Stan na dan, naše skrovište za pišanje u čmar

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sa svoje 23 godine nikada nisam bio sa muškarcem. Ljubio se jesam. Jednom sam čak i pušio. Ali pravog sexa nikad nije bilo. Često sam chatovao sa ljudima sa interneta, ali nikad nisam išao do upoznavanja. Pričamo, palimo se međusobno, dogovaramo… I, kada treba da se nađemo, ili on, ili češće ja, odustanemo. E, pa ovo nije taj slučaj. Ovo je slučaj kada sa nepoznatim muškarcem iznajmljujem stan na dan.

Kao i obično, napaljen sam otišao online tražeći starije, aktivne muškarce. Uvek naznačim da tražim 40+ i da su isključivo aktivni. Ovaj put mi se javio Petar. Fin čovek, normalnog izgleda, prosed, 48 god. Baš moj tip. Nakon površnog upoznavanja krenuli smo da chatujemo o sexu i o preferencijama. On mi je pričao kako voli mlađe momke i kako uživa u normalnom sexu. Ja sam pričao kako me pale stariji i kako bih rado uživao sa nekim. I, kao što to često biva, krenemo mi da spominjemo nalaženje. Posto nije iz BG-a, a ja nemam slobodan stan, dogovorimo se da on jedan vikend ovde dođe i da uzmemo stan na dan. „Sve super! Vidimo se što pre, idealno sledeći vikend!”

Nismo se videli sledeći vikend. Opet, kao i obično, ja sam odlagao, izmišljao razloge i stalno ga terao da zajedno drkamo. U međuvremenu se i njemu iskomplikovale stvari, pa nije mogao da dođe u BG. Ipak smo slali gole slike. Snimke kako svršavamo. Čuli se na Skype-u i pričali šta bismo radili jedan drugom. Sve u svemu, puno sam imao inspiracije za drkanje.

tip drka kurac i svršava

Ali, onda se desilo nešto što nisam očekivao. Krenuli smo iskreno da razgovaramo.

– Hej Žile!
– Heeej.
– Pa kada ćemo da se vidimo?
– Pa ja bih što pre, ali si ti nešto zauzet.
– Uh… Pazi. Da budem iskren. Nije toliko da sam zauzet koliko ne bih da bijem put do BG-a i da me ispališ.
– Aha. A što misliš da ću te ispaliti?
– Prethodna iskustva. Svi su jako voljni online, a kada dođe do nalaženja često ispale.
– Pa da budem i ja iskren, umem to da uradim.
– Vidiš…
– Hmmm. Pa hajde ovako. Deluješ mi normalno. Hajde da uzmemo stan na dan i podelimo troškove (tako nećeš biti na gubitku). A doći ću makar da se vidimo. Ništa neću da obećavam što se tiče posle, ali toliko mogu.
– Pa hajde. Makar ćemo se ispričati ako ništa drugo.
– To i ja mislim.
– Hoćeš da ponesem lubrikant i kondome? Za svaki slučaj…
– Može. Daću ti kintu za njih kada se nađemo.
– Opušteno. Znači vidimo se u sledeću subotu?
– Dogovoreno.

Srce mi je lupalo kada smo završili razgovor. Da li ću se stvarno videti sa njim? A što da ne – rekoh sebi. Šta je tu toliko strašno? Ako mi se ne svidi kažem – neću i odem. Nikom ništa.

Sledećeg dana sam obrijao guzu, kitu i bradu. Želeo sam da nosim ženski donji veš, ali je on bio protiv toga pa sam odustao. Odlučio sam se za uske bele bokserice, belu majicu i bele čarape. U subotu mi stiže poruka da je krenuo i da stiže oko 6. Pošto mi je stan na dan bio blizu, ja sam se klistirao i krenuo u 6 do njega. Usput sam svratio u prodavnicu i kupio nam flašu vina. Srce mi je lupalo kao ludo ceo put. Ruke su mi se znojile i usta su mi bila suva. Stoga sam uzeo u flašu vode, kao i flašicu vinjaka, da se malo opustim. Išao sam polako ka stanu i došao tamo oko pola 7. Zazvonio sam. Otvorio je vrata.

– Heeeej Žile! E baš mi je drago da si došao – pružio mi je ruku.
– Zdravo Petre.
– Hajde upadaj. Uzeo sam nam vino i masline da se opustimo.
– Taman. I ja sam uzeo vino.
– Super!

Stan na dan, naše skrovište za pišanje u čmar

Nakon što sam se izuo pogledao sam stan. Bio je mali, oko 25 kvardata, ali nam veći nije ni trebao. Video sam da ima ogledalo naspram spavaćeg kreveta, što mi se svidelo u online oglasu. Ubrzo smo krenuli da pijemo vino i pričamo o svačemu. O filmovima, serijama, kućnim ljubimcima… Raznim glupostima. I u jednom trenutku dođosmo do teme gay sexa. On mi je ranije pričao da je imao iskustva, ali samo jednog momka. Pričao mi je kako obožava sex bez kondoma, ali da ne praktikuje sa strancima. Jedino je sa tim momkom, i testirao se posle. Osim toga, uvek. Cela ta priča o sexu me je napalila malo, pa rekoh sebi – ajde da počnemo. Ustao sam.

– Petre, ako ti ne smeta, ja bih do WC-a da se osvežim. Ti vidi raskomoti se na krevetu. – On se samo nasmejao. Otišao sam do WC-a i skinuo pantalone i gaće. Oprao sam guzu, mada sam znao da sam skroz čist. Opet me je uhvatila nervoza, ali sam rekao da je to to, i da ću makar da probam. Obukao sam gaće i izašao.

Sedeo je go na krevetu, sa raširenim nogama

– Ćao mačko – tako me je zvao kada smo se palili u online chatu.
– Ćao tatice – pokušavao sam da budem zavodljiv.
– Uhhhh… kako si mi zgodan i lep. Još si lepši uživo.
– Hvala.
– Šta bi da radimo prvo?
– Pa ja bih da ti popušim.
– Može mačkice moja.

Prišao sam mu polako i kleknuo mu između nogu. Kita mu se još nije digla. Spustio sam mu ruke na butine i stavio celu mlohavu kitu u usta. Mene je to mnogo palilo kada su mi cure radile, pa sam pretpostavio da će i njega. Jeste. Krenuo je odmah da diše duboko i da uživa.

– Mmmmmm… Takoooooo… – Posle par sekundi, kita mu je već bila skroz dignuta. Stavio sam njegov glavić u usta i krenuo da sisam. Rukom sam mu uhvatio jaja i mazio ih polako. Onda sam se spustio jezikom do jaja i prvo ih dobro olizao. Onda sam uzeo jedno u usta dok sam mu lagano drkao kurac. Probao sam celo da ubacim u usta, ali mu skrotum nije bio skroz opušten, pa nisam silio.

jedan peder drugom puši kurac

Nakon sisanja jaja sam mu olizao prelaz između kite i jaja i jezikom po kiti se popeo do glavića. Onda sam polako usisao kitu i lagano mu pušio. Ruke sam stavio na kolena i pustio kitu da mi bude u ustima. On je samo uživao i ispuštao zvuke:
– Bravooo… Uhhhh… Mmmmmm… Uhhh… Aaaa… Uhhhhhh… – Nakon par minuta sam stao i obratio mu se.
– Meni je neko ovde obećao da ce da mi liže guzu.
– Uhhhhh… Jeste mačkice moja. Dođi. – Popeo sam ne na noge i stao u kučeću pozu na krevetu. On je stao iza mene i krenuo da me liže. Prvo je skinuo gaće i mazio mi guzu. To mi je jako prijalo. Nakon toga me je uhvatio za guzove i krenuo da se ljubi sa mojim čmarom.
– Uhhh kako si ga lepo očistio. Mmmmmm… – Gurao mi je jezik u čmar, sisao ga, žvalavio. Mazio mi je leđa dok je to radio i stiskao kukove. Prelazio rukama preko nogu i masirao stopala. Imao sam utisak da zna šta radi. Nakon par minuta lizanja je ustao, otišao do fioke i uzeo lubrikant. Prišao mi je i namazao ga.
– Hoćeš malo prstima da te razradim?
– … Može.

Stao je sa strane i grunuo mi jedan prst u guzu, dok je drugom rukom držao moj stomak. Bio sam stegnut, ali me je on mazio i nije pomerao prst. Lagano je počeo da ga pokreće i da me miluje.

– Tako mačkice moja. Samo se opusti. Takooo. Prepusti se samo. – Nakon par minuta mi je ugurao još jedan prst. Ušao je mnogo lakše nego prvi jer mi se već opustila guza. Onda je, nakon minut-dva, gurnuo i treći. Počeo je da širi prste i time mi širi čmar. Iako je bilo intenzivno, nije me bolelo. Osećao sam da se širim, ali nije bilo nikakvog oštrog bola. Drugom rukom me je mazio po glavi, stavljao mi prste u usta da sisam i sa vremena na vreme polako mazio kitu. Posle par minuta ovoga, kita mi je već bila dignuta i curila po krevetu. Guza u vazduhu opuštena i već sam se sam nabijao na njegove prste. A njegova kita crvena i sluzava…

Stan na dan, naše skrovište za pišanje u čmarite

– Mačkice, hoćeš da probamo?
– … Mhm…
– Je l’ si nervozan?
– Jesam.
– Opusti se. Neće te boleti. Baš ćemo lagano. – Stao je iza mene i krenuo da trlja kitu o moj čmar. Dok je to radio, dohvatio je kondom i stavio ga. Rekao mi je da se opustim i da dišem duboko. Stavio je polako svoju kitu na rupicu i gurnuo polako. Bolelo je malo, ali ništa strašno. Nakon par milimetara je stao. Ostao tu par sekundi i izvadio. Onda je opet ubacio, sada malo dublje, i stao. Izvadio pa opet. I opet. I opet. I opet. Kada je došao do pola kite, prestao je da ga vadi skroz, već je samo klizio. Bilo mi je intenzivno, ali baš prijatno. Nije me uopšte bolelo, i vrlo je lepo klizio u mene. Ja sam uspeo da opustim kukove i da ga sa uživanjem primim. Kada mi je nabio do jaja savio se preko i stavio glavu pored moje.

Ovaj stan na dan bio je naše sklonište za perverzije…

– Macane, je l’ ti je ovo prvi put?
– … Mhm…
– Pa uživaj onda.

Stan na dan, naše skrovište za pišanje u čmarite

Podigao se i krenuo da me kara. Držao me je za kukove i ritmično ubacivao karu u mene. Ništa nije pričao, već je samo uzdisao i stenjao. Ja sam se opustao i počeo sam polako da drkam sebi. Ovo me je skroz napalilo i osetio sam da mogu da svršim, ali nisam hteo. Hteo sam još perverznih stvari da radim, makar nešto od onog što smo chatovali.

Rekao sam mu da stane. Nakon što je izvadio kitu iz mene okrenuo sam se na leđa i gledao ga. Čudno je gledati muškarca između svojih nogu željnog da uđe u tebe. Osećaš se nekako ranjivo. Kako sam legao na leđa, uhvatio sam mu kitu i vratio je u sebe. On me je uhvatio za kolena i time mi podigao kukove u vis da lakše uđe. Posle par ulazaka sam ga uhvatio za kitu i polako je izvadio. On me je gledao zbunjeno. Krenuo sam da mu skidam kondom.

– Uhhh… Macane… Nemoj…
– Neću.
– Uhhh… A nemoj macane.
– Neću tatice.

Skinuo sam mu kondom. Stavio sam mu kitu na rupicu ali nisam ubacio. Umesto toga sam ga uhvatio za potiljak i privukao sebi da ga poljubim. Kako sam ga poljubio, tako je on sjurio kitu u moju guzu. Obalio me je na leđa i krenuo žestoko da me jebe. Ja sam ga obuhvatio nogama i pričao mu na uvo:

– To tatice. Tako. Tako. Napravi mi bebu. Karaj me. Napuni me. Napuni svoju pičkicu. Ovo je tvoja pičkica. Napuni je. Skroz je napuni. – Onda mi je on podigao ruke iznad glave i krenuo da me ljubi. Dok me je ljubio ulazio je u mene duboko i brzo. Osetio sam da usporava i onda je ustao.
– Macane, moram u WC.
– Nemoj.
– Pa šta ću?
– Piški u mene.
– Kako u tebe? – Tada sam se okrenuo u kučeću pozu, uhvatio rukama guzove i raširio ih što više mogu.
– Evo ti WC. – Čuo sam ga da se nasmejao. Prišao mi je i stavio kitu u guzu. Čuo sam kratak uzdah i osetio vrelu tečnost kako me puni. Tek tada me je stiglo šta sam ja zapravo tražio od njega da uradi. Nisam ni bi svestan od napaljenosti. Dok je on pišao u mene mazeći mi guzu, pogledao sam na stranu i video ogledalo naspram kreveta. Muškarac stoji i piša mi u čmar dok je meni glava nabijena u jastuk. Zanimljiva scena…

gej pušenje kStan na dan, naše skrovište za pišanje u čmarite

Kako je završio sa pišanjem, samo je nastavio da me jebe. Mesio mi je guzove i pričao kako sam prava kurvica. Osetio sam da sam blizu, ali sam rekao da ćemo zajedno da svršimo. Kada je rekao da se približava, podigao sam se od kreveta i krenuo sebi da drkam dok me je jebao.

Nismo se skroz uskladili, ali smo bili dovoljno blizu da stenjemo zajedno i da se trzamo. Drugačiji je osećaj kada neko svršava u tebi nego da piša. Kada piša, osećaš toplotu i pritisak. A kada svršava osećaš energiju kako ti ide uz kičmu i dolazi do mozga.

Kada je svršio, ustao je i samo rekao:
– Vau! – Otišao je da popije piće. Ja sam otišao do WC-a i seo na šolju da se ispraznim. Ubrzo je iz moje guze izletela mešavina njegove pišaćke i sperme. Ovu žutu tečnost sa belim tragovima sam gledao nakon što sam ustao i samo pomislio – čudno. Seo sam na zatvorenu WC šolju i nisam mogao da poverujem šta se upravo desilo…

Žile

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Dokle više pedere ove

U pravu si.

Hvala brate dajte sise velike guzice,butine, ne muške kurčeve jbt

Što gledate gay priče ako ih ne podnosite

Bravo Nemanja sigurno im kurac bude tvrd samo neće da priznaju pa onda vređaju

5
0
Would love your thoughts, please comment.x