Prvi put na moru sa ocem mog druga

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bilo je to tokom leta 2013. godine. Ja 20 god, sam, smoren… Provodim letnje dane u dosadi. Kada me jednog dana zove drug i pita da li želim sa njim i sa njegovom porodicom na more. Nisam bio siguran, ali rekoh sebi – što da ne. Moji su hteli da plate, a i onako ne bih bolje proveo vreme. Pored druga su išli njegova mlađa sestra, majka i otac. Fini ljudi sa kojima sam imao nadasve prijateljski odnos. Nakon pakovanja i priprema, krenuli smo na more. Ovde bi trebalo da spomenem da sam jednom pre imao interakciju sa ocem mog druga. Naime, dok smo blejali kod njega kući, ja sam otišao do WC-a gde se njegov otac (Ivan) tuširao. Na moj ulazak odgovorio je osmehom i komentarom da mogu da uđem u WC ako hoću. Ja sam se postideo i otišao i nikom nisam pričao o tome. Ali je to bio prvi znak o stvarima koje slede.

Ivan je od početka bio jako prijatan. Kao 50-ogodišnjak sa preko 100 kg, on se sedeo sam u autobusu, dok smo mi ostali sedeli u parovima. Na jednoj stanici na putu otišao sam do javnog WC-a. Ubrzo nakon mene je i on ušao i blago se osmehnuo. Stao je na pisoar u mojoj blizini i pitao me kako sam. Dok me je pitao, ja sam nehotice pogledao u njegovu kitu. Uhvativši moj pogled, on je zatresao kitu i nasmejao se. Ja sam se opet postideo i samo završio sa pišanjem. Krajičkom oka sam video da mu se kita digla.

Prvih par dana na moru je bilo prilično standardno. Plaža, opuštanje, igre sa loptom. Prijatne priče i igranje karata. Standardno. Ali, četvrtog dana se desio ključni momenat. U toku plivanja sa drugom i njegovom sestrom, njih dvoje su odlučili da se vrate na plažu. Kako su oni otišli, došao je Ivan.

– Hej Žile! Kako ide?
– Super čika Ivo. Evo fino plivamo.
– Lepo, lepo. Evo baš komentarišemo žena i ja kako ste svi baš lepi.
– …Pa hvala.
– A ti si baš lep. Baš si pravi mačak. – Počeo sam da crvenim.
– …pa hvala. Drago mi je da to mislite.
– Nema na čemu. Pala mi je na pamet ideja.
– Čika Ivo, mogu da Vas pitam nešto?
– Može, naravno.
– A je l’ biste hteli da igramo jednu igru?
– Kakvu igru?
– Pa Vi stojite u mestu, a ja ću da vam ronim kroz noge.
– Što da ne.

Prvi put na moru sa ocem mog druga

Kako sam prvi put zaronio, jedva sam držao oči otvorene od slanoće mora. Lagano sam prošao njemu kroz noge, ali sam ipak rukama opipavao gde prolazim. Nakom što sam mu izronio iza leđa pitah ga:

– Je l’ sve OK?
– Da, da. Naravno?
– Izvinite ako Vas pipam po nogama, jedva vidim dole.
– Nije problem, slobodno pipaj.

Srce mi je lupalo. Opet zaronih i sada, dok sam mu prolazio kroz noge, lagano rukama ga uhvatim za kitu. Osetio sam kako se stresao. Kako sam izronio, on me je samo gledao i smeškao se.

– Čika Ivo, je l’ mogu opet?
– Može, može.

Sada sam zaronio i opet mu prošao između nogu. Kako sam opipavao kitu, više se nije stresao i kita mu je bila tvrda. Kako sa izronio, udahnuo sam i odmah krenuo nazad. Sada sam osetio kako on mazi meni leđa dok mu prolazim kroz noge i mazim kitu. U sledećem povratku je provukao kitu kroz nogavicu od gaća (nosio je Spido). Kako sam osetio golu kitu, malo sam se uplašio. Kada sam izronio pogledao sam da li ima nekog u blizini. Kada sam video da smo prilično udaljeni od ljudi, opet sam zaronio. Dok sam prolazio privukao sam usta kiti i stavio je u usta. Ivan me je samo mazio jednom rukom po glavi i lagano pomerao kukove.

Izronio sam za vazduh i opet se vratio (sada sa prednje strane). Kako sam opet uzeo kitu u usta on me je uhvatio za guzu i polako zavlačio ruku ispod mojih gaća. Kada sam izronio on je sa ozbiljnim licem rekao da je dosta i da ćemo pričati…

gejevi se ljube pod vodom

Sutradan sam čuo od druga da njegovi hoće da nas vode na Meteore za dan-dva. Rekoh – što da ne, nisam nikada bio. Te večeri, kada smo se šetali, čika Ivan je došao i samo mi je rekao da kažem da mi nije dobro kada dođem večeras u stan i da ležim u krevetu. Rekao sam drugu da mi nije dobro i legao sam u krevet.

Sutradan je trebalo da idemo na Meteore i nisam znao šta će se desiti. Posle nekih pola sata, drug se vratio i rekao mi je da on sa sestrom i majkom ide na Meteore, a da ću ostati tu sa ocem njegovim. Kaže da je on već video Meteore i da mu se ne ide previše. Bio sam uzbuđen ali ništa nisam pričao.

Sutradan su oni rano otišli i posle pola sata sam čuo da čika Ivan kuca. Otvorio sam vrata i Ivan je ušao držeći kesu i smeškajući se.

– Dobar dan čikmhmmmm… – To je što sam uspeo da kažem pre nego što me je zgrabio jednom rukom za guzu, drugom za vrat i gurnuo mi jezik u usta. Nakon vrelog poljupca pokazao mi je šta je doneo. Lubrikant, brijač, kremu za brijanje, hidrantu kremu i opremu za klistir. Smestio me je na krevet i pitao:
– Je l’ si bio ti nekada sa muškarcem?
– Pa nisam. Jednom sam se ljubio, ali nikada nisam imao sex.
– Uhhh. Slušaj. Ja bih voleo da mi danas probamo. Ako hoćeš, ićicemo lagano, pa koliko stignemo. Ništa nije pritisak, ništa nije obavezno. Ako ti je neprijatno slobodno kaži, i stajemo. Može?
– Može.
– Pretpostavljam da ti guza nije obrijana?
– Nije.
– Hoćeš sada da je obrijemo?
– Hoću.
– Hajde isperi se i samo lezi na leđa. – Otišao sam do WC-a i nakon što sam isprao guzu, izašao sam noseći samo majicu. – Uh kako si zgodan, mačak. Hajde lezi ovde na peškir. – Legao sam i on mi je stavio jastuk pod guzu. – Samo se opusti. Ja ću sve da sredim. – Namazao me je kremom za brijanje i polako počeo da brije. Meni je bilo malo sramota zbog cele poze, ali sam primetio da se on baš napalio. Duboko je disao i povremeno sam osetio njegovu kitu kako me pipka po ruci. Nakon 5-6 min, guza mi je bila obrijana i namazana kremom.

jedan gej drugome brije čmar

Onda je uzeo klistir i lubrikant: – Ako nikad nisi ovo radio, samo se opusti i slušaj me. Guza ti nije naviknuta i lakše će biti ako ti sam gurneš klistir. Reći ću ti kada si dovljono gurnuo.

Pripreme za karanje guze sa ocem mog druga…

– Ok. Dajte. – Prvo što mi je bilo čudno je kakav je osećaj moje guze kada je obrijana. Glatka, fina, mekana… Maltene kao kod cure. Malo sam se i napalio dok sam je mazio. Ubacio sam prvo prst sa lubrikantom. Pošto sam se i pre ovako igrao, nije mi bilo strano. Onda sam stavio lubrikant i klistir. Nakon klistira sam legao na stranu i čekao. Onda je on došao, podigao vreću sa vodom i rekao:
– A je l’ bi hteo da mi pušiš dok te klistiram?
– Bih.

Izvadio je kitu i stavio je ispred mojih usta. Polako sam lizao glavu i ljubio prelaz između glave i stuba kite. Onda sam usnama prešao od vrha do jaja i gurnuo jezik između jaja. Lizao sam mu koren kite i ljubio jaja dok sam rukom mu mazio glavić. Onda sam uzeo jedno jaje u usta i počeo da mu polako drkam. On me je mazio po glavi i samo mi govorio:
– To to. Tako. Ufff. To. Mmmmm.

Stavio sam kitu u usta i polako pokušavao što više da progutam. Došao sam do ¾, ali nisam mogao dalje. Ne što je on veliki, već što ja nisam iskusan. Nakon par minuta je on izvadio kitu iz mojih usta i savio se da me poljubi.

– Super si. Uhhhh. Svaka čast. Hajde sada da ispereš guzu. – Otišao sam u WC i seo na WC-šolju. Nakon što sam ispraznio guzu, izašao sam i video njega skroz golog i krutog.
– Kako se osećaš?
– Pa iskreno, nervozan sam.
– Opusti se. Ništa nećemo siliti. Je l’ ti je lepo za sad?
– Pa jeste.
– To je bitno. Samo budi opušten i reci šta želiš i šta ti prija.
– OK.
– Je l’ imaš neku želju?
– Pa, ako možete, ja bih da mi ližete guzu…
– Nemoj da mi persiraš.
– Ok, Ivane, da li možeš da mi ližeš guzu?
– Naravno da mogu. Lezi na leđa.

Prvi put na moru sa ocem mog druga

Nakon što sam legao on mi je podigao noge i krenuo da liže. Lizale su mi pre cure guzu, ali nikad nisam imao ovakav osećaj. Prvo se ljubio sa mojom guzom pa je gurnuo jezik. Osetio sam kako mi liže unutrašnjost guze i kako pulsira jezikom dok je unutra. Polako sam krenuo dublje da dišem pa i da ispuštam glasove. Jako mi je prijalo kada me je sa obe ruke uhvato za guzove i onda privukao sebi. Nakon par minuta uzeo je lubrikant i stavio na prst i krenuo da me maže.

– Kako ti je?
– Prelepo.
– Vidim da si se opustio.
– Mhm.
– Je l’ hoćeš da ti gurnem prst u guzu?
– Mhm.

Polako, baš polako je gurnuo prst meni u guzu. Drugom ruku je stavio na moj stomak i polako me mazio. Ubrzo je stavio i drugi prst. Sada ih je već pomerao kao makazice i polako mi širio guzu. Ja sam samo disao duboko i lagano stenjao. Osešćao sam kako mi se guza greje i kako mi se energija spušta u stomak. Lagano sam sebi drkao, ali sam se više drzao za jastuk i hvatao sebe za grudi.

Ubacio je i treći prst. Sada je već malo bolelo, ali sam probao da se opustim i duboko dišem. Posle par minuta već sam bio opušten, i on mi je prstima širio guzu. Onda je ustao i krenuo sebi da mazi kitu iz koje već odavno teče presemena tečnost. Jedna sluzava nit se spuštala sa njegove kite do kreveta dok je on polako mazio sebe i smeškao se…

– Mačak, baš si super. Sve si porumeneo. Je l’ uživaš?
– Mhm.
– Je l’ hoćeš da idemo do kraja?
– Ali nemamo kondom
– Ja sam mislio da ste vas dvojica poneli neki.
– Pa nismo…
– Hmmm… A šta misliš bez kondoma?
– A polne bolesti?
– Pa ja sam zdrav. Mislim oženjen sam. Tako da ne rizikujem.
– Pa i ja sam zdrav. Nisam se sexao još od bivše.
– Pa da probamo onda bez kondoma. Nije kao da možeš da zatrudniš.

Prvi put na moru sa ocem mog druga

– Uhhhh… – Gledao sam mu sluzavu kitu. – Pa hajde.
– Ne brini. Biće sve u redu.

Prišao mi je dok sam ležao na leđima i raširio mi je noge. Glavu je približio meni i strasno me poljubio. Dok me je ljubio, rukom je uzeo svoju kitu i stavio je meni na rupicu. Nakon poljupca je samo rekao:
– Diši duboko.

Moj prvi gay sex bio je sa ocem mog druga…

Krenulo je. U početku je bolelo. On je lagano ubacio gavić i stao. Posle par sekundi je izvadio kitu i opet gurnuo. Sada je ušla malo dublje. Opet je izvadio i opet gurnuo. Još dublje. Izvadio je, gurnuo mi jezik u usta i opet stavio. Uslo je još dublje. Polako se kretao, milimetar po milimetar, napred-nazad. Sve vreme me je ljubio. Ja sam ga zaustavio.

– Stani čas, stani čas…
– Je l’ sve OK?
– Jeste, nego bih da promenimo pozu. Hajde ti na leđa.

Nakon što se nasmejao, legao je na leđa. Ja sam ga opkoračio i okrenut prema njemu nacentrirao kitu. Stavio je ruke iza svoje glave i zatvorio oči. Polako sam stavio kitu sebi u guzu i krenuo da jašem. U ovoj pozi mi je bilo dosta lakše da opustim mišiće, pa je i kita dosta lakše ušla u mene. Jahao sam lagano, ali već posle par minuta sam skoro celu kitu primao. On je samo duboko disao i žmureo. Nakon par minuta je stavio šake na moje guzove i krenuo da ih stistka.

– Mačak, kako je?
– Uh… Lepo. Baš… mmmmm… Lepo.
– Je l’ smo ti mi ovo skinuli nevinost?
– Ahaaam.
– Pa fino mačko moja. Imamo ceo dan za nas.
– Imamo.

jedan gej drugome jaše kurac

– A jel’ imaš neku želju da ti tatica ispuni?
– Pa voleo bih da mi tatica napuni guzu.
– To makar nije problem.

Sada je i on krenuo da me kara dok mi drži guzu. Krenuo je i da me pljeska po guzi i da ubrzava ritam. Osetio sam da se uzbudio a i ja sam se prilično opustio.

– Mačak, hajde stani na sve četiri. Sjahao sam i stao sa guzom u vazduhu. On me je opkoračio i gurnuo kitu u mene, celu. Uhvatio me je za kukove i zabio dok mu nisam osetio jaja na guzi. Krenuo je brže da me kara. Ja sam uzeo sebi da drkam i da glasno stenjem. On je krenuo da priča:
– Uh mačkice moja. Uh kako dobro primaš. Je l’ ti se sviđa moja kita, a? Je l’ voliš moju kitu u tvojoj pičkici?
– Mmmmm… Volim tatice… Mmmmmm.
– Sad će tatica da te napuni, znaš! Sad ćeš da zatrudniš kao prava pičkica! Mmmmm! To! Mešaj malo! To! Mhhhhmhhhh…

Kako je krenuo da svršava, stegao mi je guzove i nabio do kraja. Ja sam ubrzao drkanje i krenuo da svršavam po krevetu, mada sam već par minuta bio na granici. Dok sam grizao jastuk on je legao preko mene i obojica smo pali u baricu sperme koju sam napravio. Prijalo mi je dok leži na meni sa kitom u meni i spermom u mojoj guzi.

Polako je krenuo da me ljubi po vratu i po uvetu. Osetio sam da mu se kita opustila, ali nije još izašao iz moje guze. Polako je ustao i izvadio kitu. Uhvatio mi je guzu i poljubio u čmar.

– Uh mačak. Ovo je bio odlično. Je l’ si OK? – Bilo me je blam.
– Jesam. OK sam.
– Opusti se. Verujem da ti je malo neprijatno sada. Svima je malo neprijatno posle prvog puta.
– OK.
– Idem ja da se okupam. Trebalo bi i moji da stignu uskoro. Ništa se ne brini, ovo ostaje između nas. Ako hoćeš da pričamo, tu sam. Ako ti je neprijatno, razumem. Samo nemoj da se sekiraš i opusti se.
– Važi.

Kako sam ustao krenula je njegova sperma da mi curi iz guze dok se moja spuštala niz moj stomak i lagano curela iz moje kite. Uzeo sam prst i probao spermu. Slankasto.

Prvi put na moru sa ocem mog druga

Nakon tuša je izašao obučen.

– Idem ja da se prošetam i da nam uzmem nešto za klopu. Opusti se samo, nije se ništa strašno desilo. Vidim da ti je neprijatno. Daj sebi dan-dva da se smiriš pa ćemo pričati, ako želiš.
– Ok. – Izašao je.

Žile

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Šta ti je, šta fuj!?!?!? Ako mu se svidja, samo napred, a ti ako si gadljiv na to, stavi prst u guzu i čuvaj je. Kakva netolerancija, ovo je čist primitivizam!

Fulj jbt fulj

2
0
Would love your thoughts, please comment.x