Poze u seksu kojima su muškarci našli mane

Ako ste mislili da seks nema svoje nedostatke, varate se – muškarci mu pronalaze određene mane. Tačnije, seksualnim pozama. Iako u određenim i te kako uživaju, otvoreno su priznali da im ponešto i smeta. Neke su dosadne, neke previše zahtevne, a u nekima jednostavno ne mogu da osete partnerku na pravi način.

Misionarska poza

Izvikana, “isfurana”, toliko puta osporavana i slavljena istovremeno – ovu pozu muškarci uglavnom karakterišu kao dosadnu. Kao da recimo jedu isti obrok svaki dan – može da prođe, ali ipak željno očekujete nešto ukusnije i interesantnije.

Doggy style

Ova poza je jedna od omiljenih jačem polu, a u skladu sa tim istakli su i da zaista nemaju šta da joj zamere.

Poze u seksu kojima su muškarci našli mane

Kaubojka

Malo je stvari koje muškarci vole kao što je poza “žena gore”, ali tvrde i da ima jedan ozbiljan nedostatak – ova poza je najlakša za povredu penisa.

Obrnuta kaubojka

Ova poza je, poput gore pomenute, takođe opasna za ozledu penisa. Takođe, muškarci tvrde da je ova poza zapravo lošija za žene, jer se osećaju čudno s obzirom da u jednom trenutku postaju svesne činjenice da im partner sve vreme gleda u anus.

Poze u seksu kojima su muškarci našli mane

Seks pod tušem

Sve je vrlo klizavo i prosto nezgodno… Poza se izvodi stojeći, voda upada u oči, i jednostavno ne možete se fokusirati na užitak, već morate sve vreme i da budete oprezni.

Poza „kašika”

Muškarci kažu da je ova poza prilično uspavljujuća, kao i da nemaju pogled na ženske grudi, a to im nije nimalo drago…

Poza 69

Iznenađujuće je, ali frajeri za ovu prilično popularnu i intimnu pozu kažu da je istovremeno i neprijatna, a sa tim se slažu i dame. Naime, oba pola kažu da je prilično neugodna pomisao na to da su lica partnera u zadnjicama onog drugog.

sex u pozi 69

Izvor: Blic Žena

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments