi led, teča je tražio da i ja popijem viski, da mu nazdravim za rođendan. Veljko je već popio malo više i on je najbučniji. Zorica stalno gleda u mene, pogledi nam se susreću već nekoliko puta, osećam da zna da mene ova dvojica jebu, ali verovatno nije zamišljala klinku od osamnaest godina i pedest kilograma. Veljko se razgalamio, priča neke fazone, smejemo se… „Koji si razred?”, pita me Zorica. „Upsala sam višu.” U tom momentu ukapiram – to je bila nova profesorka engleskog iz suprotne smene, ona je radila kao prevodilac u firmi sa Veljkom, a tada se zaposlila u školi. Čim ču da me Zorica pita za školu, Veljko spusti čašu i štipnu je za sisu. Zorica ga udari po ruci. „Šta je tebi, jesi lud?” „Pa ti ćeš njoj biti učiteljica”, reče Veljko. Teča se nasmeja. „Neće učiteljica, biće profesorka”, reče teča. „O pa još bolje”, reče Velko, „sada će tebi profesorka da pokaže kako puši kitu”. „Budalo”, uozbilji se Zorica, „šta lupetaš?” „’Ajde, ‘ajde, zna ona da puši, ali ti si ipak profesorka”, reče Veljko i jednim pokretom joj cimnu haljinu nadole. Zorici ispadoše obe sise, ona vrisnu, pokri grudi, a drugom rukom vraća haljinu. „Nema smisla, ja idem, ti si Veljko pijan.” „Ne ideš ti nigde”, uhvati je za ruku i povuče na dole. „Čoveče, pijan si.” „Dobro, ja sam pijan, ali ti ćeš da pokažeš kako pušiš.”

Ja ćutim, teča se smeje. Veljko drži Zoricu za ruku da ne može da ustane, drugom rukom otkopčava šlic. „Hoću da idem”, reče Zorica. Veljko joj pusti ruku i zavuče joj blag šamarčić: „Znas što si došla”, zagrli je poljubi i privuče do kurca. Zorica podićže glavu, pogleda teču i mene. Veljko je ponovo privuče i ona se konačno uhvati za kurac, malo ga prodrka i on poče nestajati u njenim ustima…

deepthroat milf

„Gledaj Ana kako profesorka puši”, smeje se Veljko. Teča otpi malo viskija i pokaza mi da dođem do njega. „’Ajde ti popuši svom teči”. Sednem mu na nogu, zagrlim ga, počnemo se ljubiti. „Koji je teči rođendan?”, šapnu mi na uvo. „Tridesettreći.” „Izvadi ga i poljubi trideset tri puta, jel’ važi.” „Važi…”

Divila sam se njenom pušačkom umeću

Već smo se poskidali, svetlo kao i obično ugašeno, samo jedna zidna lampa. Ja pušim teči, Zorica Veljku, Veljko pusti Zoricu i priđe da me ubode otpozadi. „Namesti se mala samo malo da njoj bude slađe kada puši iz tvoje pičkice.” Teča se smeje, ja se držim za tečin kurac. Veljko me ubode otpozadi, uvali ga par puta i okrete se Zorici. „’Ajde sada profesorka, sada je slađi.”

Zorica nastavi da mu puši. Menjali smo se dva puta, ja se vratim teči, on me namesti da sednem odozgo, nabodem se do jaja i zavrtim guzom. Teča me drži za ramena i navlači na kurac, oboje dišemo ubrzano. Stegnem teču oko vrata koliko mogu i ispustih: „Joj, joj, joj” i počeh da se tresem. Teča mi na uvo šapuće: „Mešaj, mešaj Ana”. Osetih, poče da me puni…

svršavanje u pičku

Vraćam se iz kupatila – teča sedi u fotelji, Zorica mu puši, a Veljko je trpa otpozadi. Mene i ne primećuju, ja stojim i gledam, Zorica ispusti tečin kurac i vrisnu koliko može: „Aaaaaaaa, aaaaaaaaaa, joooj joj joj…”

Teča je drži za sise, Veljko za kosu i navlači na kurac, ona kuka kao da je kolju. Konačno smiri se, do sada nisam videla ženu kako svršava. Veljko se nabija u nju sve jače, očigledno pod alkoholom, pa teško svršava. Konačno dođe i to, udari je nekoliko puta po dupetu, ne znam kako joj nije puklo, naglo ga izvadi, okrete je, uhvati je oko glave, zabi joj ga u grlo do jaja.

Zorica grca, hoće da se udavi, a on se nabija u nju, obema rukama je drži za kosu. Vidim svršava joj u grlo, ovde nema šta da se guta, ovo direktno ide u stomak. Konačno je pusti, ona kleči pokraj troseda i hvata vazduh.

jebanje u grlo

Veljko se okrete, ugleda mene i nasmeja se: „Jel’ ti dobra profesorka?” Ja se nasmešim. Privuče me da sednem u fotelju i prinese mi ustima kurac već omlitavio, a sav umazan spermom. „Poliži ga”.

Mazim mu jaja, polako ližem kurac od jaja do glavića. Teča podiže sa poda Zoricu, položi je na trosed, sede joj na sise, poturi joj jastuče pod glavu i uvali joj kurac u usta. Poče je jebati sve brže i brže. Ja sedim u fotelji gledam kako teča jebe Zoricu u usta i polako ližem i pušim Veljku, koji nema nameru da svršava, već i on gleda kako teča jebe Zoricu u usta, koja pokušava da se izvuče, ali nema šanse.

Tečin kurac je deblji od Veljkovog i teže ga je pušiti, to sam probala sto puta. Teča nemilosrdno trpa Zoricu u usta, koja se sva trese, nogama udara na sve strane, ali ne zbog orgazma već od kurca koji joj razvaljuje usta. I teča se konačno nabi Zorici u grlo i svrši. Dobi profesorka drugi put za deset minuta.

Ona me je lizala dok su je na smenu jebali

Veljko pusti mene i ode u kupatilo, teča i dalje sedi Zorici na grudima, ona se drži obema rukama za lice. Teča me pozva da dođem, spusti se malo niže Zorici na stomak i pokaza mi da uzmem kurac u usta. Kleknem pokraj kreveta spustim glavu Zorici na sise, poljubim tečin kurac, on me mazi po kosi a ja ga polako pušim.

dve puše kurac

Ubrzo osetom Zoricinu ruku na guzi koju uvuše među moje noge i ubode mi prst u picu, bi mi malo neprijatno, ali lepo. „Kako ti je lepa pičkica”, reče Zorica. Ja ćutim i ližem tečina jaja. „Daj mi da je malo poljubim”, kaže Zorica. Ja ćutim.

Teča ustade. „Evo ti ljubi je, slatka je kao med”. Ne znam šta da radim – pogledam teču, on mi pokaza očima i reče: „Pa daj joj ako hoće”. Zorica se podiže, položi mene po trosed, kleknu na pod i zaroni glavu među moje noge. Osetih jezik koji nežno prelazi preko moje pice, ulazi i izlazi iz nje. Poče da sisa moj klitoris, slatka jeza mi ide niz kičmu. Žmurim opuštena, predala sam se i čekam kraj. Ne znam koliko je trajalo, radila je to nežno, znam samo da su teča i Veljko prilazili nekoliko puta i davali mi da pušim i ližem, ubadali su malo i Zoricu otpozadi, onako iz zajebavanja…

lizanje i jebanje, ffm

Bližila sam se kraju, došao je i taj ludački orgazam, kukala sam i plakala od sreće. Svi su videli da mi je baš prijalo. Zorica me je odvela u kupatilo da se istširamo. „Jel‘ ti bilo lepo?” „Jeste profesorka.” „Nisam ja tebi ovde profesorka, za ovo ne sme niko nikada saznati.” „Neće sigurno.”

Ne znam koliko puta i koliko orgazama je bilo do jutra, ja sam bila u centru pažnje. Uglavnom se svelo na to da ja ležim na trosedu, moja profesorka da me liže, a orgazmi su dolazili sve brže i brže.

Ona je bila u sendviču, njih dvojica su je na smenu jebali dok je ona mene lizala i svršavala, a njih dvojica su se uglavnom praznili u moja usta. Mislim da sam te noći za tečin tridesettreći rođendan progutala kilogram sperme, da sam svršila bar deset puta, primila dva kurca, a lizala me možda moja buduća profesorka, kao da je proslavljan moj rođendan.

četvorka

Ana

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Volela bih da mi se dogodi nesto ovako

javi mi se, desiće ti se

Mala dobra si pickica

3
0
Would love your thoughts, please comment.x