Jebao me je deda, tako da sam se upiškila od slasti

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pozdrav svima, našim čitaocima. Evo jedne pričice koja se nedavno desila, a planirana je davno. Malo nas je usporio ovaj korona virus, al’ konačno se desila, pa poramo podelit sa vama, našim drugarima. Naime, ovako je počelo…

Jedan bračni par s kojim se mi redovno družimo i upražnjavamo grupni seks, sve nam je super, dobro; piće, dobar roštilj i, hvala bogu, odličan sex. Biseksualci smo, i jedni i drugi, tako da uživamo kad smo zajedno.

Jednom prilikom dok smo se seksali, došla sam na ideju, ja Mica, da bih voljela da se pojebem sa jako starijim čovekom. Probala sam svašta al’ nikad nisam došla u situaciju da se seksam sa čovekom od 90 godina. Dok smo ležali posle dobrog seksa, pričala sam drugarima i moja drugarica reče da Denis ima dedu koji je nedavno napunio 91 godinu. Dobro izgleda, pokazala mi slike; deda dobrodržeći, ne bih mu dao čovek kad ga vidi više od 60 godina. Ja sam ih priupitala je li postoji kakav način da startujem dedu. Denis se nasmejao i rekao da ga može on pitat dal’ bi želeo, pa da se dogovorimo, jer je on jako dobar sa dedom i da može sa njim o svemu pričat.

Nakon izvesnog vremena Denis je došao kod nas i u priči reče da je razgovarao sa dedom i da deda nema ništa protiv, da ako ja imam želju i strpljenje, možemo se organizovat. Taman smo sve dogovorili i zakači nas ova kriza sa koronom, tako da se to sve razvuklo, al’ kako kažu – ko čeka, taj dočeka…

Kad se ovo sve malo smirilo, ponovo smo pokrenuli tu priču, al’ uslovi dedini su bili da ja dođem kod njega u stan. Pošto je on živio sam jer je baka umrla, ja sam pristala da može, al’ nam je bio problem kako to sve snimiti da posle možemo analizirat kako se sve desilo. Denis i njegova supruga Gabi su se dogovorili da će postavit kamere da to snime i to su uradili. Kad je došlo vreme, našli smo se u kafiću na dogovorenom mjestu. Nas četvoro smo sedeli, deda je stigao, popio cugu sa nama, malo nervozan al’ razumno; im’o je tremu zbog nas svih, al’ dobro je sve prošlo. Krenula sam sa njim, Boki i Denis su otišli kod Denisa da cepaju Gabi, dok deda mene odradi.

Kad smo ušli u stan, moje je bilo dok deda skuha kafu da popalim kamere. To sam i uspela i počela se lagano skidat. Imala sam na sebi čipkani grudnjak u kompletu sa tangicama i samostojećim čarapama i preko toga ljetnju haljinu, dobro podmazanu i picu i guzu – sva sam bila spremna. Kad je deda ušao u boravak i video me kako sam samo u donjem rublju, samo je uzdahnuo i rekao:
– O dete moje, al’ si zgodna! Jel’ ti stvarno želiš da se ja istresem na tebi? – Ja sam prišla, poljubila ga i krenula da ga skidam. Ubrzo sam ga rešila odeće. Bio je dosta lepe građe; ne previsok al’ dobro utegnut, malo veći stomak ispod kog se vidio prosečan kurac od 18 cm, debljine 4 cm, poludignut, al’ uredno izbrijan, sa dosta velikim jajima koje sam uvek volela dok me jebu da me jaja tuku po guzi, to mi je užitak…

mlada devojka liže glavić kurca

Kleknula sam i počela da mu pušim, na šta je on zastenjao i rekoh da stanem da on vodi igru i da ga samo pratim. Ja sam se pridigla i počela da ga zvaljim i on me je počeo mazit po sisama i guzi. Izvadio je obe sise iz grudnjaka i počeo da ih gricka i sisa, dok sam mu ja lagano nadrkavala već dobro ukrućen kurac. Pošto smo sve snimali, mogli smo tačno da znamo kol’ko je šta radio vremenski, tako da je me ljubio i sise gnječio i griz’o 10 minuta, onda me je spustio na ugaonu i jako mi zadigo noge, pomaknuo tange u stranu, kleknuo pored ugaone i kren’o da me liže, što mi je jako prijalo, da sam se odma’ počela meškoljiti, a on je i dalje nastavio da mi jednom rukom mesi sise, steže ih, a drugom mi širi picu, kako bi bolje priš’o jezikom.

Nije mi trebalo ni dva minuta, strašno napaljena, svršila sam, na šta se on samo osmehnuo i nastavio. Zatim mi je lagano nabio prst u guzu, a ubrzao lizanje.

Brzo me je vratio u užitak, da sam ponovo bila popaljena

Lizao me je i dovodio na ivicu ponovnog svršavanja, pa se smirivao punih 22 minuta. Tjelo mi se treslo kao vibrator. Onda je ustao i prišao mi, stavio mi kurac u usta, i dalje mi stežući bradavice i stiskajući sise. Pušila sam mu tako 12 minuta. Kad je bio baš tvrd, onda mi je zadigao noge i počeo da ulazi u mene lagano i do kraja. Stavio je noge sebi na ramena, a stao tako da sam baš bila u lepom položaju ispod njega, a sa jako isturenom picom imao je sto posto prilaz i mogao da uđe do kraja. Uzeo je jedan tempo, ne brz ne spor, al’ solidan, i krenuo da me jebe, pritom me povremeno ljubeći po vratu i žvaljeći, da sam nakon 5 minuta ponovo svršila, a on je nastavio istim tempom, nije se čak ni uzdih’o, samo me je razvaljivao.

deda jebe mladu devojku u muisionarskoj pozi

Trebalo mi je dosta dugo da se vratim u uživanje; već sam počela i da se sušim, na šta se on samo podigao, ne vadeći i ne prestajući, uzeo sa stola bebi-ulje i podmazao me sa većom količinom. Odma’ mi je bilo lakše, al’ nakon 10 minuta ponovo sam počela uživat i vlažit, a on me je u istom ritmu rasturao, nabijajući se čas levo, čas desno, tako da me je doveo do ludila, i opet sam svršila, al’ sad u jakom grču jer sam već bila jako razvaljena i dosta iscrpljena, al’ on je malo kao počeo da jače diše, što me je ohrabrilo da će brzo da svrši.

Počeo je ubrzavat i jače se nabijat u mene, tako da se nazir’o kraj. Pitala sam ga da promenemo pozu, na šta se on samo osmehno i rekao da se strpim, da će brzo da svrši i upitao jel’ u mene il’ da ga izvadi. Ja sam rekla da me napuni, da ja pijem tablete i da može da se prazni kol’ko hoce. U tom trenutku je počeo  da se nabija iz sve snage u mene, a meni su se počele noge grčit i jako kočit, a od njegovog naleta i silnog zabijanja u mene popalila sam se i počela da pišam. Nisam se mogla kontrolisat, samo sam zajecala i upiškila se, a on je zaurlao, zabio se u mene i stegao me jako rukama.

Osetila sam toplinu u sebi i trzaje njegovog kurca: počeo je da se prazni, što mi je bilo zadovoljstvo. Punih 57 minuta me je jebao u istom ritmu, nikad tol’ko dugo me nije niko jeb’o! Kad se odvojio od mene, kurac mu je još stajao. Kaže da nije ništa uzimao od proizvoda za potenciju, al’ ne znam da mu je mogao bit i dalje ukočen.

Jebao me je deda, tako da sam se upiškila od slasti

Pogledao me je i pomogao mi da se ispravim. Kako me je ispravio i počeo da ljubi, tako me je okrenuo i nagnuo preko rukohvata na ugaonoj. Mislila sam da je kraj, al’ deda je bio spreman da me rasturi, što je u neku ruku i uspio. Kako me je naguzio, tako je izlio veću količinu ulja na moju guzu i odma’ ga namestio na ulaz guze. Ja sam pokušala da mu kažem da ne bih htela da me jebe u guzu, al’ nisam stigla – on je već prodro i nabio se do kraja. Ja sam od bola i grčeva u nogama samo zaurlala, što je njemu dalo veći elan i krenuo je u dosta jačem ritmu da mi razvaljuje guzu.

Proturio je ruku ispod mene i uhvatio me za kliću i počeo da ga gnječi. Ja više nisam mogla izdržat: počela sam opet svršavat i u zanosu, bez kontrole, jer sam bila rasturena, počela sam da pišam. Upišala sam svu ugaonu. Ja to tad nisam osetila, al’ sad kad gledamo scenu, pišala sam kao luda.

Pri svakom njegovom ubadanju ja sam izbacila mlaz…

Jebao me je tako 15 minuta i ispraznio se u moju guzu. Nisam osetila tad da je svršio, al’ sad vidim kad mu je opao i kad ga je izvadio, da je iz mene procurila sperma. Podig’o me je, poljubio, zahvalio se i poveo me u kupatilo. Sela sam na wc-šolju, on je napunio kadu vodom i ušli smo u kadu oboje. Tako smo razgovarali i zbrajali utiske. Bio je prezadovoljan, a bogam i ja – lepo sam bila izjebana i zadovoljena, pritom mi je rekao da mu treba sad bar 10 dana da se oporavi i da, ako sam u mogućnosti i želim, javim mu se opet. Ja mu predložila da se pridruži nama pošto ima takav smeštaj da se možemo družiti i grupno jebavat ako želi. On mi reče da bi bilo lepo ako bismo ga primili u naše društvo, samo ne zna kako bi mu unuk reagovao da ga vidi da mu jebe Gabi. Ja sam rekla da ću ja to da sredim i javim mu.

jebana u guzu dok drka pičku

Sad dok pišem ovu priču, ja, Boki, Denis i Gabi gledamo scene i dogovaramo kad ćemo kod dede na druženje i grupnjak jer je Gabi pristala iz cuga da bi i ona da je deda izjebe. Denis nema ništa protiv a pogotovo moj Boki, on uživa u grupnjaku, tako da je dogovor pao, samo da se deda sredi i kaže nam koji dan da se nađemo. Javljam vam u sledećoj priči kako je prošao sastanak i grupnjak kod dede. Pozdrav svima, ljube vas Mica i Boki!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Autor ovog posta je:

Boki i Mica


Moj život u sex avanturama.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x