Moja ženica, iskreno o svojim kuronjama, VI deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moja ženica, iskreno o svojim kuronjama, V deo

Pred zoru, moja ženica, drolja, iskrala se iz Angelovog apartmana. Bila je izjebana i rasturena, kao nikad pre. Baš joj godio taj osećaj izjebanosti… Jedino je nerviralo što je bez gaćica, a sperma je curila iz nje, iako je već nekoliko puta brisala pičkicu.

Sačekala je taksi da je odveze do sobe na spavanje. Onako u crvenom miniću, sa štiklama, ličila je na malo skuplju kurvu, koja se vraća „sa posla”. Nije ni bila daleko od toga. Dok je sedela u taksiju, skupila je noge i natezala minić, kako taksista ne bi primetio da je bez gaćica, koje je Angel uzeo kao suvenir. Njoj je u zamenu dao sto dolara, a gaćice je, smejući se, njušio i grickao, i na kraju omotao oko kurca, dajući do znanja mojoj ženici koliko mu se svidela ona i njena pičkica.

Moja ženica nije bila sposobna da ide na smenu u kafić, pa je telefonom pozvala mladog kolegu konobara da je zameni, „jer je bolesna”. On je mučenik pristao, kao da je jedva dočekao da učini nešto za nju. Videla je ona, kurva, odavno, kako je gleda, i vešto je to koristila kad bi joj trebalo.

Sijala je od sreće, što je napokon ostvarila svoju najskriveniju fantaziju – seks sa kuratim crncem, u grupnjaku sa Milanom. Volela bi da je i Davor bio tu, ne bi joj bio višak. On je i onako „kriv za sve”.

Kad se skinula po njoj su bili vidljivi tragovi njenih jebača – na guzi, pički, sisama, stomaku, u pupku – svuda je bilo tragova sperme i picinih sokova, a ugrizi i modrice bili su svedoci žestokih strasti, koje je moja ženica, fufica, podelila noćas sa svojim jebačima.

Dok se tuširala, milovala je svoje zgodno preplanulo telo, pomazila se po nabubrenoj mačkici, pa malo gurnula prstiće u nju, a onda ponovo mirisala i lizala ljubavne sokove sa pristića, koji su je podsećali na uzbudljivu stvarnost. Dok je istraživala prstima, na momenat joj se učinilo da joj je pička šira i veća nego pre, ali nije bila na čisto da li umišlja, a nije ni htela da se zamara s tim. Legla je u krevet potpuno gola, uživajući u maštanjima i ponovo u glavi odmotavala film od prošle noći… iz pičkice se pomalo cedila sperma. Baš sam se izjebala… – pomislila je moja drolja i utonula u san…

zgodna devojka sa tetovažom se tušira

Probudio ju je telefon. Zvao je njen mladi kolega da se dogovore oko naredne smene. Tek što je obukla kupaći, on je ušao u sobu, bez kucanja. Pitala ga je kako to upada u sobu, zar nije pomislio da je mogla je biti gola… Počela mu je držati predavanje… a mali šiljokuran koji je imao jedva dvadeset godina, bez pardona joj je odgovorio:

– Možda sam i očekivao da budeš gola… ti i si i na poslu skoro gola… – kao sve u šali, „odvalio” je mali konobar. Ivan, tako se zvao, a onda se zbunio i pocrveneo, ne znajući šta dalje da kaže. Počeo je da zamuckuje i nevešto da se pravda mojoj ženici, kako nije mislio ništa loše… i kako ona treba da se tako izazovno oblači, kad je tako zgodna, kako na njoj sve super izgleda… Baš joj je bilo simpatično njegovo skoro dečije ponašanje, nakon svih onih bezobzirnih tipova koji su je tretirali kao kurvu.

Moja ženica to stvarno nije planirala, ali je ipak odlučila da se malo poigra sa njim…

Koketno se nasmejala, počela kao neobaveznu priču s njim, o tome kako se tako oblači zbog posla… kako je on mlad da bi neke stvari razumeo, da je ona udata, a i on sigurno ima devojku… sve ga navodeći na prvi korak. Mali je samo gutao knedle i preznojavao se i gutao pogledom moju ženicu u kupaćem kostimu, koja je planirala odlazak na plažu, znajući već sad da od plaže nema ništa i kako će ovo završiti… Počeo joj je objašnjavati kako mu se ona sviđa, iako je starija od njega, kako zna da čuva tajne – lupetao je sve u šesnaest. Dok je objašnjavao, bio je sav nesiguran, pa je odlučila da mu dozvoli da je povremeno dodirne, kao slučajno, po kosi, ramenu, a onda se ohrabrio i spustio ruku oko njenog struka, a već sledećeg trenutka, privukao u je sebi i zažvalio moju ženicu, teško dišući i gurajući joj jezik duboko u usta – mali je znao da se dobro ljubi.

Gubio je dah od uzbuđenja i sve je jače privlačio uz sebe, kao da se plaši da će se predomisliti i oterati ga van, ne znajući šta je ona već odlučila, da „mu se zahvali” što joj stalno izlazi u susret na poslu.

Legla je na krevet, povukla ga za sobom i počela da ga skida, u čemu joj je on svesrdno pomagao, stalno je ljubeći, da se ne predomisli. Kad je pobacao sve sa sebe, nervozno je pokušao skinuti gornji deo kupaćeg, skoro ga kidajući, pa je Zdenka odlučila da ohrabri rečima:
– Polako, kud si navalio, evo ja ću sve sama… dok se ti istuširaš… – Polako je skinula gornji deo, a onda mu pokazala prstom na kupatilo, dok je skidala donji deo kupaćeg kostima, nudeći se gola, na krevetu, svom mladom kolegi.

Vratio se iz kupatila za dva minuta, skoro mokar, u boksericama, bio joj je tako naivan i sladak. Ivan ju je prosto gutao pogledom, ne verujući da mu šta mu se dešava, zgulio je gaće sa sebe i sa već dignutim kurcem legao do moje ženice. Imao je prav kurac, osrednji; ni velik, ni mali, naravno ni blizu onih koje je kurvica primala prošlih noći.

Moja ženica, iskreno o svojim kuronjama, VI deo

Ponovo su se dohvatili, sad goli Ivan je proždirao poljupcima moju droljicu, koja je zavodljivo stenjala i uvijala se, dajući mu do znanja da ga neće odbiti, a onda ga je uhvatila za kurac i polako ga stezala i drkala, ljubeći ga po vratu i uhu, dok se mali potpuno gubio od uzbuđenja i sreće.

– Ooh, Zdenka, kad bi znala koliko sam puta drkao ne tebe… koliko te želim… tucatiii… – otvorio je dušu Ivan, ljubeći joj sise i vrat, milujući otečenu pičkicu iz koje je već krenuo sok, pa je ponovo zažvalio kao da mu je poslednje.

Zdenka je raširila noge i otvorila mu put u pičku, koja je jedva čekala prodiranje mladog tvrdog kurca u sebe. Samo je zastenjala kad je vreli glavić ušao u nju i jače ga povukla na sebe, tražeći kurac. S lakoćom je uleteo u podmazanu pičku, već naviklu na svakodnevnu žestoku jebačinu. Ivan joj je zadigao noge na ramena i počeo ritmički tucati moju ženicu, gledajući i uživajući u jebanju moje pohotne drolje. Sve je više ubrzavao i jače se zabijao, sve je žešće tucao, sa neviđenim žarom, što je moju fuksu najviše uzbuđivalo, posle bezobraznih tipova koji su je razglavljivali i rasturali kao zadnju kurvu. Nije više mogao izdržati, počeo se nekontrolisano zabijati i dahtati, kao da hoće nešto da kaže…

– Slobodno svrši u meneee… – dala mu je dozvolu Zdenka da je napuni, dok se njegov mladi tvrdi kurac zabijao u nju sve žešće i jače, a onda se prolomio njegov krik svršavanja. Ona mu se još jače nabila na kurac i sama počela vrištati, kad je Ivan počeo da joj puni pičkicu. Neočekivao je žestoko svršila moja ženica, vrišteći i nabadajući se na mladi kurac, koji je šibao spermu u njenu pičkicu, puštajući ga, kao i druge, da se do kraja isprazni u nju.

Ivan je dahtao sve sporije ubadajući i na kraju pao po njoj, grleći je, ljubeći, kao da joj zahvaljuje što mu se tako do kraja podala, ne znajući da je ona, fuksa, primila litre sperme zadnjih dana i nedelja i da je njegova nežnost, samo tako željena promena nakon žestokih jebačina i orgija u kojim je ona uživala sa Davorom, Milanom i Angelom. Pustila ga je da uživa u njenom kurvanjskom telu, koje on milovao i ljubio, dok je ona ležala potrbuške. Razmakao joj je noge, legao na nju i ponovo prislonio ponovo probuđeni kurac, na njenu mučenicu, iz koje se izlivala sperma…

– Uhh, znao sam da se dobro jebeš, čim sam te video… uuuh, kakva ti je pičketina, da vidiš kako iz nje lije moja sperma… – kurčio se Ivan dok je razmazivao glavićem (ne samo svoju), spermu po pički moje ženice i ponovo se zabio u nju, uživajući u klizavoj toploj pički moje fufice, koja se naslađivala naivnim mladim kurcem , koji joj je tako prijao.
– Samooo me tucaaaj, slobodnooo, nabij mi kurac jačeee… – palila ga je Zdenka, izdižući svoju natrćenu guzu, nudeći mu se i hrabreći ga, da je još žešće tuca.

Pogodila mu je žicu…

Ne vadeći kurac, povukao ju je za kosu i naterao je da se potpuno izdigne i naguzi svom mladom jebaču, koji je sad uhvatio za struk i navlačio svom snagom na kurac koji je šljapkao u raskvašenoj pičkici moje slatke ženice.

Sad je tucanje trajalo nešto duže, uživali su oboje, ona u njegovom tucanju punom strasti i nežnosti u isto vreme, a on što je napokon uspeo da se domogne pičke o kojoj je toliko maštao. Dopustila mu je da joj gurne kurac među sise, koje je ona rukama stisnula oko kurca, pa mu ga tako drkala sisama… o, kako je uživao… a tek ga ga je iznenada, uzela u usta i celog progutala i počela strasno pušiti i uvlačiti do jaja, koja je mazila rukom.

Moja ženica, iskreno o svojim kuronjama, VI deo

Mali je samo dahtao i uzdisao… Htela je da ga zadovolji. Gurnula ga je na leđa i počela strasno oblizivati i gutati njegov kurac, lezikom mu je šarala po obrijanim mudima, dok se grčio, stenjao i uživao. Uzimala mu je jedno po jedno jaje u usta i tako ga sisala, a onda samu sebe iznenadila idejom koju je već izgovorala:
– Hoću da me tucaš u guzuuu… tu sam još nevina… – Nije lagala moja drolja, koje jednostavno nije volela takve stvari, ali eto, htela je da proba…

Namestila mu se i raširila svoje mokro medjunožje. Ivan je uzbudjeno udarao kurcem po pici, razmazivao sokove po uskom nevinom otvoru, koji je bio umazan mešavinom svih mogućih sokova, pa nekoliko puta kurac prislanjao na rupicu, koja se otvarala pred njim. Zdenku je obuzelo neviđeno uzbuđenje, kao svaki put kad proba nešto novo. Pustila ga je da ponovo zabada u picu i kupi sokove iz nje, za njenu jedinu nejebanu rupicu.

Ulazio je pažljivo, polako, a ona je stenjala i uživala. Pičkica je poblesavila i potpuno se otvorila i procurela, dok se guza širila na Ivanovom kurcu. Ciknula je od sreće moja ženica kad joj je ušao do kraja, nije je bolelo… Tucao je baš kako treba – ni brzo, ni polako, gledao je kako mu kurac s lakoćom ulazi u guzu moje ženice, koja se to leto pretvorila u pravu droljicu željnu kurca i novih jebača.

– Ooh kako je ovo dobrooo… nisam ovo nikad radio… – recitovao je Ivan i jebao moju ženicu koja je već vrištala od uzbuđenja i uživanja, drkajući prstima pičkicu, kao prava kurvetina. Nije verovala moja ženica kad je osetila da će svršiti sa kurcem u guzi koji je već, bez problema, ulazio u nju do jaja, podmazan sokovima iz njene kurvanjske pičketine.
– Tooooo… aaaaaaah… jooooooj… kako me jeeeebeš… svršićuuuuuuu… – vrištala je Zdenka uživajući u novoj jebačini i novom jebaču, još brže drkajući klitoris, počela da urla i svršava, istovremeno grčeći guzu oko njegovog kurca, dok je njena pica zevala „na prazno”.

Osetila je prvi mlaz duboko u sebi, a onda osetila da se Ivan još jače zabija i nju, dahće kao vepar, prazneći muda u dupe moje ženice koja je svršavala i dalje vrištala dok je osećala vrelinu sperme u njenom do tada nevinom dupetu.

– Jooj, kako sam svršila… – teško je disala moja draga, srećna što je odabrala pravi trenutak za nove stvari, a onda poljubila svog jebača i rekla mu da požuri, jer mora da ide da se nađe s društvom.
– Mogu li sutra navratiti…? – pitao je mladi tetreb, želeći da ponovo guzi moju ženicu.
– Ne znam ništa, možda mi dođe muž… – lagala je, pitajući se kud ovo stvarno vodi i da li je možda, preterala… Ipak, znala je da će večeras kod Angela u apartman, obećala mu je. Otišla pod tuš, da se pripremi…

grubo karanje u dupe

Oko deset je već bila kod Angela. Beli minić, bele štikle, poluprozirna bela majica. Stvarno je bila pička i po. Preplanula, jebozovne face, svi su se okretali za njom… Oduševljen, dočekao ju je na vratima i uvukao u unutra, a onda odmah počeo ljubiti i hvatati za dupe i pičku. Smirivala ga je i uzvraćala mu poljupce, kao pitajući za Milana. Telefon je zazvonio… bio je to Milan, pitao je gde je, a ona je promucala da je tu… kod njega, misleći na Angelov apartman.

– Tebi droljo, nikad dosta kurca… daj mi Angela… – tražio je Milan da se čuje s svojim novim gostom. Čula je kako se dogovaraju, i kako Angel klima glavom i potvrđuje.
– Šta je bilo…? – skoro preplašeno je pitala Zdenka, ne znajući o čemu se radi.
– Ništa, ništa, skroz, sve ok… „dolazu”… Milan i frend tu… malo – trtljao je Angel, nešto petljajući.

Nervozno je ispijala vino, najviše se plašeći koga to dovodi Milan, bez pitanja… Htela je da ode. Ispila je na eks još jednu čašu vina i pomislila u sebi – sačekaće i videti. Silovati je neće… a ona… draga moja ženica, uvek je bila radoznala, kao mačka.

Čula je kucanje, bio je to Milan, a iza njega… – kad nije pala u nesvest – njen jebač, Davor, koji se vratio, na dan, „samo da je vidi”, kako je s vrata rekao.

Bio bi je sram, da je vino nije već dobro uhvatilo

Pozdravljli su se, ona nije znala kuda da gleda. Shvatila je da su se pre njenog dolaska upoznali Davor i Angel, i da ga je Milan već upoznao sa događajima od prošlih noći… Bazdili su na alkohol, a i nju je već hvatalo, popila je još jednu na eks i sela na trosed. Angel je nasuo još po jednu svima. Pustio je muziku. Kucnuli su se i ona je pogled ukrstila s Davorom. Oči su mu sijale, nije bilo ljubomore. Svi su eksirali i počeli da se smeju i zezaju, a mojoj drolji su već popuštale sve kočnice – alkohol, muzika, neizvesnost i kurvanjska priroda, učinili su svoje…

– ‘Ajde, jedan striptiz… za nas – rekao je Davor, pružio joj ruku i poveo je do sredine apartmana, onako omamljenu i sada već opuštenu. Angel je pojačao muziku.

Nije verovala šta se događa, plesala je i uvijala se gledajući redom u oči svoje jebače. Kako je alkohol hvatao sve više, ona se uvijala, oblizivala čašu, koju je držala u ruci, a onda ostavila čašu, i polako plešući skinula majicu, bacila je na krevet. Počela je maziti stomak, guzu, sise, a onda uvukla jednu ruku u vlažne gaćice… Nije žurila, mazila je pičku, uvlačila prst u nju, pa ga onda nudila njima na lizanje…

Niko nije odbijao. Fuksa je znala svoj posao. Njima su kurčevi već odavno bili slinavi i spremni. Čula je oduševljenje, kad je svukla mokre gaćice i stavila ih Davoru na glavu. Svi su se nasmejali, a ona je nastavila sa plesom. Beli minić-dopičnjak i štikle, nije skidala. Prvi se skinuo Milan, do gola, a za njim Angel i Davor.

riba puši i drka nekoliko kurčeva

Prišli su joj i počeli je maziti i ljubiti po telu, sva je bila isprepletena njihovim rukama i jezicima. Ljubila se i žvalila sa svima po redu – iz pičke je već krenula poplava. Osetila je kako je hvataju za guzu, butine, sise, neko joj je već bio iza leđa, širio guzove, grickao ih, a onda je osetila vreli jezik na guzi i pički – znala je ko je – Angel. Davor ju je uzeo za kosu i spustio na pod… Kleknula je ispred njih.

– ‘Ajde kurvo, popuši mi malo, nisi odavno, ne mogu više da čekam…

Uzela je poznati kurac u usta, počela da ga željno usisava. Ipak je on od nje napravio pravu jebulju. Pušila mu je moja ženica kurac, usisavala ga i ljubila, spuštala se na muda lizala ih i slinila jezikom po njima. Milan i Angel su nadrkavali kurčeve, prinoseći ih sve bliže njenom licu. Klečala je ispred njih, sladila se omiljenom kitom u ustima, a onda podigla pogled prema Davoru i uzela u jednu ruku Milanov, a u drugu Angelovu crnu kurčinu. Njegov kurac je ispustila na kratko iz usta.

Uzela je u usta Angelovu kurčinu, ponovo osećajući onaj opori miris mošusa sa njegovog kurca, pa je i njega „nagradila”, lizanjem muda, gledajući Davora pravo u oči.

Kurva je ponovo proradila u njoj…

Isto je ponovila i sa Milanovom kitom, koji je bio potpuno slinav od uzbuđenja. Trpala je naizmenično kurčeve u usta, bezobrazno ih lizala i ljubila, dok su je oni naizmenično udarali kurčevima po licu, menjajući se jedan po jedan u njenim ustima. Kako je ponovo uživala u ulozi napaljene drolje, znala je samo ona i njena pička, vlažna i otvorena, željna, bludna i razvratna.

Davor je vodio igru. Uhvatio ju je za kosu i podigao, a onda je divljački zažvalio moju kurvu, dajući joj do znanja koliko ga loži njeno kurvanjsko ponašanje. Ljubila se s njim, ispreplitala jezikom i potpuno se prepustila sudbini i slatkim strastima. On je od nje napravio pravu nimfu – kurvicu, koja je samo o tome i maštala. Strgao je minić sa nje i potpuno ogolio telo moje zgodne drolje. Gaćice sa njegove glave, uzeo je Angel, stavio ih sebi oko kurca, a onda ih ponovo uzeo u usta, ližući mokri deo koji je pokrivao njenu slatku pičku, a onda ih stavio sebi na glavu.

crnački kurac ulazi duboko u mokru pičku

Davor ju je odneo je na široki krevet, spustio na njega, ponovo je ljubeći: od usta, vrata, sisa, stomaka, sve do vrele mačkice. Sad je ona njega uhvatila za glavu i gurnula je među noge.

– Ooooooh… – uzdahnula je moja ženica, kad je osetila njegov jezik na vreloj pički. Davor je bez blama lizao i ljubio pičku moje fufete, gurajući jezik u nju, iako je znao, da mu ovih dana baš i nije bila verna, ali ga je to dodatno ložilo. Sisao je otekle usmine njene pičke, dok je ona ludela od užitka. Kad su Milan i Angel počeli da joj sisaju i ližu sise, počela je svršavati kao luda. Gubila se i jecala: – Joooooj, majkoooo mojaaaaa… umrećuuuu… – nabijajući pičku na Davorova usta, koji je bez pardona, srkao sve što je lilo iz nje.

Povukla ga je na sebe i već sledećeg trenutka vrisnula kad se on zabio u nju. Toliko je bila vrela i spremna, da je počela odmah da se nabija na njega, a svoje zgodne noge, sve sa štiklama, stegla je oko njegovog struka. Vrištala je, nabijala se i fircala po njegovom kurcu kao luda, dok su Milan i Angel ljubili i sisali njene bradavice. Svršavala je u naletima, uživajući u novom orgijanju, željno čekajući da oseti Davorov vrhunac u sebi.

Toliko su se puta jebali do sad, da je znala da je blizu. Kurac mu se propinjao i krutio u njoj, a onda je on počeo da svršava i mumla. Svom snagom se zabijao i navlačio na kurac moju ženicu vičući:
– Evo ti još spermeee, kurvetinoooo izjebanaaaa… – a onda počeo špricati, svaki put se nabijajući do balčaka, puneći spermom pičku moje ženice, koja je samo jecala i svršavala. – Oh, koliko sam ovo želeo… – dahtao je Davor, držeći još uvek nabodenu na kurac Zdenku, koja se samo tresla i uzdisala. Izvukao ga je iz nje i doneo do usta, koja su spremno dočekala njegov kurac, ližući ga kao sladoled. – Jedva čekam da te vidim nabodenu na crnu kurčinu… – stenjao je Davor, uživajuću dok mu je moja drolja pušila kurac.

Angel je odmah poskočio i našao se medju njenim nogama. Nije čekao, lagano je prodirao u Zdenku, a njena podmazana i vrela pička naterala ga je da joj ga zabode do jaja. Angel je počeo sve žešće da tuca moju slatku ženicu, uživajuću u njenoj vreloj pici, gledajući, kao je sva mokra i raširena, kako po njegovoj crnoj kiti penuša sperma kojom je Davor pre samo minut nafilovao njenu droljastu pičku.

Nije mu smetalo, kurac mu se još žešće krutio u njoj, a on je samo nabijao i nabijao, dok je njena pica zvučno šljapkala. Zdenka se uvek palila od ovakvih životinjskih jebačina i počela se nabijati na Angela do jaja, ponovo zavijala, stenjala i drala se kao luda vičući:

– Evoooo gledaj… kako se jebem, kako mi ulazi crna kurčinaaaaaa, gledaj kako me tucaaaa i rasturaaaaaa, vidiš kakvu si kurvetinuuuu… napravio od meneeeee – palila je svog jebača Davora, kome se kurac od ovog već digao.

Moja ženica uhvatila je za kurac njega i MIlana, nabodena na Angelov kurac, koji je bio duboko u njoj. Čim se zakokao do jaja i počeo da stenje i urla znala je da će je napuniti. Podigao joj je noge i svom snagom se zabio u moju ženicu, koja je opet jauknula, kad se njegov glavić zabio negde duboko u njenu uzavrelu pičku, poskakujući u njoj.

devojka se jebe sa trojicom

Kad je osetila moja ženica kako se Angel poput bika, bez pardona, prazni u njenu rasturenu pičkicu, opet je svršavala, zavijala je i drala se, ne znajući koliko je puta, kurva, svršila.

Angel je naglo izvukao kurac iz nje i par slabih mlazeva usmerio u njena usta, koja su spremno dočekala crni kurac. Milan, koji samo što nije svršio, samo je razmaknuo noge moje ženice i jednim potezom se zabio u nju, počeo da prska, životinjski je nabijaući na kurac, ponovo puneći pičku moje ženice koja je samo nastavila mešati na njegovom kurcu, srećna što je Milan nastavio jebati i dovršio njen orgazam do kraja. Ona je svršila, a on se još drao i zabijao i nju, mumlajući:

– Ooooh… kurvetinooooo… droljetino razjebanaaaaa… evo ti još moje sperme, u tu nifomansku pičketinuuu…! – I izbacio je poslednji mlaz u razguženu pičku moje ženice, koja je bila slomljena, izjebana, od žestoke jebačine.

Ipak, za kraj je po običaju olizala kurčeve svojih jebača, i potrbuške legla na krevet da odmori, dok su je oni lagano milovali uživajući u u pogledu na njeno zgodno telo, istrćenu guzu i oteklu pičku koja je bila sva umazana spermom, koja se izlivala iz nje po mokroj posteljini.

Još su se jednom do jutra izređali na njoj, jebući je ko zadnju fuksu, svršili joj u usta, uživajući dok im je gutala spermu, koje bilo svuda; po licu, kosi i sisama. Baš su je dobro i prijateljski tucali, uživajući u mojoj kurvi i njenom zgodnom telu i razjebanoj pičkici, koja ih je iscedila do kraja.

Uživala je, ali se na kraju ipak otreznila i odlučila da iduće jutro ode bez pozdrava, znajući da posle ovog više ništa nije isto.

Vratila se kući, kao da ništa nije bilo, a ja sam bio srećan zbog njenog povratka. Bila mi je još draža…

Tada nisam znao ništa od toga, osim da je radila na moru, ali kad je ona primetila kako se ložim na njene prve jebačine, sve mi je moja ženica ispričala, do detalja, a ja sam svoju ljubomoru pretvorio u uživanje, koje i danas traje… Ostavio sam joj slobodu, ako poželi drugog, znajući da će se uvek vratiti.

tipovi svršavaju devojci u usta

Glock – Gargamel

Nastavak: Moja ženica, iskreno o svojim kuronjama, VII deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x