Tatin kurac u mojoj nevinoj guzi

Kako je počela ova situacija, tata je dobio trajni godišnji u firmi, te smo se nas dva odlučili da odemo na primorje naše zemlje sami jer je ostatak obitelji imao obaveze. Iznajmili smo si vikendicu sa privatnom plažom koja je bila znatno udaljena od, da tako kažem, civilizacije. Kupili smo zalihe hrane i pića, posebno piva, i otišli na odmor. Već sam bio naviknut na tatin kurac, a sad ću vam objasniti i zašto.

Moj tata je inače nudista, međutim niko ga u tome nije podržavao do mene. Sjećam se kada se jednom potegla tema o nudizmu, ništa nisam shvatao pa sam ga pitao da mi objasni. Kasnije sam mu rekao da kad god smo nas dva sami, slobodno može biti ono što jeste. Zbog toga me je najviše volio od sviju, jer je znao da i ja njega volim više od sviju. Ukratko, uz njega sam i ja postao nudista, tako da smo se navikli na tjela jedan od drugog i bilo nam je sasvim okej da smo skupa goli.

Tako da smo, čim smo se smjestili, skinuli sve sa sebe. Prvih mjesec dana nam je bilo super, danju smo se sunčali i brčkali u moru jer je temperatura bila idealna. Noću bi nakon šetnje sjedili na obali i pili, ponekada i po gajbu piva. Grad i stari život nam uopšte nije nedostajao. Gledali smo da se što manje javljamo ukućanima jer su nas smarali sa aktuelnostima i komentarisali emisije o aktuelnj temi a mi TV nismo ni palili.

Tatin kurac u mojoj nevinoj guzi

Početkom drugog mjeseca je tata slavio rođendan. Taj dan smo odlučili praviti roštilj i naravno zaliti pivom. Od jutra smo krenuli pržiti ćevapčiće i pljeskavice, i naravno, piti. Puštali smo si omiljenu glazbu, plesali; bilo je stvarno super. Treća gajba je već bila prazna, mene je počelo zanositi, al’ nisam se dao, nastavio sam piti i uporedo pospremati nered nastao tokom roštiljanja.

Sagnuo sam se da pokupim smeće tik ispred tate zavaljenog u ležaljku. Dobacio mi je da ga ne izazivam. Nisam shvatio, pa sam tražio da mi ponovi pitanje.

– Jaja su mi puna, a ti vrtiš šupkom, lako bi mogo biti jeban. – Nasmijao sam se i sjeo mu u krilo.
– To nije lođa ideja – odgovorio sam mu.

Poljubili smo se… Popušio sam tatin kurac…

Tata je spustio pivu na pod. Alkohol je učinio svoje. Uhvatio me je oko struka a ja njega oko vrata, strasno smo se ljubili. Kleknuo sam pred njega i krenuo da mu pušim već ukrućen kurac. Stenjao je od zadovoljstva. Ležao je zavaljen. Mazio me je po glavi a ja njega po butinama. Tatin kurac je preukusan a veličinom taman da ga progutam. Sviđalo mi se to što radimo.

U pola pušenja pitao me je da li ga želim u sebi. Klimnuo sam glavom vadeći kurac iz usta dok su mi se sline slijevale biz bradu. Ustao sam i zakoračio ga. Pridržavao sam se za njegove butine dok mi je on vješto namjestao svoj kurac u nevinu guzu.
– Malo će boljeti.

Tatin kurac u mojoj nevinoj guzi

Kada je ušao, zastenjao sam. Bol mi je ublažio poljupcem. Ulazio je izlazio a bol je bila sve manja. Osjećaj je bio izvanredan. Nisam želio da stane. Pored zvuka valova, jedini drugi zvuk je bio naše stenjanje.
– Dođi – rekao je.

Prešli smo u sobu na veliki bračni krevet. Polegao me je na stomak a on je legao na mene odozgo i ponovo ga ubacio. Ta poza me je jako boljela, što od kurca, što od pritska njegovog tijela. Tata je veoma krupan čovjek. Srećom, nismo dugo ostali u toj pozi. Prešli smo na bok. U toj pozi mi je bilo najljepše do tada.

Ljubio me je po vratu. Mazio po stomaku. Grizao uši. Ubacivao je jako brzo. Poslednja poza bila je doggy style, nešto o čemu sam uvijek maštao jer mi se ona najviše sviđala u pornićima. Stajao je iza mene i trpao me baš brzo i snažno. Grizao sam posteljinu ispod sebe i vrištao jer me je tatin kurac dokrajčivao. Uhvatio me je za kukove, zastenjao i svršio duboko u meni. Stenjali smo obojica dok je kurac bio još uvijek u meni a sperma se slivala niz moja jaja. Izvadio ga je, pomazio me njime po polutkama a onda se izvalio na krevet. Legao sam pored njega. Zagrlili smo se i još puno vremena dolazili do zraka. Tako smo i zaspali.

Tatin kurac u mojoj nevinoj guzi

Ujutro, kada sam se probudio, pogledao sam u tatu, a on je već bio budan i posmatrao me je.

– Dobro jutro sine.
– Dobro jutro tata.
– Bilo mi je lijepo.
– I meni tata.

Naredne dane provodili smo u sexu i pivu. Tata nam je nabavio i neku travu od lokalnih dilera pa je sex bio još duži i bolniji ali prvi je bio najljepši. Prije 5 dana smo se vratili kući. Nikome nismo spominjali šta smo zapravo radili, a nikada i nećemo.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments