Tijana Ajfon uhapšena zbog podvođenja i prostitucije

Srpska starleta i rijaliti zvezda Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, ovih dana u centru je medijske pažnje zbog hapšenja u blizini Bijeljine. Tijani se na teret stavlja to što je pokušala da ilegalno pređe granicu preko Drine u čamcu, kao i podvođenje i organizovana prostitucija.

Ova devojka bila je predmet pisanja tabloida i prethodnih godina što zbog učešća u rijaliti programima, što zbog glasina da se bavi prostitucijom, ali i zbog ljubavnih veza sa poznatim muškarcima. Tijanu je domaća javnost upoznala kada je 2015. godine ušla u rijaliti šou „Parovi 3”. Tijana Ajfon je tokom učešća u ovom rijalitiju tvrdila da je, navodno, bila u emotivnoj vezi sa oženjenim pevačem Markom Bulatom.

Pošto smo mi ipak erotski magazin, ovom prilikom ćemo sa vama podeliti nekoliko zanimljivih paparaco fotografija Tijane Ajfon, sa Ade ciganlije, kao podsetnik na to šta znači sloboda. Želimo da vam skrenemo i pažnju na to kako je dobro voziti se rolerima slobodno i osloboditi bradavicu, pa tako i pad sa rolera učiniti jako seksi fotografijom…

Jedno je sigurno: mišljenje naroda i predrasude o starletama se nikada neće promeniti, a još teže posle ovog slučaja. Ali takođe je sigurno da bi nam bez njih bilo dosadno.

Tijana Ajfon uhapšena zbog podvođenja i prostitucije

Tijana Ajfon uhapšena zbog podvođenja i prostitucije

Tijana Ajfon uhapšena zbog podvođenja i prostitucije

Izvor: Objektiv

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments