Iznenadni grupnjak u jaccuzziju

Volimo otići na cjelodnevno opuštanje u jedan zgodan welness u Sloveniji. Nakon kupanja u bazenu prvo smo se zaputili u finsku saunu. Osim jedne mlađe cure savršenih sisa, ništa se naročito nije događalo, nekoliko sredovječnih parova…

Ubrzo nam je dosadilo, izašli smo van, otuširali se i uočili da je jaccuzzi prazan, pa smo zauzeli mjesta malo lijevo od sredine. Mlaz vode je draškao jajca, i ubrzo je draga pružila ruku i počela mi natezati kurac ispod vode. Opustio sam se i prepustio njenom dodiru. U jednom trenutku je stala, otvorio sam oči i vidio da jedan mlađi par ulazi u jaccuzzi:

Moji zapisi o zgodama i maštanjima (u paru i solo).

– Dobar dan – reče nabildani mladić kojemu se između nogu klatila povelika, rekao bih lagano nabrekla batina. Cura je išla malo iza njega, malih ali čvrstih i lijepo oblikovanih cica i potpuno izbrijane pice. On je sjeo do moje cure, a ona do njega. Nijh dvoje su odmah započeli razgovor, obične stvari:
– Mi smo iz Zagreba.
– I mi, a Vi ste u braku – upitali su nas.
– Ne baš, u dugoj vezi.
– I mi, ali znate, volimo eksperimentirati… – naš pogled je očito bio zainteresiran, pa je on nastavio – mislimo da monogamija ubija ljubavni odnos. Volimo seks s drugim parovima, ponekad i pojedincima ako nam se jako svide – pohvalili su se.
– A Vi nam se sviđate – rekla je ona, time se uključivši u razgovor koji je do tad uglavnom vodio mladić. Obrativši se mojoj curi, rekla je blago: – Slobodno ga primi, ima stvarno super kurac…
– Primijetila sam to – ona se našali ali nije propustila priliku da posluša neznanku. Uhvativši me za kurac i nastavljajući ga potezati, pružila je ruku i prema mladićevom međunožu, koji se, da bi joj olakšao pristup, lagano približio.

I ispod vode se vidjelo da mu je kita čvrsto uzdignuta…

Imao je barem 19-20 cm. Draga ga je prvo suzdržano potezala a onda se ohrabrila, cura je prešla meni s lijeva i počela me dirati, i ubrzo su njihove dvije ruke sinhrono stiskale i potezale moju kitu.

Pružio sam ruku i malu uhvatio za guzu, njen momak se približio mojoj curi i ljubio je po vratu, rukom mazeći njenu lijevu cicu. Ubrzo se moja draga potpuno posvetila njemu, dok je njegova cura brižljivo potezala moj kurac i milovala mi jajca.

svingerski grupnjak u jaccuzziju

– U ovoj razmjeni Vi gubite – šapnuo sam joj u uho – Vaš dečko ima puno većeg … – nasmiješio sam se.
– Znate, nije sve u veličini – odgovorila je s osmijehom – njega dobro znam, a ponekad je dobra promjena. Meni je ovo što osjećam pod rukom baš taman.

U to je iz saune izašao jedan stariji par, tuširali su se i spremali pridružiti nam se na grupnjak u jaccuzziju. Dama je bila u najboljim godinama, prava milfica, ne više baš čvrstog tijela, ali u formi, velikih sisa, pristojne guze i također potpuno izbrijane pice… Ulazeći u jaccuzzi, ona nehajno reče:
– Samo vi nastavite što već radite, i nas te igrice zabavljaju… – Dok su se moja cura i njen momak nastavili maziti, ona se okrenula sredovječnom gospodinu i rekla: – Dozvolite da se upoznamo, ja sam Ana.

Čiko joj je htio pružiti ruku ali ona je krenula ispod vode i, na njegovo iznenađenje, i oduševljenje, uhvatila ga za kurac. Ja sam se prebacio s druge strane gospođe:
– Imate jako lijepe grudi – šapnuo sam joj, istovremeno pipajući njenu nabreklu bradavicu ove bliže sise…

žena jebana u dupe i u pičku u đakuziju

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments