Po prvi put osećam kurac u svojoj bulji

Registrovani korisnici ne vide reklame

Napraviću kratak uvod da shvatite o čemu se radi. Trenirao sam vaterpolo od svoje šeste godine, sa 10 sam imao povredu i neko vreme nisam smeo da treniram. Jako brzo sam se puno ugojio. Dobio sam sise, veliko dupe, sve. Počeli su da me zajebavaju u školi, iako sam pre toga bio poluplaran dečak, odjednom više nisam valjao. Zajebavali su me, a jedan dečak me zajebavao više od svih, stalno me hvatao za sise i dupe, pričao da imam veće sise od svih devojčica i tako te fore. Uglavnom, brzo sam smršao i opet sam izgledao normalno, krenule su devojčice i sve to, pa srednja, tu sam već izgledao jako dobro, opet sam bio „popularan” dečak. Sve je bilo OK, osim toga da se u meni nešto promenilo od kad su me zajebavali, a posebno taj što me je ‘vatao za sise i dupe. Vremenom, kao da sam počeo da primećujem i muškarce, ali to sam odbijao sebi da priznam. Osećam sada ono što sam tada osećao, a nisam bio svestan toga.

Kao što sam rekao, u srednjoj sam postao faca, pa sam uvek imao neke devojke, izrasto sam u jako lepog dečka. Onda fax, sve je išlo kako treba, a ja sam postao jako svestan da se ložim i na muškarce. Suzbijao sam to u sebi, ali jebiga. Sad imam 24 godine. Da pređem na stvar. Došao sam do servisa za auto da mi urade malo servis. Sedim u kafiću u sklopu servisa. Čitam novine, ulazi neko, ne obraćam pažnju. Čujem, zove me po imenu, pogledam, poznat mi dečko, ali ne prepoznajem ko je. Visok, lep, sređen. Prilazi, nasmejan, i kaže:
– Pa gde si brate, 10 godina te nisam video! – I dalje ne kapiram. Kad je rekao ko je, jedva sam poverovao, jako sam se iznenadio.

Seo je kod mene. Počeo je priču; gde sam, šta radim, itd. On je išao samo tu jedno godinu sa mnom u školu i preselio se u Austriju. Sedeli smo sigurno 2 h, jako prijatno je bilo. Razmenili smo brojeve i dogovorili se da izađemo malo. Odmah sutradan me je zvao, sad ova situacija sa koronom, pa i nismo imali izbor, u Bg-u sve radi do 11. U 7 smo se našli, počeli da pijemo, išli od mesta do mesta. Zajebavao me je kako me svi znaju, da sam postao muška splavaruša.

Po prvi put osećam kurac u svojoj bulji

Dobro smo se napili i kad je počelo da se zatvara sve, nije nam se išlo kući. Predložio je da odemo do njega pa da zovem neko društvo da nastavimo. Ispostavilo se da su svi bili zauzeti, pa smo nastavili sami da pijemo. Već smo bili ozbiljno pijani. Rekao je:
– Kako si se promenio brate, pamtim te po velikim sisama i bulji, al’ prepoznao sam te po faci. – Rekao sam mu koliko sam mrzeo kad je radio to, da mi je to najgore što sam upamtio iz detinjstva. Opet se zajebavao i rekao: – Pa nisam ja kriv što si imao najbolje sise u školi.

Gurnuo sam ga u rame, pa smo se smejali. Ali onda sam mu rekao da mi je to stvarno bilo jako teško i da se i dalje loše osećam kad pomislim na to. Pitao me što kad izgledam kao avion, da lepšeg dečka nije video. To me je zbunilo… Pogledao me i rekao:

– Brate, ozbiljno ti kažem, ja lepšeg dečka video nisam. Iako smo bili pijani, bilo je neprijatno, bar meni. Počeo je da se smeje i uhvatio me za sisu, stegao i rekao: – Ali šteta što više nemaš onakve sise i dupe. – Počeli smo da se smejemo a ja sam pitao:
– Što šteta? – Opet me je uhvatio za sisu, uštinuo mi bradavicu, pa je rekao:
– Pa drkao sam na njih kad sam bio klinac. – Počeo sam da se smejem kao lud, nisam mogao da verujem šta čujem. Gurnuo me je i rekao: – Šta se smeješ, ozbiljno ti kažem! – Uozbiljio sam se koliko sam mogao i pitao:
– Pored svih onih devojčica, ti si drkao na moje sise i bulju? – Rekao je:
– Pa ti si imao najbolje, one sve bile kao daske. Onda je rekao da me je uvek gledao na fizičkom i posle toga kod kuće drkao. Uštinuo mi je bradavicu i rekao: – Ali toga više nema.

Po prvi put osećam kurac u svojoj bulji

Nije sklanjao ruku, samo se više priblizio. To je to, nemoguće da će se ovo desiti! Prilazi sve više, osećam njegove usne, počinje da me ljubi. Ja mehanički odgovaram, osećam jezik, muški jezik u mojim ustima. Osećam ruke, pribija me uz sebe. Sve se dešava samo od sebe, skida me, skida sebe. Leže preko mene.

Osećam njegovu kožu, vrelo telo, usne. Kao da se ne dešava meni. Spušta se i kroz celo telo neverovatan osećaj – počinje da mi puši, nestaje mi kurac u njegovim ustima… Legao je opet preko mene, okrenuo me. Sad sam ja na njemu, polako me spušta dole, izvdadio je kurac. Lep, debeo, Uzimam ga u ruku.

Stegao sam ga, počeo da mu drkam. Uhvatio me je za glavu i privukao. To je to – glavić je na mojim usnama. Otvaram i ulazi. Prvi put imam kurac u ustima, ne znam ni šta treba da radim! Ližem ga, spuštam se gore-dole. Uhvatio me je za glavu i počeo da ga nabija, zamalo da se zagrcnem.

Opet sam bio na leđima, on na meni, ljubimo se, osećam težinu njegovog tela na sebi, kite nam se trljaju. Naglo se odmakao, raširio mi noge, podigao i gurnuo jezik u čmar. Tucao me je jezikom, stenjao sam, uživao, a onda sam osetio oštar bol, gurnuo mi je prst. Zastenjao sam, a on je pljuvao i gurao mi prst. Bolelo je, a onda još jedan. Gledao me je u oči i sve jače nabijao prste. U jednom trenutku je prestalo da me boli i pomislio sam – ovo nije strašno kao što sam mislio.

jedan gej drugom mazi čmar i fingeruje ga

Spustio me i namestio glavić na moj čmar. U glavi mi je bilo – stani, stani! Ali ništa nisam rekao sve dok me neopisiv bil nije presekao.

Ostao sam bez daha, osećam: nabio mi je kurac!

Mislio sam da je ceo ušao, ali kad je nastavio da ulazi shvatio sam da je to bio samo glavić. Nisam mogao da izdržim i krenuo sam da ga guram. Postao je sve agreseviniji i nije mi dao da se mrdnem, umesto toga osetio sam da ga je nabio do kraja. Stiskao sam čmar, pokušavao da se uzvučem, ali nije išlo. Počeo je da me jebe, sve jači bol. Mislio sam da ću umreti. Samo sam se prepustio, on ga je nabijao a ja sam ležao.

Odjednom je prestalo. Svaki put kad ga nabije, prođu mi trnci kroz telo. Počeo sam da stenjem, da ga stežem. Kad je to video, počeo je jače da me jebe. Izbacivao sam bulju, gledao ga u oči. Sad me je već razvaljivao. Nisam mogao da izdržim i počeo sam da svršavam. Zabio se par puta u mene i stao. Nisam to ni primetio jer sam još uvek svršavao. Ovako nikad nisam svršio, toliko jako i tako dugo.

Legao je samo preko mene. Ćutali smo. Onda je legao pored i poljubio me. Rekao je:
– Konačno. – Pitao sam:
– Šta – a on mi je rekao:
– Znaš koliko sam puta zamišljao da te tucam, samo nisam znao da si postao ovakav frajer. Nisam mogao da se kontrolišem, izvini ako sam bio mnogo grub. – Pitao sam ga:
– Kako si znao da si peder sa 10 godina? – Rekao je da nije, samo sam ga ja ložio. Jednom Je pokušao da kara muškarca ali nije to bilo to, pa je odustao. Pitao me je kad sam ja saznao za sebe. Rekao sam mu: – Pa sad. – Rekao je:
– Zajebavaš? – I imao je kez preko celog lica. Klimnuo sam glavom. Rekao je:
– Čekaj, tebi je ovo prva kita? – Opet sam klimnuo glavom. Uhvatio me je jako za glavu, prvukao i počeo da me ljubi. Rekao je: – Ne možeš da zamisliš koliko mi sve ovo znači. – Rekao sam mu da ne sere jer se nikad nismo ni družili, i da smo se znali godinu dana. Rekao je: – Da, ali ti si jedini muškarac koji me je ikad privukao. I od kad sam otišao u Austriju, često sam razmišljao o tebi, gotovo da sam postao opsednut. Kad sam te video u servisu, mislio sam da će mi srce iskočiti. – Opet me je poljubio, sve ovo mi je bilo nerealno…

Po prvi put osećam kurac u svojoj bulji

Mazio mi je grudi, rekao je da je ovo mnogo drugačije nego što pamti i počeo da se smeje. Spustio je glavu i počeo da mi sisa bradavice, ruka mi je bila na mom kurcu, mesio mi je jaja, pa drkao. Onda je zavukao ruku ispod i napao mi čmar. Gurnuo je ceo prst, rekao je:
– Uh, ala je podmazan spermom!

Kako ga je sve više nabijao, tako sam počeo da stenjem. Naglo se podigao i legao preko mene. Spustio se i počeo da me ljubi, a kurac je polako ulazio u mene. Bolelo je, ali mi je prijalo, osetio sam svaki cm kako ulazi. Pa kad je polako krenuo da ga vadi, pa opet da ulazi, pa sve brže i brže…

Podigao se, držao mi je noge raširene i jebao sve jače. Stao je i okrenuo me. Bio sam nagužen. Sjurio je kurac do kraja u mene. Uhvatio me je za rame od pozadi i počeo da me cepa. Izbacio sam bulju što sam više mogao. Stenjali smo, udarao me je po guzovima, stiskao ih, nabio ga je do kraja i u kratkim i brzim pokretima me jebao.

Nisam mogao više, počeo sam da drkam. Ubrzo sam svršavao, opet dugo i intenzivno. Sad sam bio svestan da svršava u mene. Umirio se i neko vreme smo stajali tako… Kad ga je izvadio, osetio sam kako mi sperma curi iz bulje. Legli smo i zaspali.

gej svršavanje u bulju

Nastavili smo da se viđamo od tad.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x