Razuzdana Dijana prima prst u guzu, a onda i više kurčeva

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ja sam Dajana (Tako volim da me zovu), imam 19 godina i želim da ispričam kako je izgledao moj prvi put. Još sa 15 godina sam shvatila šta sam i pomirila sam se sa tim vrlo brzo. Na početku sam oblačila mamine i sestrine stvari, a kasnije sam počela da kupujem sopstvene. Dobro sam tajila svoju stvarnost i pravila se normalna. Svoja seksualna iskustva sam počela 5 godina kasnije, kada sam na grupnim drkanjima ja prestajala i izdrkavala mojim drugarima. Dozvoljavala sam im da me guze kroz pantalone, što su oni voleli. Imala sam ta dva dobra drugara, koji su mislili da sam gay, dok vremenom nisam otkrila šta sam.

Sa 18 godina sam priznala u kući da sam žensko i počela da oblačim ženske stvari i kad izlazim. Sa ostalima nisam imala problema, jer smo iz manjeg mesta i svi smo odrastali zajedno. Takođe sam pustila i kosu, naučila sam da fiksiram kurčić i nosila sam ženske gaćice. Oblačila sam šortseve koji su utezali moju guzu i ženske majice. Volela sam lepršave suknje i uske trenerice. Roze je bila moja boja.

Uskoro sam nabavila i bruseve za transseksualce. Bila sam vitka, vežbala sam kako bih imala ravan stomak i svoju sam već veliku guzu podupirala treninzima, kako bi bila zategnuta. Celo telo sam brijala i volela sam svoj bled ten. Tada sam počela i da pušim kurčeve, u čemu sam se usavršila i to je bilo nešto što sam stvarno volela. Počela sam pomalo već tada da izlazim i u veće gradove i primećivala sam poglede, ali su ipak shvatali da nisam prava žena, međutim mnogima to nije smetalo. Sa 19 sam još više postala žensko i svoje sam glatke i duge noge volela pokazivati, dok su moju guzu gledali i mlađi i stariji. Naravno bilo je i onih koji su mislili da sam bolesna, ali sam znala da bi i oni iskoristili priliku da me kresnu. Jednostavno sam postala retkost koju su svi pre ili kasnije prihvatili, da su na kraju počeli i da me muvaju i šalju mi poruke i obični sugrađani.

muškarac u ženskoj odeći pipa dignuti kurac

Sa moja dva drugara nisam menjala odnos i ništa više od pušenja nismo imali. Malo su pokušavali da me hvataju za intimna mesta, na šta bih se ja, kao prava devojčica trznula i bilo bih mi neprijatno, dok mi je u stvari užasno prijalo i napaljivalo mi kurac koji je svojom tečnošću mazao unutrašnjost tangica, koje su usled bubrenja kurca zatezale zadnji deo u moje dupe, i uz to draženje sa obe strane, ja sam spontano svršavala i spermom punila svilene gaćice. Guzu sam već otvarala raznim kućnim predmetima i redovno sam je ispirala tušem, mada nisam planirala da gubim nevinost.

Nakon jednog izlaska, nakon malo pipkanja od strane mojih drugara, ostala sam sama na ulici. Malo sam više popila i od silnih dodira i poljubaca po mom telu, bila sam napaljena, a fiksirani kurac je pretio da ispadne. Bila sam obučena u roze trenericu, ispod koje sam imala roze gaćice. Gore brus sa umecima i roze crop-top koji je otkrivao moj ravan stomačić, a dole sam imala reebok classic patike.

Jedva sam čekala da se dovučem do kuće, da se izjebem jednom flašom i svršim dobro…

Prošla je ponoć, ispred mene su se stvorila kola, od čijih svetala nisam videla ništa. Izašao je jedan čovek i rekao je drugom:
– To je ona.

Izašao je i drugi i krenuli su prema meni. Okrenula sam se i počela da trčim, međutim stigli su me. Jedan me je odmah uhvatio za usta i ruku, drugi za ruku i uvukli su me u kola. Bila sam uplašena, a pored mene je nazad sedeo jedan od njih. Bila sam prestravljena i njegov mi dodir nije prijao. Postao je bezobrazniji i ruku koja mi je bila na butini zavukao je niže i počeo je kroz trenerku da mi gura prst u guzu, dok mi je drugom držao vrat i ljubio stomak. Kroz suze sam upitala šta žele od mene. Brišući suze, govorio mi je da se ne bojim i da ako budem dobra, večeras ću spavati kući. Rekao je da ću večeras samo biti izjebana. Laknulo mi je. Pored svega onoga što mi je prošlo kroz glavu, ovo je bilo dobro. Ipak, malo sam bila nervozna, jer ću izgubiti nevinost.

Razuzdana Dijana prima prst u guzu, a onda i više kurčeva

Stigli smo na parking sakriven žbunjem i drvećem. Izašli smo napolje. Malo sam bolje videla, delimično poznate face, srednjih godina. Imali su pivske stomake i mišićavo telo, od teškog fizičkog rada.Svukli su pantalone i imali su velike kurčine. Bili su prošarani venama i imali su debelu kožu, bili su tamni i dlakavi, a glavići su bili veći od cele kurčine i bili su ružičasto-ljubičaste boje i malo jačeg, karakterističnog mirisa. Takođe bili su neprirodno debeli i imali su ogromna, dlakava jaja. Vozač je imao par centimetara veći kurac.

Kleknula sam ispred njih i počela sam im naizmenično drkati i pušiti. Povremeno su mi glavu nabijali jače, pa mi je kurac dolazio duboko do grla, međutim to nije bio problem, jer sam u ovom poslu imala dve godine iskustva. Primetila sam da im se sisanje jaja sviđalo, pa sam dosta vremena provodila i na jajima, te sam osećala jak miris, jer mi je nos bio između kurca i jaja. Lizala sam taj deo i slani ukus kurčine, koji sam toliko volela, obuzimao mi je usta. Natezala sam im glaviće i lizala sve, od dole, pa sve do najosetljivije rupice. Onaj sa manjim kurcem je počeo da mi svršava u usta, trzajući telo. Gutala sam sve, dok mu se drugi smejao i zajebavao ga.

Vozač me je podigao i rekao da je sad vreme. Malo me je stignuo za vrat i ljubio me po njemu i lizao mi je lice, a ja sam osećala njegov kurac negde na mom. Onaj drugi je drkao spušteni kurac i gledao nas. Ovaj me je okrenuo i svukao mi trenerku, ljubeći mi guzove. Gaćice mi je takođe skinuo. Počeo je da mi liže guzu i da mi drka kurčić. Malo mi je grickao mala, bleda jaja i jezikom mi prodirao u anus. Bio je opušten na tom polju, jer sam držala do higijene i tu nije bilo neprijatnih mirisa. Pridigao se. Znala sam da će boleti, jer sam kući osetila kako je kad dildo ne nauljiš dobro, a posebno i zbog veličine. Drugi mu je pomogao da mi skroz svuku gaće i trenericu. Podigao mi je nogu na haubu, dok je drugi drkao i snimao. Pokušao je žestoko da uđe, međutim nikako nije kretalo. Ja sam jaukala, dok je ovaj u još par naleta pokušavao da uđe.

transica jebana od pozadi u dupe

Najzad je uterao glavić

Uz jak vrisak, suze su mi krenule, dok sam u guzi osećala bol cepanja. Nije se obazirao na jake vriske, i nastavljao je sve više da prodire, dok sam ja kroz vrištanje stiskala zube. Sadista. Uživao je u mom bolu i svakim centrimetom je jače groktao, govoreći drugom da sam uska i da je jako dobro. Pretpostavljam da je bilo, jer je njegov kurac stezala jako velika snaga i to ga je verovatno palilo. Drugi je prilazio i snimao izbliza šta se dešava, pa onda snimao moju facu i sebe dok mi je lizao vrat i facu. Nazad je onaj rekao da je ušao do kraja, a ja sam osećala kako ona velika jaja udaraju u moja.

Uskoro sam osetila vrelinu i on je svojom težinom i stomakom legao na mene i obuhvatio me ručerdama. Počeo je da nabija silno sa razmakom od par sekundi i ja sam to dočekala kao olakšanje, dok sam stenjala kroz zube, sa voljnom grimasom. Moju radost prekinuo je onaj drugi, kada sam primetila da mu se ponovo digao. Pakovao je mobilni i odmenio je drugog.

Žalio se kako je onaj prvi ostavio rupu i da to sad nije to. Rekao je kako sad tu mogu da prođu dva kurca. Opet, nije želeo da propusti priliku i počeo je da jebe. Nije me bolelo ništa manje i moje glasno stenjanje se nastavilo. Malo po malo smo se pomerali i ja sam pala u blato ispod nas, što me je ostavilo u naguženom položaju, pa je mogao još bolje da prodire. Bio je napaljeniji i počinjao je jače da nabija. Kada sam počela da jaučem, glavu mi je gurnuo u blato. Nisam mogla da dišem, a guzu mi je razvaljivao. Puštao mi je glavu, ali kad god bih ispustila glasniji zvuk, davio bi me. Shvatila sam da moram tiho ovo da završim. Pridigao me je i u ritmu jebanja mi je drkao. Počeo je da svršava i to je i mene napalilo i ja sam počela, prosipala sam spermu u blato.

mlada transica prima nekoliko kurčeva

Ovaj je ustao i dok nisam bila ni svesna, oni su krenuli kolima i svirnuli mi. Teško mi je bilo da ustanem, a kamoli da hodam. Srećom, kuća mi je bila na 10 minuta. Potražila sam trenerku i gaćice. Trenerka je bila skroz umazana u bari i blatu, gaćice, srećom, nisu. Kako je bilo leto, obukla sam samo gaćice i uputila se kući. Srećom nije bilo nikog na ulici, jer ne bih volela da me vide takvu i kada sam konačno stigla kući, zaspala sam na podu sobe, sa svučenim gaćicama, dok mi se sperma slivala niz prepone na pod.

Ovo je bio početak mog bogatog seksualnog života.

Diyana

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments