Moja sekica me je neumorno zavodila, pa sam joj skinuo mrak

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovo mi se desilo pre par dana. Možda je neverovatno, ali je istinito. I dalje volim da mislim da je to očekivala i htela, jer neretko sam je zaticao dok se presvlači, a ona ne bi reagovala… Kao da je i htela da je vidim. Inače, ona je moja sekica od tetke. Evo, da opišem malo sebe i nju. Ja sam visok oko 186 cm, 106 kg, ali svaka devojka s kojom sam bio je govorila da mi dobro stoji. Kurac oko 18 cm, deblji. Treniram košarku. Crna kosa, plave oči, sve u svemu, prosek.

A moja sekica, e ona je sasvim druga priča. Visoka je kao ja, građena kao model, ima oko 55kg i ima smeđu, kovrdžavu kosu. Sise male, ali preslatke. Guza taman da lepo legne u šaku. Mlađa je od mene 4 godine, ali za svoje godine je zrela. Ja sam nju odmalena čuvao dok su tetka i teča bili na poslu. Gledao sam je kako raste. Pričala je sa mnom o svemu. Nikome se nije poverila nikada kao meni. Uvek sam na nju gledao kao na klinku, kao na svoju rođenu sestru.

Međutim kad je napunila osamnaest godina, sve je počelo da se menja. Počela je ispred mene da se skida, isprobava odeću, šeta se u donjem vešu. Odjednom je počela da se zanima za moj seksualni život. Počela je da mi priča kako se mazi i zamišlja neke momke. Opisivala ih je kao mene, ali nisam to shvatao ozbiljno. Nisam ni obraćao pažnju.

5192380im3

Pre nekih par meseci počela je non-stop da me zivka da dođem kod nje kad je sama, jer joj je dosadno. Tako bih posle posla išao kod nje, a ona bi mi kuvala kafu, dok se ja tuširam i spremam za trening. Išla bi sa mnom, pravila mi društvo, držala me za ruku kao da smo u vezi, ali meni je sve to bilo okej, jer nije nam prvi put. Kad god završim sa treningom, išao bih opet do nje i pomagao joj oko učenja, sve dok ne dođu tetka i teča… I tako svaki dan. Ono što je sve izmenilo, bio je događaj koji ću pamtiti čitav život.

Dok je ona bila pod tušem, u njenom telefonu sam našao poruke njene najbolje drugarice koja se ložila na mene, gde joj opisuje kako bi mi ga pušila, kako bi se nabijala i slično. Sekica je odgovarala nešto u stilu – „blago tebi, nije ti brat. Možeš da se jebeš sa njim. A ja što se palim na njega i mazim pičkicu, dok mislim na njega, ja ne mogu ništa, jer mi je brat. Izgleda i da me ne primećuje kad se presvlačim. Šta god da radim ne vredi.”

Tu sam se malo šokirao i trebalo mi je par trenutaka da se priberem, a onda sam nastavio sa čitanjem poruka. Ta drugarica joj je rekla da mora da napravi prvi korak i da nije bitno što sam joj ja brat, jer i da sam njen brat, ona bi me kresnula bez razmišljanja. Sekica joj je odgovorila da će smisliti nešto za ovaj vikend što dolazi.

Taman sam čitao poslednje poruke, kad čujem vrata od kupatila. Ona izlazi samo u peškiru, a ja se pravim da pržim jaja. Ona me grli otpozadi, ljubi me u vrat i kaže mi:
– Kako je moj bata vredan. Kako da ti se odužim?tumblr_mvzxdfMs4N1raljz5o1_500

Meni se kurac digao od onih poruka, pa ne smem da se okrenem. Samo joj kažem:
– Ništa. Samo budi dobra i slušaj batu, važi? – Ona se nasmeja i okrete se da ide, a ja kao slučajno, umesto za ruku, uhvatim je za peškir i on padne na pod.
– Jao, izvini, sekice, nisam namerno.
– Nije da si me prvi put me video golu.
– U pravu si, ali sad si postala prelepa devojka, pa me malo blam. – Ona me pogleda u međunožje. Videla je da sam nosio samo šorts, bez bokserica i reče:
– Nije baš da se stidiš. Vidi se po šortsu. – Ja se stidim, ali on ne.
– Šta ću, nisam imao devojku, sad već ima par meseci.
– Imaćeš ovog vikenda – namignula je.

Tad sam shvatio da će sekica pokušati da se kresne sa mnom

Shvatio sam i da se opasno ložim na nju, ali baš me je bilo briga. Nisam imao ni najmanji osećaj krivice, čak sam i priželjkivao to. Trebalo je da njeni za vikend odu do sela, ali su otišli već u četvrtak. Usput su mi rekli da ostanem sa njom, da ne bi pravila gluposti. Kad sam im obećao da ću je paziti, otišli su. Ja sam spakovao par stvari i otišao kod nje. Kada sam pozvonio, ona mi je kratko rekla:
– Uđi, u spavaćoj sam.

Ušao sam kod nje, a ona je bila samo u tangicama i gledala se u ogledalu. Pitala me je šta mislim, da li joj dobro stoje. Ja sam samo stajao otvorenih usta. Nasmejala se i rekla da je očigledno da joj ekstra stoje, na šta sam ja samo klimnuo glavom.

Moja sekica me je neumorno zavodila, pa sam joj skinuo mrak

Otišao sam do kuhinje da podgrejem večeru, a ona je došla samo u nekoj spavaćici, providnoj, bez donjeg veša. Nisam mogao da skinem oka sa nje, samo sam buljio. Kurac je počeo da raste i stvara izbočinu na trenerci, a ona je spustila ruku među noge i stresla se. Te večeri sam morao da je imam! Ko će da čeka vikend?

Večerali smo, ja sam pokupio suđe i oprao ih, a ona je pustila na kompu neki pornić, kao hoće da uči. Ja sam samo slegao ramenima i seo na trosed. Gledao sam neku utakmicu na TV-u. Ona je došla i i legla mi na noge. Migoljila se sve dok nije naslonila glavu na moj kurac, koji je već bio toliko krut, da sam mislio da ću eksplodirati. Položila je glavu licem prema kompu, kao da joj bude lakše da gleda pornić, a ruku je stavila ispod glave tačno na kurac. Ja sam se pravio hladan, ali u sebi sam se molio da brzo ode u krevet da mogu u wc-u da ga izdrkam.

Posle nekih sat vremena počela je da zeva, ustala, isključila komp i poljubila me za laku noć. Ja sam ostao uz TV čekajući da ona zaspi, pa da idem u WC. Međutim, kad sam se setio šta je ona radila i šta je pisala drugarici, odlučio sam da odem kod nje u sobu i pojebem je, jer više nisam mogao da izdržim sve slike od te večeri. Ustao sam, skinuo se u bokserice i ušao u njenu sobu. Upalio sam svetlo, otkrio je i video da spava gola. Izvadio sam kurac, stavio ga pored njenih usta, a onda ga trljao po njenom obrazu. Ona se probudila, pogledala me upitno i izustila:
– Šta to radiš? Jesi li normalan?
– To što si htela, sad ćeš da dobiješ.

Podigao sam je iz kreveta, poljubio je, a onda počeo da joj trljam pičkicu, iz koje je curilo kao sa vodopada. Uzeo sam malo soka na prstima, polizao ih, a onda je opet poljubio.

Make her moan

Seo sam na krevet, privukao je i počeo da joj ližem pičkicu. Počela je da stenje i da se sama nabija na moj jezik. Nije joj trebalo dugo da svrši.

Kada je svršila, spustio sam je na krevet, legao preko nje i počeo da joj ližem i grickam bradavice, dok sam kurac nameštao na rupu. Pošto je bila nevina, polako sam probao da uđem, ali nije išlo. Rekao sam joj da se opusti, jer će je ovo malo zaboleti, a onda sam joj ga nabio iz sve snage.

Zavrištala je, dok sam na kurcu osećao nešto toplo kako se sliva do jaja. Pustio sam je da dođe do daha, a onda sam počeo polako da joj nabijam kurac do pola, dok se nije privikla. Na kraju sam počeo divljački da je jebem, ne obazirući se na njeno vrištanje.

Moja sekica me je neumorno zavodila, pa sam joj skinuo mrak

Počela je i ona da se nabija. Već je lakše išlo. Grebala me je po leđima, ljubila me i čitavo vreme ponavljala:
– Ispunila mi se želja… Ispunila mi se želja… Kako me jebe bata… Kako jebe moju nevinu pičkicu… Aaaahhh…

Osetio sam da ću da svršim, ali me nije bilo briga…

Nastavio sam još brže da je jebem, dok je ona vrištala da hoće još, da je blizu. Osetio sam da podrhtava, pa sam nastavio istim tempom dok nismo zajedno svršili. Izvadio sam ga iz nje, bio je još po malo krvav. Obrisao sam ga o njenu majicu, koja je ležala na podu, a zatim sam joj prišao i rekao joj da ga puši.

Iako joj je bio prvi put, zahvaljujući pornićima, brzo je shvatila šta treba da radi. Kad je opet bio dovoljno tvrd, okrenuo sam je na kolena i laktove, uzeo kremu i namazao joj čmar. Namazao sam i svoj kurac i rekao joj:
– Sad ću ti skinuti nevinost i u bulji.

Moja sekica me je neumorno zavodila, pa sam joj skinuo mrak

Samo je stegla čaršafe, a ja sam joj ga polako gurao. Nije išlo, pa sam morao na silu da ga gurnem. Ona je zavrištala tako da je čitav komšiluk mogao da nas čuje. Izvadio sam ga, pa opet nabio do kraja, a onda sam počeo da je pumpam.

Stenjala je i vrištala, a ja sam je nemilosrdno udarao po guzi govoreći joj kako je moja kurvica, samo moja, a ona je ponavljala to i klela mi se da je niko neće jebati, dok ja tako ne kažem. Nije dugo trajalo, osetio sam da ću svršiti. Izvadio sam ga i rekao joj da se okrene, da proguta. Uzela ga je u usta, a sperma je krenula da kulja.

Mislim da sam i drugi put svršio obilno. Sve je progutala, bez da se zagrcne ili ispljune. Kad je sve bilo gotovo, rekao sam joj da spava, a sutra ćemo da nastavimo. Otišao sam pod tuš znajući da ću je od sad imati kad god poželim.

Moja sekica me je neumorno zavodila, pa sam joj skinuo mrak

Ujutru sam je još jednom pojebao dok se tuširala, a uveče smo izašli u grad i pojebao sam je u WC-u jednog kafića. Od tada je prošlo nedelju dana, a svaki dan se jebemo, makar po jednom. I sad je kod mene, gleda šta pišem, da nešto ne izostavim.

Moraću da je napunim jednom pre spavanja. Pozdrav od mene i moje sekice.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x