Ludilo u novogodišnjoj noći, I dio

loading...

Pozdrav svima. Evo da vam ispričam kako smo se proveli u novogodišnjoj noći. Ja i moj Boki dogovorili smo da novogodišnju noć provedemo u društvu moje sestre i sinom i kćerkom koji se druže sa nama već duže vreme.

Izvršili smo pripreme, pripremili pićence, mezence, i sredili se u najboljem izdanju za takve prilike; sve u stilu Nove godine, seksi odelo deda mrazice i deda mraza i čekamo da se pojave gosti. Pošto ovde u Njemačkoj je policijski čas, od 20 h moramo sve ranije pripremit. Pokušali smo ih nazvat da proverimo da li dolaze ali nam se nisu javljali. Negde oko pola osam pozvonio je tel. i javili su da neće moć stić, da su zakasnili pa da ih ne čekamo.

Bili smo jako razočarani, i što bi se reklo, popizdili. Tačno u 20 h zazvonilo je zvono na vratima. Boki, ‘nako ljut, kaže:
– Ko je sad u pizdu materinu?

Ogrnuo je jaknu i otvorio vrata. Ispred nije bilo nikog ali na transportnim kolicima od DHL-a stajala je jedna poveća kutija omotana mašnicom i pismena poruka: „Poklon za Bokija i Micu, od prijatelja”. Boki je ugurao kolica u kuću i počeo otpakivat. Otvorivši kutiju videli smo da su na vrhu stajali pokloni: seksi rublje, prezervativi, dildo, ulje i tako ta seks pomagala i poruka: „Pažljivo otvaraj, lako lomljivo”.

Zajedno smo počeli otpakivat i otvarat. Došli smo do zaključka da tu kutiju moramo podignut sa poklona. Kad smo je podigli imali smo šta i videt – baš pravo iznenađenje, i glas:
– Sretna Nova godina – njih dvoje su bili goli u kutiji, ona je sedela njemu u krilu, na šta je on rekao:
– Silazi sele, svršiću, ne mogu više izdržat.

Sve su to organizovali preko jednog nama poznatog lika koji je bio sa nama u šemi (kad se oženio morao se povuć jer mu žena nije želela takvo druženje).

Krenuo je grupnjak u novogodišnjoj noći…

Bili smo presrećni, odma je počelo grljenje i ljubljenje. Kako mu je bio kurac dignut, odma sam kleknula i počela pušit, na šta je on uzdahao i rekao:
– Joj tetka, jedino ga ti znaš slomit i ispušit kako treba!

Žurka je počela: Boki je već navlačio malenu sa guza, naslonjenu na zid. Ona je uzdisala i stenjala kao prava fufica, govorila:
– To, tooo, tooo, tečo, napuni me slobodno. Sigurna sam, zaštićena…

Ludilo u novogodišnjoj noći

To je popalilo i tetkinu momčinu; samo me je povalio na ona kolica od DHL-a i krenuo da me rastura. Kako sam bila popaljena od svega, odma sam se počela trest i svršavat kao rasna kobilica. Čim je osetio moje sokove i on me je zalio. Osetila sam jake mlazove njegove sperme.

Kad sam se pribrala videla sam kako se mala trese i ‘oće da padne kolko je orgazam trese, ne može više da stoji. Boki je ubrzavao, držeći ju i puneć ju.

Kad su se smirili, popili smo po piće i Boki predloži da idemo u đakuzi da se opustimo jer imamo noć pred sobom, pa ne moramo žurit. Tako i bi – svo četvoro smo ušli u đakuzi i krenuli da se mazimo. Nastavili smo da se topimo svi zajedno u novogodišnjoj noći.

Nastaviće se…

Ludilo u novogodišnjoj noći

Boki i Mica

Nastavak: Ludilo u novogodišnjoj noći, II dio

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments